Yksilö- ja ryhmävalmennuksista uutta potkua treeneihin!

Oli mielessäsi sitten kesäkuntoprojekti, arjen jaksamisen parantaminen tai urheiluun tähtäävän suorituskyvyn kasvattaminen, anna meidän auttaa sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. Katso alta lisää miksi, miten ja milloin ja aloitetaan yhteinen projektimme vaikka heti!

Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat tietää lisää valmennuksistamme, voit varata ajan MAKSUTTOMAAN 30 minuutin konsultaatioon, jossa tapaat valmentajasi ja käytte yhdessä läpi millainen paketti sinulle sopisi parhaiten.

Miksi sinun kannattaisi tulla valmennukseen?

Tässä kuusi syytä, joita me valmentajat ja valmennettavamme olemme yhdessä huomanneet vuosien varrella tapahtuneen fiksun ja kovan työn tuloksena:

  1. Valmennus on INVESTOINTI omaan hyvinvointiisi ja tulevaisuuteesi: On vaikea keksiä parempaa tapaa käyttää rahoja kuin investoida niistä osa oman terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen. Otamme huomioon sinun lähtötilanteesi, arjen aikataulusi ja tavoitteesi ja rakennamme niihin sopivan kokonaisuuden treenistä, ravinnosta ja elämäntavoista. Lähdit sitten mukaan yksilövalmennukseen tai Tehoryhmätreeneihin, tulokset näkyvät ja tuntuvat sekä jo huomenna että tulevina vuosina tavoitteidesi mukaisesti.

  2. Saat YKSILÖLLISTÄ ohjausta: Riippumatta siitä tuletko yksilövalmennukseen vai liitytkö Tehoryhmiimme, pidämme aina huolen, että treenisi ovat turvallisia, tehokkaita ja tuloksekkaita. Sekä yksilövalmennusten räätälöidyt treeniohjelmat, ravintovalmennus ja elämätapojen optimointi että Tehoryhmätreenien pieni ryhmäkoko takaavat, että sinun tarpeesi tullaan aina ottamaan huomioon.

  3. Saat AMMATTITAITOISTA valmennusta: Valmennusmetodeihimme olemme poimineet parhaat ja tärkeimmät palat vahvimmasta tutkimusnäytöstä sekä valmennustyön kautta kerätystä kokemuksesta. Olemme jakaneet valmennusoppia vuosien saatossa yli 40 000 ihmiselle ja kerryttäneet vankan pohjan niistä työkaluista ja valmennusmetodeista, jotka tuottavat parhaat tulokset erilaisissa elämäntilanteissa ja erilaisin tavoittein.

  4. Saat SELKEÄN SUUNNITELMAN: Yksi tärkeimmistä asioista tavoitteidesi saavuttamisessa on selkeä suunnitelma, jota pystyt noudattamaan ja joka sopii sinun lähtötilanteeseesi, arjen aikatauluihisi ja vie kohti johdonmukaisesti tavoitteitasi. Ennaltasovittu aikataulu, nousujohteiset treeniohjelmat ja tarvittavat elämäntapaohjeet helpottavat onnistumista arjen keskellä kun tiedät mitä tehdä, milloin ja missä.

  5. Teet TOIMINNALLISTA treeniä: Ryhmätreenien ohjelmilla tavoitteena on terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen. Tehokkaiden ohjelmien tuloksena rasva palaa, lihas kasvaa ja voimaa kertyy mutta mutta mikä tärkeintä: treeni auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa ja työssä oppiessasi käyttämään kehoasi paremmin.

  6. Pääset osaksi Optimal Performance Centerin HENKEÄ: Joskus huvittaa enemmän, joskus vähän vähemmän mutta tässä paikassa on aina mukava treenata. Treenikaverin ja valmentajasi tsemppi ja ryhmähengen fiilis ovat olleet tärkein apu monelle madaltamaan aloituskynnystä ja saamaan treenit ympärivuotiseksi harrastukseksi.

Pienryhmätreeneihin ja yksilövalmennuksiin pääset täyttämällä alla olevan lomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä ja varaamme ajan maksuttomaan konsultaatioon.

referenssi_lotta_vuorio.jpg

Varaa aika ilmaiseen 30min konsultaatioon valmentajasi kanssa tai pyydä yhteydenottoa alla olevalla lomakkeella:

Olen kiinnostunut: *
_MG_2176_lowres.jpg
lisa_manner.jpg
1502030447388.jpg
lasse_ryhmätreenikuva.jpg
_MG_2049_lowres.jpg
_MG_2027_lowres.jpg
joni_juha_hauhio.jpg
valmentajat.jpg

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!

Optimal performance center helsinki

Elimäenkatu 9
00510 Helsinki

Puh. 040 183 5033 (vastaanoton ollessa auki, ks. ajat täältä)

Kun soitat meille, sinua palvelevat aurinkoiset Jatta ja Emmi, asiakaspalvelijamme.

Kun soitat meille, sinua palvelevat aurinkoiset Jatta ja Emmi, asiakaspalvelijamme.

 
referenssi_kaisa_hotakainen.jpg