Rakenna itsellesi vahva ja sporttinen keho ulkona 12 viikon treeniohjelmilla

 

Treenaa välineillä tai kehonpainolla - hintaan 99€.

 

Nämä ohjelmat ovat sinulle oikea valinta jos:


✅ Haluat treenata, mutta kuntosali ei juuri nyt tunnu oikealta paikalta. Treenaat mielummin ulkona, mökillä, pihassa tai kotona.

✅ Olet aloittelija, etkä tiedä miten treenata oikein. Haluat selkeät, helposti opittavat ja tuloksia tuottavat treeniohjelmat.

✅ Haluat aloittaa treenit pidemmän tauon jälkeen ja toivot löytäväsi punaisen langan, jotta voit itse keskittyä tekemiseen.

✅ Haluat monipuoliset ja innostavat treeniohjelmat, koska vaihtelu virkistää ja pitää motivaatiotasi yllä parhaiten.

✅ Etsit ohjelmia, jotka tukevat painonpudotusta, parantavat liikkuvuutta, taitoa käyttää kehoa ja rakentavat sporttisen kehon.

Lue tältä sivulta lisää miksi nämä ohjelmat kannattaa hankkia nyt – tai osta ohjelmat heti alta vihreästä napista.

NAPPAA OHJELMAT TÄSTÄ - HINTAAN 99€

Maksutapoina käyvät luottokortti, verkkopankit ja liikuntaedut

 

Mitä hyötyä 12 viikon ulkotreeniohjelmista on sinulle?

👉 Painonpudotuksesta tulee fiksumpaa - Jos haluat pudottaa painoa, kaikkein järkevintä on tehdä samalla lihaskuntoreeniä. Tällöin et menetä tärkeää ja arvokasta lihasmassaa ja voimaa vaan juuri päinvastoin: kehostasi tulee vahva, sporttinen ja hyväkuntoinen.

👉 Parannat liikkuvuuttasi ja opit käyttämään kehoasi paremmin - Treeniohjelmat on rakennettu niin, että pääset eroot modernin maailman passiivisuuden aiheuttamista jumituksista, jäykkyyksistä ja kivuista. Jo ensimmäisestä viikosta alkaen opit liikuttamaan kehoasi taitavammin, jolloin voit nauttia harrastuksistasi enemmän ja liikkuminen arjen aherruksissa on paljon helpompaa.

👉 Treeni on monipuolista, hauskaa ja innostavaa - Treenaat tehokkaasti koko kehoasi usean erilaisen treenipäivän ja säännöllisesti vaihtuvien ohjelmien avulla. Treenin ei siis tarvitse enää olla yksitoikkoista ja tylsää puurtamista vaan innostavaa ja hauskaa, samalla toivottuja tuloksia tuoden.

👉 Treenin aloittaminen on helppoa - Ohjelmien mukana saat yksityiskohtaiset liikevideot jokaiseen treeniliikkeeseen. Videoissa saat liikkeisiin myös kevyemmän ja raskaamman vaihtoehdon, joista valita sinulle parhaiten sopivan. Opit liiketekniikat oikein ja saat tehokkaat treenit käyntiin vaikka tämä olisi elämäsi ensimmäinen treeniohjelma

Osta ohjelmat alta ja aloita treenit vaikka heti!

NAPPAA OHJELMAT TALTEEN NYT - HINTAAN 99€

3 treeniohjelmaa, joissa käytetään lisäpainoja

Treenaa 1-3 päivänä viikossa nousujohteisilla, napakoilla ja innostavilla ohjelmilla. Yksi treeni kestää n. 40-60min. Yhden ohjelman kesto on neljä viikkoa. Ohjeet aloittelijoille, kokeneemmille ja pidempään treenanneille.

3 treeniohjelmaa kehonpainoa hyödyntäen

Treenaa 1-3 päivänä viikossa ilman lisäpainoja, pelkkää kehonpainoa hyödyntäen. Käytä yhtä ohjelmaa neljä viikkoa ja vaihda sitten uuteen. Yksi treeni kestää n. 40-60min.  Ohjeet kevyempiin ja raskaampiin treeneihin.

Extraohjeet: yhdistä ulkotreeniohjelmat muuhun aktiivisuuteen

Liikunnan nollatasosta on mahdollista nousta neljässä kuukaudessa maltillisesti aktiiviliikkujaksi. Millä tavoin vähäisestä liikuntamäärästä kasvatetaan kuntoa fiksusti? Entä kuinka aktiiviliikkujan kannattaa rakentaa monipuolisemmat treeniviikot?

Kun ostat nyt itsellesi 12 viikon ulkotreeniohjelmat, mitä sinulle on luvassa?

✅ Saat 12 viikon aikana yhteensä KUUSI erilaista ulkotreeniohjelmaa - Kolme erilaista ohjelmaa, joissa hyödynnät yksinkertaista välineistöä (lisäpainona kahvakuula tai käsipaino ja apuna koroke) ja kolme erilaista treeniohjelmaa, jotka voit tehdä täysin pelkällä kehonpainolla.

✅ Saat jokaisessa treeniohjelmassa KAKSI erilaista treenipäivää - Näiden treenipäivien ja valittujen liikkeiden avulla vahvistat koko kehoasi päästä varpaisiin. Tällöin treeni on tylsän puurtamisen sijaan monipuolista ja hauskaa ja tuottaa parhaat tulokset ja sporttisen kehon.

✅ Saat jokaisen treeniohjelman aluksi tehtävät dynaamiset lämmittelyohjeet - Lämmittelyliikkeiden avulla valmistat kehosi treeniä varten, jolloin treeni on turvallista, tuottaa tuloksia ja kehityt. Liikkeiden avulla parannat liikkuvuuttasi ja liiketaitoa eli osaat käyttää kehoasi taitavammin arjessa ja harrastuksissa.

✅ Saat jokaiseen liikkeeseen (treeniliikkeet + dynaamiset alkulämmittelyt) selkeät tekniikkavideot - Videoiden avulla opit treenaamaan ulkona yksinkertaisilla välineillä ja kehonpainolla vaikka tämä olisi elämäsi ensimmäinen treenikerta. (rullaa sivua alaspäin ja näet muutaman esimerkin videosta).

✅ Saat kokoelman vaihtoehtoisia liikkeitä - Vaihtoehtoisten liikkeiden valikoimasta voit valita itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot, joita soveltaa mikäli jokin treeniohjelman liike ei onnistu treenivälineiden puutteen vuoksi tai jostain syystä aiheuttaa kiputiloja kehossa (polvet, selkä, niska-hartia-seutu, jne.)

✅ Saat ohjeet miten yhdistät nämä 12 viikon ulkotreeniohjelmat muuhun aktiivisuuteen - Lihaskuntotreeni on tärkeää mutta samoin on kestävyysliikunta ja arkiaktiivisuus. Saat yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla nämä kaikki saa yhdistettyä, varsinkin jos liikuntaa on ollut vähän viime vuosina.

✅ Saat jokaisen treeniohjelman jokaista liikettä varten linkin Youtube-kanavallemme - Voit siis treenata näillä ohjelmilla miten pitkään ikinä haluatkaan.

Kuulostaako hyvältä? Jos kyllä, osta ohjelmat omaksesi alta etuhinnalla nyt!

KYLLÄ KIITOS, TREENIT KÄYNTIIN! HINTAAN 99€

Kenelle nämä treeniohjelmat SOPIVAT?

✅ Haluat rakentaa itsellesi vahvan, hyväkuntoisen ja sporttisen kehon mutta treenata kuntosalin ja sisätilojen sijaan mielummin ulkona, takapihalla, lenkkkipolun varressa tai kesämökillä. 

✅ Jos olet lihaskuntotreenissä täysin aloittelija. Ohjelmat liikkeet ovat toki tehokkaita mutta samalla yksinkertaisia ja helpot oppia yksityiskohtaisten liikevideoiden avulla. Liikkeisiin on valittavana myös kevyemmät vaihtoehdot jos voimaa ei vielä ole paljon. Saat myös ohjeet, joilla ohjelmasta voi tehdä vähemmän kuormittavan ja lyhyemmän.

✅ Jos takana on jo jokunen vuosi lihaskuntotreeniä. Saat ohjelmien mukana vaihtoehdot liikkeiden raskaammista variaatioista ja miten hyödyntää myös lisäpainoja kuormituksen lisäämiseksi. Saat myös ohjeet, joilla voit lisätä ohjelman kokonaiskuomitusta tarpeen mukaan.

 

Kenelle nämä treeniohjelmat EIVÄT SOVI?

❌ Jos sinulla on akuuttia kuntoutusta vaativa tilanne (takana leikkaus, välilevyn pullistuma, tms.). Tällöin on parasta kääntyä terveydenhuoltoalan ammattilaisen puoleen kädestä pitäen -ohjausta varten.

❌ Jos sinulla on jokin erityinen ja tarkka tavoite (tietyn urheilulajin erityisvaatimukset, kansainvälisen tason kilpaurheilu, jne.). Tällöin on parasta laatia räätälöity yksilöllinen treeniohjelma.

OSTA TÄSTÄ NYT HINTAAN 99€

Kun ostat 12 viikon ulkotreeniohjelmat nyt, mitä tulevien viikkojen aikana tapahtuu?

👉 Saat ensimmäiset treeniohjelmat heti käyttöösi - Ensimmäisille viikoille (1-4) saat käyttöösi kaksi erilaista ulkotreeniohjelmaa: minimaalisella välineistöllä ja täysin pelkällä kehonpainolla. Treenivälineiksi riittää mikä tahansa lisäpaino (kahvakuula, käsipainot, painoliivit, hiekkasäkki, reppu, jne.) ja mikä tahansa koroke (laatikko, steppilauta, porras, puiston penkki, jne.) Myös kevyestä puukepistä tai harjanvarresta on hyötyä mutta se ei ole pakollinen, voit korvata sen esim. pyyhkeellä käsien välissä. Toisessa treeniohjelmassa et tarvitse mitään välineitä vaan treeni tehdään pelkällä kehonpainolla. Se soveltuu siis hyvin mm. lenkkipolun varteen tai puistoon ex tempore -treeniksi.

👉 Seuraavat ohjelmat saat käyttöösi aina neljän viikon välein - Kun ostohetkestä on kulunut neljä viikkoa, saat automaattisesti käyttöösi uudet kaksi ohjelmaa. Saat näistä tiedon sähköpostiisi. Uusissa ohjelmissa on tarjolla uudet treeniliikkeet, jolloin kehosi saa uudenlaista ärsykettä ja varmistat kehittymisen, vahvemman kropan ja opit liikuttamaan kehoasi aina paremmin. Kolmannet treeniohjelmat saat sitten jälleen neljän viikon kuluttua.

👉 Saat käyttöösi yksityiskohtaiset treeniliikevideot - Alta löydät kaksi esimerkkivideota (maljakyykky ja T-punnerrus), joiden avulla opit kaikki treeniohjelmien liikkeiden tekniikat, jolloin treeni tuottaa tuloksia ja on turvallista. Vastaavat videot saat jokaiseen dynaamiseen alkylämmittelyliikkeeseen ja varsinaisiin treeniliikkeisiin.

👉 Bonusmateriaalit - Saat pääsyn myös vaihtoehtoisten liikkeiden galleriaan, joista voit valita tilalle jonkin toisen liikkeen mikäli jokin treeniväline puuttuu tai jokin liike ei sovi sinulle. Saat myös opastusvideon, jonka avulla saat yhdistettyä muun liikunnan (kestävyysliikunta ja arkiaktiivisuus) ulkotreenien oheen.

Video Poster Image
Video Poster Image
VARMISTA OHJELMAT TALTEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ - HINTAAN 99€

Kuka on tehnyt nämä treeniohjelmat sinulle?

Moi, minä olen Joni Jaakkola, voimaharjoitteluvalmentaja, sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja ja hyvinvointialan moniottelija. Olen ammatikseni auttanut ihmisiä treenin parissa jo 13 vuotta.

Saatat tuntea minut Optimal Performance -valmennusyrityksen perustajana, hyvinvointiluennoitsijana tai Väkevä elämä -podcastistani. Tai ehkä Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen perustajana.

Kun on tehnyt ihmisille treeniohjelmia 13 vuotta on saanut ymmärtää, että hyviin ohjelmiin täytyy tiivistää kolme elementtiä:

✅ Ohjelmilla treenaamisen pitää olla hauskaa ja innostavaa - Vain silloin treeniä tulee tehtyä säännöllisesti ja riittävällä tarmolla.

✅ Liikkeet pitää olla helposti opittavia - Treenissä pitää pystyä keskittymään treeniin ja sen pitää olla turvallista

✅ Treenin pitää tuottaa toivottuja tuloksia - Kun huomaa kehon muuttuvan vahvaksi ja sporttiseksi, motivaatio treenata pysyy yllä parhaiten.

Tein nämä 12 viikon treeniohjelmat pitäen nämä kolme pääsääntöä tiukasti mielessä. Kannustankin sinua nappaamaan ohjelmat haltuun alta löytyvästi vihreästä napista ja lupaan, että tulet huomaamaan miten mahtavaa ulkotreeni voi parhaimmillaan olla!

Tsemppiä treeneihin,

Joni Jaakkola

Optimal Perormance

Voit kokeilla treeniohjelmia ilman huolia: lupaan 100% riskittömän 14 vuorokauden rahat takaisin -takuun

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 50 000 ihmistä vuodesta 2011 alkaen.

Siksi lupaan sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

KLIKKAA TĂ„STĂ„ JA ALOITA VAHVAN JA SPORTTISEN KEHON RAKENTAMINEN NYT!

Usein kysytyt kysymykset

 

KUULOSTAA HYVĂ„LTĂ„, ALOITETAAN!