Opi rauhoittamaan kehosi ja mielesi ylikierrokset kolmen viikon verkkovalmennus helpoilla ja yksinkertaisilla ohjeilla.

 

Osta paikkasi tältä sivulta nyt, aloittaa voit heti!

 

 

Tervetuloa mukaan! ❤️ -Kaisa

Tuntuuko tämä sinulle tutulta:

👉 Kehosi ja mielesi käyvät jatkuvasti kierroksilla. Rentoutuminen tuntuu hankalalta, kiireestä hellittäminen ja toisinaan nukahtaminenkin on todella vaikeaa.

👉 Arkesi tuntuu kuormittavalta oravanpyörältä. Helpotus on tulossa aina “ensi viikolla” tai “viimeistään ensi kuussa”.

👉 Jaksat työpäivän hyvällä sykkeellä, mutta illalla joko retkotat sohvalla etkä jaksa tehdä mitään, tai ärtymyksesi purkautuu läheisiin ihmisiin kun joudut tekemään väsyneenä yksin kotihommia.

👉 Et jaksa enää innostua asioista jotka ennen olivat sinulle tärkeitä. Arki tuntuu kiireen ja kuormituksen vuoksi harmaalta ja haluaisit oppia miten tilanteen voi korjata.

 ✅ Tunnistitko itsesi ainakin yhdestä näistä kohdista?

Siinä tapauksessa jatka lukemista – minulla on sinulle hyviä uutisia, sillä tilanne on korjattavissa.

Ylikierroksilla-verkkovalmennuksessa opit rauhoittamaan kehoasi ja mieltäsi yksinkertaisilla ja tutkituilla keinoilla.

 

Opetan sinua kuulemaan kehosi viestit ajoissa ja tasapainottamaan hermostoasi ja hormonitoimintaasi.

Näin se tapahtuu:

✅ Opit ymmärtämään ylikierrostilaa kehon ja mielen ilmiönä. Kyse on siitä, että ns. stressihermosto ja stressihormonit hallitsevat keho-mielesi toimintaa. Opetan sinulle tässä valmennuksessa, kuinka saat hermostosi tolkkuihinsa ja järkimielesi jälleen kuskin paikalle.

✅ Opit lyhyiden ja pidempien harjoitusten avulla laskemaan kierroksia. Siten hermostosi ja hormonisi toimivat tasapainoisemmin. Tämän myötä sinun on helpompi olla läsnä, saada aikaan asioita järjestelmällisesti ja tehokkaasti. Pystyt asettumaan lepoon silloin kun sille on tarvetta ja aikaa.

Ylikierroksilla-verkkovalmennuksen hyödyt sinulle:

Ymmärrät stressiä paremmin ja suhteesi siihen kevenee

✨ Valmennus auttaa sinua ymmärtämään, mitä stressi on, miten se vaikuttaa kehoon ja mieleen sekä miten voit tunnistaa ja hallita stressiä paremmin. Stressi ei suinkaan ole vain mielen ilmiö, vaan keho ja mieli käyvät jatkuvaa vuoropuhelua – emme vain ole siitä tietoisia.

Saat apua palautumisen ja unen parantamiseen 

✨ Valmennuksen sisältämät videot, harjoitukset ja luennot tarjoavat sinulle työkaluja palautumisen ja unen laadun parantamiseen. Opit ymmärtämään, miten palautuminen ja uni vaikuttavat hyvinvointiin ja jaksamiseen, ja miten voit edistää niitä omassa arjessasi.

Konkreettisia työkaluja ylikierrosten taklaamiseen

✨ Valmennuksen tehtävät ja harjoitukset on suunniteltu niin, että voit soveltaa oppeja suoraan omaan arkeesi. Sinun ei tarvitse lähteä meditaatioretriittiin oppiaksesi ylikierrosten tasaamista. Opit havainnoimaan omaa toimintaasi ja toimimaan viisaammin.

Opit tunnistamaan ja vähentämään stressin kokonaiskuormaa

✨ Valmennuksen avulla hahmotat paremmin mistä oma stressin kokonaiskuormasi koostuu sekä näet, mihin voit itse vaikuttaa. Tämä auttaa sinua tekemään parempia valintoja ja vähentämään stressiä elämässäsi. Stressinsäätelytaidot ovat kaikkien opittavissa.

Mielialasi, keskittymiskykysi ja jaksamisesi paranevat

✨ Paremman hermostollisen tasapainon myötä saat lisää levollista energiaa, hyvää mieltä ja kepeyttä arkeesi. Töissä voit huomata paremman hermoston tasapainon keskittymiskyvyssäsi ja siinä, kuinka pystyt pysymään rauhallisena stressaavissa tilanteissa.

Palautetta valmennuksesta:

"Aloitin kurssin viime kesänä. Olen palannut edelleen [syksyllä] kurssin harjoituksiin. Eniten olen pitänyt kehomeditaatioharjoituksesta. Se jäi kurssilta mukaani ja seuraa edelleen, vähintään viikottaisena tapana. Harjoitus selkeästi saa kierrokset laskemaan ja helpottaa nukahtamistani.

Minulle kurssi oli hyvä satsaus. Siihen kannattaa suhtautua kuin mihin tahansa uuden asian opettelemiseen: [kierrosten laskeminen] ei tule täysin helposti, mutta antaa paljon. Kurssista saa hyviä oivalluksia oman elämänlaatunsa parantamiseen." -Virva

 

Kuulostaako hyvältä? Valmennuksen sisältöön voit tutustua omassa rauhassasi, siksi kannattaa lunastaa oma paikka nyt.

 

ALOITA MATKA KOHTI KEVYEMMÄLTÄ TUNTUVAA ARKEA TÄSTÄ - HINTAAN 99€

 

 

5 luentoa + 4 bonusluentoa

Inspiroivat ja ymmärrystä lisäävät luennot, jotka voit kuunnella missä tahansa. Kurkkaa tarkemmat sisällöt alta.

 

10 täsmäharjoitusta + viikkotehtävät kolmelle viikolle

Rauhoita hermostoa kehollisilla harjoituksilla. Kesto on 1-30 minuuttia – valitse itsellesi sopivimmat.

3 viikon tehtävät hermostosi rauhoittamiseksi

Viikkotehtävien avulla tuot lisää tietoisuutta arkeesi. Syvennä ymmärrystä, vie teoriaa käytäntöön.  

Kun osallistut valmennukseen, saat todella kattavan tietopaketin, jonka avulla lasket ylikierroksia ja voit hyvin:

 

Videoluennot ja tietomoduulit:

Ylikierroksilta pakollisiin jarrutuksiin: ymmärrä vireystilaa. Tämä kiinnostava videoluento käsittelee sitä, mikä saa kehon ja mielen menemään ylikierroksille, miten pitkittynyt ylikierrostila voi johtaa uupumukseen, sekä miten tunnistaa nämä tilat ajoissa. Opit myös, mitä hyvä vireystila tarkoittaa ja miten sitä voi ylläpitää.

Konkretiaa stressinsäätelyyn. Tämän videoluennon kautta opit, miten voit käynnistää palautumisen ja tasapainottaa stressiä kehollisin keinoin. Luennon aikana käydään läpi erilaisia keinoja stressin purkamiseen.

Stressin kokonaiskuorma. Kun olemme ylikierroksilla tai stressaantuneita, meidän on usein vaikea nähdä, mikä kaikki elämässämme oikeasti kuormittaa. Tämä videoluento auttaa sinua hahmottamaan, mistä stressin kokonaiskuorma koostuu sekä näkemään, mihin voit itse vaikuttaa.

Stressin, tunteiden ja toiminnan ketju. Tällä videoluennolla autan sinua ymmärtämään, miten stressaavat tapahtumat, haavoittuvuustekijät ja omat ajatuksesi johtavat lopputuloksiin, joita et todellisuudessa halua (kuten tunnesyöminen) – ja jotka saavat sinut tuntemaan huonoa oloa jälkikäteen. Luennon myötä hahmotat, miten voit vapautua haitallisten stressinhallintakeinojen käyttämisestä.

Stressin ja palautumisen mittaaminen. Tämän videoluennon avulla saat paremman ymmärryksen siitä, mitä fitness-mittarisi tai älysormuksesi mittaa ja miten tuloksia tulisi tulkita.

Ravintolisiä stressin taklaamiseen. Tässä moduulissa tutustumme ravintoaineisiin, joiden vaje saattaa heikentää stressinsietokykyä. Saat täsmäohjeet turvallisiin ja tehokkaisiin ravintolisiin, joilla helpotat keho-mielen kuormitusta.

 

Inspiroivat bonukset (tallenteita liveluennoista):

BONUS 1: Hyvän unen luento. Opit tärkeimmät asiat unesta ja siitä, miten siihen voi vaikuttaa.

BONUS 2: Mitä tehdä kun keho ja mieli käyvät ylikierroksilla? Lisää asiaa yli- ja alivireestä ja hermoston säätelystä.

BONUS 3: Takaisin palaamisen taito. Kaikessa elämäntapamuutoksessa – myös ylikierrosten rauhoittamisessa – tämä on yksi kaikkein keskeisimpiä taitoja. Suurin osa muutoksista tyssää siihen, että hairahdamme keskittymään johonkin muuhun, emmekä koskaan palaa sen pariin mitä olimme aikoneet tehdä. 

BONUS 4: Tietoisempaa arkea. Ylikierrostila irrottaa meidät läsnäolosta. Päädymme elämään mielen kautta, yhteys kehoon katkeaa. Vahvista läsnäoloa, tuo tietoisuutta tavalliseen arkeen.

 

***

Jotta valmennus ei jäisi vain teorian tasolle, saat harjoitukset ja tehtävät joiden avulla oppimasi tieto siirtyy käytäntöön:

Viikkotehtävät kolmen viikon ajalle. Tehtävät auttavat sinua soveltamaan valmennuksen oppeja käytännön elämääsi ja tulemaan tietoisemmaksi hetkistä, joissa stressi kasaantuu liiaksi. Tehtävät eivät vaadi paljoa aikaa – vain enemmän tietoisuutta arjessa jota nyt jo elät. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään. Ainoastaan harjoittaa niitä taitoja, joita valmennuksessa opettelemme.

6 x lyhyt harjoitus stressinhallintaan. Näiden harjoitusten avulla saat teorian käytäntöön.

2 x pidempi harjoitus ylikierrosten tasaamiseen ja stressinhallintaan. Nämä harjoitukset auttavat sinua tutkimaan ajatusten ja tunteiden vaikutusta kehoon sekä päinvastoin.

2 x ylikierroksilla käyvää kehoa elvyttävä helppo joogaharjoitus. Nämä kaikentasoisille sopivat 20-30 minuutin joogaharjoitukset auttavat sinua vetreyttämään kehoasi. Ne sopivat niin ylikierroksilla käyvälle kuin väsymyksen kourissa tuskaileville.

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA OMA VALMENNUKSESI NYT - HINTAAN 99€

Verkkovalmennus sopii sinulle, jos:

✅ Arjen stressi on hiipinyt elämääsi ja pohdit, josko ylikierrostila saattaa olla heikentämässä elämänlaatuasi. Tunnistat tarpeen tasapainottaa stressiä ja haluat tehdä asialle jotain.

✅ Olet ollut ylikierroksilla liian pitkään ja tunnet itsesi uupuneeksi tai olet jo kokenut miniromahduksia. Haluat herätä tekemään muutoksia ennen kuin suurempi romahdus tapahtuu.

✅ Olet valmis sitoutumaan kolmen viikon ajaksi oppimaan stressinhallinnan tekniikoita verkkovalmennuksen avulla ja kokeilemaan sen tarjoamia harjoituksia. (Sinulla on puoli vuotta aikaa hyödyntää valmennusmateriaaleja, joten aikapainetta ei ole)

✅ Olet kiinnostunut oppimaan syvemmin, mitä kehosi ja mielesi kokema stressi tarkoittaa ja mitä voit tehdä sen hallitsemiseksi. Haluat ymmärtää stressiä syvemmin kuin vain epämiellyttävänä olotilana.

✅ Haluat oppia, kuinka voit ylläpitää hyvää vireyttä ja ennaltaehkäistä uupumista elämäntapojen avulla.

Kenelle tämä verkkovalmennus ei ole suunnattu?

❌ Ylikierroksilla-verkkovalmennusta ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon tai akuuttien terveysongelmien ratkaisemiseen. Tällaisissa tilanteissa tarvitset terveydenhuollon ammattilaisen tukea ja hoitoa.

❌ Valmennusta ei ole suunniteltu uupumuksen itsehoitoon ainoana keinona. Uupumus voi altistaa esimerkiksi masennuksen puhkeamiselle. Voit käyttää Ylikierroksilla-verkkovalmennus tukena uupumuksen hoidossa, mutta sen tulisi tapahtua terveydenhuollon ammattilaisen valvonnassa. Itsenäisesti toteutettava verkkovalmennus vaatii voimavaroja videoiden katseluun, uuden asian sisäistämiseen ja harjoitusten tekemiseen.

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA NYT - VOIT HYÖDYNTÄÄ VALMENNUKSEN SISÄLTÖÄ OMAAN TAHTIISI - HINTAAN 99€

Ylikierroksilla ollessa hermostosi on taistele tai pakene -tilassa. Tämä on keho-mielen stressitila, joka ruokkii itse itseään.

Paahdat päivän aamusta iltaan täysillä. Töitä, kotihommia, lasten kuskaamista... Tehtävää on niin paljon, ettet ehdi tänäänkään kaikkea. Iltamyöhällä otat oman hetken telkkarin ääressä pientä hyvää syöden.

Lopulta kaadut sänkyyn, selaat vielä hieman puhelinta ja havahdut laittamaan sen pois vasta kun puhelin kopsahtaa naamallesi.

Tai ehkä urasi on siinä vaiheessa, että innostus imaisee sinut mukaansa aamusta lähtien. Ideoit, innovoit, tapaat ihmisiä ja teet yhtä sun toista. Tauot unohtuvat, kahvia kuluu. Töistä pyrähdät treeniin – hyvää musiikkia, hiki pintaan.

Illalla pitkälleen päästyäsi huomaat, että sydän hakkaa omituisen kovaa. Uni ei meinaa tulla. Taas on yksi levoton yö tulossa.

Ylikierrostilasta irtautuminen on toisinaan hyvin hankalaa. Tarvitaan sekä ymmärrystä ilmiöstä, että keinoja tasapainottaa hermostoa ja hormonitoimintaa.

Ylikierroksilla ollessamme usein lisäämme hermoston kierroksia ja stressihormonien eritystä tekemällä lisää huonoja valintoja jaksamisemme kannalta: yritämme rentoutua esimerkiksi somettamalla, kovalla urheilulla tai alkoholin avulla.

Todellisuudessa nämä keinot vain lisäävät kierroksia. Ajan mittaan nämä stressinlievennykseksi tarkoitetut keinot työntävät sinua kohti uupumusta. Ellet ymmärrä jarruttaa ajoissa, on riskinä burnout, lamaannus ja muut liialliseen stressiin liittyvät kehon ja mielen haasteet, kuten esimerkiksi korkea verenpaine tai yleistynyt ahdistuneisuus.

Haluaisitko kuitenkin pysäyttää ylikuormituksen kierteen ajoissa?

Kuinka onnistut Ylikierroksilla -verkkovalmennuksessa ja saat siitä suurimman hyödyn?

👉 Sitoudu kolmeksi viikoksi. Kolme viikkoa on riittävän lyhyt aika sitoutua yhteen asiaan, mutta se on myös tarpeeksi pitkä aika antamaan sinulle käsityksen siitä, kuinka suuri vaikutus paremmalla stressinsäätelyllä voi olla hyvinvointiisi ja jaksamiseesi.

👉 Kokeile rohkeasti uusia asioita. Tärkeintä on, että aloitat HETI. Olen kerännyt tähän valmennukseen yli 15 vuoden valmennusuraltani runsaasti tietoa hermoston ja hormonitoiminnan tasapainottamiseksi stressinsäätelyn keinoilla. Ole avoin uusille kokemuksille ja ideoille - lupaan, että näet selkeän eron entiseen, kun rohkeasti kokeilet ja sovellat näitä työkaluja arjessasi.

👉 Kunnioita omia rajojasi ja tee muutoksia omassa tahdissasi. Suunnittelin valmennuksen sellaiseen pakettiin, jonka ehtii käydä läpi kiireisessäkin elämässä. Valmennus auttaa sinua kohti tasapainoisempaa hermostoa ja tietoisempaa elämää. Ystävällinen asenne itseä kohtaan ei ole välttämättä helppoa, mutta kannustan harjoittelemaan sitä alusta lähtien.

ALOITA YLIKIERROKSILLA -VERKKOVALMENNUS NYT - HINTAAN 99€

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointivalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, sertifioitu mindfulness- ja joogaohjaaja, tietokirjailija sekä kahden pojan äiti. Tammi on julkaissut seitsemän kirjaani, jotka ovat kerta toisensa jälkeen nousseet best seller -listoille.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI. Inspiroidun hyvinvointiteknologiasta ja yhdistän laaja-alaista ymmärrystäni erilaisista mittausmenetelmistä ja ihmisen psykofyysisestä kokonaisuudesta työssäni.


Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta. Missään hyvinvoinnin osa-alueessa ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen ja äärimmäiseen tarkkuuteen, vaan suurimmalle osalle meistä pikkuisen parempi riittää. Pikkuisen paremmasta syntyy ajan mittaan ihmeellisen isoja muutoksia, jotka kantavat aivan tavallisessa arjessa.Olet lämpimästi tervetullut rauhoittamaan ylikierroksia kanssani! Tässä valmennuksessa opit hahmottamaan paremmin oman arkesi kuormitustekijöitä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, sekä löytämään itsellesi parhaat keinot vaikuttaa stressiin.

Luvassa on lisää hyvää oloa yksinkertaisilla kehoa ja mieltä tasapainottavilla keinoilla – joko aloitetaan?

-Kaisa

Voit kokeilla verkkovalmennusta ilman huolia: lupaan 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

ALOITA MATKA KOHTI PAREMPAA HYVINVOINTIA TÄSTÄ - HINTAAN 99€

Usein kysytyt kysymykset

SIINÄ KAIKKI - ALOITA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!