Optimoi ravintosi, treenisi ja elämäntapasi yksilö- ja tehoryhmävalmennuksessa!

 

neljä syytä Miksi Optimal Performance yksilö- ja tehoryhmävalmennukset tampereella ovat sinulle ylivoimaisesti paras valinta:

  1. Saat YKSILÖLLISTÄ valmennusta: Ilmaisessa konsultaatiossa voit kartoittaa yhdessä valmentajasi kanssa millainen valmennuspaketti sopisi parhaiten juuri sinun tarpeisiisi juuri nyt. Otamme huomioon lähtötilanteen, tavoitteet ja arjen resurssit ja valmennuskokemuksemme nojalla suosittelemme parasta mahdollista vaihtoehtoa.
  2. Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Moni meistä laittaisi itsensä mielellään kuntoon vaikka heti mutta arki on juuri nyt liian hektistä kaiken tarvittavan selvittämiseen. Saat meiltä selkeän, sinun yksilöllisiä tarpeitasi kunnioittavan toimintasuunnitelman, jonka avulla elämäntapamuutos onnistuu vaivattomammin myös silloin kun se tuntuu mahdottomalta.
  3. Saat KOKONAISVALTAISTA VALMENNUSTA: Sinun fyysinen ja henkinen terveytesi, hyvinvointisi suorituskykysi koostuvat suurelta osin ravinnon, treenin ja elämäntapojen parantamiseen ja ylläpitämiseen. Kartoitamme valmennuksen alussa mistä osa-alueesta sinun kohdallasi olisi paras aloittaa ja täsmäiskun avulla tuloksia saadaan nopeammin.
  4. Saat TOIMINNALLISTA treeniä: Salimme monipuolinen ja laadukas varustelu yhdistettynä toimivaan valmennuskonseptiin saa aikaan, että treenin tuottamat muutokset siirtyvät peilikuvan lisäksi myös arkeen, työhön ja harrastuksiin. Paremman liikkuvuuden, palaneen rasvan, lisääntyneen lihasmassan ja voimien avulla pääset eroon monista istumatyön aiheuttamista polvi- ja selkävaivoista sekä jaksat paremmin arjen askareissa ja harrastustesi parissa.
 
 

Miten pääset valmennukseen?

joni_ja_anna_konsultaatio.jpg

Täytä alla oleva lomake yhteystietoineen ja olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä ajanvarauksesta. Halutessasi voit myös soittaa suoraan ajanvaraukseemme numeroon 050 414 5280 tai olla yhteydessä sähköpostitse info@optimalperformance.fi. HUOM! Lomakkeen täyttäminen on 100% riskitöntä eikä vielä sitouta sinua valmennukseen. 

Nimi *
Nimi
Olen kiinnostunut (merkitse kaikki sopivat) *