Osta oma paikkasi nyt - hintaan 199€!

Ymmärrä palautumista ja hermoston tasapainoa – hallitse stressiä ja ehkäise uupumus Palaudu & vahvistu -valmennuksen avulla.

Hormonien ja hermoston parempi tasapaino auttaa jaksamaan arkea ilman väsymysromahduksia ja ylikierroksia.


✅ Palaudu & vahvistu -valmennuksen avulla lisäät 8 viikon ajan ymmärrystä hermostosi ja hormoniesi merkityksestä arjen jaksamisessa ja palautumisessa.

✅ Tasapainotat yksinkertaisten keinojen avulla stressihormoni kortisolia ja helpotat hermostosi ylikierroksia.

✅ Autat kehoasi nukkumaan levollista unta, josta heräät aamuisin virkeänä.

 Ei enää lyhytaikaisia vippaskonsteja, vaan vahva pohja hyvinvoinnillesi ympäri vuoden.

✅ Live-ryhmävalmennukset etänä pitävät yllä motivaatiota ja auttavat sitoutumaan prosessiin koko valmennuksen ajan.

KATSO ALTA LISÄÄ TAI KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA HINTAAN 199€!

Jos tunnistat itsesi vähintään yhdestä, Palaudu & vahvistu sopii sinulle:

✅ Työ ja velvollisuudet imevät kaikki mehut, omiin tärkeisiin juttuihin ei riitä kaistaa.

Käyt kierroksilla heräämisestä saakka, hellittäminen on vaikeaa.

✅ Olet havahtunut jatkuvaan suorittamiseen.

✅ Olet jo uupunut ja haluat ehkäistä sen toistumisen, tai tiedät keikkuvasi uupumusrajalla.

✅ Kaipaat yhteistä prosessia, jonka myötä aikominen muuttuu oikeiden asioiden tekemiseksi.

Banaanilettu ja aamukahvi

Tätä voit odottaa Palaudu & vahvistu -valmennuksen avulla:

👉 Vähemmän kiireen tunnetta ja energiatason romahduksia.

👉 Makeanhimosi on vähäisempää ja terveellinen syöminen helpompaa.

👉 Haluat taas liikkua ja palaudut liikunnasta paremmin.

👉 Aamuyön heräilyt helpottavat, uni on parempaa.

👉 Jaksat paremmin ja sen myötä tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, esim. painonpudotus onnistuu.

Vegaaninen välipala
ALOITA VALMENNUS KLIKKAAMALLA TÄSTÄ! - HINTAAN 199€!

Johanna

"Kurssi antoi minulle käytännön työkaluja siihen, miten voin pienilläkin teoilla ja vähillä minuuteilla auttaa itseäni jaksamaan näiden elämän haasteiden keskellä. Vaikka arjessani olen yksin, valmennuksessa Kaisa on pysynyt vahvasti rinnalla."

Riikka

"Taaperon äitinä olin venyttänyt rajojani pisteeseen, jossa en enää tunnistanut väsymystäni. Myötätunto oli yksi suurimmista opeista tämän kurssin aikana. Tähän asti olen vain tiennyt sen, mitä minulta odotetaan, mutta nyt osaan jo tunnistaa vähän sitä, mitä oikeasti tarvitsen."

Anna-Kaisa

"Aloitin kurssin kun unettomuus ja kiire painoivat mieltä. Kurssin myötä ymmärsin, kuinka keho ja mieli toimivat yhteen ja miten voin kehon kautta vaikuttaa mieleen, ajatuksiin ja uneen. Paras anti kurssissa oli, että se antoi hienot eväät jatkaa itse eteenpäin."

Tämän saat Palaudu & vahvistu -valmennuksessa 8 viikon aikana:

 

✅ Kolme livevalmennusta (etänä Zoomissa, aikataulut alempana), jotka auttavat sinua ymmärtämään palautumisen, hermoston, hormonien ja aineenvaihdunnan yhteyttä. Sitoudut prosessiin ja saat Kaisalta tukea omaan tilanteeseesi. Live-valmennuksiin osallistuminen ei ole pakollista.

✅ Viikottaiset teemavideot, joiden avulla hahmotat itsellesi keskeisiä muutoskohteita, ymmärrät teemojen merkitystä palautumisen näkökulmasta ja saat apua asioiden käytäntöön viemiseen.

 Kahdeksan äänite- tai videomuotoista harjoitusta, joiden avulla edistät hormoniesi ja hermostosi tasapainoa. Harjoitukset eivät vaadi mitään aiempaa kokemusta.

 Neljä helppoa jooga- ja kehonhuoltoharjoitusta, joiden avulla vahvistat kehosi palautumiskykyä ja kierroksilla käyvä mielesi rauhoittuu. Videoilla ohjaaja joogaa ja liikkuu itse mukana, sopii kaikentasoisille. 

 Helpon treeniohjelman kuntosalille sekä helpon treeniohjelman kehonpainolla kotona tehtäväksi + video-ohjeistukset. Sopivasti kuormittavan treenin avulla vahvistat kehosi kykyä sietää stressiä ja kuormitusta.

✅ Viikottaisia pohdinta- ja toimintatehtäviä eri teemoista palautumisen ja hermoston tasapainon näkökulmasta, jotka auttavat sinua muodostamaan rutiineja ja selkeyttämään mieltäsi mm. palautumisen esteiden ja itsetuntemuksen osalta.

Tule mukaan valmennukseen alla olevasta napista – olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

 

Livevalmennukset ryhmässä, etänä Zoomissa

Valmennus sisältää kolme Kaisa Jaakkolan liveluentoa ja -valmennusta.

Tallenne tulee valmennusalustalle.

ma 13.5. klo 18.00-19.30: Palautumisen merkitys vireystilan ja hermoston säätelyssä

ti 28.5. klo 18.00-19.30: Palautuminen ja hormonitasapaino osa 1: stressihormonit ja verensokerin säätely

ke 19.6. klo 18.00-19.30: Palautuminen ja hormonitasapaino osa 2: naisen muuttuva hormonitoiminta ja aineenvaihduntaan vaikuttaminen

Valmennukset ovat vuorovaikutteisia: sinulla on mahdollisuus kysyä kysymyksiä video- ja ääniyhteydellä tai kirjoittaen chattiin. Luennoin, teemme harjoituksia kehollisesti ja kirjoittaen sekä nostan esille keskusteluteemoja jolloin pääset pohtimaan ääneen ja saat minulta sparrausta livenä.

Kaikista valmennuksista tulee tallenne verkkovalmennusalustalle. Tallenteet, kuten muukin kurssimateriaali, jäävät sinulle ikuisesti käyttöön.

Näin valmennus toimii:

1: Ilmoittaudu mukaan & aloita

Osta oma paikkasi alta nyt ja saat ensimmäiset ohjeet käyttöösi heti valmennussivustolta. Kuuntele Kaisan inspiroivia videoita vaikkapa arjen puuhien yhteydessä – ruokaa laittaessa, pyykkejä hoitaessa...

Aletaan yhdessä purkaa jaksamisen haasteita yksi kerrallaan!

2: Sitoudu prosessiin & vahvistu

Saat viikottain sopivissa paloissa oppeja parempaan palautumiseen – eli hermoston ja hormonien tasapainon parantamiseen. Osallistu ryhmävalmennuksiin verkossa, kysy Kaisalta ja sitoudu mukaan parantamaan omaa jaksamistasi.

3: Virkeämmät aamut, virtaa tärkeisiin asioihin

8 viikon aikana ja sen jälkeen tulet huomaamaan eron virkeämpinä aamuina, väsymyskooman kaikkoamisena, ylikierrosten tasoittumisena, seesteisempänä mielenä ja parempana jaksamisena arjessa ja työssä.

NAPPAA PALAUDU & VAHVISTU -VERKKOVALMENNUS TÄSTÄ - HINTAAN 199€!

 

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut

 

Palaudu & vahvistu -valmennus pähkinänkuoressa:

Ymmärrä palautumista, hermostoa ja hormonitasapainoa

Valmennuksen videoiden, harjoitusten ja liveluentojen kautta ymmärrät syvemmin palautumisen kokonaisuutta. Saat kokemuksellisen ymmärryksen palautumisen tietoisen aktivoimisen merkityksestä: ajatukset rauhoittuvat, kehon rentoutuminen luo mielihyvää.

Tule tietoiseksi, tee muutoksia, sitoudu ryhmässä prosessiin

Pelkkä tieto ei muuta mitään. Prosessiin on sitouduttava, alettava havannoida omassa arjessa toistuvia tilanteita joissa levottomuus ottaa vallan, pinna kiristyy, unet katkeilevat ja päädyt toimimaan toisin kuin haluaisit. Livevalmennukset etänä auttavat palaamaan yhä uudelleen takaisin teeman äärelle.

Löydä itsellesi sopivimmat keinot palautumiskyvyn kasvattamiseen – vahvistu

Kahdeksan viikon aikana käymme läpi palautumiseen,  vahvistumiseen ja stressinsietokyvyn kasvattamisen merkittävimmät teemat ja keinot. Valmennuksen jälkeen sinulla on vahva rutiinien pohja palautumisen ja hyvän jaksamisen turvaamiselle.

Kirsi

"Kurssi on auttanut minua kiinnittämään huomion niihin asioihin, jotka kuormittavat, stressaavat ja vaikuttavat palautumiseen.

Valmennus on antanut työkaluja ja neuvoja, kuinka tällaisista tilanteista selvitään ja mikä parhainta, kuinka näitä tunteita voi hallita niin, ettei tilanne enää kärjisty väsymykseksi ja uupumiseksi. "

Hanna

"Parin viime vuoden ajan olen käynyt ylikierroksilla, koska en ole tunnistanut omia rajojani ja kehoni tarvitsemia asioita. Olen alkanut huomioida hengitystäni, ajatuksiani ja kehoni tuntemuksia. Nyt lyhyetkin hetket rauhoittavat ja palauttavat sinkoilevan mieleni tähän hetkeen.

Olen oppinut panostamaan palautumiseeni enkä koe sitä turhana ajankäyttönä."

Nina

"Kurssin sisältö on kokonaisvaltainen ja laadukas, aivan ainutlaatuinen. Ryhmä oli loistava vertaistuki, oli helpotus huomata, että en ole ainoa jolla on univaikeuksia. Erityisen ihanaa oli Kaisan tuki.

Suosittelen sydämestäni kaikille! Ei kannata jäädä yksin näiden asioiden ja kysymysten kanssa."

Valmennus sopii sinulle, jos:

✅ Kehosi ja mielesi käy herkästi ylikierroksilla.

✅ Tunnet usein olevasi väsynyt arjessasi, mutta pelkkä lepo ei tunnu palauttavan.

✅ Huomaat ajattelevasi, että palautuminen on pehmoilua ja epäkiinnostavaa... eikä rauhoittuminen ole sinua varten.

✅ Olet valmis tarkastelemaan arkeasi ja elämääsi mm. valmennusharjoitusten kautta.

✅ Haluat johdonmukaisen ja sopivasti palastellun prosessin, jonka avulla edetä itsenäisesti kohti omia kestävän jaksamisen tavoitteitasi.

✅ Olet valmis haastamaan mieleesi juurtuneita uskomuksia itsestäsi, kyvyistäsi ja pystyvyydestäsi.

Valmennus ei sovi sinulle jos:

❌ Sinulla on akuutti ja voimakas hermoston epätasapainotila ja/tai mielenterveyden haaste, johon tarvitset lääketieteellistä apua.

❌ Etsit koulutusta palautumisesta ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi. Tämä valmennus keskittyy sinun omaan henkilökohtaiseen elämääsi, tietoiseksi tulemiseen ja palautumiskeinojen tuomiseen tavallisen arjen keskelle.

❌ Tarvitset yksilöllistä, terapeuttista apua oman tilanteesi läpikäymiseen ja keho-mielen kanssa työskentelyyn.

❌ Tarvitset apua uupumuksesta toipumiseen. (Olet tietysti lämpimästi tervetullut mukaan, mutta on hyvä tiedostaa että tarvitset todennäköisesti muutakin apua tilanteen helpottamiseen ja ratkaisemiseen.)

OSTA PALAUDU & VAHVISTU TÄSTÄ, ALOITUS ONNISTUU HETI - HINTAAN 199€!

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointivalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, sertifioitu ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, mindfulness- ja joogaohjaaja, tietokirjailija sekä kahden pojan äiti.

Tammi on julkaissut seitsemän kirjaani, jotka ovat kerta toisensa jälkeen nousseet best seller -listoille.

Hormonitoimintaa ja sen tasapainottamista käsitteleviä kirjojani on myyty yli 40 000 kappaletta Suomessa – kaikkia kirjojani on myyty yli 75 000 kappaletta.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI. Inspiroidun hyvinvointiteknologiasta ja yhdistän laaja-alaista ymmärrystäni erilaisista mittausmenetelmistä sekä ihmisen hyvinvoinnin systeemisyydestä työssäni.

Työssäni näen kerta toisensa jälkeen, kuinka palautumisen parantaminen vaikuttaa jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen.


Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta.Olet lämpimästi tervetullut parantamaan hermoston ja hormonien tasapainoa kanssani!

-Kaisa

Kirsi

"Viime keväänä tajusin, että ei ole normaalia nukkua 3-4 tuntia yössä. Lapset olivat jo 3- ja 6-vuotiaat ja nukkuivat kohtalaisen hyvin. Itse olin nukkunut huonosti ja pätkittäin kuopuksen raskausajasta saakka.

Kaisan valmennuksen ja kirjan avulla olen ymmärtänyt, miten moni asia vaikuttaa palautumiseen, miten paljon voin tehdä itse ja toisaalta myös miten paljon ulkopuolista apua vakaviin palautumisen ongelmiin on mahdollista ja tarpeellista saada."

Hanna

"Ennen kaivoin aina kännykän esille kauppajonossa, bussissa ja kahvia odottaessa. Minulla oli myös tapana tehdä kotitöitä kamalalla tohinalla, vaikka ei olisi mihinkään kiire. Valmennuksen avulla olen oppinut pysähtymään näissä hetkissä tietoisesti.

Kaisan avulla olen vihdoin alkanut selvittää syitä vuosikausia kestäneeseen väsymykseeni. Pidin itseäni laiskana ja soimasin itseäni. Nyt ymmärrän, että univajeessa ja raudanpuutteessa minulla oli täysi työ selviytyä ihan normiarjesta."

Suvi

"Olen oppinut Kaisalta, ettei palautumisessa ole kyse pelkästään makaamisesta ja telkkarin tuijottamisesta tai vain oleskelusta. Ja että mielen palautuminen on yhtä tärkeää kun fyysinen palautuminen.

Olen käyttänyt aikaa sen pohtimiseen, mistä minulle tulee aidosti hyvä mieli ja alkanut tuod näitä asioita arkeeni. Olen oppinut terveellä tavalla itsekkääksi. Olossa ja jaksamisessa on tapahtunut huikea muutos parempaan."

Saat 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA VALMENNUS NYT! - HINTAAN 199€!

Usein kysytyt kysymykset

KUULOSTAA HYVÄLTÄ, ALOITETAAN! KLIKKAA TÄSTÄ NYT! - HINTAAN 199€!