YRITYSREFERENSSIT


Barona Salesin kokemuksia yrityksille suunnatusta Virta-valmennuksesta:

Perinteinen valistus- tai ravitsemuslinja ei houkutellut. Sen sijaan toivoimme, että työntekijämme voisivat löytää välineitä muutokseen ja että ihmiset ottaisivat itsekin vastuuta hyvinvoinnistaan.

Valitsimme Optimal Performancen yhteistyökumppaniksi, koska arvostamme heidän valmennusfilosofiaa ja halusimme tarjota työntekijöille hyvinvointivalmennuksen jossa käsitellään asioita kokonaisvaltaisesti. Emme halunneet vain ravinto- ja liikuntavalmennusta. Lisäksi pidimme tärkeänä, että OP:lla on hyvin suunnitellut verkkovalmennusmateriaalit sekä webinaarit, joilla meidän oli mahdollista tavoittaa työntekijöitä ympäri Suomen.

Baronan työntekijöille luentojen, verkkovalmennuksen ja kattavien Firstbeat- ja laboratoriomittausten avulla toteutettu Virtavalmennus oli ainutlaatuinen tilaisuus, johon hakijat tarrasivat innolla. Baronalaiset saivat syksyn aikana konkreettisia vinkkejä niin unen, ravinnon, verensokerin ja stressinhallinnan petraamiseksi, ja moni löysi esimerkiksi magnesiumin ja D-vitamiinin edut hyvinvoinnille.

Yhteistyö Unfairin ja Optimal Performancen kanssa toimi aivan loistavasti. Odotukset ylittyivät roimasti ja vuoden mittaan tehtiin valmennus- ja viestintärintamalla myös paljon sellaista, mitä ei oltu etukäteen suunniteltu. Kaikki toimi hyvin, yhteydenpito oli tiivistä ja olemme erittäin kiitollisia siitä, että OP:n tiimi on sparraillut meitä vielä valmennuksen päättymisen jälkeenkin.

Baronan työntekijöille luentojen, verkkovalmennuksen ja kattavien Firstbeat- ja laboratoriomittausten avulla toteutettu Virtavalmennus oli ainutlaatuinen tilaisuus, johon hakijat tarrasivat innolla. Baronalaiset saivat syksyn aikana konkreettisia vinkkejä niin unen, ravinnon, verensokerin ja stressinhallinnan petraamiseksi.

”Virtavalmennuksesta jäi käteen monta hyvää vinkkiä, jotka ovat tuoneet isoja parannuksia arjen hyvinvointiin. Vaikka aikataulullisesti valmennus oli iso satsaus, olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Kaisa Jaakkolan armollinen, jalat maassa -ote kannusti oikealla tavalla elämänmuutoksiin. Vaikka kaikkea ei tarvinnut muuttaa heti, jäi yllättävän moni asia valmennuksesta välittömästi käyttöön, iloitsee valmennukseen osallistunut” Polarn O. Pyretin myymäläpäällikkö Marjo Berg.

”Toimipisteemme 60 henkilöstä suurin osa kiinnostui kuullessaan osallistumisestani ja jopa puolet vei kertomiani ja uutiskirjeistä saatuja vinkkejä myös omaan arkeen. Porukka innostui mm. vitamiineista ja ravintolisistä. Monivitamiineja on nyt aina tarjolla taukotilassa, ja joku tuo aina uuden purkin, kun edellinen ehtyy”, kertoo DNA kaupassa toimistopäällikkönä työskentelevä Jarno Salonen, jonka mukaan työpaikan sairaspoissaolot ovat jo kevään kuluessa hieman laskeneet.

Voit tutustua Barona Salesin valmennusblogiin täällä! 

- Erja Jern, henkilöstöpäällikkö, Barona Sales


Trainers House Oyj:n / Fight Club -valmennuksen kokemuksia luennoista:

"Kaisa Jaakkola on käynyt vierailevana ravintovalmentajana Trainers’ Housen Fight Club -ohjelmassa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Kaisalta saamiinsa ruokailuohjeisiin.

Kaisan opit ravinnon ja hyvinvoinnin yhteydestä ovat auttaneet asiakkaitamme löytämään uuden lähestymistavan ruokailutottumuksiinsa."


Metropolin Nuorkauppakamari ry

Joni Jaakkola puhui Nuorkauppakamarin seminaarissa 11.3.2017 johtajan hyvinvoinnista. Esiintyminen sisälsi sopivasti huumoria ja siinä painotettiin levon ja itsensä kuuntelemisen merkitystä. Luennolla tuli selväksi että kuten työssä niin myös itsensä johtamisessa kaikki lähtee omista tavoitteista ja motivaatiosta.

Jaakkola sai monen kuulijan ajattelemaan asioiden ja tekemisen priorisointia. Saimme myös tapahtuman palautteissa tiedoksi että Jaakkola oli seminaaritrackien pidetyimpiä puhujia. Suosittelen Joni Jaakkolaa luennoimaan erityisesti aiheesta "kuka huolehtii johtajasta"!

- Riikka Tankka, Puheenjohtaja 2017, Metropolin Nuorkauppakamari ry


hp.png

Hewlett-Packard Oy:n kokemuksia Kaisa Jaakkolan Väsyneestä virkeäksi -luennosta:

"Kaisa Jaakkolan "Väsyneestä Virkeäksi -luento antoi kattavan kokonaiskuvanhyvinvoinnin kolmesta osaalueista ja muistutti niiden tärkeydestä: uni ja rentoutuminen, yksilöllinen ja puhdas ruokavalio sekä rakentava ja säännöllinen liikunta.

Kaisan omakohtaiset kokemukset sekä helposti lähestyttävä esiintymistapa herätti kahden tunnin luennon aikana myös kysymyksiä ja keskustelua. Kirsikkana kakun päällä Kaisa antoi hyviä ja helposti toteutettavia kätännön vinkkejä arkeen, joita moni kuulija HP:lla kertoi hyödyntävänsä!"


"Meillä oli ilo saada Kaisa Jaakkola luennoimaan Turun yliopistolliseen keskussairaalaan väsymykseen vaikuttavista tekijöistä ja omien tapojen vaikutuksesta väsymykseen.

Työntekijämme ovat vuorotyöläisiä ja kamppailevat väsymyksen, hormonitasapainon häiriintymisen ja epäsäännöllisen elämänrytmin kanssa päivittäin. Lisäksi työ on hyvin stressaavaa ja nopeatahtista. Tämän vuoksi monen työntekijän stressitaso on jatkuvasti kohtuuttoman korkea.

Väsyneestä virkeäksi -luento oli juuri se mitä lastenklinikan työntekijämme tarvitsivat. Luennon jälkeen tarjottu neljän viikon Väsyneestä virkeäksi nettivalmennus motivoi osallistujia vielä enemmän muuttamaan omia elämäntapoja.

Kaisan suosittelemat pienet seikat liikunnan, nukkumisen, syömisen ja arjen rutiinien toteuttamisessa auttoivat monia ymmärtämään, että muutos ei aina ole isoa vaan lähtee pienistä asioista kohti pysyvää elämäntapaa."

- Martiina Gönholm, kätilö, TYKS


Helsingin poliisilaitoksen rikososasto, väkivaltarikosyksikön palautetta luennosta ja ravintoworkshopista:

"Kaisan innostus aiheeseen näkyy, esitystapa oli selkeä ja mukaansatempaava. Vihersmoothien havannointi ja sen maistelu oli loistava. Tämän otan huomenna jo käyttöön! 

Kiva, ettei paasattu mitä ei saa syödä. Stressin vaikutus vatsarasvan kertymiseen selitti paljon oman kehoni toiminnasta. Rasva-asiat ja kolesterolin tärkeys hormonitoiminnalle olivat kiinnostavia, niiden monipuolinen merkitys herätti ajattelemaan. 

Pidin siitä, että valmentaja pystyi esittämään perustelut asioihin ja näyttämään asiakkaiden tuloksia, tämä vakuutti."


"Joni Jaakkola puhui henkilöstöpäivässämme terveyden ja suorituskyvyn parantamisesta. Selkeä, rento ja ihmisläheisellä otteella edennyt luento jätti osallistujat hyvillä mielin pohtimaan käsiteltyjä asioita: ison kuvan ymmärtäminen on tärkeämpää kuin pikkuasioihin takertuminen. Luennon jälkeen henkilöstölle tarjottu Väsyneestä virkeäksi –verkkokurssi on herätellyt ajattelemaan vaihtoehtoja nykyisille rutiineillemme arjen pienissä valinnoissa. Luennosta ja verkkokurssista saimme aineksia työpaikan kahvipöytäkeskusteluihin varmasti pitkäksi aikaa."

Laura Stortz, Suomen yliopistokiinteistöt Oy


Ekokem Kaisa Jaakkolan hyvinvointiworkshopista:

"Kaisa Jaakkolan pitämä hyvinvointiworkshop sopi täydellisesti tiimimme tarpeisiin. Hän piti sen sujuvasti englanniksi ja innostuneesti. Parasta Kaisan tavassa on se, että ihmistä ajatellaan kokonaisuutena, jossa otetaan huomioon sekä henkinen että fyysinen puoli."


Satakunnan sairaanhoitopiiri SATSHP:n palautetta luennoista:

"Yhteistyömme Optimal Performance Oy:n kanssa alkoi joulukuussa 2011 ja saamamme palvelu on ollut innovatiivista ja mieliä herättelevää.

Olemme saaneet uudenlaista tietoa ja näkökulmia hormonien vaikutuksesta ja hyvinvoinnista, joita voimme hyödyntää henkilökuntamme työhyvinvoinnin kehittämisessä. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Optimal Performance Oy:n ja Kaisa Jaakkolan kanssa."

Katri Mannermaa, työhyvinvointipäällikkö
Minna Stenius, terveysliikunnan suunnittelija


Hanna-Kaisa Raninen piti pyynnöstämme koko päivän työhyvinvointikoulutuksen, jonka aiheena oli uni, hyvä ravinto ja liike. Tavoitteenamme oli tarjota henkilöstöllemme hyviä vinkkejä jaksamiseen, hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitoon. Vaikka joillekin koulutuspäivänä käsitellyt asiat olivat jo entuudestaan tuttuja, niitä on mielestämme silti hyvä kerrata ammattilaisen opastuksella, sillä varsinkin näin marraskuun pimeydessä moni kaipaa arkeensa lisää virtaa. Oppilaitoksemme opetustyö alkaa iltapäivällä ja jatkuu iltaan asti, joten liikunnan ja ruokailun aikatauluttaminen on koettu joskus hieman haasteelliseksi. Myös nukkumaanmenoaika venähtää iltatyöläisillä usein myöhäiseksi.

Hanna-Kaisan esitys oli hyvin jäsennelty ja selkeä. Päivän aikana ehdittiin käydä kiireettömästi ja käytännönläheisesti läpi terveellisen elämän peruspilarit. Hanna-Kaisa kertoi myös omakohtaisista kokemuksistaan, mikä oli hyvä asia – jopa alan ammattilainen on joskus kamppaillut näiden asioiden kanssa! Koska monen asian muuttaminen yhdellä kertaa ei käytännössä toimi, oli erinomainen idea haastaa meidät pohtimaan omassa elämässämme vain yksi asia, jonka aivan varmasti pystymme muuttamaan parempaan suuntaan. Siitä se muutos lähtee ja loppu onkin vain itsestä kiinni. Jatkoimme koulutuspäivän oppien sisäistämistä Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssilla, jotta unen ja levon merkitys ei pääsisi lukuvuoden kiireissä heti unohtumaan. Hanna-Kaisan ja Optimal Performancen opeilla pääsee suurempaakin elämänmuutosta harkitseva varmasti hyvään vauhtiin!

Erityiskiitos Optimal Performancen Kimmo Arolle, jonka kanssa koulutuspäivän ja käytännön järjestelyjen sopiminen sujui erinomaisessa yhteistyössä!

Mira Ellmén, Rehtori, Rauman musiikkiopisto


Referenssi: Wärtsilä

Optimal Performancen valmennukset ovat laadukkaaseen tutkimustietoon perustuvia, hyvin rakennettuja ja ennen kaikkea aitoon ajattelutavan muutokseen ja elämänlaadun nostamiseen tähtääviä. Sanonkin nyt muutaman sanasen yhteistyöstä Optimal Performancen kanssa sen sijaan, että korostaisin valmennusten sinällään mahtavaa sisällöllistä antia. Se kun on monelle jo tutumpi.

Yritysvalmennusten sisältö hienosäädetään puhuttelemaan juuri kyseisen yrityksen kohderyhmää. Meidän tapauksessa valmennuksen haasteena (ja mahdollisuutena) oli henkilöstön työympäristön vaihtelevuuden lisäksi maantieteellinen hajaantuneisuus, halusimmehan tarjota valmennuksen koko henkilöstöllemme. Kaisan kanssa suunnittelimme valmennuksen toteutustapaa ja sisältöä, esitietokyselyn avulla kartoitimme tarpeita ja toiveita. Päädyimmekin pitämään live-webinaarin, joka toimi starttina kuukauden nettivalmennukseen.

Hurjan kiireisestä syksystä huolimatta yhteistyö Kaisan ja Kimmon kanssa oli varsin mutkatonta, nopeaa ja sujuvaa – he todella tekevät tätä sydämellään ja se näkyy aivan kaikissa heidän tekemisissään! Voin lämpimästi suositella tätä aisaparia yhteistyökumppaniksi ja jäät aina voitolle!

- Saara Eder-Falck, Manager, Global Resourcing and Employer Branding, Human Resources, Wärtsilä


Referenssi: Erityistoimihenkilöt ET ry

"Kaisa Jaakkola luennoi meille aiheesta ”Lisää virtaa arkeen” ennen yhdistyksemme syyskokousta 21.11.2015. Pari tuntia meni vauhdilla ja aika loppui kesken. Kaisan elämää pursuavalla olemuksellaan tempaisi meidät kaikki mukaansa. Tiedän, että moni meistä on hankkinut luennon jälkeen esimerkiksi hyvin imeytyvää magnesiumia.

Uni on meille monelle ongelmallista; siihen saimme hyviä vinkkejä. Pienillä muutoksilla näköjään saa aikaan paljon elämässä. Kukaan ei halua lähteä syömään esimerkiksi unilääkkeitä, Kaisan neuvot unettomuuteen olivat mahtavia. Muutenkin elämässä kiireen ja stressin hallinta on vaikeaa. Kaisan vinkeillä on moni asia pelastettavissa.

Suosittelen lämpimästi Kaisaa luennoimaan: luennot sopivat monenlaisille ryhmille ja kaikenikäisille kuulijoille.  Pirteä olemus jo innostaa kuuntelemaan! Varmasti tulemme käyttämää Kaisaa uudelleen tilaisuuksissamme."

- Päivi Kuosmanen, asianajosihteeri, Erityistoimihenkilöt ET ry:n (ERTO) sihteeri


Referenssi: Tamro Oyj

"Kiitos Kaisa ja Joni Jaakkolalle asiantuntevista, inspiroivista ja ajatuksia herättävistä hyvinvointiluennoista! Saimme hyödyllisiä vinkkejä omien elintapojen muuttamiseen ja ylläpitoon sekä vireystilan parantamiseen pienillä yksinkertaisilla keinoilla. Lisäksi opimme miksi hyvät yöunet ovat aivan olennaisessa roolissa oman hyvinvoinnin rakentamisessa. Voin lämpimästi suositella Kaisa ja Joni Jaakkolaa vastaaviin tilaisuuksiin!"

- Tuija Laine-Itävuo, HR-asiantuntija, Tamro Oyj


Referenssi: Raute

"Virtaa arkeen ja kuormittavaan työhön –luento Kaisa Jaakkolan ja Jussi Kurtin vetämänä oli mutkaton ja selkeä kokonaisuus, joka iski suoraan tarpeisiimme.

Niin tuotannon kuin konttorin työntekijät saivat yksinkertaisia vinkkejä siihen, miten omaa hyvää oloa pystyy ylläpitämään työpäivän aikana.

Opimme, miten hyvä olo edistää työn tekemistä ja sitä kautta tuottavuutta, mutta myös sitä, miten jaksaa touhuta perheen parissa vielä pitkän työpäivänkin päätteeksi.

Havainnollistavat esimerkit, kuvat ja käytännönläheinen tyyli asioiden esittämiseen saivat kolmetuntisen kulumaan huomaamatta.

Ahaa-elämysilmeet, pienet haastamiset sekä tarkennukset siitä, minkä kokoinen sen aamupalapihvin pitikään olla, kertovat halusta oppia - tai ainakin ajatusmaailman avartumisesta, mikä on erityisen positiivista.

Voin suositella vastaavaa luentoa muihin yrityksiin, tällaista lisää!"

- Henna Sjögren, HR Assistant


Referenssi: Vanajanlinna Group

"Vanajanlinna Groupin kokonaisvaltainen työhyvinvointikonsepti Sportness on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä Optimal Performancen ammattitaitoisen ja innostavan tiimin kanssa.

Rakennamme yhteistyössä asiakkaillemme sisältöjä, joissa tarjotaan työarjen iskukyvyn kehittämistä ja hyvinvointia kaikille aisteille. Optimal Performancen motivoivat luennot niin kehon kuin mielenkin hyvinvoinnista ja erilaiset liikunnalliset ohjelmat tuovat virkistyspäiviin tai kokouksiin asiantuntijuutta, joka takuuvarmasti virittää osallistujien arjen hyvinvoinnin huippuunsa."

- Anu Helin, Sportness Manager, Vanajanlinna Group


PrimaPowerin työntekijöiden palautetta Tyky-päivän ravintoluennosta:

"Tykypäivämme pääpuhujana meillä oli Kaisa Jaakkola, joka kertoi henkilöstölle avinnon vaikutuksesta työhyvinvointiin ja ruokailutavoista ruoka-aineineen. Kaisan luennosta saimme roppakopalla hyvää tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä tuotuna esiin erilaisella tavalla."

"Kaisa Jaakkola oli luennoitsijana hyvä: hän tietää mistä puhuu mielenkiintoisesti ja käytännönläheisesti."

"Kaisa oli innostunut aiheesta ja omakohtaisten esimerkkien avulla toi esille asioita, joita ei ollut tullut ajatelleeksikaan."

"Luento oli mielenkiintoinen ja herättelevä. Viherpirtelöitä testataan jo; viikon päästä tuntunee erilaiselta". 


Referenssi: LähiTapiola

"LähiTapiola-ryhmän henkilöstö ry piti jäsenilleen virkistäytymistapahtuman 4.6.2015. Pyysimme tällöin saada luennoitsijaksi Kaisa Jaakkolaa, mutta hän oli ko. päivänä varattu. Optimal Performancen Kimmo Aro ehdotti meille luennoitsijaksi Joni Jaakkolaa.

Hoidimme tarjouspyynnön, sopimuksen sekä tarkemmat aikatauluasiat Kimmo Aron kanssa. Yhteistyö pelasi erinomaisesti. Asia hoidettiin suurimmaksi osaksi sähköpostitse ja oli mahtavaa huomata kuinka helppoa se Kimmon kanssa oli. Ei tarvinnut odottaa pitkiä aikoja, jotta saisi vastauksen asioihin. Luennon lähestyessä olimme myös Joni Jaakkolan kanssa puhelimitse yhteydessä, siitä mitä haluaisimme luennolla kuulla. Joni kävi läpi myös luentonsa runkoa.

Virkistystapahtumaamme osallistuneet jäsenemme olivat erittäin tyytyväisiä Joni Jaakkolan luentoon. Luennon diat olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä, kuten myös hänen puhetyylinsä. Joni oli helposti lähestyttävä ja hänelle oli helppo esittää luennon aikana kysymyksiä. Oli hienoa, että hän myös luennon aikana herätti asioista keskustelua. Moni piti myös siitä, että Joni oli rento, hauska ja osasi esimerkkien avulla avata asioita konkreettiselle tasolle.

Itse ainakin voin sanoa, että saimme Joni Jaakkolalta sen mitä halusimmekin, eikä jäänyt mitenkään harmittamaan se ettemme saaneet luennoitsijaksi Kaisa Jaakkolaa." 

- Heli Kylli, Rahastovastaava, tapahtuma- ja nuorisovastaava, LähiTapiola-ryhmän henkilöstö ry


Tampereen Kauppakamarin palautetta ravintoluennosta:

"Kaisalla on looginen lähestymistapa ja selkeä linja näihin ravintoasioihin, vaikka asiaa tulikin luennon aikana paljon. 

Kaisan luennolle tuomien ruokien kautta oli hyvä nähdä omin silmin, kuinka helppoa terveellisen ruokavalion koostaminen on, vaikka aikaa kaupassa käyntiin ennen työpäivää olisi vain 10 minuuttia. Kuulijoiden aktivointi auttoi miettimään asioita omalla kohdalla."


Soprano Brain Alliance Oy:n kokemuksia puolen vuoden ravinto- ja hyvinvointivalmennuksesta:

"Alkuasetelma valmennukselle: lähinnä nuorista ohjelmistokehittäjistä koostuva henkilöstömme ahtaa lounailla napaansa nörttistereotypialle uskollisena mikrotettavia valmisruokia, sipsejä ja pizzaa. Ravitseva lounas huuhdotaan alas batterylla ja kokiksella.

Monien tietotyöläisten tapaan työmme on kokopäiväistä deskin äärellä nököttämistä ja läppärin laulattamista. Psyykkinen kuormitus, selkäkivut ja niskajumitukset - nämä ovat tuttuja kavereita myös meillä. 

Näistä lähtökohdista syntyi idea hankkia ulkopuolista asiantuntija-apua ja pistää syömistottumuksemme kokonaan uusiksi. Halusimme projektiin yhteistyökumppanin, joka on meidän tapaamme intohimoisesti asiaansa suhtautuva ja ihmiset tällä innollaan ja asiaosaamisellaan puolelleen saava ammattilainen. 

Valitsimme Optimal Performancen, jonka valmentajien osaamis- ja kokemustausta vakuuttivat ja jonka käyttämät valmennusmetodit vastasivat parhaiten tarpeisiimme. 

Pienin askelin eteneminen, uudella tiedolla joka kerta yllättävät luennot sekä henkilökohtaista konsultaatiota tarjoavat yksilötapaamiset olivat paketti, joka puri. Nyt toimistomme keittiössä istuu kavereita, jotka syövät jauhelihapihvejä, salaattia ja raejuustoa ja jotka silminnähden voivat paremmin. Alun skeptismistä ei ole tietoakaan. 

Voimme lämpimästi suositella Optimal Performancea yhteistyökumppaniksi työhyvinvoinnin kehittämisprojekteihin, joiden fokuksena on kannustaa henkilöstöä syömään terveellisemmin ja sitä kautta voimaan paremmin niin työssä kuin muussa elämässään."


Etelä-Suomen myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset EMMA ry:n kokemuksia Kaisan ravintoluennoista:

"Kaisa Jaakkola on luennoitsijana erinomainen. Hän tietää mistä puhuu ja hän kertoo asioista käytännönläheisesti ja mielenkiintoisesti.

Kaisan luennoista saa paljon uutta tietoa ja rautaisannoksen asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista. Erittäin suositeltava esiintyjä ja luennoitsija."


Tampereen Nuorten Yrittäjien Voimalan palautetta luennosta ja ravintoworkshopista:

"Ravintoworkshop avasi silmiä. En ollut aiemmin tajunnut, miten vähän kasviksia ja proteiineja ruokavalioni sisältää ja mitä niiden puute aiheuttaa. Oli kiva kuulla, miten helposti hyviä valintoja voi tehdä vaikka olisi kiire, se on eniten omasta mielentilasta ja halusta kiinni. Biosignature-mittaus oli mielenkiintoinen lisä."


VIRTAA TYÖHÖN INNOSTAVISTA LUENNOISTA & VALMENNUKSISTA

Saako tiimisi koneen käyntiin kahvikupposella? Voisiko hyvinvointi olla vankemmalla perustalla?

Kutsu suosikkiluennoitsijat ja tietokirjailijat Kaisa tai Joni Jaakkola & Optimal Performancen tuhansia suomalaisia valmentaneet tiimiläiset tuomaan tehoa työpaikallesi. Valittavissa yksittäiset luennot ja pidemmät valmennuskokonaisuudet.

Teidän näköisenne valmennuskokonaisuus saa alkunsa ottamalla ensiaskeleen puhelimitse numeroon 040 5958 608 / Joni Jaakkola tai lähetä yhteydenottopyyntö täältä. Yrityksenne saa ilmaisen esimiesten hyvinvointivalmennuksen!