Loppu tahmealle ololle ja kiristäville farkuille. Viimeinen ruokavalio, jonka ikinä tarvitset.

 

21 päivän ruokahaaste starttaa nyt!

 

Rajoitetun ajan VAIN 49€ (norm. 99€)!

Aloita etuhinnalla tästä!

Verkkokurssit

Taklaa jaksamattomuuden juurisyyt ja tee kestävä muutos

Kaikki työkalut painonpudotukseen, hyvinvointiin ja suorituskyvyn parantamiseen. Yksinkertaiset ja helposti arkeen vietävät ohjeet. Käytössäsi kellon ympäri mistä maailmankolkasta tahansa.

Tietokirjailijat & pitkän linjan hyvinvointivalmentajat Kaisa ja Joni Jaakkola ovat verkkovalmennusten pioneereja Suomessa: aloitimme vuonna 2010, ennen kuin verkkokursseista tuli iso ilmiö.

Hyödynnä kokemuksemme, lyhennä oma matkaasi haluamiisi tuloksiin ja tule mukaan oppimaan uutta. Inspiroimme sinut löytämään omaan arkeesi sopivia rutiineja!

Tutustu verkkokursseihin tästä

Työhyvinvointi

Hyvinvointi, suorituskyky ja merkityksellisyys

Parhaat hyvinvoinnin työkalut, jotka auttavat yksilöitä niin töissä kuin vapaalla. Innostavat, puhuttelevat ja ajattelemaan laittavat puheenvuorot ja pidemmät valmennuskokonaisuudet työyhteisöille ja tiimeille.

Tutkimusnäyttöön ja yli 15 vuoden valmennuskokemukseen perustuvaa tietoa ja konkreettisia, matalan kynnyksen ohjeita muutokseen. Tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Tietokirjailijat, DI:t ja pitkän linjan hyvinvointialan yrittäjät Kaisa ja Joni Jaakkola palveluksessanne.

Katso luentoaiheet ja referenssit

Kaisa ja Joni Jaakkolan verkkokurssit ja luennot – mihin uskomme?

äiti ja lapsi

Ihmisläheistä

Elämäntilanteet, voimavarat ja tavoitteet ovat erilaisia. Ruuhkavuodet, työstressi, opiskelukiireet, vaihdevuodet – voit olla varma, että olemme valmentaneet aiemminkin samassa tilanteessa olevia. Muutoksia tehdään muu elämäsi huomioiden. 

treeniväleineitä

Yksinkertaista

Meiltä saat ohjeita, joissa tiivistyy olennainen ja tärkeä. Et vietä salilla tuntikausia ja vuodata hikikarpaloita reseptejä lukiessasi. Keskitymme valmennuksessa niihin asioihin, jotka aidosti tuovat tuloksia. Ohjeet ovat simppeleitä, sillä vain tehdyt muutokset tuottavat tuloksia.

Tuloksia tuottavaa

Jokaisella meistä on jokin tavoite ja unelma. Jollekin merkityksellistä olisi jaksaa paremmin lapsiperhearkea. Toinen tahtoo elämänsä kovimpaan kuntoon. Kolmas haluaa pudottaa 20 kiloa ja voida hyvin omassa kehossaan. Meidän avullamme näistä unelmista tehdään totta.