Optimaalista suorituskykyä ja hyvinvointia vuodesta 2010 - saavuta unelmasi Optimal Performancen avulla.

Tutustu valmennuksiin ja tule mukaan!

Kaisa ja Joni Jaakkolan suositut valmennukset ja luennot – tällä asenteella:

äiti ja lapsi

Ihmisläheistä

Elämäntilanteet, voimavarat ja tavoitteet ovat erilaisia. Ruuhkavuodet, työstressi, opiskelukiireet, vaihdevuodet – voit olla varma, että olemme valmentaneet aiemminkin samassa tilanteessa olevia. Muutoksia tehdään muu elämäsi huomioiden. 

treeniväleineitä

Yksinkertaista

Meiltä saat ohjeita, joissa tiivistyy olennainen ja tärkeä. Et vietä salilla tuntikausia ja vuodata hikikarpaloita reseptejä lukiessasi. Keskitymme valmennuksessa niihin asioihin, jotka aidosti tuovat tuloksia. Ohjeet ovat simppeleitä, sillä vain tehdyt muutokset tuottavat tuloksia.

Tuloksia tuottavaa

Jokaisella meistä on jokin tavoite ja unelma. Jollekin merkityksellistä olisi jaksaa paremmin lapsiperhearkea. Toinen tahtoo elämänsä kovimpaan kuntoon. Kolmas haluaa pudottaa 20 kiloa ja voida hyvin omassa kehossaan. Meidän avullamme näistä unelmista tehdään totta.

Valmennukset

Taklaa jaksamattomuuden juurisyyt ja tee kestävä muutos

Kaikki työkalut painonpudotukseen, hyvinvointiin ja suorituskyvyn parantamiseen. Yksinkertaiset ja helposti arkeen vietävät ohjeet. Käytössäsi kellon ympäri mistä maailmankolkasta tahansa.

Kaisa ja Joni Jaakkola ovat verkkovalmennusten pioneereja Suomessa: aloitimme vuonna 2010, ennen kuin verkkokursseista tuli iso ilmiö.

Hyödynnä kokemuksemme, lyhennä oma matkaasi haluamiisi tuloksiin ja tule mukaan oppimaan uutta. Inspiroimme sinut löytämään omaan arkeesi sopivia rutiineja!

Tutustu verkkovalmennuksiin tästä

Työhyvinvointi

Hyvinvointi, suorituskyky ja merkityksellisyys

Parhaat hyvinvoinnin työkalut, jotka auttavat yksilöitä niin töissä kuin vapaalla. Innostavat, puhuttelevat ja ajattelemaan laittavat puheenvuorot ja pidemmät valmennuskokonaisuudet työyhteisöille ja tiimeille.

Tutkimusnäyttöön ja yli 15 vuoden valmennuskokemukseen perustuvaa tietoa ja konkreettisia, matalan kynnyksen ohjeita muutokseen. Tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Tietokirjailijat, DI:t ja pitkän linjan hyvinvointialan yrittäjät Kaisa ja Joni Jaakkola palveluksessanne.

Katso luentoaiheet ja referenssit