Liity etusivulta uutiskirjeemme tilaajaksi, niin saat tietää kun avaamme valmennuksen seuraavan kerran.

Sopiiko tämä valmennus sinulle? Se selviää alla olevan 10 kohdan testin avulla!

Sadat ihmiset kyselevät minulta vuosittain luennoilla, viesteillä ja valmennuksissa, miten voisin auttaa heitä kohti parempaa painonhallintaa, energisempää arkea ja löytää positiivisen tekemisen vireen ravintoon, treeniin ja elämäntapoihin. Verkkovalmennukset ovat edullisin tapa päästä kiinni valmennusoppeihimme.

Kaikki valmennukset lähtevät aina liikkeelle siitä, että tarkistamme missä olet juuri nyt. Niinpä tein sinulle kymmenen väitteen listan. Testaa, kuinka moneen vastaat kyllä, niin tiedät onko tämä valmennus sinua varten.

 

#1: Elämänmuutosprojektini alkaa aina hyvin, mutta jo muutaman viikon jälkeen lässähtää kuin pannukakku.

#2: Minulla on kiinnostusta ja motivaatiota ruokavalintojeni parantamiseen ja liikkumisen lisäämiseen, mutta en tiedä mistä aloittaa tai mitä pitäisi tehdä. Tietotulva hämmentää ja lamauttaa.

#3: Haluaisin laihtua, mutta en halua enää rääkätä itseäni. Tahtoisin löytää tasapainoisemman suhteen ruokaan, liikkumiseen ja itsestäni huolehtimiseen.

#4: Olen onnistunut painonpudotuksessa aiemmin, mutta joka kerta paino on noussut takasin. Tämä on johtanut jo jojoilukierteeseen, jossa vuorotellen laihdutan ja vuorotellen elän hällä väliä -asenteella.

#5: Arjessa on niin paljon tekemistä (töitä, lapset, harrastukset, jne.), että tuntuu mahdottomalta löytää aikaa itsestä huolehtimiseen. Haluaisin kuitenkin yrittää.

#6: Olin aikaisemmin hyvässä kunnossa, energinen ja intoa täynnä, mutta viimeiset vuodet ovat olleet niin kuormittavia, että kaikki on mennyt alamäkeen.

#7: Tiedän paljon ravinnosta, treenistä, unesta ja palautumisesta, mutta en saa vietyä tietoa käytäntöön. Olen valmis tekemään muutoksia itsenäisesti, kunhan vaan saan työkaluja kuinka muutos tehdään.

#8: Olen kyllästynyt yksin yrittämiseen ja puurtamiseen. Kaipaan yhteisön tukea, vertaistukea ja jonkun, jolta kysyä apua ja saada tsemppiä kun en meinaa uskoa itseeni.

#9: Tykkään elää itseni näköistä elämää ja minua ahdistaa pilkuntarkka määräily, ruokien punnitseminen, ehdottoman kellontarkka treeniohjelma ja yksitoikkoinen puurtaminen.

#10: Haluaisin ymmärtää syvemmin, miten hormonit, aineenvaihdunta, ravinto, treeni ja muut palaset vaikuttavat painonhallintaan ja hyvinvointiini nyt ja tulevaisuudessa. Pintapuolinen "syö enemmän kasviksia" -tieto ei inspiroi ja motivoi minua.

 

Kuinka monta kyllä-vastausta sait? Mitä useamman kysymyksen kohdalla nyökyttelit, sitä paremmin voin auttaa sinua tämän valmennuksen avulla. 10 viikon valmennukseen on osallistunut jo yli 4000 naista ja saanut ammattimaista mutta samalla ihmisläheistä apua ravinnon, treenin ja elämäntapojen parantamiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Voit ostaa valmennuksesi verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Jos haluat maksaa oman osallistumisesi eri liikuntaeduilla (Smartum / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit), ole yhteydessä asiakaspalvelijaamme Jattaan sähköpostitse osoitteessa jatta@optimalperformance.fi


Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on 10 viikon verkkovalmennus, joka pohjautuu samannimiseen kirjaani.

Luvassa on aineenvaihduntaasi parantavaa treeniä, terveyttä ja vireystilaasi kohottavaa ravintoa sekä kehon ja mielen palautumista lempein mutta toimivin keinoin.

Valmennuksen ytimessä on asioiden käytäntöön vieminen. Ei riitä, että tiedät paljon - ratkaisevaa on tiedon muuntaminen tekemiseksi.

Yli 70 000 myytyä kirjaa ja yli 4000 mukaan lähtenyttä valmennettavaa kertovat siitä, että tänä päivänä haluamme muutakin kuin kaloritaulukoita, grammamääräisiä ruokavalioita ja ehdottomuutta.

Olisitko valmis vaihtamaan itsesi ruoskimisen, negatiivisen itsepuhelun, suorittamisen ja itsekurin varaan ripustautumisen ystävälliseen suhtautumiseen itseäsi kohtaan, omien tarpeidesi kunnioittamiseen ja elämäntapamuutokseen, joka tehdään sillä tahdilla että sitä on mahdollista pitää yllä?

Jos vastaat kyllä, olemme oikea tiimi sinulle! Me teemme muutosta inhimillisellä otteella ja jokaisen omaan elämään sopivalla tahdilla.

Valmennuksen teoria- ja oppikirjana käytetään Kaisa Jaakkolan Hyvän olon hormonidieetti -kirjaa, johon viitataan viikkotehtävissä. Suosittelemme hankkimaan kirjan viimeistään kurssin alkaessa. Kirja on saatavilla kaikista kirjakaupoista (esim. Adlibriksesta täältä), e-kirjana esim. Elisa Kirjasta ja BookBeatista ja lainakirjana kirjastoista kautta maan. 


 Mitä sinä saat minulta 10 viikon aikana?

Heti kun olet varmistanut oman paikkasi valmennukseen tältä sivulta, saat:

 • BONUS #1: Valmistavat extratreeniohjelmat vasta-alkajille ja edistyneille, joiden avulla parannat liikkuvuuttasi, liikehallintaa ja treenitekniikoitasi. Treeniohjelmalla voit treenata kotona, ulkona tai kuntosalilla. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä paremmin ehdit valmistautumaan kurssin treeniohjelmiin.

 • BONUS #2: Ruokavaliorunko, jonka selkeiden ohjeiden avulla pääset kätevästi kiinni terveelliseen ateriarytmiin j osaat tehdä parempia valintoja keittiössä heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

 • BONUS #3: Tehtäväpaketti tavoitteiden asettamisesta - aseta tavoitteesi viisaasti ja tietoisesti, niin pääset niihin todennäköisemmin, nopeammin ja helpommin.

 • BONUS #4: Tapojen muuttamisen pikaopas, jonka avulla alat muuttaa tavoitteitasi käytännön tekemiseksi ja opit uusia elämäntapoja pysyvästi (mieheni Joni Jaakkolan videokurssi).


Yhteisen aloituksen jälkeen valmennuksen 10 viikon aikana saat:

 • Viikottaiset tsemppivideoni, joiden avulla motivaatiosi pysyy yllä

 • Kaksi treeniohjelmaa kotiin yksityiskohtaisilla ja selkeillä opastusvideoilla

 • Kaksi treeniohjelmaa vasta-alkajille ja edistyneille kuntosalille selkeillä opastusvideoilla

 • Kaksi treeniohjelmaa kahvakuulatreeniin yksityiskohtaisilla opastusvideoilla

 • Kaksi treeniohjelmaa sykettä nostaviin ulkona, kotona, hotellihuoneessa tms. tehtäviin kehonpainotreeneihin helposti ymmärrettävillä opastusvideoilla

 • Kaksi opastusvideota dynaamisiin lämmittelyihin treenitehon ja turvallisuuden takaamiseksi sekä liikkuvuuden parantamiseksi

 • Kolme yin-joogaharjoitusta RYT-200 -joogaopettaja Katri Syvärisen opastusvideoilla

 • Tietoisen syömisen harjoituksen (jonka voit ladata äänitteenä itsellesi) ja harjoituksia tekstimuodossa

 • Neljä reseptivihkoa lukemattomine resepteineen, kauppalista ja vinkit katastrofipäiviin à la Kaisa

 • Ruokavalion esimerkkipäiviä piristämään kotikokkausta ja havainnollistamaan miten monella tavalla voi syödä hyvin, terveellisesti ja parempaa oloa tukevasti

 • Viikottaisia pohdinta- ja toimintatehtäviä eri teemoista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi

 • Seitsemän stressinhallintaharjoitusta audiomuodossa jooga- ja meditaatio-opettaja Mia Jokinivan, rentoutusohjaaja Tiina Jokelan ja joogaopettaja Katri Syvärisen ohjaamana

 • Pääsyn kurssilaisten omaan, aktiiviseen ja lämminhenkiseen Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä milloin vain ja saada tukea elämäntapamuutokseen

 • Pääsyn webinaari- ja verkkoluentotallenteiden kirjastoon. Webinaareissa valmentajat ovat vastanneet yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin mm. lapsiperheen elintapamuutoksesta, säästöliekistä, makeanhimosta jne. Verkkoluennot käsittelevät ravintoa, rasvanpolton esteitä, treeniä ja hormonitoimintaa.


HOHD-stina-testimonial.png

minna.jpeg

“Ennen elin kroonisessa stressissä sekä kilpirauhasen vajaatoiminta oli tuonut hurjasti ylipainoa. Elämä oli masentavaa ja synkkää, etenkin lapsen syntymän jälkeen. Valmennus on ollut elämää muuttava ja eheyttävä. Kaisan tarinasta kosketettuna ja kaikki keinot kokeilleena päätin osallistua. Parasta tällaiselle suorittajalle on ollut se, että mitään ei ole tarvinnut suorittaa: olen saanut levosta ja ilosta käsin löytää itselleni sopivat ja oikeanlaiset muutokset omaan tahtiin.

Olen ikuisesti kiitollinen, että kurssin myötä suhteeni ruokaan on muuttunut. Olen löytänyt työkaluja stressin purkamiseen ja alkanut ymmärtää todellisia syitä stressin ja huonovointisuuteni taustalla. Ymmärrän nyt, miten kokonaisvaltainen ihminen on. Olen alkanut kuunnella itseäni ja tarpeitani, sekä oppinut huolehtimaan itsestäni aivan uudella tavalla, kuten panostamalla unen laatuun.

Ennen tätä kurssia olin epätoivoinen, mutta nyt tiedän, että tulen pääsemään myös fyysisiin ja ulkoisiin tavoitteisiini. Ne ovat kuitenkin toissijaisia ja suurin muutos on sisällä. Uskon itseeni ja tiedän, että askel kerrallaan, ilman kiirettä ja suoritusta, saan kulkea tätä matkaa kohti parempaa minää, hyvinvoivana. Olen sen arvoinen.” - Minna, 34v., yrittäjä ja 2-vuotiaan tytön kotiäiti


Valmennuksen oppien avulla saavuttamiesi pysyvien tuloksien lisäksi verkkovalmennuksen merkittävä hyöty on se, että säästät selvää rahaa ja paljon! Jos hankkisit vastaavan paketin yksilövalmennuksena, olisi Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksessa saamasi paketin hinta seuraava:

 • Kaksi treeniohjelmaa kuntosalille opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 350€

 • Kaksi treeniohjelmaa kahvakuulatreeniin ja kehonpainotreeniin + dynaamiset lämmittelyt - 350€

 • Kaksi treeniohjelmaa kotiin opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 350€

 • Kaksi treeniohjelmaa ulko/kehonpainotreeneihin opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 350€

 • Yin-joogaohjelmat opastuksineen - 125€

 • Kauppalista + reseptit + esimerkkipäivät + viikkotehtävät - 194€

 • Tapojen muuttamisen pikaopas yksilövalmennuksena - 97€

 • Valmentajan etätuki 10 viikon ajan - 245€

Kaikki tämä olisi yhteensä: 2061 €

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen kautta saat tämän kaiken hintaan 99€!


HOHD-kisu-testimonial.png

emmi.jpg

“Vuosikausia kuntosalitreeniä harrastaneena ja kehoani erilaisin metodein muokanneena koen, että nyt olen löytänyt tien tasapainoon. Valmennuksessa ei keskitytä pelkästään siihen mitä peilistä näkyy, vaan otetaan huomioon myös mielen hyvinvointi. Kieltojen sijaan opin keskittymään optimaaliseen kehoni ravitsemiseen. Samalla ravisteltiin mieltä pois vanhoista kieltämisen ja itsensä piiskaamisen kaavoista.

Elämä ei pyöri pelkän rahkan ja treenaamisen ympärillä, vaan tämä projekti "terveempi minä" kulkee mukana arjessa ja ohjaa parempiin valintoihin. Saan tehdä tämän itseni hyväksi, jotta voisin entistä paremmin. Positiivista energiaa riittää, puntti liikkuu ja kehonkoostumusmittaustulos nostatti hymyn huulille!” - Emmi, 34, yrittäjä


“Hakeuduin mukaan valmennukseen, koska olin kokeillut jos jonkinmoista ohjelmaa, valmennusta, kurssia ja dieettiä. Huomasin käyttäneeni suurimman osan aikuisiästäni laihduttamiseen. Lopputulos? Olin painavampi kuin koskaan. Aloin ajatella, että ehkäpä ananaksen välttely sokerin takia ja hernemäärien punnitseminen ei vain ole se oikea tapa löytää hyvinvointi.

Valmennuksen aikana suurin ahaa-elämys tuli kun puhuttiin levosta. Mikään ruokavalio ja mikään määrä treeniä ei auta jos nukkuu liian vähän ja liian huonosti. Olen herkkäuninen ja stressi vie välittömästi tunteja pois öistäni. Ymmärsin, että univajeessa ja stressaantuneena raskas treenaaminen vain rasittaa kehoa väärällä tavalla. Vaihdoin salin pariksi viikoksi joogaan ja rentoutumisharjoituksiin. Kummasti helpotti niin makeanhimo kuin suorituspaineetkin!

Toivon, että saan tämän armollisuuden pysymään mukana elämässäni jatkossakin. Nyt haluan luoda itselleni kestävät ja vahvat rutiinit ensisijaisesti stressinhallintaan ja lepoon ja sitä kautta löytää avain sopivaan ruokavalioon ja liikuntatottumukset. Ehkä näiden myötä paino joskus vielä laskee, mutta sen merkitys tuntuu päivä päivältä vähäisemmältä. Terve ja onnellinen kun voi olla vaikkei vaaka näytäkkään sitä maagista tavoitepainoa.” - Jenny, 28 vuotta


Sopiiko tämä valmennus minulle?

Saamme jokaisen valmennuksen lähestyessä kymmeniä kysymyksiä innokkailta osallistujilta. Alle koostin yleisimmät kysymykset joita meiltä kysytään. Jos pohdinnat tuntuvat tutuilta ja tykkäät vastauksistani, lähde ihmeessä mukaan!
 

 • "Tuntuu, että olen hukassa sen suhteen mikä minulle sopii ravinnossa, liikunnassa ja elämäntavoissa. Auttaako tämä valmennus minua?" - Kyllä auttaa. Tänä päivänä internet ja sosiaalinen media työntää valtavalla tahdilla informaatiota meidän jokaisen uutisvirtaamme. Usein tuloksena on se, että emme enää osaa erottaa mitä tehdä ja mitä välttää, mikä on turvallista ja mikä vaarallista ja totaalinen kaaos on valmis. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle tärkeimmät työkalut, joilla saat mahdollisimman pienellä työllä mahdollisimman paljon tulosta aikaan. Energiaa arkeen, virtaa työpäivään ja jaksamista jokapäiväiseen elämään ilman, että sinun pitää pyhittää dieettaamiselle tai muulle hyvinvointirumballe koko elämäsi. Kurssin aikana opit tekemään sekä oikeita asioita että asioita oikein.

 • "Minulla on kiireinen työ, lapsia pitää viedä harrastuksiin ja arjen velvoitteet painavat päälle. Voinko silti osallistua ja miten paljon tämä vie aikaa?" - Kyllä voit. Olemme vuosien saatossa auttaneet kymmeniätuhansia ihmisiä väsymyksen suosta energisempään elämään juuri siten, että oppimme toimivat myös normaalissa, työssäkäyvän ihmisen arjessa. Kaikesta tiedosta tulee hyödyllistä vasta sitten kun ne siirtyvät pysyvästi käytäntöön. Siksi opastamme asiat niin, että ne tuottavat tulosta eivätkä liian suurena kuormana käänny itseä vastaan. Kurssin tehtävien tekeminen on täysin omaehtoista: voit valita minkä verran olet valmis tekemään ja muuttamaan juuri tässä elämäntilanteessa. Meidän mottomme on "pikkuisen paremmin" - yksikin merkittävä muutos kurssin aikana on hyvä juttu!

 • "Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta / kakkostyypin diabetes / stressiperäinen uupumus / suolisto-ongelmia ja rajattu ruokavalio (esim. FODMAP) / muita terveydellisiä rajoitteita, voinko silti osallistua?" Ehdottomasti voit - tällä kurssilla opit ne elämäntavat, joiden laittaminen kuntoon on edellytys tasapainoiselle hormonitoiminnalle ja aineenvaihdunnan normalisoimiselle. Kurssilla emme keskity sairauksien hoitoon, vaan terveyden edistämiseen tärkeimpien perusasioiden kohentamisen kautta. Nämä asiat kannattaa joka tapauksessa laittaa kuntoon, jos jossain kohti haluaa tehdä spesifimpiä muutoksia esim. ravitsemusterapeutin kanssa omaan ruokavalioonsa sen yksilöimiseksi. Kysythän hoitavalta lääkäriltäsi kuitenkin hänen suosituksensa elintapamuutoksista (esim. millaista liikuntaa voit harrastaa). Kurssin tehtävistä voi tehdä ne, jotka kokee itselleen tärkeimmiksi ja mahdollisiksi. Esimerkiksi osa aiemmin kurssin käyneistä stressiperäisestä uupumuksesta toipuvista ei ole tehnyt lainkaan kurssin treenejä. Se on täysin ok!

 • "Tuleeko valmennuksessa tarkka, grammamääräinen ruokavalio?" - Valmennuksessa me haluamme opettaa sinut syömään juuri omien tarpeidesi mukaan eri elämäntilanteissa, emme ulkolukemaan paperilapusta kananrinnan grammamäärää. Ruokavalioiden suurin ongelma on siinä, että ne toimivat vain sen aikaa kun jaksat noudattaa niitä. Usein rajoitettuihin ruokavalioihin liittyy myös stressin, ahdistuksen ja epäonnistumisen tunteita - juuri kaikkea sitä, mitä emme missään nimessä halua yhdistää syömiseen! Mietipä miten hienoa olisi, jos osaisit tehdä oikeita valintoja kotona, mökillä, matkoilla, huoltoasemalla, työpaikalla ja missä maailmankolkassa tahansa. Ymmärtäisit ja osaisit fiksun ja yksilöllisen ravitsemuksen kulmakivet sekä tietäisit, millainen ruoka sinut saa voimaan hyvin. Pystyisit erottamaan oleellisen epäoleellisesta: tämän myötä syöminen olisi rentoa, joustavaa ja stressitöntä. Tietäisit milloin nauttia ilolla viinilasillisesta tai upottaa hampaat korvapuustiin käydessäsi ystäväsi kanssa kahvilassa - ilman morkkista. Näitä ravitsevan ja rennon syömisen taitoja opettelemme läpi kurssin. Kurssin opit eivät kuitenkaan perustu pelkkään fiilistelyyn: pääset kurssin aikana tarkastelemaan nykyistä ruokavaliotasi halutessasi myös numerotasolla (opetan sinut laskemaan mm. energiansaantisi ja -tarpeesi). Opit ravitsevien aterioiden koostamisen perusteet ja saat aimo kasan inspiroivia reseptejä, esimerkkipäiviä sekä muiden osallistujien vinkkejä ja fiiliksiä siitä miten syömisestä tulee helppoa, inspiroivaa ja terveyttä tukevaa.


HOHD-laura-testimonial.png

Kokemuksia valmennuksesta aikaisemmilta vuosilta

“Olen kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Nuorena olin hoikka, vuosien kuluessa painoa on tullut koko ajan lisää. Viimeiset kymmenen vuotta olen vaihtelevalla menestyksellä "yrittänyt laihduttaa" eri keinoin, on kokeiltu Painonvartijat ja personal trainerit. Siitä lähtien kun aloitin laihduttamisen, on painoni pitkällä aikavälillä vain noussut. Painoin enemmän kuin koskaan ennen. En voinut ymmärtää miksi en "saa itseäni niskasta kiinni" vaan epäonnistun. Facebookissa näin sattumalta Kaisan tekstin epärealistisista odotuksista mitä laihduttajalla voi olla, kun hän ostaa dieetin. Ilmoitin itseni valmennukseen, koska tämä kolahti.

Valmennukseen liittyvä kirja "Hyvän olon hormonidieetti" sai minut tajuamaan, mikä on ollut oma esteeni painonpudotukselle. Tajusin, että dieetillä ja kuntoilulla voin pudottaa muutaman kilon, mutta nyt on tärkeintä rakentaa pohja kunnolla. Nyt stressin vähentäminen, kiireettömyys, riittävä yöuni ja ruoka-ajat ovat ensisijaisia asioita matkalla pysyvään muutokseen ja itselleni hyvään painoon.” - Heidi, 40v.

“Mua jännitti ennen kurssia, tuleeko tästä taaskaan mitään. Haksahdinko taas johonkin, mikä syö motivaation liian tiukalla kurilla ja saa minut tuntemaan itseni täysin surkeaksi epäonnistujaksi, kun en ohjeilla saa mitään muutosta.

Jännitys oli turhaa, valmennus oli kaikkea muuta. Oma ajattelutapaani muuttui täysin. Valmennus sai minut toteuttamaan ihan siinä perusarjessa asioita, jotka vie kohti parempaa oloa ja jaksamista. Aloin ajatella, mistä haasteet johtuvat ja miten ongelmat korjataan. Ei auta, että syö näennäisesti hyvin ja treenaa kuin hullu, jos kropassa kaikki ei ole kunnossa. Silloin tuloksia ei vaan synny, vaikka kuinka yrittäisi.

Tärkeää on kuunnella itseään, nauttia tekemistään asioista ja mennä oman itsensä ehdoilla. Ottaa tavoitteita, kohdata itsensä ja toteuttaa unelmat. Sen tämä valmennus sai aikaan minussa.” - Laura, 26 vuotta


Mitä tämä maksaa ja missä tämä tapahtuu?

10 viikon Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen hinta on 99€. Maksu onnistuu verkkopankilla, luottokortilla sekä yleisimmillä liikuntaseteleillä. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla / Smartum, ePassi, TYKY-setelit jne., kysy lisää sähköpostilla Jatta-assistentiltamme jatta@optimalperformance.fi.

Tämä valmennus tapahtuu kokonaan verkossa. Voit treenata siellä missä sinulle parhaiten sopii. Tehtäviin pääset käsiksi mistä ja milloin tahansa, ympäri vuorokauden. Kurssialusta toimii niin tietokoneella kuin myös mobiililaitteilla.


HOHD-katja-testimonial.png

Mitä on kaikkea sinulle siis on luvassa? Ensimmäisen viikon pika-aloitus ravintoon, treeniin ja elämäntapoihin!

Jo valmennuksen ensimmäisellä viikolla saat itsellesi tuhdin kattauksen työkaluja ja vinkkejä, jotka olemme vuosien varrella havainneet toimivan parhaiten painonhallinnassa, kehonkoostumuksen parantamisessa ja energiatason kohottamisessa. Jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja tiedät mitä valmennuksessa on ensimmäisillä viikolla tulossa, alta näet osan materiaalista johon pääset käsiksi jo ensimmäisellä viikolla. Kurssialustamme on helppokäyttöinen ja visuaalisesti kaunis:

hoh_aloitusviikot_1.jpg

Helposti ja nopeasti jokaisen keittiössä valmistuvia herkkureseptejä moneen makuun 

Koska liikkuva ihminen tarvitsee ravitsevaa ruokaa jaksaakseen ja voidakseen paremmin, saat kurssin aikana neljä reseptikirjasta pdf-muodossa. Reseptien lisäksi saat myös syömiseen liittyviä pohdintatehtäviä, joiden avulla opit paremmin ymmärtämään juuri sinulle oikeita, parhaiten toimivia valintoja nykyisessä elämäntilanteessasi. Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse kokata ja syödä eri ruokaa kuin muiden perheenjäsentesi.


Treeniohjelmat kotiin, kuntosalille ja kahvakuulatreeniin yksityiskohtaisilla ja selkeillä opastusvideoilla varustettuna

Haluamme pitää verkkovalmennuksessa osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana, joten saat kaikkien treeniohjelmien jokaiseen liikkeeseen yksityiskohtaiset opastukset videoina, kotiin ja kuntosalille. Näiden avulla opit oikeat liiketekniikat, jolloin treenaamisesta tulee tuloksekasta, turvallista ja mikä tärkeintä: mielekästä ja mukavaa!

Verkkovalmennus sopii kotona treenaaville. Kotitreeneihin on omat ohjelmansa. Jotta saat kotitreeneistä parhaan hyödyn irti, suosittelemme ostamaan esimerkiksi säädettävät käsipainot. Lisäksi treeniin tuo lisää tehoa mikäli hankit jumppapallon, steppilaudan (tai muun vastaavan korokkeen) ja kaksi ohutta vetokumia (googleta "vetokumi" ja hanki ohuin) tai jumppakuminauhaa. 

Kahvakuulatreeneihin on myös oma ohjelmansa - kuulaa voit heilutella kotona tai salilla! Tarvitset alkuun 6-12-kiloisen kuulan tai halutessasi muutaman eri painoisen kuulan.


Webinaarien ja verkkoluentojen kirjasto

Olemme säästäneet aikaisempien valmennusten luento- ja webinaaritalleenteet aina seuraavalle kierrokselle. Siksi sinulle onkin luvassa useita tunteja valmentajiemme tiedon- ja inspiraationtäyteisiä luentoja sekä vastauksia valmennettaviamme askarruttaneisiin kysymyksiin.

Kuusi luentoa, joiden aiheina:

 • Hyvä ravinto teoriassa

 • Hyvä ravinto käytännössä

 • Mitä hormoneista olisi hyvä ymmärtää?

 • Rasvanpolton esteet

 • Mitä treenistä olisi hyvä ymmärtää?

 • Terveys ja suorituskyky arjen prioriteettina

Webinaareissa kysymysten aiheina on ollut mm.:

 • Säästöliekki (kun rasva ei pala eikä paino laske vaikka pitäisi)

 • Jatkuvan väsymyksen taltuttaminen

 • Perheellisen hyvinvointivalinnoista

 • Parhaat vinkit unen laadun ja määrän parantamiseen

 • Mikä on sopiva painonpudotustahti?

 • Miten suhtautua ylipäätään painon muutoksiin?

 • Makeanhimo ja siitä eroon pääseminen

 • Rasvanpoltto ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä

 • Miten treenataan niin, että kehonkoostumus paranee?

 • Miten yhdistää treeni muuhun arkeen ja harrastuksiin?

 • Mistä tietää, että palautuu riittävästi?

 • Millaisella treenillä saa mahdollisimman vähällä tuloksia?

 • Motivaatio ja "liiallinen" armollisuus

 • Ylivoimaisen stressitilan tunnistaminen ja korjaaminen

 • Mistä tietää miten paljon tulee syödä?

 • sekä paljon muuta!


Supersuosittu Facebook-ryhmä kaikille sinua askarruttaville kysymyksille

Vaikka jokainen osallistuu verkkovalmennukseen omatoimisesti, emme halua jättää ketään yksin! Perustimme suljetun Facebook-ryhmän, jossa kysymyksiisi vastailevat vuosien kokemuksen omaavat valmentajamme. Omia kokemuksiaan ja vinkkejä jakavat myös aikaisemmille kerroille osallistuneet valmennettavat. Tervetuloa mukaan keskusteluun!


Kokemuksia valmennuksesta aikaisemmilta vuosilta

“Lähdin mukaan valmennukseen hakemaan pysyvää hyvää oloa ja järkeviä valintoja arkeen. Pieniä valintoja muuttamalla olen saanut jopa kiireessä ja stressissä aikaiseksi suuremman kokonaisuuden, jossa minun on taas hyvä elää ja olla. Valmennuksen myötä olen opetellut hyvät vaihtoehdot askel kerrallaan ja saanut ne osaksi arkeani. Lempeästi, mutta tehokkaasti olen löytänyt taas hyvän olon.

Katkonainen uni ja nukahtamisvaikeudet on muuttunut säännöllisiksi yöuniksi ja herään aamulla virkeänä. Monipuoliset ja helpot reseptivinkit ovat rikastuttaneet ruoanlaittoani niin, että tiedän kiireessäkin järkevän aterian onnistuvan. Yhdessä nämä ovat saaneet oloni virkeäksi, enkä tarvitse enää pannukaupalla kahvia tai päiväunia.

Ihastuin myös kuntosaliohjelmiin! Ihanan yksinkertaista ja silti niin tehokasta. Olen saanut treenin taas viikko-ohjelmaani ja salille on ilo mennä. Ja vaikka joskus treeni jäisikin välistä, en enää ota siitä stressiä. Kaisan sanoin olen löytänyt oman hyvän olon minimini. Lämmin kiitos tsemppaaville kurssikamuille sekä aktiivisesti mukana olevalle OP-tiimille! <3” - Essi, 28 vuotta

“Sain ensimmäisen verkkokurssini lahjaksi tyttäreltäni ja toinen on nyt menossa. Olin toisaalta lahjasta innoissani, koska Kaisan aiemmat kirjat olivat tuttuja. Toisaalta olin epäileväinen. Elämäntilanteeni ei ole erityisen suotuisa millekään projekteille. Harmittelin jo etukäteen, josko menevät tyttären rahat hukan teille. Hiukan nolottaa tunnustaa, että epäröin osallistumista myös ikäni vuoksi - kuvittelin tiedostamattani, että kurssi on tarkoitettu tietylle kohderyhmälle, johon en kuulu.  

Pelkoni olivat turhia: tajusin pian, että kyse on loppuelämän mittaisesta matkasta eikä mistään veren maku suussa huhkittavasta projektista, josta pitää pyrkiä saamaan erinomaiset suoritus- ja tyylipisteet. Paradoksaalista kyllä, koen onnistuneeni loistavasti, koska tämän kurssin avulla olen onnistunut asettamaan tavoitteeni realistisiksi ja kohtuullisiksi. Etenen pienin askelin enkä hätkähdä polkuni mutkista ja paluusta tutkimaan jo tuttuja maisemia - asia, jota jollakin kurssilla kutsuttaisiin takapakiksi.

Yksi suurimpia ilonaiheita kurssien aikana on ollut se, että olen tullut tietoisemmaksi vahvuuksistani ja siitä, mitä jo osaan ja olen jo tehnyt oman hyvinvointini eteen. Esimerkkinä olkoon joogaharjoitukset, joista on nyt tullut entistä säännöllisempiä ja nauttittavampia - olen kuin pieni lapsi, joka kehuja saatuaan innostuu tekemästään entisestään. Tämä kurssi luo otolliset olosuhteet paitsi oppimiselle, myös jo opitun vahvistamiselle.

Tähänastinen matka on muistuttanut minua ajatuksesta, joka kokemusten kolhimalla on ollut vähällä unohtua: vaikka tämä olisi elämäni viimeinen päivä, kannattaa silti istuttaa se omenapuu.” - Päivi, 58 vuotta


HOHD-mari-testimonial.png

100 % rahat takaisin -takuu

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen on käynyt läpi jo yli 4000 naista. 

Tämän lisäksi verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 30 000 ihmistä vuodesta 2011 lähtien, joten luotamme 100% varmuudella siihen, että pystymme antamaan valmennuksen kautta sinulle sen mitä juuri nyt eniten tarvitset. Laitamme peliin kaiken vuosien saatossa keräämämme ammattitaidon ja kykymme palvella sinua paremmin. Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako vielä jokin asia? Autamme mielellämme vastaamalla kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi Jatta-assistentillemme osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi. Alla vielä muutama usein kysytty kysymys vastauksineen.

"Juuri nyt en ehdi liikkumaan, kannattaako minun silti lähteä mukaan?"

Kyllä vain. Joskus elämänrytmi voi tovin olla niin hektinen, että liikkumaan ei pääse. Omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin voi kuitenkin vaikuttaa myös esimerkiksi syömällä fiksusti ja siihen saat varmasti apua. Rytmi kuulostaa myös sellaiselta, että apu palautumiseen voisi olla paikallaan ja siihen saat vinkkejä ja työkaluja myös.

"En ole käynyt aikaisemmin kuntosalilla, saanko treeniohjelman ja ohjeet liikkeisiin?"

Kyllä vain saat. Voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkola opastaa sinua yksityiskohtaisesti jokaisen treeniliikkeen saloihin alkulämmittelyistä treeniliikkeisiin. Kahvakuulatreeneissä sinua ohjaa Henrik Tallbacka, kahvakuulaurheilija ja -valmentaja. Ohjelmat suunnittelimme myös niin, että liikkeet eivät vaadi pitkää salitaustaa vaan niiden kanssa pääsee helposti täyteen vauhtiin. Voit halutessasi tehdä pelkkiä oman kehon painon treenejä, jos painoilla treenaaminen ei ole tässä kohti sinun juttusi.

"Minulla on Smartumin liikuntaseteleitä / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit, voinko maksaa näillä osallistumiseni?"

Kyllä voit. Tässä tapauksessa voit laittaa tietosi (nimi, puhelinnumero, email) sähköpostilla osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi ja autamme sinut mukaan valmennukseen.

"Olen vegaani / minulla on ruokarajoite X / en halua syödä Y? Kannattaako minun tulla mukaan?"

Kyllä vain kannattaa. Meillä on viikoille erilaisia reseptejä aina aamupalasta päivän aterioiden kautta herkkuvälipaloihin, jotka mukautuvat pienellä virittämisellä omien mieltymysten mukaan. Ja jos ideapankki on tyhjä, voit aina kysyä yhteisessä Facebook-ryhmässämme lisää vinkkejä muilta osallistujilta sekä valmentajiltamme.

"Minulla tulee lomamatka / työmatka / olen viikon poissa valmennuksen aikana. Kannattaako minun osallistua?"

Tottakai kannattaa. Yksi tavoitteistamme on opettaa osallistujia elämään terveyttä tukevasti riippumatta siitä missä päin maailmaa kulloinkin olet: kotona, töissä, mökillä, ulkomailla. Kun opit ymmärtämään mistä kokonaisuudesta (ravinto, treeni, elämäntavat) hyvinvointisi ja jaksamisesi koostuu, on helppo tehdä oikeita valintoja sielläkin missä aikaisemmin oli hankaluuksia. Samalla opit myös rennompaa suhtautumista itsestään huolehtimiseen.