Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen seuraava kierros on tulossa keväällä 2018. Seuraa ilmoitteluamme liittymällä uutiskirjelistalle!

Alla olevat infot marraskuun 2017 valmennuksesta.

Haluatko sinä toivottaa hyvän olon tervetulleeksi, pysyvästi?

Sadat ihmiset vuosittain tiedustelevat, millä keinoin voisimme heitä auttaa kohti parempaa painonhallintaa, energisempää arkea ja löytämään positiivisen tekemisen vireen ravintoon, treeniin ja elämäntapoihin. Koska jokainen projekti alkaa aina lähtötilanteen selvittämisellä, teimme sinulle 10 kysymyksen listan. Lue läpi ja mieti saatko omalla kohdallasi vastaukseksi kyllä vai ei.

 

#1: Elämänmuutosprojektini alkaa aina hyvin, mutta jo muutaman viikon jälkeen lässähtää kuin pannukakku

#2: Minulla on kiinnostusta ja motivaatiota ravinnon ja elämäntapojen parantamiseen, mutta en tiedä mistä aloittaa tai mitä pitäisi tehdä

#3: Minulla on kiinnostusta ja motivaatiota treenaamiseen kuntosalilla tai kotona, mutta en tiedä mistä aloittaa tai mitä pitäisi tehdä

#4: Painonpudotus onnistuu kyllä, mutta alun jälkeen paino nousee aina takasin ja on johtanut jo vuosia kestäneeseen jojoilukierteeseen

#5: Arjessa on niin paljon tekemistä (töitä, lapset, harrastukset, jne.), että tuntuu mahdottomalta löytää aikaa itsestään huolehtimiseen

#6: Olin aikaisemmin hyvässä kunnossa, energinen ja intoa täynnä, mutta viimeiset vuodet ovat olleet niin kuormittavia, että kaikki on mennyt alamäkeen

#7: Tiedän paljon ravinnosta, treenistä ja elämäntavoista, mutta en saa vietyä niitä käytäntöön

#8: Olen kyllästynyt yksin yrittämiseen ja puurtamiseen ja kaipaan yhteisön tukea ja jonkun, jolta kysyä apua ja saada vertaistukea

#9: Tykkään elää itseni näköistä, monipuolista elämää ja minua ahdistaa pilkuntarkka määräily, kaiken ravinnon punnitseminen ja ehdottoman kellontarkka treeniohjelma

#10: Olen kyllästynyt yksitoikkoiseen puurtamiseen ja haluaisin vaihtelua, inspiraatiota ja mielekästä tekemistä sekä ruuanlaittoon että treeniin, mutta en ole toistaiseksi löytänyt mitään toimivaa

 

Miten monta kyllä-vastausta sait? Mitä useamman kysymyksen kohdalla nyökyttelit, sitä paremmin me voimme auttaa sinua tämän valmennuksen avulla. 10 viikon yhteiseen muutosmatkaan on osallistunut jo lähes 3000 naista ja saanut ammattimaista mutta samalla ihmisläheistä apua ravinnon, treenin ja elämäntapojen parantamiseksi.


Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennus on 10 viikon verkkovalmennus, joka pohjautuu tietokirjailija & valmentaja Kaisa Jaakkolan samannimiseen kirjaan.

Luvassa on aineenvaihduntaasi parantavaa treeniä, terveyttä ja vireystilaasi kohottavaa ravintoa sekä kehon ja mielen palautumista lempein mutta toimivin keinoin.

Valmennuksen ytimessä on asioiden käytäntöön vieminen. Ei riitä, että tiedät paljon - ratkaisevaa on tiedon muuntaminen tekemiseksi.

Kaisan yli 65 000 myytyä kirjaa ja lähes 3000 mukaan lähtenyttä valmennettavaa kertovat siitä, että tänä päivänä haluamme jotain muuta kuin kaloritaulukoita, grammamääräisiä ruokavalioita ja ehdottomuutta.

Olisitko valmis vaihtamaan itsesi ruoskimisen, negatiivisen itsepuhelun, suorittamisen ja itsekurin varaan ripustautumisen lempeyteen, armolliseen sitoutumiseen, omien tarpeidesi kunnioittamiseen ja elämäntapamuutokseen, joka tehdään sillä tahdilla että sitä on mahdollista pitää yllä?

Jos vastaat kyllä, olemme oikea tiimi sinulle! Me teemme muutosta inhimillisellä otteella ja jokaisen omaan elämään sopivalla tahdilla.

Valmennuksen teoria- ja oppikirjana käytetään Kaisa Jaakkolan Hyvän olon hormonidieetti -kirjaa, johon viitataan viikkotehtävissä. Suosittelemme hankkimaan kirjan viimeistään kurssin alkaessa. Kirja on saatavilla verkkokaupastamme täältä, e-kirjana esim. Elisa Kirjasta, äänikirjana BookBeatista ja lainakirjana kirjastoista kautta maan. 

 

Mitä saat 10 viikon aikana?

Ostettuasi oman paikkasi valmennukseen, saat heti:

 • ENNAKKOBONUS #1: Valmistava extratreeniohjelma, jonka avulla parannat liikkuvuuttasi, liikehallintaa ja treenitekniikoitasi. Treeniohjelmalla voit treenata kotona, ulkona tai kuntosalilla. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä paremmin ehdit valmistautumaan 20.11. alkavan kurssin treeniohjelmiin.
 • ENNAKKOBONUS #2: Ruokavaliorunko, jonka selkeiden ohjeiden avulla pääset kätevästi kiinni terveelliseen ateriarytmiin.
 • ENNAKKOBONUS #3: Tapojen muuttamisen pikaopas pysyvien elämäntapojen oppimiseksi (Joni Jaakkolan videokurssi)

aloituksen jälkeen valmennuksen 10 viikon aikana saat:

 • #1: Kaksi treeniohjelmaa kotiin yksityiskohtaisilla valmentaja Joni Jaakkolan opastusvideoilla
 • #2: Kaksi treeniohjelmaa kuntosalille yksityiskohtaisilla valmentaja Joni Jaakkolan opastusvideoilla
 • #3: Kaksi treeniohjelmaa kahvakuulatreeniin yksityiskohtaisilla valmentaja Henrik Tallbackan opastusvideoilla
 • #4: Kaksi treeniohjelmaa sykettä nostaviin ulko/kehonpainotreeneihin yksityiskohtaisilla valmentaja Joni Jaakkolan opastusvideoilla 
 • #5: Kaksi opastusvideota dynaamisiin lämmittelyihin treenitehon ja turvallisuuden takaamiseksi
 • #6: Kolme yin-joogaharjoitusta RYT-200 -joogaopettaja Katri Syvärisen opastusvideoilla
 • #7: Neljä reseptivihkoa lukemattomine resepteineen, kauppalista ja vinkit katastrofipäiviin à la Kaisa
 • #8: Ruokavalion esimerkkipäiviä piristämään kotikokkausta ja havainnollistamaan miten monella tavalla voi syödä hyvin
 • #9: Viikottaisia pohdinta- ja toimintatehtäviä
 • #10: Seitsemän stressinhallintaharjoitusta audiomuodossa jooga- ja meditaatio-opettaja Mia Jokinivan, rentoutusohjaaja Tiina Jokelan ja joogaopettaja Katri Syvärisen ohjaamana
 • #11: Pääsyn kurssilaisten omaan, aktiiviseen ja lämminhenkiseen Facebook-ryhmään
 • BONUS #12: Kuusi webinaari- ja verkkoluentotallennetta aiemmilta valmennuksilta. Webinaareissa valmentajat ovat vastanneet yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin mm. lapsiperheen elintapamuutoksesta, säästöliekistä, makeanhimosta jne. Verkkoluennot käsittelevät ravintoa, rasvanpolton esteitä, treeniä ja hormonitoimintaa.

minna.jpeg
Ennen elin kroonisessa stressissä sekä kilpirauhasen vajaatoiminta oli tuonut hurjasti ylipainoa. Elämä oli masentavaa ja synkkää, etenkin lapsen syntymän jälkeen. Valmennus on ollut elämää muuttava ja eheyttävä. Kaisan tarinasta kosketettuna ja kaikki keinot kokeilleena päätin osallistua. Parasta tällaiselle suorittajalle on ollut se, että mitään ei ole tarvinnut suorittaa: olen saanut levosta ja ilosta käsin löytää itselleni sopivat ja oikeanlaiset muutokset omaan tahtiin.
Olen ikuisesti kiitollinen, että kurssin myötä suhteeni ruokaan on muuttunut. Olen löytänyt työkaluja stressin purkamiseen ja alkanut ymmärtää todellisia syitä stressin ja huonovointisuuteni taustalla. Ymmärrän nyt, miten kokonaisvaltainen ihminen on. Olen alkanut kuunnella itseäni ja tarpeitani, sekä oppinut huolehtimaan itsestäni aivan uudella tavalla, kuten panostamalla unen laatuun.
Ennen tätä kurssia olin epätoivoinen, mutta nyt tiedän, että tulen pääsemään myös fyysisiin ja ulkoisiin tavoitteisiini. Ne ovat kuitenkin toissijaisia ja suurin muutos on sisällä. Uskon itseeni ja tiedän, että askel kerrallaan, ilman kiirettä ja suoritusta, saan kulkea tätä matkaa kohti parempaa minää, hyvinvoivana. Olen sen arvoinen.
Minna, 34v., yrittäjä ja 2-vuotiaan tytön kotiäiti

Valmennuksen oppien avulla saavuttamiesi pysyvien tuloksien lisäksi verkkovalmennuksen merkittävä hyöty on se, että säästät selvää rahaa ja paljon! Jos hankkisit vastaavan paketin yksilövalmennuksena, olisi Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksessa saamasi paketin hinta seuraava:

 • Kaksi treeniohjelmaa kuntosalille opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 350€
 • Kaksi treeniohjelmaa kahvakuulatreeniin ja kehonpainotreeniin + dynaamiset lämmittelyt - 350€
 • Kaksi treeniohjelmaa kotiin opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 350€
 • Kaksi treeniohjelmaa ulko/kehonpainotreeneihin opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 350€
 • Yin-joogaohjelmat opastuksineen - 125€
 • Kauppalista + reseptit + esimerkkipäivät + viikkotehtävät - 194€
 • Tapojen muuttamisen pikaopas yksilövalmennuksena - 97€
 • Valmentajan etätuki 10 viikon ajan - 245€

Kaikki tämä olisi yhteensä: 2061 €

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen kautta saat tämän kaiken hintaan 99 €!

Linkissä tiedot verkkopankki-, luottokortti- ja liikuntasetelimaksuun.


emmi.jpg
Vuosikausia kuntosalitreeniä harrastaneena ja kehoani erilaisin metodein muokanneena koen, että nyt olen löytänyt tien tasapainoon. Valmennuksessa ei keskitytä pelkästään siihen mitä peilistä näkyy, vaan otetaan huomioon myös mielen hyvinvointi. Kieltojen sijaan opin keskittymään optimaaliseen kehoni ravitsemiseen. Samalla ravisteltiin mieltä pois vanhoista kieltämisen ja itsensä piiskaamisen kaavoista.
Elämä ei pyöri pelkän rahkan ja treenaamisen ympärillä, vaan tämä projekti "terveempi minä" kulkee mukana arjessa ja ohjaa parempiin valintoihin. Saan tehdä tämän itseni hyväksi, jotta voisin entistä paremmin. Positiivista energiaa riittää, puntti liikkuu ja kehonkoostumusmittaustulos nostatti hymyn huulille!
Emmi, 34, yrittäjä

Hakeuduin mukaan valmennukseen, koska olin kokeillut jos jonkinmoista ohjelmaa, valmennusta, kurssia ja dieettiä. Huomasin käyttäneeni suurimman osan aikuisiästäni laihduttamiseen. Lopputulos? Olin painavampi kuin koskaan. Aloin ajatella, että ehkäpä ananaksen välttely sokerin takia ja hernemäärien punnitseminen ei vain ole se oikea tapa löytää hyvinvointi.
Valmennuksen aikana suurin ahaa-elämys tuli kun puhuttiin levosta. Mikään ruokavalio ja mikään määrä treeniä ei auta jos nukkuu liian vähän ja liian huonosti. Olen herkkäuninen ja stressi vie välittömästi tunteja pois öistäni. Ymmärsin, että univajeessa ja stressaantuneena raskas treenaaminen vain rasittaa kehoa väärällä tavalla. Vaihdoin salin pariksi viikoksi joogaan ja rentoutumisharjoituksiin. Kummasti helpotti niin makeanhimo kuin suorituspaineetkin!
Toivon, että saan tämän armollisuuden pysymään mukana elämässäni jatkossakin. Nyt haluan luoda itselleni kestävät ja vahvat rutiinit ensisijaisesti stressinhallintaan ja lepoon ja sitä kautta löytää avain sopivaan ruokavalioon ja liikuntatottumukset. Ehkä näiden myötä paino joskus vielä laskee, mutta sen merkitys tuntuu päivä päivältä vähäisemmältä. Terve ja onnellinen kun voi olla vaikkei vaaka näytäkkään sitä maagista tavoitepainoa.
Jenny, 28 vuotta

Sopiiko tämä valmennus minulle?

Saamme jokaisen valmennuksen lähestyessä kymmeniä kysymyksiä innokkailta osallistujilta. Alle koostin yleisimmät kysymykset joita meiltä kysytään. Jos pohdinnat tuntuvat tutuilta ja tykkäät vastauksistani, lähde ihmeessä mukaan!
 

 • "Tuntuu, että olen hukassa sen suhteen mikä minulle sopii ravinnossa, liikunnassa ja elämäntavoissa. Auttaako tämä valmennus minua?" - Kyllä auttaa. Tänä päivänä internet ja sosiaalinen media työntää valtavalla tahdilla informaatiota meidän jokaisen uutisvirtaamme. Usein tuloksena on se, että emme enää osaa erottaa mitä tehdä ja mitä välttää, mikä on turvallista ja mikä vaarallista ja totaalinen kaaos on valmis. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle tärkeimmät työkalut, joilla saat mahdollisimman pienellä työllä mahdollisimman paljon tulosta aikaan. Energiaa arkeen, virtaa työpäivään ja jaksamista jokapäiväiseen elämään ilman, että sinun pitää pyhittää dieettaamiselle tai muulle hyvinvointirumballe koko elämäsi. Kurssin aikana opit tekemään sekä oikeita asioita että asioita oikein.
   
 • "Minulla on kiireinen työ, lapsia pitää viedä harrastuksiin ja arjen velvoitteet painavat päälle. Voinko silti osallistua ja miten paljon tämä vie aikaa? - Kyllä voit. Olemme vuosien saatossa auttaneet kymmeniätuhansia ihmisiä väsymyksen suosta energisempään elämään juuri siten, että oppimme toimivat myös normaalissa, työssäkäyvän ihmisen arjessa. Kaikesta tiedosta tulee hyödyllistä vasta sitten kun ne siirtyvät pysyvästi käytäntöön. Siksi opastamme asiat niin, että ne tuottavat tulosta eivätkä liian suurena kuormana käänny itseä vastaan. Kurssin tehtävien tekeminen on täysin omaehtoista: voit valita minkä verran olet valmis tekemään ja muuttamaan juuri tässä elämäntilanteessa. Meidän mottomme on "pikkuisen paremmin" - yksikin merkittävä muutos kurssin aikana on hyvä juttu!
   
 • "Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta / kakkostyypin diabetes / stressiperäinen uupumus / suolisto-ongelmia ja rajattu ruokavalio (esim. FODMAP) / muita terveydellisiä rajoitteita, voinko silti osallistua?" Ehdottomasti voit - tällä kurssilla opit ne elämäntavat, joiden laittaminen kuntoon on edellytys tasapainoiselle hormonitoiminnalle ja aineenvaihdunnan normalisoimiselle. Kurssilla emme keskity sairauksien hoitoon, vaan terveyden edistämiseen tärkeimpien perusasioiden kohentamisen kautta. Nämä asiat kannattaa joka tapauksessa laittaa kuntoon, jos jossain kohti haluaa tehdä spesifimpiä muutoksia esim. ravitsemusterapeutin kanssa omaan ruokavalioonsa sen yksilöimiseksi. Kysythän hoitavalta lääkäriltäsi kuitenkin hänen suosituksensa elintapamuutoksista (esim. millaista liikuntaa voit harrastaa). Kurssin tehtävistä voi tehdä ne, jotka kokee itselleen tärkeimmiksi ja mahdollisiksi. Esimerkiksi osa aiemmin kurssin käyneistä stressiperäisestä uupumuksesta toipuvista ei ole tehnyt lainkaan kurssin treenejä. Se on täysin ok!   
   
 • "Tuleeko valmennuksessa tarkka, grammamääräinen ruokavalio?" - Valmennuksessa me haluamme opettaa sinut syömään juuri omien tarpeidesi mukaan eri elämäntilanteissa, emme ulkolukemaan paperilapusta kananrinnan grammamäärää. Ruokavalioiden suurin ongelma on siinä, että ne toimivat vain sen aikaa kun jaksat noudattaa niitä. Usein rajoitettuihin ruokavalioihin liittyy myös stressin, ahdistuksen ja epäonnistumisen tunteita - juuri kaikkea sitä, mitä emme missään nimessä halua yhdistää syömiseen! Mietipä miten hienoa olisi, jos osaisit tehdä oikeita valintoja kotona, mökillä, matkoilla, huoltoasemalla, työpaikalla ja missä maailmankolkassa tahansa. Ymmärtäisit ja osaisit fiksun ja yksilöllisen ravitsemuksen kulmakivet sekä tietäisit, millainen ruoka sinut saa voimaan hyvin. Pystyisit erottamaan oleellisen epäoleellisesta: tämän myötä syöminen olisi rentoa, joustavaa ja stressitöntä. Tietäisit milloin nauttia ilolla viinilasillisesta tai upottaa hampaat korvapuustiin käydessäsi ystäväsi kanssa kahvilassa - ilman morkkista. Näitä ravitsevan ja rennon syömisen taitoja opettelemme läpi kurssin. Kurssin opit eivät kuitenkaan perustu pelkkään fiilistelyyn: pääset kurssin aikana tarkastelemaan nykyistä ruokavaliotasi halutessasi myös numerotasolla (opetan sinut laskemaan mm. energiansaantisi ja -tarpeesi). Opit ravitsevien aterioiden koostamisen perusteet ja saat aimo kasan inspiroivia reseptejä, esimerkkipäiviä sekä muiden osallistujien vinkkejä ja fiiliksiä siitä miten syömisestä tulee helppoa, inspiroivaa ja terveyttä tukevaa.

Linkissä tiedot verkkopankki-, luottokortti- ja liikuntasetelimaksuun.


Sain ensimmäisen verkkokurssini lahjaksi tyttäreltäni ja toinen on nyt menossa. Olin toisaalta lahjasta innoissani, koska Kaisan aiemmat kirjat olivat tuttuja. Toisaalta olin epäileväinen. Elämäntilanteeni ei ole erityisen suotuisa millekään projekteille. Harmittelin jo etukäteen, josko menevät tyttären rahat hukan teille. Hiukan nolottaa tunnustaa, että epäröin osallistumista myös ikäni vuoksi - kuvittelin tiedostamattani, että kurssi on tarkoitettu tietylle kohderyhmälle, johon en kuulu.  

Pelkoni olivat turhia: tajusin pian, että kyse on loppuelämän mittaisesta matkasta eikä mistään veren maku suussa huhkittavasta projektista, josta pitää pyrkiä saamaan erinomaiset suoritus- ja tyylipisteet. Paradoksaalista kyllä, koen onnistuneeni loistavasti, koska tämän kurssin avulla olen onnistunut asettamaan tavoitteeni realistisiksi ja kohtuullisiksi. Etenen pienin askelin enkä hätkähdä polkuni mutkista ja paluusta tutkimaan jo tuttuja maisemia - asia, jota jollakin kurssilla kutsuttaisiin takapakiksi.

Yksi suurimpia ilonaiheita kurssien aikana on ollut se, että olen tullut tietoisemmaksi vahvuuksistani ja siitä, mitä jo osaan ja olen jo tehnyt oman hyvinvointini eteen. Esimerkkinä olkoon joogaharjoitukset, joista on nyt tullut entistä säännöllisempiä ja nauttittavampia - olen kuin pieni lapsi, joka kehuja saatuaan innostuu tekemästään entisestään. Tämä kurssi luo otolliset olosuhteet paitsi oppimiselle, myös jo opitun vahvistamiselle.

Tähänastinen matka on muistuttanut minua ajatuksesta, joka kokemusten kolhimalla on ollut vähällä unohtua: vaikka tämä olisi elämäni viimeinen päivä, kannattaa silti istuttaa se omenapuu.

Päivi, 58 vuotta


Olen kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Nuorena olin hoikka, vuosien kuluessa painoa on tullut koko ajan lisää. Viimeiset kymmenen vuotta olen vaihtelevalla menestyksellä "yrittänyt laihduttaa" eri keinoin, on kokeiltu Painonvartijat ja personal trainerit. Siitä lähtien kun aloitin laihduttamisen, on painoni pitkällä aikavälillä vain noussut. Painoin enemmän kuin koskaan ennen. En voinut ymmärtää miksi en "saa itseäni niskasta kiinni" vaan epäonnistun. Facebookissa näin sattumalta Kaisan tekstin epärealistisista odotuksista mitä laihduttajalla voi olla, kun hän ostaa dieetin. Ilmoitin itseni valmennukseen, koska tämä kolahti.
Valmennukseen liittyvä kirja "Hyvän olon hormonidieetti" sai minut tajuamaan, mikä on ollut oma esteeni painonpudotukselle. Tajusin, että dieetillä ja kuntoilulla voin pudottaa muutaman kilon, mutta nyt on tärkeintä rakentaa pohja kunnolla. Nyt stressin vähentäminen, kiireettömyys, riittävä yöuni ja ruoka-ajat ovat ensisijaisia asioita matkalla pysyvään muutokseen ja itselleni hyvään painoon.
Heidi, 40v.

Mua jännitti ennen kurssia, tuleeko tästä taaskaan mitään. Haksahdinko taas johonkin, mikä syö motivaation liian tiukalla kurilla ja saa minut tuntemaan itseni täysin surkeaksi epäonnistujaksi, kun en ohjeilla saa mitään muutosta.
Jännitys oli turhaa, valmennus oli kaikkea muuta. Oma ajattelutapaani muuttui täysin. Valmennus sai minut toteuttamaan ihan siinä perusarjessa asioita, jotka vie kohti parempaa oloa ja jaksamista. Aloin ajatella, mistä haasteet johtuvat ja miten ongelmat korjataan. Ei auta, että syö näennäisesti hyvin ja treenaa kuin hullu, jos kropassa kaikki ei ole kunnossa. Silloin tuloksia ei vaan synny, vaikka kuinka yrittäisi.
Tärkeää on kuunnella itseään, nauttia tekemistään asioista ja mennä oman itsensä ehdoilla. Ottaa tavoitteita, kohdata itsensä ja toteuttaa unelmat. Sen tämä valmennus sai aikaan minussa.
Laura, 26 vuotta

Lähdin mukaan valmennukseen hakemaan pysyvää hyvää oloa ja järkeviä valintoja arkeen. Pieniä valintoja muuttamalla olen saanut jopa kiireessä ja stressissä aikaiseksi suuremman kokonaisuuden, jossa minun on taas hyvä elää ja olla. Valmennuksen myötä olen opetellut hyvät vaihtoehdot askel kerrallaan ja saanut ne osaksi arkeani. Lempeästi, mutta tehokkaasti olen löytänyt taas hyvän olon.
Katkonainen uni ja nukahtamisvaikeudet on muuttunut säännöllisiksi yöuniksi ja herään aamulla virkeänä. Monipuoliset ja helpot reseptivinkit ovat rikastuttaneet ruoanlaittoani niin, että tiedän kiireessäkin järkevän aterian onnistuvan. Yhdessä nämä ovat saaneet oloni virkeäksi, enkä tarvitse enää pannukaupalla kahvia tai päiväunia.
Ihastuin myös kuntosaliohjelmiin! Ihanan yksinkertaista ja silti niin tehokasta. Olen saanut treenin taas viikko-ohjelmaani ja salille on ilo mennä. Ja vaikka joskus treeni jäisikin välistä, en enää ota siitä stressiä. Kaisan sanoin olen löytänyt oman hyvän olon minimini. Lämmin kiitos tsemppaaville kurssikamuille sekä aktiivisesti mukana olevalle OP-tiimille! <3
Essi, 28 vuotta

MITÄ TÄMÄ MAKSAA JA MISSÄ TÄMÄ TAPAHTUU?

10 viikon Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen hinta on siis vain 99€. Maksu onnistuu verkkopankilla, luottokortilla sekä yleisimmillä liikuntaseteleillä (Smartum, ePassi, TYKY-setelit jne. => kysy lisää sähköpostilla Jatta-assistentilta: jatta@optimalperformance.fi).

Tämä valmennus tapahtuu kokonaan verkossa. Voit treenata siellä missä sinulle parhaiten sopii. Tehtäviin pääset käsiksi mistä ja milloin tahansa, ympäri vuorokauden. Kurssialusta toimii niin tietokoneella kuin myös mobiililaitteilla.

Valmennusmateriaalit ovat käytössäsi 25.2.2018 saakka. 


bonuksena saat tapojen muuttamisen pikaopas -minikurssin, johon pääset käsiksi heti ostettuasi valmennuksen:

Jotta saisit vietyä verkkovalmennuksen opit varmasti osaksi omaa arkeasi, rakensimme valmennuksen alkuun tapojen muuttamisen pikaoppaan. Tutustuttuasi pikaoppaaseen...

 • Saat valtavasta tietomäärästä tiivistetyn yksinkertaisen ja käytännönläheisen oppaan tapojen muutokseen
 • Ymmärrät, mikä on "tapa" ja miten ne toimivat myös sinun kohdallasi
 • Opit pilkkomaan tapasi osiin ja hahmottamaan mistä ne johtuvat ja mitä ne saavat aikaan
 • Opit ymmärtämään mikä tavoissa on hyvää ja mikä huonoa
 • Saat tieteen ja käytännön kautta toimivaksi todennettuja konkreettisia ohjeita elämäntapoihin
 • Tutustut myös yleisimpiin sudenkuoppiin tapojen muutoksessa ja pystyt välttämään ne jatkossa
 • Voit myös kysyä lisää suositussa Facebook-ryhmässä mikäli jokin jäi mietityttämään

Tämä bonus on käytössäsi heti ostettuasi valmennuksen!


Mitä on aluksi luvassa? Ensimmäisen viikon pika-aloitus ravintoon, treeniin ja elämäntapoihin!

Jo valmennuksen ensimmäisellä viikolla saat itsellesi tuhdin kattauksen työkaluja ja vinkkejä, jotka olemme vuosien varrella havainneet toimivan parhaiten painonhallinnassa, kehonkoostumuksen parantamisessa ja energiatason kohottamisessa. Jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja tiedät mitä valmennuksessa on ensimmäisillä viikolla tulossa, alta näet osan materiaalista johon pääset käsiksi jo ensimmäisellä viikolla. Kurssialustamme on helppokäyttöinen ja visuaalisesti kaunis:

hoh_promokuva_1_kotisivu.jpg

Helposti jokaisen keittiössä valmistuvia herkkureseptejä moneen makuun! 

Koska liikkuva ihminen tarvitsee ravitsevaa ruokaa jaksaakseen ja voidakseen paremmin, saat kurssin aikana neljä reseptikirjasta pdf-muodossa. Reseptien lisäksi saat myös syömiseen liittyviä pohdintatehtäviä, joiden avulla opit paremmin ymmärtämään juuri sinulle oikeita, parhaiten toimivia valintoja nykyisessä elämäntilanteessasi. Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse kokata ja syödä eri ruokaa kuin muiden perheenjäsentesi.


Treeniohjelmat kotiin, kuntosalille ja kahvakuulatreeniin yksityiskohtaisilla opastusvideoilla varustettuna

Haluamme pitää verkkovalmennuksessa osallistumiskynnyksen mahdollisimman matalana, joten saat kaikkien treeniohjelmien jokaiseen liikkeeseen yksityiskohtaiset opastukset videoina, kotiin ja kuntosalille. Näiden avulla opit oikeat liiketekniikat, jolloin treenaamisesta tulee tuloksekasta, turvallista ja mikä tärkeintä: mielekästä ja mukavaa!

Verkkovalmennus sopii kotona treenaaville. Kotitreeneihin on omat ohjelmansa. Jotta saat kotitreeneistä parhaan hyödyn irti, suosittelemme ostamaan esimerkiksi säädettävät käsipainot. Lisäksi treeniin tuo lisää tehoa mikäli hankit jumppapallon, steppilaudan (tai muun vastaavan korokkeen) ja kaksi ohutta vetokumia (googleta "vetokumi" ja hanki ohuin) tai jumppakuminauhaa. 

Kahvakuulatreeneihin on myös oma ohjelmansa - kuulaa voit heilutella kotona tai salilla! Tarvitset alkuun 6-12-kiloisen kuulan tai halutessasi muutaman eri painoisen kuulan.


Olemme säästäneet myös aikaisempien valmennusten luento- ja webinaaritalleenteet aina seuraavalla kierrokselle. Siksi sinulle onkin luvassa useita tunteja valmentajiemme tiedon- ja inspiraationtäyteisiä luentoja sekä vastauksia valmennettaviamme askarruttaneisiin kysymyksiin.

Kuusi luentoa, joiden aiheina:

 • Ravinto teoriassa ja käytännössä
 • Mitä hormoneista olisi hyvä ymmärtää? 
 • Rasvanpolton esteet
 • Ymmärrä enemmän treenistä
 • Terveys ja suorituskyky arjen prioriteettina

Webinaareissa kysymysten aiheina on ollut mm.:

 • Säästöliekki (kun rasva ei pala eikä paino laske vaikka pitäisi)
 • Jatkuvan väsymyksen taltuttaminen
 • Perheellisen hyvinvointivalinnoista
 • Parhaat vinkit unen laadun ja määrän parantamiseen
 • Mikä on sopiva painonpudotustahti?
 • Miten suhtautua ylipäätään painon muutoksiin?
 • Makeanhimo ja siitä eroon pääseminen
 • Rasvanpoltto ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä
 • Miten treenataan niin, että kehonkoostumus paranee?
 • Miten yhdistää treeni muuhun arkeen ja harrastuksiin?
 • Mistä tietää, että palautuu riittävästi?
 • Millaisella treenillä saa mahdollisimman vähällä tuloksia?
 • Motivaatio ja "liiallinen" armollisuus
 • Ylivoimaisen stressitilan tunnistaminen ja korjaaminen
 • Mistä tietää miten paljon tulee syödä?
 • ...sekä paljon muuta!

Supersuosittu Facebook-ryhmä kaikille sinua askarruttaville kysymyksille!

Vaikka jokainen osallistuu verkkovalmennukseen omatoimisesti, emme halua jättää ketään yksin! Perustimme suljetun Facebook-ryhmän, jossa kysymyksiisi vastailevat vuosien kokemuksen omaavat valmentajamme. Omia kokemuksiaan ja vinkkejä jakavat myös aikaisemmille kerroille osallistuneet valmennettavat. Tervetuloa mukaan keskusteluun!


100 % rahat takaisin -takuu

Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksen on käynyt läpi jo lähes 3000 naista. Tämän lisäksi verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 30 000 ihmistä vuodesta 2011 lähtien, joten luotamme 100% varmuudella siihen, että pystymme antamaan valmennuksen kautta sinulle sen mitä juuri nyt eniten tarvitset. Laitamme peliin kaiken vuosien saatossa keräämämme ammattitaidon ja kykymme palvella sinua paremmin. Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin.


usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako vielä jokin asia? Autamme mielellämme vastaamalla kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi Jatta-assistentillemme osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi tai soittaa toimistollemme aukioloaikoina ma-pe numeroon 050 414 5280.

Alla vielä muutama usein kysytty kysymys vastauksineen.

"Juuri nyt en ehdi liikkumaan, kannattaako minun silti lähteä mukaan?"

Kyllä vain. Joskus elämänrytmi voi tovin olla niin hektinen, että liikkumaan ei pääse. Omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin voi kuitenkin vaikuttaa myös esimerkiksi syömällä fiksusti ja siihen saat varmasti apua. Rytmi kuulostaa myös sellaiselta, että apu palautumiseen voisi olla paikallaan ja siihen saat vinkkejä ja työkaluja myös.

"En ole käynyt aikaisemmin kuntosalilla, saanko treeniohjelman ja ohjeet liikkeisiin?"

Kyllä vain saat. Voimaharjoitteluvalmentaja Heikki Marin meiltä opastaa sinua yksityiskohtaisesti jokaisen treeniliikkeen saloihin alkulämmittelyt mukaanlukien. Ohjelmat suunnittelimme myös niin, että liikkeet eivät vaadi pitkää salitaustaa vaan niiden kanssa pääsee helposti täyteen vauhtiin.

"Minulla on Smartumin liikuntaseteleitä / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit, voinko maksaa näillä osallistumiseni?"

Kyllä voit. Tässä tapauksessa voit soittaa toimistollemme 050 414 5280 tai laittaa tietosi (nimi, puhelinnumero, email) sähköpostilla osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi ja autamme sinut mukaan valmennukseen.

"Minulla on ruokarajoite X tai en halua syödä Y? Kannattaako minun tulla mukaan?"

Kyllä vain kannattaa. Meillä on viikoille erilaisia reseptejä aina aamupalasta päivän aterioiden kautta herkkuvälipaloihin, jotka mukautuvat pienellä virittämisellä omien mieltymysten mukaan. Ja jos ideapankki on tyhjä, voit aina kysyä yhteisessä Facebook-ryhmässämme lisää vinkkejä muilta osallistujilta sekä valmentajiltamme.

"Minulla tulee lomamatka / työmatka / olen viikon poissa valmennuksen aikana. Kannattaako minun osallistua?"

Tottakai kannattaa. Yksi tavoitteistamme on opettaa osallistujia elämään terveyttä tukevasti riippumatta siitä missä päin maailmaa kulloinkin olet: kotona, töissä, mökillä, ulkomailla. Kun opit ymmärtämään mistä kokonaisuudesta (ravinto, treeni, elämäntavat) hyvinvointisi ja jaksamisesi koostuu, on helppo tehdä oikeita valintoja sielläkin missä aikaisemmin oli hankaluuksia. Samalla opit myös rennompaa suhtautumista itsestään huolehtimiseen.