Ei laihduttamista -treenihaaste 30pv


✅ Opi nauttimaan treenistä

✅ Rakenna itsellesi vahva keho

✅ Kaikki tämä ILMAN laihdutuspaineita!

 

👉 Haaste on juuri alkanut mutta vielä ehdit mukaan. Katso alta lisätiedot ja lähde mukaan nyt!

Ei laihduttamista -treenihaaste syntyi, koska valtavan moni kärsii ja ahdistuu kolmesta asiasta:


❌ Kaikki treeniin liittyvä pyörii laihduttamisen, kiinteytymisen, rasvanpolton ja painonpudotuksen ympärillä. Tämä vie ilon koko hommasta.

❌ Treeniprojekteissa pitäisi mitata mittanauhalla viikottain reiden ja vyötärön kaventumista ja rampata vaa’alla katsomassa onko lukemat pienentyneet, vaikka itse haluaisi keskittyä aivan muuhun.

❌ Tuntuu, että treenin tärkein tavoite on se, että oma vartalo saadaan istumaan johonkin ulkopäin määrättyyn muottiin: kesäkroppaan, bikinivartaloon, six pack -vatsalihaksiin jne.

Ei laihduttamista -treenihaaste on vastaisku tähän. Se vastaa kolmeen toiveeseen:

✅ Poistetaan treenaamiseen liittyvä painostressi ja laihdutusahdistus. Nautitaan treenaamisesta ilman että sen pitää aina laihduttaa, pudottaa painoa, kiinteyttää tai polttaa rasvaa.

✅ Saat treeniohjelmat, jotka tuottavat tuloksia, joihin moni mielummin haluaa keskittyä: vahva ja sporttinen keho, treenitulosten nousujohteinen kehitys sekä energinen fiilis, joka hyvästä treenistä aina syntyy.

✅ Saadaan pitkä lista hyötyjä, joita oikeanlainen treeni tuottaa vaikka vaa’an tai mittanauhan lukema ei liikahtaisi mihinkään: vahva ja vetreämpi keho, fiilis omasta pystyvyydestä, energinen mieli, vähemmän stressiä, kevyempi arki ja parempi palautuminen.

Kuulostaako sinulle sopivalta? Jos kyllä, aloita oma haasteesi klikkaamalla tästä!

Ei laihduttamista -treenihaasteen myötä voit odottaa tällaisia tuloksia:

Nautit treenistä

✅ Haasteen aikana opit nauttimaan treenaamisesta ja tuntemaan liikunnan tuottaman mielihyvän. Treenistä tulee väkinäisen pakkopullan sijaan innostava harrastus – on mahtava fiilis, kun odotat treenaamaan pääsemistä kerta toisensa jälkeen.

Kehosi vahvistuu

✅ Voiman lisääntyminen helpottaa arjen askareita, kuten kantamista ja nostelua sekä mahdollistaa aktiivisemman elämäntavan ilman rajoituksia. Arkesi muuttuu kevyemmäksi, mukavammaksi ja nautinnollisemmaksi.

Energisempi arki

✅ Lihaskuntoharjoittelu lisää energiatasoa, joten tunnet olosi virkeämmäksi ja jaksat paremmin arjessasi, niin kotona kuin työlämässäkin. Jaksamisen myötä tuntuu siltä kuin vuorokauteen tulisi lisää tunteja!

Itseluottamuksesi kasvaa

✅ Harva asia kehittää itseluottamusta yhtä paljon kuin se, että saa konkreettisia todisteita omasta pystyvyydestään. Olet vahvempi kuin ajattelet olevasi!

Treenihaasteen selkeillä ohjeilla saat treenit käyntiin heti ensimmäisestä kerrasta alkaen – huomaat kehityksen alusta lähtien!

Liikkuvuutesi kehittyy

✅ Haasteen aikana kehität liikkuvuuttasi, mikä tekee arjen liikkumisesta helpompaa ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Jokainen treeniohjelma sisältää dynaamiset alkulämmittelyt, jotka sekä auttavat arjen aherruksessa että auttavat parempien treenitulosten saavuttamisessa.

Mitä sinä saat kun osallistut tähän treenihaasteeseen?

✅ Minut (ks. alempaa esittely) avuksesi koko haasteen 30 päivän ajaksi. Autan kysymyksissäsi mikäli jokin askarruttaa (“mikä liike sopisi askelkyykyn tilalle?”, "mikä olisi paras aika treenata?”, jne.) ja tarvitset apua. Suljetussa ryhmässä mukana on myös muut samanhenkiset osallistujat tsemppaamassa ja fiilistelemässä.

✅ Neljä erilaista treeniohjelmaa liikevideoilla. Haluan, että jokainen osallistuja voi treenata ajasta, paikasta ja välineistä riippumatta. Jokaisen ohjelman kaikkiin treeniliikkeisiin saat yksityiskohtaiset tekniikkavideot, joiden avulla osaat tehdä liikkeet oikein vaikka olisit täysin vasta-alkaja.

Treenin kesto on aina noin 45-60 minuuttia. Et joudu viettämään salilla tuntikausia!

Suosittelen vähintään kahta treeniä viikossa, mutta yksikin on paljon parempi kuin ei mitään.

Saat kaikki nämä:

👉 Treeniohjelma kuntosalille - aloittelijoille (helpompi, kevyempi)

👉 Treeniohjelma kuntosalille - edistyneille (vaikeampi, raskaampi)

👉 Treeniohjelma kotiin (tarvitset lisäpainon, käsipainot, kahvakuulan, tms. + korokkeen)

👉 Treeniohjelma pelkällä kehonpainolla (et tarvitse mitään välineitä)

Nämä kaikki treeniohjelmat jäävät sinulle käyttöön pdf-tiedostona myös haasteen jälkeen.

Annan sinulle treeniohjelmien mukana myös ohjeet, joiden avulla osaat säätää treenin juuri sinulle parhaiten sopivaksi. Jos tämän lisäksi tarvitset apua, voit aina kysyä minulta suljetussa ryhmässä.

🔥 BONUS #1: Selkeät ja helposti noudatettavat ohjeet ravintoon. Jotta treeni kulkee hyvin ja sinulla riittää energiaa nauttia siitä, ravintokin on tärkeä saada hyvälle mallille. Haasteessa saat tiiviit ohjeet, joiden avulla aterioiden koostamisesta tulee helppoa mutta samalla sinulle jää paljon valinnanvaraa sen suhteen mistä ruuasta pidät.

🔥 BONUS #2: Selkeät ja helposti noudatettavat ohjeet palautumiseen. Jotta treeni tuottaisi toivomiasi tuloksia ja jaksat treenata hyvällä energialla, tarvitaan tueksi myös riittävästi laadukasta palautumista. Ohjeet ovat selkeät, helppo viedä arkeen ja jättävät tilaa myös muulle elämälle (työt, perhe, jne.).

🔥 BONUS #3: Inspiraatiota ja oppeja myös haasteen jälkeiseen aikaan. Uskon vahvasti, että pienilläkin teoilla ja ajattelutavan muutoksilla on iso vaikutus siihen, että treenistä ja liikunnasta tulee uusi osa elämääsi. Saat haasteen aikana lyhyitä videoita, joissa jaan parhaiten toimivat vinkit 13 vuoden valmennusurani ajalta.

Lähde nyt mukaan haasteeseen, klikkaa alta vihreää nappia!

Nappaa oma paikka haltuun TÄSTÄ ja aloita oma haasteesi nyt!

Kenelle 30 päivän Ei laihduttamista -treenihaaste SOPII?

✅ Jos jatkuva toitotus laihduttamisesta ja painonpudotuksesta treenin avulla vain ärsyttää ja haluat ottaa osaa haasteeseen, jossa ei puhuta mitään painonpudotuksesta tai laihdutuksesta.

✅ Jos haluat kieltolistojen, pakkojen ja rajoitusten sijaan nauttia siitä mitä kaikkea itsestään huolehtiminen parhaimmillaan on: tuloksekasta treeniä, runsaasti fiksuja aterioita ja laadukasta lepoa.

✅ Jos haluat käyttöösi kokeneen ammattilaisen tekemät ohjelmat helposti opittavilla liikevideoilla ja laittaa käyntiin tehokkaat treenit.

Kenelle Ei laihduttamista -treenihaaste EI SOVI?

Jos ainoa asia, jota verkkovalmennukselta toivot, on laihduttaminen, kiinteytyminen tai painonpudotus. Tai jos haluat pudottaa painoa tai laihtua nopeasti keinoja kaihtamatta.

❌ Jos sinulla on jokin tosi tarkka korkean tason tavoite, kuten tietyn lajin kilpaurheilussa pärjääminen. Niitä varten tarvitaan yksilöllisesti räätälöity kokonaisuus.

❌ Jos sinulla on jokin sairaus, joka estää treenaamasta tai haasteita kehon tai mielen kanssa, joihin oikea ratkaisu on yksilöllinen apu terveydenhuoltoalan ammattilaiselta (lääkäri, psykoterapeutti, ortopedi, jne.)

Klikkaa TÄSTÄ ja lähde mukaan haasteeseen vaikka heti!

Miten onnistut Ei laihduttamista -treenihaasteessa ja saat siitä parhaan hyödyn?

Onnistut, kun lupaat pitää kiinni kahdesta asiasta:

👉 Sitoudu. Aina alku ei ole helppoa, mutta 30 päivässä alat takuuvarmasti tuntea eron olossasi. Kehon liikeratojen paraneminen ja voimien koheneminen tapahtuu yksi treeni kerrallaan. Elämä heittää kaikenlaisia kapuloita rattaisiin, mutta sitoudu palaamaan takaisin treenien pariin yhä uudestaan.

👉 Keskity. Ota vain yksi tavoite tämän haasteen ajaksi: treenaat näillä ohjelmilla, etkä yritä samaan aikaan saada montaa muuta elämäntaparemontin osa-aluetta jiiriin. Muutoksia tapahtuu muissakin asioissa varmasti, mutta ne tulevat itsekseen. Tämän kuukauden ajan voit keskittyä pelkkään treeniin!

👉 Bonuskohta: Lupaa, että kysyt, jos jokin askarruttaa. Voin auttaa sinua kurssin kysy-vastaa-alueella vain jos kerrot mikä sinua mietityttää. 🙂

Varmista oma paikkasi haasteeseen TÄSTÄ ja aloita nyt!

Tutustu valmentajaasi Joniin

Moi, tässä Joni Jaakkola. Olen voimaharjoitteluvalmentaja, sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja ja hyvinvointialan moniottelija. Olen ammatikseni auttanut ihmisiä treenin parissa jo 13 vuotta.

Saatat tuntea minut Optimal Performance -valmennusyrityksen perustajana, hyvinvointiluennoitsijana tai Väkevä elämä -podcastistani. Tai ehkä Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen perustajana.

Valmentajana olen joustavan jämäkkä: en halua päästää sinua aina yli sieltä mistä aita on matalin - koska silloin kuntosi ei koskaan parane.

Mutta samalla kiireisenä yrittäjänä, keikkatyöläisenä ja kahden pienen pojan isänä ymmärrän, että ihan joka päivä ei saa itsestään 100% irti.

Tavoitteeni valmentajana on aina ollut se, että kaikki ihmiset löytäisivät treenaamisen ilon, riippumatta siitä mikä on oma lähtötilanne ja tavoite. Sekä tutkimuksista että arjen valmennustyöstä tiedetään, että fiksusti tehty treeni tuo jo pienissäkin määrissä hyötyjä niin keholle kuin mielellekin.

Ei laihduttamista -treenihaasteen loin ennen kaikkea siksi, että kukaan ei jättäisi treenejä tekemättä sen vuoksi, että tuntuu, että koko hyvinvointiskene pakottaa kaikki treenaajat vain laihduttamaan, polttamaan rasvaa tai pudottamaan painoa.

Voit kokeilla verkkokurssia ilman huolia: lupaan 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

Usein kysytyt kysymykset

👉 Onko tässä haasteessa laihtuminen tai rasvanpoltto siis kiellettyä? - Ei suinkaan. Monesti paino saattaa pudota ja rasvaakin palaa kun treenaa, syö ja palautuu fiksusti. Tämä haaste eroaa monesta muusta niin, että tässä ne eivät ole ykkösasia vaan keskitytään ihan muihin asioihin. Painonpudotus ja rasvanpoltto tapahtuu siinä ohessa jos niin käy.

👉 Minulla on yksi työreissu haasteen aikana, kannattaako osallistua ollenkaan? - Kyllä kannattaa. Haaste on tarkoitettu ihan tavallisille ihmisille ja meidän elämään kuuluu se, että kaikkea ei pysty tekemään täydellisesti. Lähde mukaan ja osallistu niin hyvin kuin suinkin pystyt. Haasteen materiaalit ovat joka tapauksessa käytössäsi 180 päivää, joten mitään kiirettä ei ole.

👉 Millaista sitoutumista osallistuminen vaatii, mihin kaikkeen pitää pystyä? - Mitä enemmän pystyy panostamaan aikaa ja vaivaa, sitä parempia tuloksia tietysti saa. Samaan aikaan hyvä muistaa, että yksikin treeni viikossa on paljon parempi kuin ei yhtään! Haasteeseen kannattaa osallistua jos pystyy tekemään ainakin yhden n. 60min treenin viikossa.

👉 Haasteessa on ohjeet myös palautumiseen ja ravintoon. Onko niitä pakko noudattaa? - Ei suinkaan ole. Voit napata käyttöösi pelkät treeniohjelmat ja treenata niillä. Ohjeet palautumiseen ja ravintoon kannattaa kuitenkin katsoa läpi, ehkä niistä tarttuu mukaan jotain hyödyllistä.

👉 Voinko osallistua kun minulla on polvi kipeä / selkävaivoja / muu kremppa kehossa? - Kyllä voit. Mikäli sinulla on kehossa jotain akuuttia kuntoutustarvetta (polvileikkaus, välilevyn pullistuma, jne.) on parempi jättää tämä verkkovalmennus väliin ja hankkia yksilöllistä apua terveydenhuoltoalan ammattilaiselta.

Kuulostaako hyvältä? Jos kyllä, klikkaa nyt TÄSTÄ ja lähde mukaan haasteeseen!