Uusi Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -verkkokurssi on avattu - aloita vaikka heti!

 

Tule mukaan etuhinnalla rajoitetun ajan VAIN 69€ (norm. 99€)!

 

Tämä verkkokurssi on sinulle paras valintasi, jos:


✅ Haluat syödä paremmin, mutta et jaksa keksiä ideoita kaiken muun arkihässäkän keskellä.

✅ Elät ruuhkavuosia ja syömisesi on luisunut vähitellen huonoon suuntaan, tai on ollut epäsäännöllistä, liiallista tai liian vähäistä jo pidempään.

✅ Haluat oppia tekemään helposti ja nopeasti terveellistä ruokaa, joka maistuu koko perheelle.

✅ Haluat jaksaa paremmin hyvän ateriarytmin ja terveellisemmän syömisen avulla – pienillä parannuksilla.

 Kun ostat nyt Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -verkkokurssin, mitä sinulle on luvassa?

✅ Saat HETI 100 helppoa ja nopeaa välipalaideaa E-kirjan: Runsaasti ideoita parempaan syömiseen ja helpottamaan arkea sinulle ja perheellesi, kaikki ainekset helposti hankittavissa tavallisesta marketista. Sisältää ideoita sekaruokavalioon, kasvisruokavalioon ja vegaaneille.

✅ Saat 4 x viikottaisen kurssivideon, heti arkeen vietävine ideoineen: Viikkoteemojen myötä opit ajattelemaan syömisestä fiksummin, ennakoimaan sitä paremmin ja muistamaan hyvän syömisen tärkeyden mukana arjessa.

✅ Saat 4 x viikottaiset ateriaideat ja -reseptit, yksi ateria kerrallaan: Aamupala, välipala, pääateriat eli lounas ja päivällinen sekä iltapala. Reilusti yli sata uutta ideaa ja reseptiä helpottamaan arkeasi ja nopeuttamaan terveellisen ruuan laittamista.

✅ Saat apua syömisen ennakointiin: Parempi syöminen ei tapahdu ostamalla ruokavalio, vaan kehittämällä tapoja ja rutiineja. Opit ennakoimaan syömistäsi paremmin ja varmistamaan siten, että hyvää ja terveellistä syötävää on aina saatavilla, jolloin stressi ruuasta ja sen laittamisesta poistuu.

✅ Saat apua aterioiden koostamiseen ihan missä tahansa: Kiireinen päivä, ja on pakko syödä huoltoasemalla kesken ajomatkan? Ei ongelmaa! Kurssin myötä osaat koostaa fiksun aterian missä vain, olipa ruokapöytäsi mummolassa, lounasravintolassa tai lentokentän kahvilassa.

✅ Saat keinoja, joilla pääset eroon loputtomasta makeanhimosta ja iltanapostelusta : Opit syömisen tavat, joiden avulla makeanhimo ja naposteluhalu vähenee automaattisesti. Ei hampaiden kiristelyä itsekurin kanssa, vaan parempaa syömistä aamusta alkaen.

Lue tältä sivulta lisää miksi tämä kurssi kannattaa hankkia nyt – tai osta paikkasi heti alta vihreästä napista.

NAPPAA KURSSI ETUHINNALLA TÄSTÄ - NYT VAIN 69€ (NORM. 99€)

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut

Mitä hyötyä Helppoa ja nopeaa ruokaa ruuhkavuosiin -kurssista on sinulle?

👉 "Mitä me syötäisiin tänään" -kysymykset tuskastuttavat vähemmän: saat satoja ateriaideoita ja helppoja, nopeasti toteutettavia reseptejä. Monet näistä eivät vie 10-15 minuuttia enempää valmistella.

👉 Paremman syömisen myötä jaksamisesi kohenee: Perhearki tuntuu mielekkäämmältä, arjen jatkuvat muutostilanteet kuormittavat vähemmän. Kun syöt paremmin, jaksat todella paljon paremmin!

👉 Hyvä ateriarytmi ja riittävä syöminen lisää energiaa iltaan saakka: Jos aiemmin olit aivan puhki töiden jälkeen, kurssin myötä huomaat jaksavasi touhuta lasten kanssa, kuskata teinejä harrastuksiin tai tehdä jotain itsellesi mielekästä vielä työpäivän jälkeen.

👉 Hyvä syöminen parantaa untasi: Nukahdat helpommin, hermostosi rauhoittuu oikeaan aikaan, unesi on levollisempaa ja paremmin palauttavaa. Hyvä syöminen voi kohottaa palautumiskykyäsi merkittäväsi – tämä tuntuu nopeasti parempana jaksamisena aamusta asti!

ÄLÄ MENETÄ ETUHINTAA - NAPPAA PAIKKASI TALTEEN NYT - 69€ (NORM. 99€)

4 viikkoa ja 4 paremman syömisen teemaa

Opi ajattelemaan syömisestä fiksummin samalla kun teet helppoja muutoksia yhdelle aterialle kerrallaan. Opit taitoja, joiden avulla ruokamuutos pysyy ja elää arjessasi myös kurssin jälkeen.

Yli 100 reseptiä ja ateriaideaa

Helppoja, nopeita ja kiireisessä lapsiperhearjessa käytännössä testattuja ruokaideoita ja reseptejä. Ainekset saat helposti aivan tavallisesta ruokakaupasta. Harjoittele pikkuisen paremmin -asennetta: kaikkea ei tarvitse muuttaa kerralla!

Bonuksena nopeat ruuhkavuositreenit

Treenaa vaikka omassa olohuoneessasi Pikku Kakkosen aikaan tai tee jumppa kentän laidalla lapsen treenien aikana. Helposti toteutettavat 20-40 minuutin treenit sopivat kaikentasoisille!

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua

Elina, kolmen lapsen äiti:

Paino alkoi tippua ja nyt olen 14 kg kevyempi kuin valmennuksen alkaessa 10 viikkoa sitten. Mitään en koskaan punninnut tai laskenut makroja, vaan käytän edelleen opettamiasi kämmenmittoja.

Anne 37v:

Kaisan luja ammattitaito ja taito jakaa sympaattista lämpöä ovat tosiasioita, jotka luovat uskoa siihen, että kuka tahansa voi saada sen yhden merkittävän vastauksen tai oivalluksen oman hyvinvointinsa kohentamiseen.

Maiju, kolmen lapsen äiti:

Kurssi on todella inspiroiva ja ihanasti tarjoaa konkretiaa annoskokoihin ja aterioiden koostamiseen. Yllätyin, miten hurjan suuri muutos syntyi sillä, kun pitää huolta että aamiainen on oikeasti monipuolinen ja ravitseva.

Kenelle tämä kurssi SOPII?

✅ Haluat helppoja, nopeita ja terveellisiä ideoita ruuhkavuosiarkea helpottamaan.

✅ Saatat tietää paljonkin fiksusta syömisestä, mutta jotenkin nykyisessä elämäntilanteessa tuo tieto ei tahdo näkyä käytännön arjessa.

✅ Olet turhautunut syömään aina samoja ruokia ja kaipaat lisää ideoita monipuolistamaan syömistäsi.

✅ Suhtaudut ruokaan rennon hyväksyvästi, etkä näe punaista jos lautaselle eksyy joskus puolivalmiste tai muutaman gramman sokeria sisältävä kastike. Ymmärrät, että hyvässä syömisessä kyse on kokonaisuudesta.

 

Kenelle tämä kurssi EI SOVI?

❌ Jos sinulla on sairaus, joka vaatii tarkkaa ja rajoittavaa ruokavaliota. Käännythän tällöin ravitsemusammattilaisen puoleen, joka voi auttaa sinua rakentamaan henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivan ruokavalion nykyiseen arkeesi.

❌ Haluat valmiin ruokavalion esim. painonpudotukseen.

❌ Jos haluat ylläpitää suurta tarkkuutta ruokavalion puhtauden, grammojen tms. kanssa. Tällöin yksilövalmennus on parempi idea. (Tällä kurssilla edetään "pikkuisen paremmin" -idealla.)

SÄÄSTÄ 30€ HINNASSA - OSTA TÄSTÄ NYT VAIN 69€ (norm. 99€)

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointivalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, sertifioitu ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, mindfulness- ja joogaohjaaja, tietokirjailija sekä kahden pojan äiti. Tammi on julkaissut seitsemän kirjaani, jotka ovat kerta toisensa jälkeen nousseet best seller -listoille.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI. Inspiroidun hyvinvointiteknologiasta ja yhdistän laaja-alaista ymmärrystäni erilaisista mittausmenetelmistä ja ihmisen psykofyysisestä kokonaisuudesta työssäni.


Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta. Missään hyvinvoinnin osa-alueessa ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen ja äärimmäiseen tarkkuuteen, vaan suurimmalle osalle meistä pikkuisen parempi riittää. Pikkuisen paremmasta syntyy ajan mittaan ihmeellisen isoja muutoksia, jotka kantavat aivan tavallisessa arjessa.Olet lämpimästi tervetullut parantamaan syömistä kanssani!

-Kaisa

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua

Jenni, kahden lapsen äiti:

Suurin oivallukseni oli tämä: se
miten syön ja liikun vaikuttaa minuun kokonaisvaltaisesti. Miten voin, miltä näytän ja miten toimin on kaikki heijastusta elämäntavoistani ja valinnoistani. Koen olevaniparempi äiti kun voin paremmin henkisesti ja fyysisesti.

Eila 47v:

En enää stressaa ruoasta tai liikunnasta. Tuntuu hyvältä syödä sellaista, mikä antaa hyvää oloa ja liikkua niin, että saan liikunnasta energiaa ja voimia, eikä päinvastoin. Enää en halua tehdä itselleni pahaa oloa valinnoillani, vaan mietin joka päivä miten voisin tehdä pikkuisen paremmin.

Kristiina, kahden teinin äiti:

Olen saanut tosi paljon apua ruokailuun liittyvistä asioista, nukkumisrutiineista ja lihaskunto-ohjelmista. En enää laske kaloreita, kämmenmitat riittävät. Pyrin syömään joka aterialla proteiiniruokaa, hyviä rasvoja ja tarpeeksi kasviksia, hiilareita unohtamatta. Miellyttää Kaisan rauhalliset, positiiviset videot!

Saat 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

 

Kannattaako yrittää vain itse vai ostaa verkkokurssi avuksi?

 

Tässä 10 syytä miksi moni on onnistunut parhaiten kun on hankkinut verkkokurssin avuksi:

 

✅ Apunasi kokenut valmentaja & ruuhkavuosiäiti: Jos ei ole elänyt itse ruuhkavuosia, on vaikea asettua toisen kenkiin. Ymmärrän tilanteesi koska olen ruuhkavuosien keskellä parhaillaan itsekin ja myös 15 vuoden valmennuskokemuksen kautta.

✅ Säästät aikaa: Saat reilusti yli 100 valmista ja terveellistä ateriaideaa ja reseptiä. Tämä säästää aikaa verrattuna siihen, että kokoaisit itse nämä kaikki kirjoista ja netistä.

✅ Huomaat edistystä nopeasti: Opit aterian koostamisen periaatteet, joiden avulla energiatasosi nousee, virtaa riittää paremmin läpi päivän, vatsa toimii paremmin ja makeanhimo vähenee. Huomaat edistystä heti ensimmäisinä päivinä – näin motivaatiosi muutoksiin pysyy yllä.

✅ Helppo aloittaa: Ruuhkavuosiarjessa ongelma on usein se, että halua muutokseen olisi, mutta selkeys puuttuu ja näin lähtökitka on tuskallisen iso. Tällä kurssilla saat heti matalan kynnyksen vinkkejä. Alamme parantaa syömistä yksi ateria kerrallaan.

✅ Selkeyttä syömiseen ja ateriarytmiin: Netti ja some on täynnä monenmoista ravintoideologiaa. Kun selkeyttä ei ole, punainen lanka puuttuu. Tällä kurssilla saat selkeät ja turvalliset ohjeet. Näin voit keskittyä tekemiseen ja onnistumiseen.

✅  Täsmäapua nimenomaan ruuhkavuosiin: Tiedätkö sen täydellisen fitness-elämän, jossa ruuat syödään punnittuina? Aivan, tämä ei ole se. Tämän kurssin ohjeet on rakennettu nimenomaan ruuhkavuosiin, ei ns. täydelliseen elämään.

 Rutiinien ja tapojen muuttaminen: Ruokamuutoksissa ei ole kyse vain ruoka-aineiden valinnasta. Parempaaan syömiseen tarvitaan muutakin, kuten ennakointia, priorisointia, rutiinien rakentamista ja huonojen päivien jälkeen takaisin palaamisen taitoa. Yhdessä harjoittelemme näitä.

 Säästät rahaa: Kurssin hinta on puolet yksittäisen yksilövalmennuksen hinnasta. Vaikka päätyisit myöhemmin yksilövalmennukseen, olet saanut jo kurssin kautta erittäin hyvän käsityksen siitä, millaisia taitoja ja tietoa tarvitset pysyvään muutokseen.

✅ Motivaatio muutokseen pysyy yllä: Neljän viikon ajan kuljemme yhdessä kohti paremman syömisen tapoja, rakentaen uudenlaista ateriarytmiä yksi ateria kerrallaan. Joka viikko saat minulta inspiroivaa ja tsemppaavaa postia ja kurssimateriaalia joka auttaa sinua jatkamaan hyvällä tiellä.

 Muutakin kuin terveellistä ruokaa: Kurssilla emme keskity pelkästään terveellisen ruuan syömiseen, vaan myös ajattelutapojesi muuttamiseen. Mietipä, miten erilaista arkesi olisi jos pitäisit itseäsi ihmisenä joka syö kekseliäästi ja terveellisesti? Pieni askel kerrallaan identiteettisi muuttuu.

KLIKKAA TÄSTÄ JA ALOITA HELPPO JA NOPEA RUOKAMUUTOS NYT! - 69€ (norm. 99€)

Usein kysytyt kysymykset

KUULOSTAA HYVÄLTÄ, ALOITETAAN! ETUHINTA NYT VAIN 69€ (NORM. 99€)

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua

Miisa, erityislapsen äiti:

Minulle ensimmäinen asia valmennuksessa oli se, että että oma elämäni ja terveyteni on tärkeä. Olin ajautunut erityislapsen äitinä tilanteeseen, etten enää tunnistanut omia tarpeitani. Laitoin jatkuvasti oman hyvinvointini toissijaiseksi suhteessa lapseen ja perheeseen. Nyt tunnistan, mistä saan hyvää oloa ja mitä tarvitsen.

Lotta, yhden lapsen äiti:

Kaisalta olen saanut valtavasti inspiraatiota siihen, että jokaisella on oikeus voida hyvin. Olen saanut myös paljon käytännön vinkkejä siihen, miten siinä onnistuu. Innoistuin siitä, että opetellaan uusia tapoja ja uutta arkea palanen kerrallaan. Tuntuu, että jokin sisälläni on muuttunut sitä valmennuksen myötä.

Pekka, kahden lapsen isä:

Ennen valmennusta olin yrittänyt poimia ja noudattaa ravintotiedonjyväsiä sieltä täältä, mutta tuloksia ei tahtonut tulla. Kurssilla sain toimivat, yksinkertaiset ohjeet syömiseen: aloin esimerkiksi syödä proteiinia joka aterialla. Katselin juuri ennen-jälkeen kuvia ja ei voisi juuri paremmalta näyttää. Näin valtava muutos vain neljässä kuukaudessa!