Katso alta tiedot, osta omasi ja voit aloittaa matkan kohti virkeämpää elämää.

Heitä hyvästit aamupöhnälle ja torkutukselle, illan ylikierroksille ja univaikeuksille.

 

3 viikon Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssin opeilla taklaat energisyytesi esteet.

Energisyys, hyvä mieli ja laadukas uni syntyvät ymmärryksestä tukea kehosi sisäisiä rytmejä.

Kun haluat päästä eroon tolkuttomasta aamuväsymyksestä, liiallisesta kahvin kittaamisesta paremman vireyden toivossa ja välttää tuskaisen sängyssä pyörimisen nukkumaanmennessä tai keskellä yötä, auttaa kehosi luontaisten rytmien ymmärrys tässä.

Paremman jaksamisen myötä:

  • painonpudotus helpottuu,
  • keskittymiskykysi paranee,
  • treenituloksesi kasvavat ja
  • saat enemmän aikaan vähemmässä ajassa.
Aloita tästä hintaan 99€

Jos tunnistat itsesi, Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssi sopii sinulle:

Väsyttää tai käyt ylikierroksilla väärään aikaan, etkä pidä siitä.

Joudut virkistämään itseäsi kahvilla, energiajuomilla tai kovalla urheilulla jaksaaksesi päivän läpi.

Sinun on vaikea nukahtaa, heräilet öisin tai heräät liian aikaisin aamuyöllä etkä saa enää unta.

✅  Nukut alle 7,5 tuntia vuorokaudessa tai nukut riittävästi, mutta uni ei virkistä.

✅ Vuorokautesi virkein aika osuu iltaan, mutta elämäntilanteesi ei salli sinun nukkuvan riittävästi jos elät tällä rytmillä.

✅ Haluat olla virkeämpi, jaksaa harrastaa liikuntaa ja itsellesi mieluisia asioita pelkän selviämisen sijaan.

Banaanilettu ja aamukahvi

Tätä voit odottaa Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssin avulla:

👉 Heräät virkeämpänä, jopa ennen herätyskellon soimista.

👉 Pystyt helpommin valitsemaan itsellesi hyvää oloa tuottavia asioita, kuten terveellisempää ruokaa ja liikkumaan lähtemistä sohvalla jumittamisen sijaan.

👉 Mielesi on iloisempi, toiveikkaampi ja kevyempi – murehtiminen on vaihtunut mahdollisuuksiin.

👉 Jos sinulla on ylipainoa, painosi voi lähteä laskemaan itsestään sopusointuisamman ja rasvanpolttoa suosivan hormonitasapainon myötä.

👉 Sähläys, säätäminen ja sekoilu on vaihtunut kirkkauteen ja keskittyneempään oloon.

Vegaaninen välipala
Aloita klikkaamalla TÄSTÄ - hintaan 99€

Näin hyödyt Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssista:


✅ Energisempi olo aamusta lähtien – ilman ylikierroksilla käyvää epämukavuutta:
Heräät aamulla virkeämpänä. Päivällä on kirkkaampi olo. Sisäinen jatkuva kiireen tunne on vähentynyt. Työpäivän jälkeen jaksat edelleen huomioida heitä jotka ovat elämäsi rakkaimpia.

✅ Herkuttelukohtaukset ja loputon makeanhimo hellittävät: Kun väsymys vähenee, sinun on huomattavasti helpompi tehdä hyviä ruokavalintoja. Syömisen säätely muuttuu automaattisesti – hormonien vaikutuksesta – helpommaksi. (Tiesitkö, että väsymys aiheuttaa tunnesyömistä ja univaje lisää tiedostamatonta syömistä normaalipainoisillakin ihmisillä jopa 550kcal verran vuorokaudessa? Vuodessa tämä tarkoittaa aikamoista kilojen kertymistä, jos väsymykseen syömisestä tulee tapa.)

✅ Freesimpi, motivoituneempi olo ja parempi mieliala: Kehosi tuntuu vähemmän tukkoiselta, pää on vähemmän pöhnäinen, mieliala on valoisampi. On helpompi tehdä asioita joita aidosti haluat – pinnistely ja pakottaminen vähenee. Olet oppinut kuuntelemaan kehosi biologiaa ja sen myötä motivaatiota luovan dopamiinin taso on kohonnut... ilman että siihen tarvitaan jatkuvaa somen näpläämistä (jota kutsutaankin usein nimellä "halpa dopamiini").

✅ Painonpudotus ja painonhallinta helpompaa, rasva palaa vyötärön ympäriltä: Kurssin ohjeilla korjaat kehosi kykyä hyödyntää insuliinia (eli parannat insuliiniherkkyyttäsi joka auttaa pysymään sopivassa painossa) ja kehosi mahdollisuuksia erittää kortisolia (eli tärkeintä energiahormoniasi) oikeaan aikaan. Silloin kun nämä kaksi ovat vinksallaan, painonpudotus on vaikeaa, ellei mahdotonta.

✅ Ihosi ja kehosi vanheneminen hidastuu – teet itsellesi anti-aging -teon: Kurssin ohjeet auttavat sinua kohottamaan kehosi nuorekkaana pitävän kasvuhormonin eritystä luontaisesti. Lisää energiaa, vähemmän silmäpusseja, turvotusta ja kolottavia paikkoja.

 

Kuulostaako hyvältä? 🙂

Lähde alta mukaan valmennukseen, parempi jaksaminen odottaa!

Aloita matka kohti energistä arkea TÄSTÄ - hintaan 99€

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut

 

Asiakasokemuksia:

"Nyt osaan panostaa palautumiseeni enkä koe sitä turhana ajankäyttönä"

Tämä kurssi on myös muistuttanut minulle, miten tärkeää on pysähtyä kuuntelemaan itseään pitkin päivää. Lyhyetkin hetket rauhoittavat. On helpompi valita itselleni hyviä asioita kun jaksamiseen kiinnittää huomiota läpi päivän.

Olen myös löytänyt itselleni sopivan iltarutiinin, johon kuuluu makoisa iltapuuro ja kirjan lukeminen.

- Nette, 39v.

"Minulla ei olekaan huono itsekuri, uneni vain oli surkeaa"

Lähdin liikkeelle todella huonolaatuisesta unesta kiinnittämällä huomiota iltojen rauhoittamiseen ja ottamalla mukaan magnesiumin. Jo parin viikon päästä huomasin, että olin itse aiheuttanut ison osan uniongelmistani ja väsymyksestäni. Esimerkiksi pohjaton makeannälkäni loppui kun aloin nukkua tarpeeksi ja syödä säännöllisesti.

- Henri 49v.

"Enää väsymys ei iske kesken työpäivän"

Nykyään jaksan toimia koko päivän tehokkaasti, eikä väsymys iske kesken työpäivän. Myös kotona riittää virtaa lähes yhtä paljon kuin pienillä lapsillani!

Olen tajunnut, että valitsemalla oikeanlaista ravintoa ja syömällä riittävän usein, minulla on paljon enemmän energiaa koko päivän. Nykyään pyrin syömään jotain proteiinipitoista 2-3 tunnin välein.

- Petteri 41v.

Tämän saat väsyneestä Virkeäksi -verkkokurssilla 3 viikon aikana:


✅ Ymmärrä unta ja energisyyttä -videokokonaisuus
, jonka avulla luot mahdollisuudet paremmalle, elvyttävälle unelle ja hyvälle jaksamiselle.

  • Moduuli 1: Ymmärrä unta – ymmärrä vireyttä ja väsymystä. Kartoita kronotyyppisi. Hyvä uni on hormonitasapainon edellytys. Säätele kortisolia ja stressihermostoa. Arjen rytmi, elämäntavat ja hyvä vireys.
  • Moduuli 2: Mitä unen aikana tapahtuu? Vireyden ja unen syklit. Opi tukemaan uneen vaikuttavia hormoneita. Tue unen vaiheita: syvä uni, REM-uni ja kevyt uni.
  • Moduuli 3: Unentarve ja unenlaatu – 95 % palautumisesta tapahtuu unen aikana. Kohti hyvää vireyttä parantamalla unenlaatua. Helpota nukahtamista ja paranna unitehokkuutta.
  • Moduuli 4: Unen mittaaminen ja unihäiriöt – kun uni toimii, kaikki toimii. Opi ymmärtämään älylaitteiden dataa unesta ja palautumisesta. Ymmärrä unihäiriöitä – kun omat keinot eivät ole riittäviä, voidaan tarvita lääketieteellistä apua. Tätä unitutkimuksessa tapahtuu.

✅ Oikea-aikainen vireys ja väsymys -videokokonaisuus, jonka auttaa sinua kohottamaan energiatasoasi aamulla ja rauhoittamaan keho-mieltä nukkumaanmenon lähestyessä.

  • Virkeä päivä luodaan näin – se parantaa unta. Kehon sisäiset rytmit säätelevät vireyttä ja väsymystä. Opi lisäämään keskittymistä, motivaatiota ja tekemisen draivia oikea-aikaisella kortisolin kohottamisella.
  • Rauhoita iltaa ja nukahda helposti. Tietoinen unipaineen hyödyntäminen auttaa nukahtamaan. Löydä itsellesi sopivat unirutiinit. Opi rauhoittamaan ylikierroksilla käyvä keho ja mieli. Vaikuta unenlaatuun paremmalla ruokavaliolla.

✅ Vuorotyöläisen täsmäohjeet parempaan vireeseen -moduuli, joka auttaa sinua pysymään virkeänä työvuoroissa ja nukahtamaan kun aika on.

✅ Kaksi helppoa ja lempää kehollista harjoitusta, joiden avulla kohotat vireyttä, lasket ylikierroksia keskellä päivää tai laskeudut kohti hyvää unta.

✅ Viikottaiset täsmätehtävät, jotka auttavat sinua kohottamaan energiaasi, keskittymään, rentoutumaan ja palautumaan.

 

Kuulostaako hyvältä? 🙂

Lähde mukaan valmennukseen, parempi jaksaminen odottaa!

Valmennus sopii sinulle, jos:

✅ Et tunne olevasi niin virkeä kuin haluaisit olla.

✅ Sinulla on sen verran jaksamista, että pystyt kuuntelemaan videoita, reflektoimaan kuulemaasi ja viemään opittuja asioita käytäntöön. (Kaikkea ei tietysti tarvitse muuttaa kerralla!)

✅ Haluat vaikuttaa omaan jaksamiseesi itse, etkä odottaa rakenteiden, yhteiskunnan ja ulkopuolisten asioiden muuttuvan.

✅ Haluat kohottaa omaa elämänlaatuasi ja olet valmis kokeilemaan uusia tapoja.

✅ Olet valmis haastamaan mieleesi juurtuneita uskomuksia itsestäsi ja pystyvyydestäsi.

Valmennus ei sovi sinulle jos:

❌ Voimavarasi ovat täysin nollissa, etkä usko pystyväsi tekemään mitään muutoksia arkeesi.

❌ Olet jo kouluttanut ja kurssittanut itseäsi runsaasti, käynyt erilaisissa terapioissa ja uniohjauksessa. On mahdollista ettei kurssi anna sinulle enää uutta, mutta olet toki tervetullut mukaan avoimin mielin.

❌ Etsit taikapilleriä, joka muuttaa kaiken ilman että sinun tarvitsee nähdä yhtään vaivaa.

❌ Sinulla on monimutkaisia terveysongelmia, joihin tarvitaan yksilöllistä tukea tai lääkärin ohjausta.

Osta Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssi TÄSTÄ - hintaan 99€

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointivalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, sertifioitu ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, mindfulness- ja joogaohjaaja, tietokirjailija sekä kahden pojan äiti.

Tammi on julkaissut seitsemän kirjaani, jotka ovat kerta toisensa jälkeen nousseet best seller -listoille. Kaikkia kirjojani on myyty yli 75 000 kappaletta. Erityisen rakastettuja ovat olleet hormontoiminnan tasapainottamista elintavoilla sekä palautumista käsittelevät kirjani.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI. Inspiroidun hyvinvointiteknologiasta ja yhdistän laaja-alaista ymmärrystäni erilaisista mittausmenetelmistä sekä ihmisen hyvinvoinnin systeemisyydestä työssäni.

Hyvinvoinnin pohja rakentuu palautumisen päälle. Niin kauan kun emme ymmärrä palautumisen ja hyvän unen mekanismeja, emme osaa arvostaa asioita jotka rakentavat tämän kaikkein keskeisimmän perustan hyvälle ololle.


Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta.

Missään hyvinvoinnin osa-alueessa ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen ja äärimmäiseen tarkkuuteen, vaan suurimmalle osalle meistä pikkuisen parempi riittää. Pikkuisen paremmasta syntyy ajan mittaan ihmeellisen isoja muutoksia, jotka kantavat aivan tavallisessa arjessa.Olet lämpimästi tervetullut parantamaan hermoston ja hormonien tasapainoa kanssani!

-Kaisa

Saat 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

Klikkaa tästä ja aloita NYT - hintaan 99€

Usein kysytyt kysymykset

Kuulostaa hyvältä, aloitetaan!