Tule mukaan Kickstarttiin,

katso alta lisätiedot ja aloita nyt!

Neljän viikon Kickstart-verkkovalmennus on tehokas ja terveellinen aloitus painonpudotukseen.

Selkeät ohjeet, sopiva kesto, hyvää ruokaa, hauskoja ja nopeita punttitreenejä, mainio startti kohti kotoisampaa, kivuttomampaa ja vahvempaa kehoa. Niistä on Kickstart tehty.

Aloita NYT - Hintaan 99€

Jos tunnistat itsesi jostain näistä, Kickstart sopii sinulle:


👉 Haluat selkeät ohjeet, joilla paino lähtee putoamaan. Et halua ehdottomuuksia, mutta olet valmis näkemään hiukan vaivaa paremman syömisen eteen.

👉 Olosi on tukkoinen ja olet kyllästynyt siihen, ettet mahdu niihin vaatteisiin joista pidät eniten.

👉 Painosi on hiipinyt vaivihkaa ylöspäin elämäntilanteiden ja oman jaksamisen vaihdellessa.

👉 "Syö monipuolisesti" tuntuu liian ympäripyöreältä ohjeelta – haluat täsmästartin (ilman rääkkiä).

👉 Syömisesi on luisunut epäsäännölliseksi. Ehkä unohdat syödä ja myöhemmin tankkaat vailla mitään tolkkua.

👉 Liikut kyllä, mutta se ei tuo sitä muutosta kehoon jota kaipaisit.

👉 Olet kokeillut jo kaloreiden laskemista, herkkulakkoa ja monenlaisia laihdutusvirityksiä. Ne kaatuvat aina omaan mahdottomuuteensa.

Kuulostaa tutulta! Aloita tästä - Hintaan 99€

Tätä voit odottaa Kickstartin avulla – neljän viikon kuluttua:


👉 Jaksamisesi arjessa on selvästi parempaa: osaat ajoittaa hiilihydraatit ruokavaliossasi siten, että virtaa riittää arkeen ja nukut hyvin.

👉 Kehossasi on kevyempi fiilis ja olet saanut hyvän startin painonpudotukseen.

👉 Mielessäsi on selkeys siitä, miten voit ylläpitää tuloksia ja jatkaa hyvää etenemistä: sinulla on valmiiksi mietityt ja toimivat ohjeet.

👉 Olet oppinut treenaaman nopeita, mukavasti kuormittavia treenejä joilla saa tehoja rasvanpolttoon ja keholle kiinteytystä.

👉 Et joudu laskemaan kaloreita, vaan voit syödä simppeleiden annosohjeiden mukaan ja laihtua silti.

Kyllä, tämän haluan – aloitetaan! Hintaan 99€

Kickstart-verkkokurssin hyödyt sinulle:


✅ Selkeän ruokarytmin avulla vireytesi pysyy hyvänä läpi päivän.
Mitä virkeämpi olet arjessasi, sitä helpompaa sinun on toteuttaa painonpudotusta, terveyttä ja hyvinvointia edistäviä tapoja. Hyvä vireys on olennaista painonpudotuksessa. Väsynyt ihminen ei jaksa tehdä oikeita asioita riittävän pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti.

✅ Saat selkeyttä syömiseen. Yhtä oikeaa tapaa syömiseen ei ole – mutta tässä valmennuksessa opit metodin, jota olemme käyttäneet pitkään niiden valmennettaviemme kanssa, joilla on kehonmuokkaustavoitteita. Opit ajoittamaan hiilihydraatteja fiksulla tavalla painonpudotusta ja hyvää vireystilaa ajatellen.

✅ Makeanhimosi vähenee. Kun opit rytmittämään ruokailujasi, makeanhimosi vähenee automaattisesti. Tässä valmennuksessa herkut eivät ole kiellettyjä – opit kuinka ne mahtuvat ruokavalioon myös silloin kun tavoitteena on painonpudotus.

✅ Nukut paremmin. Paino putoaa parhaiten, kun unikin on kunnossa. Säännöllinen syöminen, oikein ajoitetut hiilarit ja sopiva liikunta auttavat nukkumaan laadukasta unta. Kurssin täsmäohjeilla pystyt vaikuttamaan nukkumiseesi ja saamaan kehon palautumisen käyntiin.

✅ Tunnet olosi kotoisammaksi omassa kehossasi. Fiilis kehostasi vaikuttaa väistämättä omaan jaksamiseen ja mielentilaan. Terveellisten rutiinien toistaminen ja niistä vahvistuva keho sekä keventynyt olo kohottavat mielialaa, lisäävät itsevarmuuttasi ja lisäävät uskoa omaan pystyvyyteesi.

✅ Pudotat painoa lähtötilanteestasi riippuen noin 2-5kg. Tyypillisesti tulokset tottelevat tekemistä – sitoutumalla ja luomalla uusia tapoja painosi putoaa. Joskus kehossa voi toki olla taustatekijöitä (esim. kilpirauhasen vajaatoiminta, jojodieeteillä alas ajettu aineenvaihdunta, raudanpuute, unihäiriö jne.) jotka estävät painonpudotusta.

 

Jos tämä kuulostaa hyvältä, lunasta alta oma paikkasi Kickstart-verkkokurssille! 🙂

 

Materiaalit ovat käytössäsi ikuisesti, joten voit tutustua verkkokurssin oppeihin kaikessa rauhassa.

Klikkaa tästä ja aloita vaikka heti - Hintaan 99€

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut

 

Tämän kaiken saat:


👉 Ruokavalio-ohjeet neljälle viikolle painonpudotuksen starttaamiseen: opit hyödyntämään 4+1-metodia, jossa hiilihydraatteja ajoitetaan fiksulla tavalla. Saat ohjeet myös tavanomaiseen ruokavalioon joka sopii painonpudotukseen (hiilareiden määrien vaihtelu ei ole välttämätöntä).

👉 Ruokavalio-ohjeet Kickstartin jälkeiselle ajalle, jotta painonpudotus jatkuu tai jos haluat ylläpitää saavutettua painoa.

👉 Selkeät annoskoko-ohjeet erikokoisille kehoille.

👉 Kaisan viikkomoduulit tukemaan edistymistäsi, teemat:

✅ Viikko 1: Näin toteutat 4+1-ruokavaliota, tunnistat oikeat annoskoot ja käytät ruokavaliorunkoa

✅ Viikko 2: Syö rauhallisesti ja opettele havannoimaan kylläisyyttä

✅ Viikko 3: Tunnista vaarallinen nälkä ja ehkäise nälkävelka – näin pääset eroon holtittomasta syömisestä

✅ Viikko 4: Ennakointi ja polku jatkoon – valmennustehtäviä + oman hyvinvoinnin syvempi merkitys

👉 Reseptejä ja ideoita aterioiden koostamiseen.

👉 Treeniohjelman ja liikevideot salilla ja kotona tehtäviin treeneihin 4-8 viikon ajalle. Treenit tukevat painonpudotusta ja auttavat sinua säilyttämään lihasmassaa rasvanpolton aikana.

👉 Bonus: Ateriarytmi, hyvän syömisen tärkein taito (Kaisan minikurssi, neljä videota).

Kyllä, tämän haluan – tulen mukaan! Hintaan 99€

Kickstart-verkkokurssin jälkeen:

2-5kg pois

âś… Olet päässyt hyvään alkuun painonpudotuksessa. Tulokset motivoivat sinua jatkamaan fiksua syömistä ja nousujohteista treenaamista.

Jaksat paremmin

âś… Osaat rytmittää syömistäsi. Ymmärrät, miten ravinto vaikuttaa mm. jaksamiseesi, uneesi ja treenistä palautumiseen.

Olet vahvempi ja kiinteämpi

âś… Olet oppinut treenaamaan riittävän intensiivisesti saadaksesi näkyviä ja tuntuvia tuloksia.

Hyvä olo on jo tässä!

âś… Olet lähempänä sporttista kuntoa ja itsellesi hyvältä tuntuvaa kehoa, jossa on hyvä elää ja liikkua.

Kickstart sopii sinulle, jos:


✅ Haluat aloittaa painonpudotuksen järkevillä ohjeilla itsenäisesti toteutettavan kurssin ohjeilla – ET enää kitukuurilla ja itseltäsi ruokia kieltäen.

✅ Haluat varmistaa, että aineenvaihduntasi ei vahingoitu painonpudotuksessa.

✅ Olet valmis sitoutumaan neljäksi viikoksi uudenlaiseen tapaan rytmittää syömistäsi (ilman että joudut luopumaan kokonaan herkuista – joskin saat tietysti niin tehdä, jos haluat).

âś… Haluat liikuntaan valmiit, ammattilaisen laatimat ohjeet ja liikevideot, joilla kiinteydyt.

✅ Haluat pysyä ruokailujen ja treenin avulla virkeänä omassa arjessasi

âś… Haluat parantaa palautumistasi ja untasi paremman ateriarytmin ja viisaan liikunnan avulla.

Kickstart ei ole paras valinta sinulle, jos:


❌ Olet uupunut ja sen vuoksi sairauslomalla. Uupuneena ei kannata aloittaa painonpudotusta. Koita saada ensin unesi ja palautumisesi kuntoon. Löydät meiltä tähän muita hyödyllisiä kursseja. Laihtumisen aika on myöhemmin ❤️

❌ Olet raskaana tai vasta synnyttänyt. Jos vauvasi on jo yli 9kk ikäinen, olet tervetullut mukaan. Huomaathan, että imetys saattaa vaikuttaa painonpudotuksen onnistumiseen. Osalla naisista paino ei putoa imetyksen aikana. Fiksusta syömisestä on silti aina hyötyä!

❌ Haluat yksilöityjä ohjeita ja valmennusta painonpudotukseen. Jos sinulla on monimutkaisia ruoka-aineallergioita tai esimerkiksi suolisto-ongelmia, suosittelemme yksilövalmennusta tai esim. FLT-ravintovalmentajan vastaanotolla käymistä.

❌ Et halua muuttaa mitään nykyisessä syömisessäsi. Nykyisellä tekemisellä saat nykyisiä tuloksia. Jonkin täytyy muuttua, jotta tulokset voivat olla erilaisia.

Näin onnistut Kickstart-verkkokurssin avulla ja saat siitä parhaan hyödyn:

Lupaat pitää kiinni kahdesta asiasta:

👉 Sitoudu neljäksi viikoksi. Tämä on helppo ja silti kuitenkin riittävän pitkä aika, jotta alat saada tuntuvia tuloksia. Useimmat huomaavat eroa olossaan jo toisella viikolla – mutta jos näin ei kävisi, pysy päätöksessäsi tehdä hommia Kickstartin metodeilla ainakin neljä viikkoa. Jos vaihdat koko ajan suunnitelmaa, et koskaan tiedä mikä oikeasti toimii. Keholla voi kestää hetken aikaa saada rasvanpolttovaihde päälle.

👉 Kokeile rohkeasti, hyödynnä kasvun asennetta. Kokeile kurssin oppeja avoimin mielin ja lupaan, että saat kokeilusta lisää itsetuntemusta – keskeistä hyvinvoinnissa ja elämäntapamuutoksessa on oppia havannoimaan, mikä toimii itselle parhaiten tässä ja nyt. Älä jää jumiin siihen mikä toimi joskus kauan sitten. Nyt on nyt. Olen tiivistänyt tähän verkkokurssiin yli 15 vuoden valmennusuraltani tehokkaimmat metodit painonpudotuksen starttaamiseen. Olen varma, että saat kurssin ohjeiden avulla selkeitä hyötyjä jaksamiseesi ja painonhallintaasi.

Lupaan pitää kiinni näistä ja haluan lähteä mukaan nyt! - Hintaan 99€

Kickstartin osallistujien kokemuksia:

Kiitos maalaisjärkisestä ja sallivasta dieetistä! Paino on lähtenyt hyvin laskuun ja olo on ollut hyvä. Tykkään siitä, ettei mitään tarvitse kieltää itseltä. Se on vähentänyt makeanhimoa merkittävästi.

Päivi

Kiitos Kaisa! Näissä sinun ohjaamissasi valmennuksissa on kyllä niin upeaa tiedon, kokemuksen, terveen järjen, kohtuullisuuden ja myönteisen toiminnan yhdistäminen. Opit ja vinkit vievät pitkälle ja tuovat todellisen ilon ja avun.

Pia

Ärtyneen suolen oireyhtymäni on ollut lähes oireeton valmennuksen aikana, jonka vuoksi ruokavalion jatkaminen pysyväisemmin houkuttelee todella. Täytyy tässä viikkojen kuluessa opetella ja kuulostella, että millaiseksi ruokavalio ajan kanssa muodostuu. Siihen sain nyt tosi hyvät ohjeet.

Marjut

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointi- ja voimaharjoitteluvalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, tietokirjailija sekä kahden pojan ruuhkavuosia elävä äiti. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI.

Tammi on julkaissut reilun kymmenen vuoden aikana seitsemän tietokirjaani hyvinvoinnista, painonhallinnasta ja paremmasta palautumisesta.

Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta.

Vuosien varrella olen auttanut tuhansia valmennettavia kohottamaan kuntoaan, voimaan paremmin ja pudottamaan painoaan. Osaamisessani erityiseksi mainitaan kyky sanoittaa monimutkaisia asioita kielellä, jota on helppo ymmärtää ja joka motivoi toimintaan.

Aloitetaanko yhdessä matka kohti parempia tapoja?

-Kaisa

Kyllä, lähden mukaan valmennukseen!

Kokemuksia Kaisan kursseilta:

Olen oppinut koostamaan ruokailut niin, että tiedän kiireessäkin järkevän aterian onnistuvan. Yhdessä nämä ovat saaneet oloni virkeäksi, enkä tarvitse enää pannukaupalla kahvia tai päiväunia.

Essi

Pieniä valintoja muuttamalla olen saanut jopa kiireessä ja stressissä aikaiseksi suuremman kokonaisuuden, jossa minun on taas hyvä elää ja olla. Lempeästi, mutta tehokkaasti olen löytänyt taas hyvän olon.

Anna-Leena

Kaisan luja ammattitaito ja taito jakaa sympaattista lämpöä ovat tosiasioita, jotka luovat uskoa siihen, että kuka tahansa voi saada valmennuksesta sen yhden merkittävän vastauksen tai oivalluksen oman hyvinvointinsa kohentamiseen.

Anne

Osallistuin jälleen Kaisan verkkokurssille, koska minulla oli jo ennestään hyvä kokemus aiemman kurssin laadukkaasta sisällöstä.

Halusin ajan tasalla olevaa tietoa ja ymmärrystä siitä, mitä voin itse tehdä arjessa jaksamiseni eteen. Halusin myös konkreettisia harjoituksia ja ohjeita.

Suosittelen sydämestäni Kaisan kursseja kaikille! Ei kannata jäädä yksin näiden asioiden ja kysymysten kanssa. Kiitos Kaisa!

Nina

Valmennus oli tiivis paketti, josta sain mahtavan kuntoilukipinän jatkaa itsenäisesti. Käyn edelleen salilla 2-3 kertaa viikossa. Liikunta tuo hyvää oloa elämääni aivan valtavasti!

Lähtötilanteessa painoindeksini oli päässyt nousemaan jo huolestuttavan korkeaksi ja ruokailutottumuksissakin oli uudistamista. Valmennuksen myötä rasvaprosenttini pieneni ja jalkojen nivelkivut vähenivät sitä mukaa kun lihaskunto parani. 

Ruokailutottumukseni ovat muuttuneet melkoisesti ja kolesteroliarvoni ovat laskeneet niin, ettei minun tarvinnutkaan aloittaa lääkitystä. Nukun myös paremmin valmennuksen ohjeiden ja johdosta, se on hyvä juttu näin 57-vuotiaana.

Eeva

Voit kokeilla verkkokurssia ilman huolia: lupaan 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiini on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen. Tiedän, että saat verkkokurssista konkreettisia keinoja startata painonpudotuksesi turvallisesti.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

Kuulostaa hyvältä, haluan mukaan - Hintaan 99€