21 päivän ruokahaaste - 

katso alta lisätiedot ja aloita nyt!

 Tee loppu tahmealle ololle ja kiristäville farkuille. Viimeinen ruokavalio, jonka tarvitset on tässä.

 

21 päivän ruokahaasteen voit aloittaa tältä sivulta vaikka heti!

 

Syö paremmin – jaksa paremmin.

 

Jos tunnistat itsesi, 21 päivän ruokahaaste sopii sinulle:

✅ Makean- tai suolaisenhimo vaivaa tai napostelusta on vähitellen tullut ärsyttävä tapa.

✅ Energiatasosi romahtaa jossain kohti päivää.

✅ Tympii, kun housut kiristävät tai olo on vetämätön.

✅ Syömisesi punainen lanka on hukassa tai sitä ei ole koskaan ollutkaan.

✅ Kaipaat selkeää systeemiä, jonka avulla tiedät kuinka syödä hyvin ihan missä tahansa – vaikka koko loppuelämäsi ajan.

Banaanilettu ja aamukahvi

Tätä voit odottaa 21 päivän ruokahaasteen avulla:

👉 Vireystasosi alkaa pysyä tasaisempana läpi päivän.

👉 Makean- ja suolaisenhimo ja naposteluntarve hellittää itsekseen. Pystyt syömään herkkuja paremmalla mielellä ja sopivissa määrissä.

👉 Vatsasi ei turvota enää ja mahasi toimii säännöllisesti.

👉 Mielialasi on parempi ja tasaisempi, kun verensokerisi pysyy paremmin tasapainossa.

👉 Vaatteet alkavat tuntua väljemmiltä ja painosi alkaa tippua, jos tälle on tarvetta.

Vegaaninen välipala

Tämän saat 21 päivän ruokahaasteessa:

 

✅ Selkeä systeemi syömiseen: Syöt 4-5 kertaa päivässä oman kehosi tarpeiden mukaan – opetan sinulle, miten ja mistä tunnistat nämä tarpeet. Syöt niitä ruokia joista pidät, ei pelkoa maitorahkasta, pakasteseitistä ja parsakaalista jos vihaat niitä 😄 Ei ole väliä, onko ruokavaliosi seka-, kasvis- vai vegaaniruokavalio. 

✅ Videot, joilla näet jokaisen aterian koostamisen seikkaperäisesti erilaisia ruoka-aineita käyttäen: Koosta nopeasti ja helposti aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Herkuttele sopivasti – sekin kuuluu hyvään ja joustavaan syömiseen.

✅ Tuunaa valmisruokia ja syö hyvin ulkona: Terveellinen syöminen ei tarkoita tuntikausien hikisiä kokkaushetkiä joka päivä. 21 päivän ruokahaasteessa opit tuunaamaan valmisruokia fiksuiksi kokonaisuuksiksi tai valitsemaan hyvin ja tavoitteidesi mukaisesti vaikkapa kahvilassa tai lounasravintolassa.

✅ Simppelit ja maukkaat reseptit: Helposti valmistettavia, hyvänmakuisia ja terveellisiä reseptejä eri aterioille. Ruoka-aineet saat tavallisesta lähikaupasta. Tämä ei ole mitään puisevaa laihdutusruokaa, vaan hyvänmakuista ja kaikille perheenjäsenille sopivaa kotiruokaa.

✅ Omat ohjeet painonpudotukseen, jos se on tarpeen: Laihduttajana sinun ei tarvitse syödä täysin erilaista ruokaa kuin mitä muuten söisit. Täytyy vain ymmärtää, millainen ateriarytmi on painonpudottajalle hyväksi ja miten ateriat kannattaa koostaa, jotta et syö vahingossa liian vähän (se on todella yleinen ongelma, kun painoa aletaan pudottaa).

✅ Ohjeet monipuoliseen liikuntaan: Vaikka liikunta olisi loistanut poissaolollaan viime kuukausina tai vuosina, näillä ohjeilla pääset alkuun! 21 päivän haasteen aikana lisäät viikkoon vain 1-2h liikuntaa. (Jos haluat, voit ilman muuta toteuttaa haasteen myös ilman liikuntaa.)

✅ Simppeli salitreeniohjelma: Treenaa punttia tehokkaalla, hauskalla ja nopeasti tehtävällä ohjelmalla. Kohota voimatasoa, vahvista kehoa monipuolisesti ja huomaa kuinka itsevarmuutesi ja jaksamisesi arjessa paranee. Treenin kesto on alkulämmittelyineen on minimissään n. 30 minuuttia.

✅ Simppeli kehonpainotreeniohjelma: Liiku kotona ja vahvista kehoa monipuolisesti! Et tarvitse erillisiä välineitä, pelkkä oman kehon paino riittää. Treenin kesto on alkulämmittelyineen minimissään n. 15 minuuttia.

 

Kuulostaako hyvältä? 🙂

Lähde mukaan haasteeseen - 21 päivän kuluttua jaksat paremmin!

 

ALOITA 21 PÄIVÄN MATKA KOHTI ENERGISTÄ ARKEA TÄSTÄ - HINTAAN 99€

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut.

 

21 päivän ruokahaaste pähkinänkuoressa:

Syö paremmin 21 päivää ja huomaa ero jaksamisessa

Toteuta yksinkertaisia ohjeita syömiseen, joiden avulla makean- ja suolaisenhimo ja naposteluntarve vähenee alle viikossa ja vireystasosi nousee.

Selkeä ruokavalio ja reseptit

Toteuta helppolukuista valmista ruokavaliota, sovella ohjeita omiin lempiruokiisi tai kokeilemalla uusia, helppoja ja hyvänmakuisia reseptejä.

Vahvista kehoa treenamalla 1-2h viikossa

Kohota kuntoa ja hanki hyvä olo nopeilla, viisaasti suunnitelluilla sali- tai kehonpainotreeneillä. Lyhyimmillään treenin kesto on vain 15 minuuttia!

21 päivän ruokahaasteen myötä sinunkin syömisesi näyttää pian tältä:

Yksinkertaiset ruokaohjeet sopivat kaikenlaisiin ruokavalioihin. Syöt monipuolisesti, maukasta ja terveellistä ruokaa. Jos painon täytyy pudota, opit miten se tehdään. Yhtä lailla voit vain keskittyä hyvään oloon ja parempaan jaksamiseen.

Tältä valmennus näyttää – tule mukaan!

Lisäksi helpot ja herkulliset reseptit, muun muassa:

Valmennusmateriaalit jäävät käyttöösi ikuisesti. Hyödynnä niitä omaan tahtiisi.


Miika:

Yllätyin siitä, miten helppoa on syödä missä tahansa uusien ohjeiden avulla. En joutunutkaan luopumaan työpaikkaruokalasta, vaan nyt syön siellä paremmin kuin ennen.

Työmatkoillakaan paino ei enää nouse kun valitsen annokset Kaisan ohjeilla.

Ella:

Kurssin myötä olen alkanut tuntemaan sellaista hyvää oloa kehossa, mitä ei ole ollut pitkiin aikoihin. Jos ikinä.

Ensimmäisellä viikolla jo huomasin että makeanhimo oli kadonnut. Napostelu on kokonaan myös loppunut.

Öisin en enää heräile niin paljon. Jos herään, saan nukahdettua uudelleen.

Ruokahaaste sopii sinulle, jos:

✅ Ruokailusi ei tällä hetkellä tuota toivomiasi tuloksia (paino nousee, väsyttää, vireystila on huono, syöminen stressaa jne.) ja haluat korjata tilanteen.

✅ Elämäntilanteesi sallii paremman syömisen priorisoimisen ainakin kolmen viikon ajaksi, jotta voit kokea kuinka olosi muuttuu.

✅ Haluat selkeän systeemin ruokarytmiin ja aterioiden koostamiseen missä tahansa.

Ruokahaaste ei sovi sinulle jos:

❌ Sinulla on akuutti sairaus, johon etsit apua ruokavaliosta. Suosittelemme tällöin laillistetun ravitsemusterapeutin vastaanotolla käymistä.

❌ Tarvitset grammamääräisen ruokavalion yksilöllisesti sinulle suunniteltuna.

❌ Olet edistynyt kilpaurheilija ja tarvitset erittäin runsasenergisen ja yksilöllisen ruokavalion.

KUULOSTAA HYVÄLTÄ, ALOITETAAN 21 PÄIVÄN HAASTE NYT! - HINTAAN 99€

Tutustu valmentajaasi Kaisaan

Olen Kaisa Jaakkola, hyvinvointivalmentaja yli 15 vuoden kokemuksella, sertifioitu ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, mindfulness- ja joogaohjaaja, tietokirjailija sekä kahden pojan äiti. Tammi on julkaissut seitsemän kirjaani, jotka ovat kerta toisensa jälkeen nousseet best seller -listoille.

Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojohtamisen DI. Inspiroidun hyvinvointiteknologiasta ja yhdistän laaja-alaista ymmärrystäni erilaisista mittausmenetelmistä ja ihmisen psykofyysisestä kokonaisuudesta työssäni. Et ehkä usko, mutta parempi syöminen vaikuttaa mitattavasti hyvinvointiisi – unesi on parempaa ja palaudut helpommin!


Arjen jaksamisen parantaminen realistisin keinoin on sydäntäni lähellä. Kehosi ja mielesi voivat silloin parhaiten, kun pidät niistä riittävän hyvää huolta. Missään hyvinvoinnin osa-alueessa ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen ja äärimmäiseen tarkkuuteen, vaan suurimmalle osalle meistä pikkuisen parempi riittää. Pikkuisen paremmasta syntyy ajan mittaan ihmeellisen isoja muutoksia, jotka kantavat aivan tavallisessa arjessa.Olet lämpimästi tervetullut parantamaan syömistä kanssani!

-Kaisa

Kaisasta ja Kaisan kursseista sanottua

Jenni:

Suurin oivallukseni oli tämä: se
miten syön ja liikun vaikuttaa minuun kokonaisvaltaisesti.

Koen olevani parempi äiti kun voin paremmin henkisesti ja fyysisesti.

Eila:

En enää stressaa ruoasta tai liikunnasta. Tuntuu hyvältä syödä sellaista, mikä antaa hyvää oloa ja liikkua niin, että saan liikunnasta energiaa ja voimia, eikä päinvastoin.

Kristiina:

Olen saanut tosi paljon apua ruokailuun liittyvistä asioista, nukkumisrutiineista ja lihaskunto-ohjelmista. En enää laske kaloreita, kämmenmitat riittävät. Miellyttää Kaisan rauhalliset, positiiviset videot!

Saat 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

ALOITA HELPPO JA NOPEA RUOKAMUUTOS NYT - HINTAAN 99€

Usein kysytyt kysymykset

KUULOSTAA HYVÄLTÄ, ALOITETAAN!