Osta oma paikkasi hintaan 99€!

  Heitä hyvästit ruuhkavuosien ruokastressille neljän viikon täsmäopeilla.

 

Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin

-verkkovalmennuksen voit aloittaa tältä sivulta heti.

 

 

Jos tunnistat itsesi, Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -verkkovalmennus sopii sinulle:


✅ Haluaisit syödä paremmin, mutta et jaksa keksiä ideoita kaiken muun arkihässäkän keskellä.

✅ Syömisesi on luisunut vähitellen huonoon suuntaan.

✅ Olet kyllästynyt nuhjuiseen ja ärtyneeseen oloon.

✅ Haluaisit osata tehdä helposti ja nopeasti fiksua ruokaa joka maistuu koko perheelle.

✅ Haluaisit jaksaa paremmin, mutta et tahdo tehdä muutosta ruokavaa'an ja ruoskan avulla.

Jatka lukemista, sillä tiedän miten tämä kaikki korjataan!

Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -verkkovalmennuksessa opit tärkeimmät keinot kiireisen arjen helpottamiseksi

✅ Saat HETI 100 helppoa ja nopeaa välipalaa E-kirjan: Kaikki ainekset helposti hankittavissa tavallisesta marketista. Sisältää välipaloja sekaruokavalioon, kasvisruokavalioon ja vegaaneille.

✅ Saat 4 x viikottaisen valmennusmoduulin, heti arkeen vietävine ohjeineen: Viikkoteemojen myötä ruokastressi vähenee, pystyt laittamaan koko viikon pääateriat alle tunnissa ja muutoksesta tulee pysyvää jojottelun sijaan.

✅ Saat 4 x viikottaiset reseptit: Yhteensä 47 reseptiä (+ yli 100 välipalan e-kirja) helpottamaan arkeasi ja nopeuttamaan terveellisen ruuan laittamista.

✅ Saat parempaa jaksamista: Parempi syöminen johtaa parempaan jaksamiseen. Vähemmän ärtymystä, napostelunhimoa, yöheräilyä ja hetkiä jolloin ei meinaa jaksaa irrottautua sohvasta (vaikka oikeasti haluaisi).

✅ Saat apua aterioiden koostamiseen ihan missä tahansa: Valmennuksen myötä osaat koostaa fiksun aterian missä vain, olipa ruokapöytäsi mummolassa, lounasravintolassa tai lentokentän kahvilassa.

✅ Saat keinoja, joilla pääset eroon makeanhimosta ja iltanapostelusta: Opit yksinkertaiset keinot, joiden avulla makeanhimo ja naposteluhalu vähenee automaattisesti. Ei hampaiden kiristelyä itsekurin kanssa, vaan parempaa syömistä helpoilla, pienillä muutoksilla.

 

Lue tältä sivulta lisää, miksi tämä valmennus kannattaa hankkia nyt – tai osta paikkasi heti alta vihreästä napista.

 

OSTA VALMENNUS ITSELLESI TÄSTÄ JA ALOITA MATKA KOHTI KEVYEMPÄÄ RUOKA-ARKEA! Hintaan 99€!

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut

 

Osta oma paikkasi nyt

hintaan 99€!

Tällaisia tuloksia saat Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -verkkovalmennuksen avulla:

👉 "Mitä me syötäisiin tänään" -kysymykset tuskastuttavat vähemmän – syömiseen tulee selkeyttä.

👉 Pystyt preppaamaan viikon pääateriat jopa alle tunnissa.

👉 Sinulla on virtaa vielä työpäivän jälkeen niille asioille, jotka ovat sinulle merkityksellisiä.

👉 Hyvä ateriarytmi ja riittävä syöminen lisäävät energiaa iltaan saakka.

👉 Vatsasi toimii säännöllisemmin ja tuntuu paremmalta.

👉 Liikkuminen on helpompaa ja kevyempää, kun kehosi jaksaa hyvin.

👉 Nukahdat helpommin, hermostosi rauhoittuu helpommin oikeaan aikaan, unesi on levollisempaa ja paremmin palauttavaa.

JOS NÄMÄ TULOKSET KUULOSTAVAT HYVÄLTÄ, KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA! - hintaan 99€!

Tämän saat:

4 viikkoa ja 4 paremman syömisen teemaa

Tee yksinkertaisia ja helppoja muutoksia omaan ja halutessasi koko perheen ruokailuun.

Valmennuksen avulla opit taitoja, joiden avulla ruokamuutos pysyy ja elää arjessasi myös valmennuksen jälkeen.

47 reseptiä ja yli 100 välipalaideaa

Helppoja, nopeita ja kiireisessä lapsiperhearjessa käytännössä testattuja reseptejä. Ainekset saat helposti aivan tavallisesta ruokakaupasta.

 

 

 

Bonuksena nopeat ruuhkavuositreenit

Treenaa vaikka omassa olohuoneessasi Pikku Kakkosen aikaan tai tee jumppa kentän laidalla lapsen treenien aikana.

Helposti toteutettavat 20-40 minuutin treenit sopivat kaikentasoisille!

 

 

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua

Elina, kolmen lapsen äiti:

Paino alkoi tippua ja nyt olen 14 kg kevyempi kuin valmennuksen alkaessa 10 viikkoa sitten. Mitään en koskaan punninnut tai laskenut makroja, vaan käytän edelleen opettamiasi kämmenmittoja.

Anne 37v:

Kaisan luja ammattitaito ja taito jakaa sympaattista lämpöä ovat tosiasioita, jotka luovat uskoa siihen, että kuka tahansa voi saada sen yhden merkittävän oivalluksen oman hyvinvointinsa kohentamiseen.

Maiju, kolmen lapsen äiti:

Kurssi on todella inspiroiva ja ihanasti tarjoaa konkretiaa annoskokoihin ja aterioiden koostamiseen. Yllätyin, miten hurjan suuri muutos syntyi sillä, kun pitää huolta että aamiainen on oikeasti monipuolinen ja ravitseva.

Tämä valmennus sopii sinulle jos:

✅ Haluat helppoja, nopeita ja terveellisiä reseptejä ruuhkavuosiarkea helpottamaan.

✅ Saatat tietää paljonkin fiksusta syömisestä, mutta jotenkin nykyisessä elämäntilanteessa tuo tieto ei tahdo näkyä käytännön arjessa.

✅ Olet turhautunut syömään aina samoja ruokia ja kaipaat lisää ideoita monipuolistamaan syömistäsi.

✅ Suhtaudut ruokaan rennon hyväksyvästi, etkä näe punaista jos lautaselle eksyy joskus puolivalmiste tai muutaman gramman sokeria sisältävä kastike.

✅ Ymmärrät, että hyvässä syömisessä kyse on kokonaisuudesta, ei mustavalkoisista totuuksista.

 

Tämä valmennus ei sovi sinulle jos:

❌ Sinulla on sairaus, joka vaatii tarkkaa ja rajoittavaa ruokavaliota. Käännythän tällöin ravitsemusammattilaisen puoleen, joka voi auttaa sinua rakentamaan henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivan ruokavalion nykyiseen arkeesi.

❌ Haluat valmiin grammamääräisen ja yksilöllisen ruokavalion esim. painonpudotukseen.

❌ Sinulla on monimutkaisia haasteita ravitsemukseen liittyen, esim. paljon allergioita tai suolisto-ongelmia, jotka rajaavat hyvin monia ruoka-aineita pois ruokavaliosta.

JOS VALMENNUS TUNTUU SINULLE SOPIVALTA, ALOITA OMASI TÄSTÄ! - hintaan 99€!

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointivalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, sertifioitu ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, mindfulness- ja joogaohjaaja, tietokirjailija sekä kahden pojan äiti. Tammi on julkaissut seitsemän kirjaani, jotka ovat kerta toisensa jälkeen nousseet best seller -listoille.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI. Inspiroidun hyvinvointiteknologiasta ja yhdistän laaja-alaista ymmärrystäni erilaisista mittausmenetelmistä ja ihmisen psykofyysisestä kokonaisuudesta työssäni.


Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta. Missään hyvinvoinnin osa-alueessa ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen ja äärimmäiseen tarkkuuteen, vaan suurimmalle osalle meistä pikkuisen parempi riittää. Pikkuisen paremmasta syntyy ajan mittaan ihmeellisen isoja muutoksia, jotka kantavat aivan tavallisessa arjessa.Olet lämpimästi tervetullut parantamaan syömistä kanssani!

-Kaisa

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua

Jenni, kahden lapsen äiti:

Suurin oivallukseni oli tämä: se
miten syön ja liikun vaikuttaa minuun kokonaisvaltaisesti. Miten voin, miltä näytän ja miten toimin on kaikki heijastusta elämäntavoistani ja valinnoistani. Koen olevaniparempi äiti kun voin paremmin henkisesti ja fyysisesti.

Eila 47v:

En enää stressaa ruoasta tai liikunnasta. Tuntuu hyvältä syödä sellaista, mikä antaa hyvää oloa ja liikkua niin, että saan liikunnasta energiaa ja voimia, eikä päinvastoin. Enää en halua tehdä itselleni pahaa oloa valinnoillani, vaan mietin joka päivä miten voisin tehdä pikkuisen paremmin.

Kristiina, kahden teinin äiti:

Olen saanut tosi paljon apua ruokailuun liittyvistä asioista, nukkumisrutiineista ja lihaskunto-ohjelmista. En enää laske kaloreita, kämmenmitat riittävät. Pyrin syömään joka aterialla proteiiniruokaa, hyviä rasvoja ja tarpeeksi kasviksia, hiilareita unohtamatta. Miellyttää Kaisan rauhalliset, positiiviset videot!

Saat 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

 

10 syytä, miksi onnistut Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -verkkovalmennuksen avulla:

 

✅ Apunasi kokenut valmentaja & ruuhkavuosiäiti: Ymmärrän tilanteesi, koska elän itsekin ruuhkavuosien keskellä. Valtaosa valmennettavistani on viimeisen 15 vuoden aikana ollut kiireisiä, perheellisiä ihmisiä.

✅ Säästät aikaa: Opit preppaamaan koko viikon pääateriat jopa alle tunnissa jokapäiväisen ruuanlaitto- ja tiskisavotan sijaan. Eikö olisikin ihanaa, jos työ- ja päiväkoti- tai koulupäivän jälkeen ruoka olisikin jo valmiina?

✅ Huomaat edistystä nopeasti: Opit aterian koostamisen periaatteet, joiden avulla energiatasosi nousee, virtaa riittää paremmin läpi päivän, vatsasi toimii tasapainoisemmin ja makeanhimo vähenee. Huomaat muutoksen jaksamisessasi heti ensimmäisinä päivinä.

✅ Helppo aloittaa: Ruuhkavuosiarjessa ongelma on usein se, että halua muutokseen olisi, mutta selkeys puuttuu ja näin lähtökitka on tuskallisen iso. Tässä valmennuksessa saat ohjeet, joiden avulla pääset heti alkuun.

✅ Selkeyttä syömiseen ja ateriarytmiin: Netti ja some on täynnä monenmoista ravintoideologiaa. Kun selkeyttä ei ole, punainen lanka puuttuu. Tässä valmennuksessa saat selkeät ohjeet terveelliseen syömiseen.

✅  Täsmäapua nimenomaan ruuhkavuosiin: Tämän valmennuksen ohjeet on rakennettu nimenomaan kiireiseen arkeen, ei elämään jossa on aikaa metsästää ja keräillä koko perheen ruuat.

✅ Rutiinien ja tapojen muuttaminen: Ruokamuutoksissa ei ole kyse vain ruoka-aineiden valinnasta. Parempaaan syömiseen tarvitaan muutakin: uusien rutiinien rakentamista. Yhdessä harjoittelemme tärkeimpiä rutiineja, jolloin niistä muodostuu automaattisia tapoja.

✅ Säästät rahaa: Opetan samoja asioita myös yksilövalmennuksessa asiakkailleni. Valmennuksen hinta on murto-osa yksilövalmennuksen hinnasta.

✅ Motivaatio muutokseen pysyy yllä: Neljän viikon ajan kuljemme yhdessä kohti paremman syömisen tapoja. Joka viikko saat inspiroivan ja tsemppaavan uuden valmennusmoduulin, joka auttaa muistamaan keskeiset asiat ja helpottaa jatkamista hyvällä tiellä.

✅ Muutakin kuin terveellistä ruokaa: Valmennuksessa emme keskity pelkästään terveellisen ruuan syömiseen, vaan myös ajattelutapojen muuttamiseen. Valmennettavani huomaavat, kuinka ruokastressi vähenee, syyllisyys syömisestä hellittää ja ilo perheen yhteisistä ruokailuista palaa.

LUNASTA PAIKKASI VALMENNUKSEEN TÄSTÄ JA TUTUSTU OMASSA RAUHASSA - hintaan 99€!

Usein kysytyt kysymykset

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? JOS KYLLÄ, ALOITA TÄSTÄ! - hintaan 99€!

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua:

Miisa, erityislapsen äiti:

Valmennuksen myötä tajusin, että että oma elämäni ja terveyteni on tärkeä.

Olin ajautunut erityislapsen äitinä tilanteeseen, etten enää tunnistanut omia tarpeitani. Laitoin jatkuvasti oman hyvinvointini toissijaiseksi suhteessa lapseen ja perheeseen.

Nyt tunnistan, mistä saan hyvää oloa ja mitä tarvitsen. Olen esimerkki lapselleni siitä, miten itsestä pidetään huolta ja kuinka välitän hyvinvoinnistani.

Lotta, yhden lapsen äiti:

Kaisalta olen saanut valtavasti inspiraatiota siihen, että jokaisella on oikeus voida hyvin. Olen saanut myös paljon käytännön vinkkejä siihen, miten siinä onnistuu.

Innostuin siitä, että opetellaan uusia tapoja ja uutta arkea palanen kerrallaan. Tuntuu, että jokin sisälläni on muuttunut valmennuksen myötä. Nyt ymmärrän, mikä on olennaista paremmassa syömisessä.

 

 

Pekka, kahden lapsen isä:

Ennen Kaisan oppeja olin yrittänyt poimia ja noudattaa ravintotiedonjyväsiä sieltä täältä, mutta tuloksia ei tahtonut tulla.

Kurssilla sain toimivat, yksinkertaiset ohjeet syömiseen: aloin esimerkiksi syödä proteiinia joka aterialla.

Katselin juuri ennen-jälkeen kuvia ja ei voisi juuri paremmalta näyttää. Näin valtava muutos vain neljässä kuukaudessa!