Väkevä elämä - viisaampi mieli, vahvempi keho verkkovalmennus

 
 
väkevä_elämä.jpg

Tervetuloa uunituoreen Väkevä elämä -verkkovalmennukseni sivulle. Jos haluat tietää mistä tässä valmennuksessa on kyse niin lyhyt tarina on tässä:

Rakensin tämän verkkovalmennuksen koska uskon, että ihmiset ansaitsevat paljon parempaa kuin vain “jaksaa jotenkin ihmeen kaupalla työn ja arjen ristipaineessa”, “selvitä kahvin voimalla viikonloppuun, että pääsee lataamaan akkuja” tai olla totaalisen hukassa oman hyvinvointinsa ja jaksamisensa kanssa.

Uskon, että fiksummalla liikunnalla ja ravinnolla, paremmalla palautumisella sekä oikeanlaisella asenteella jokaisen on mahdollista saavuttaa niin hyvä fyysinen kunto ja henkinen hyvinvointi, että syntyy omanlainen väkevä elämä.

Sellainen elämä, jossa on mukava herätä aamulla virkeänä ja vahvana päivään, hyvää fiilistä täynnä ja ponnistella kohti itselle tärkeitä ja kiinnostavia asioita.

Lähes 10 vuoden valmennuskokemuksen pohjalta tiedän, että onnistuakseen tässä ihmiset tarvitsevat muutosmatkalle kolmea asiaa: parempia työkaluja, oivalluksia ja tukea.

Parempia treeniohjelmia ja aktiivisuuden lisäämistä, fiksumpaa ravintofilosofiaa, parempaa palautumista, ahaa-elämyksiä oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisesta sekä kysy-vastaa -sparrauskaverin ja kannustavan yhteisön, jossa pohtia muutosmatkan ylä- ja alamäkiä.

Väkevä elämä -verkkovalmennus antaa sinulle vastauksen esimerkiksi näihin neljään kysymykseen:

👉 “Haluan syödä, liikkua ja palautua niin, että kehoni on vahva ja olen fyysisesti hyvässä kunnossa ympäri vuoden. Miten se onnistuu?”

👉 “Olen kyllästynyt olemaan koko ajan väsynyt ja henkinen akkuni vilkuttaa punaista. Miten henkistä hyvinvointiani ja jaksamistani voi parantaa?”

👉 “Olen aivan hukassa kaikessa tässä tietoviidakossa ja tuntuu, että en saa hommaa käyntiin yksin. Miten löydän punaisen langan omaan liikkumiseen, syömiseen, palautumiseen ja arjenhallintaan?”

👉 “Saan elämäntapamuutoksen aina välillä käyntiin mutta muutaman viikon päästä homma aina tyssää. Tällainen kuurittelu ja jojottelu ärsyttää, mikä avuksi?”

⭐️⭐️⭐️

Jos jokin näistä kysymyksistä kuulostaa tutulta ja haluat laittaa itsesi hyvään kuntoon henkisesti ja fyysisesti, suosittelen hankkimaan oman paikkasi alla olevasta vihreästi napista. Jos kuitenkin haluat tietää lisää, lue tämä sivun loppuun niin uskon, että vakuutut.

⭐️⭐️⭐️


 Onko tämä valmennus sinulle sopiva?

Kenelle valmennus sopii? Ei tietenkään kaikille mutta sinulle, jos:

Haluat paremmat työkalut ja ohjeet, joiden avulla pystyt laittamaan itsesi hyvään kuntoon sekä fyysisesti että henkisesti. Treeniin, syömiseen, palautumiseen ja oman arjen hallintaan on mahdollista kuluttaa valtava määrä aikaa, vaivaa, rahaa, hermoja ja energiaa ilman, että syntyy juuri mitään edistystä. Kun ymmärrät ja sisäistät kaikkein tärkeimmät ydinasiat, huomaat miten yllättävän vähällä syntyy valtavan paljon,

Haluat oppia uusia parempia taitoja, joiden avulla pidät itsesi hyvässä kunnossa ympäri vuoden. Oman hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantaminen on tiedon sisäistämisen lisäksi myös taitolaji. Taitojen hyvä puoli on se, että niitä voi aina oppia. Siksi vaikka olisit tänään totaalinen aloittelija ja omasta mielestäsi “aivan hukassa”, fiksusti asioita säännöllisesti tekemällä moni asia voi olla pian huomattavasti paremmin.

Haluat löytää kuuluisan punaisen langan oman terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen. Moni tuskailee verkon tietoviidakon keskellä, että mistä tietää mihin tietoon voi luottaa, mikä on oikein ja mikä väärin kun ristiriitaista tietoa tulvii aamusta iltaan.

Olet AIDOSTI KIINNOSTUNUT laittamaan itsesi hyvään kuntoon ja valmis avoimin mielin kokeilemaan uutta. Harva meistä on mestari oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kanssa tänään mutta jokaisesta voi tulla sellainen kun tekee päätöksen muutoksen aloittamisesta, sitoutuu tekemään töitä asian eteen ja vaikeanakin päivänä pyytää apua.

Olet VALMIS SITOUTUMAAN 10 viikon ajaksi tähän verkkovalmennukseen. Elämäsi keskipiste ei tarvitse olla tämä valmennus. Töissä voi käydä, läheisten kanssa viettää aikaa ja katsella Netflixiä. Mutta sinun pitää olla valmis sitoutumaan tähän valmennukseen niin, että lupaat yrittää parhaasi etkä tiputa rukkasia lattialle heti ensimmäisen takaiskun tai vähänkään huonon päivän koittaessa. Valmennus ei vaadi bodausmunkiksi tai -nunnaksi ryhtymistä, joka syö aamusta iltaan maitorahkaa raejuustolla. Jotta saisit valmennuksesta parhaan ilon irti, valmennus edellyttää, että olet valmis tekemään asioita sinnikkäästi mutta omia inhimillisiä rajojasi kunnioittaen.

Samaan aikaan valmennus ei kuitenkaan sovi kaikille. Tämä EI SOVI sinulle, jos:

Haluat “kaiken heti ja nyt!”. Jos elät siinä uskossa, että merkittävät tasonnostot elämässä tapahtuvat sormia napsauttamalla yhdessä yössä, silloin kannattaa etsiä jokin muu valmennus (se etsintä tosin saattaa kestää aika kauan). Sinä voit saavuttaa henkisessä ja fyysisessä kapasiteetissasi vaikka mitä mutta et yhdessä yössä, et vähän hikoilematta etkä oikeasti miettimättä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tärkeimpiä kysymyksiä.

Haluat liittyä johonkin “hyvinvointilahkoon”. Jos haluat ensimmäisenä päivänä pitkät älä-tee-ikinä-tätä-tai-muuten ja tee-aina-näin-tai-muuten -listat, silloin kannattaa etsiä jokin muu valmennus. Valmennuksen tavoite on antaa sinulle tottakai sekä parempia vastauksia itsesi hyvään kuntoon laittamiseen mutta vielä tärkeämpää on herättää sinut kysymään parempia kysymyksiä.

Kieltolistat ja määräykset kuulostaa nopeilta helpotuksilta mutta usko pois: mitä enemmän sinulla on liikkumavaraa ruokavaliossa, treeniohjelmassa ja mitä vähemmän pitää rajoittaa (usein vielä ilman mitään järkevää syytä), sitä tuloksekkaampaa ja henkisesti kevyempää itsestäsi huolehtiminen tulee olemaan.

Sinulla on jokin merkittävä akuutti kriisi elämässäsi käynnissä ja toivot siihen vastauksia. Hyvä muistaa, että kyseessä on verkkovalmennus, joten kaikki ongelmat, joihin tarvitaan apua terveydenhuoltoalan ammattilaisilta (psykoterapeutit, lääkärit, fysioterapeutit, jne.) kannattaa tämän verkkovalmennuksen sijaan hakea heiltä.


Valmennuksen ovet on nyt avattu!

Hankkimalla oman paikkasi nyt, pääset käsiksi ensimmäisen viikon materiaaleihin:

✅ Paranna syömistä Väkevän elämän ravinto-opeilla

✅ Aloita treenit kuntosalilla tai kotona (aloittelija + edistyneet)

✅ Onnistu paremmin asettamalla tavoitteesi oikein

✅ Opi miten myös verkkovalmennus tuottaa erinomaisia tuloksia

Valmennus on nyt avattu ja kestää yhteensä 10 viikkoa. Materiaali on käytössäsi aina 30.11.2019 asti. Valmennuksen hinta on vain 99€ ja sisältää kaiken tältä sivulta löytyvän tiedon, tuen ja materiaalit.

väkevä_elämä_1.jpg

Osta oma paikkasi valmennukseen alla olevasta painikkeesta!

Voit maksaa osallistumisesi verkkopankilla, luottokortilla, osamaksulla (2 x 49,50€) sekä myös liikuntaeduilla (Smartum / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit). Liikuntaetumaksuissa ole yhteydessä mailitse osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi.

Jos sinulla on ystäviä tai tuttavia, joille tämä valmennus voisi myös sopia, alta löydät painikkeet, joilla saat laitettua viestiä jakoon. Isot kiitokset siitä jo etukäteen!


Kuka valmentaa?

joni_sebastian_dannberg.jpg

Nimeni on Joni Jaakkola ja ihmiset ovat vuosien saatossa keksineet minulle tittelin hyvinvointialan moniottelija.

Lähes 10 vuotta ammatikseni valmentaneena olen saavuttanut tavoitteistani ainakin sen tärkeimmän eli minut tunnetaan “tolkun tyyppinä, joka tuo selkeyttä tähän treeni-ravinto-palautumis-viidakkoon” sekä “ihmisenä, joka ymmärtää myös heitä, joille elämäntapamuutos on vaikeaa.”

Harrastuksesta tuli minulle ammatti kun aloitin täysipäiväisen valmennustyön vuonna 2010 perustamalla vaimoni Kaisa Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen.

Olen viisivuotiaan pojan isä, aviomies, kahden osakeyhtiön toimitusjohtaja keikkatyöläinen ja muutenkin välillä vähän liian monessa projektissa mukana. Joten monelle tuttu “tiedän kyllä mutta tässä on nyt niin paljon kaikkea…” -fiilis on minullekin välillä tuttu. Mutta samaan aikaan olen myös henkisesti ja fyysisesti ihan hyvässä kunnossa, joten koitan olla kävelevä esimerkki tämän valmennuksen mahdollisuuksista.

Yhdessä rautaisen valmennustiimimme kanssa olemme auttaneet yli 50 000 ihmistä verkkovalmennuksissa, yritysluennoilla sekä Optimal Performance Center -valmennuskeskuksessamme Helsingissä kohti parempia elämäntapoja, terveyttä, hyvinvointia ja hyvää suorituskykyä.

Jos pohdit mistä valmennuksen nimi Väkevä elämä tulee, kirjoitin samannimisen kirjan 2017 ja sen pariin on löytänyt tuhansia suomalaisia. Kirjan tavoitteena oli synnyttää Suomeen parempaa ajattelua ja tuloksekkaampaa tekemistä terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn.

Nyt kaikki tämä on tiivistetty sinua varten tähän 10 viikon verkkovalmennukseen. Suosittelen lukemaan tämän koko sivun läpi niin tiedät mistä kyse ja olisiko tämä myös sinua varten.


Testaa sopiiko tämä valmennus sinulle?

Alta löydät kymmenen kysymystä, joihin pyrin tämän verkkovalmennuksen ja Facebook-yhteisömme tuen avulla parhaani mukaan vastaamaan. Mitä enemmän Kyllä-vastauksia löydät, sitä paremmin tämä sinulle sopii.

1️⃣ Olet koittanut saada itsesi hyvään kuntoon jo monta kertaa mutta hyvän alun jälkeen projekti tyssää aina muutaman viikon jälkeen.

2️⃣ Sinulla on kiinnostusta laittaa itsesi hyvään kuntoon mutta et oikein tiedä mistä aloittaa - syömisestä, liikkumisesta, palautumisesta vai jostain muusta.

3️⃣ Painonhallinta, treenit, fiksut syömiset ja palautumiset ovat kuuriluontoisia ja jojottelukierre vaivaa ja toivoisit tasaisuutta ja onnistumisia ympäri vuoden.

4️⃣ Olit nuorempana tai aikaisemmin hyvässä kunnossa mutta “sitten tuli kaikenlaista…” ruuhkavuoden kuormitusta ja nyt voisi olla uuden ryhtiliikkeen aika.

5️⃣ Sinulla ei ole aikaa eikä kiinnostusta ruveta kääntämään internetiä ympäri löytääksesi ohjeet fiksuun syömiseen, liikkumiseen, palautumiseen ja arjenhallintaan vaan toivoisit hyviä, selkeitä ja toteutuskelpoisia työkaluja, jotta voisit keskittyä tekemiseen.

6️⃣ Tuntuu, että tiedät kyllä paljon hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisesta mutta et jostain syystä saa vietyä kaikkea tätä tietoa arkeen ja toivoisit siihen apua.

7️⃣ Haluaisit löytää arkeen keinoja, joilla löytyy tasapaino itsestään huolehtimisen, työn, arjen vastuiden ja muun elämän välille.

8️⃣ Et pidä “hyvinvointimääräilystä”, ruokien punnitsemisesta tai pilkuntarkasta ohjeistuksesta vaan haluaisit opetella rakentamaan omannäköisen, itselle parhaiten sopivan kokonaisuuden ravinnosta, treenistä, palautumisesta ja arjenhallinnasta.

9️⃣ Olet jo kyllästynyt pelkkään “syö puolikiloa kasviksia” ja “muista levätä” -muistutteluun ja haluaisit uudenlaisia näkökulmia ja ajatuksia omasta hyvinvoinnista ja palautumisesta huolehtimiseen.

🔟 Kun herää kysymyksiä valmennukseen liittyen, toivoisit, että olisi jokin kanava jossa kysellä vastauksia, esimerkiksi Facebook-ryhmä.

Mitä useamman kyllä-vastauksen sait, sitä todennäköisemmin tästä valmennuksesta on sinulle apua. Voit ilmoittautua valmennukseen mukaan alla olevasta napista ja aloittaa vaikka heti.


Mitä valmennuksessa saat?

Olen tähän valmennukseen tiivistänyt parhaan ammattitaitoni mukaan kaikki tärkeimmät tiedot, taidot ja työkalut, jotka tarvitset saadaksesi itsesi henkisesti ja fyysisesti hyvään kuntoon ja mikä tärkeintä: ylläpitämään ne ympäri vuoden.

Tarkemmin sanottuna:

Aloittelijoille kaksi erilaista kuntosalitreeniohjelmaa. Aloita helpoista mutta silti tehokkaista treeniohjelmista ja huomaa kehittyväsi jo lyhyessäkin ajassa. (arvo 250€)

Edistyneille kaksi erilaista kuntosalitreeniohjelmaa. Jos suunnitelmallisia treenivuosia on takana useita, ota kaikki tehot irti urheilijoillakin käyttämistämme treenimetodeista. (arvo 250€)

Kaksi erilaista minimaalisen välineistön treeniohjelmaa kotiin / ulos / mökille. Aina ei pääse kuntosalille mutta se ei ole ongelma. Hyödynnä kehonpainoa, jumppapalloa, vastuskuminauhaa ja mitä tahansa lisäpainoa ja laita lihakset ja keuhkot töihin. Sopivat aloittelijoille ja edistyneille. (arvo 250€)

Dynaamiset alkulämmittelyt jokaiseen treeniohjelmaan. Lämmittele oikein ennen treeniä, jotta et loukkaannu ja saat treenistä kaiken ilon irti. Ei tylsää venyttelyä vaan lämmittele itsesi valmiiksi, paranna liikkuvuuttasi ja paranna kehonhallintaasi kiitosta keränneillä lämmittelymetodeilla. (arvo 100€)

Ravinto-ohjeet selkeään, joustavaan ja samalla energistä arkea, sporttista kehoa ja painonhallintaa tukevaan syömiseen. Fiksujen aterioiden koostaminen ja tuloksia tuottava syöminen ei ole rakettitiedettä. Tärkeimmät pääsäännöt ja periaatteet sisäistämällä löytyy joustava suhde ravintoon ja syömiseen. (arvo 150€)

Ohjatut mindfulness-harjoitukset äänitiedostona. Lainasin vaimoani, mindfulness-ohjaaja Kaisa Jaakkolaa tuottamaan sinulle ladattavat äänitiedostot, joissa ohjatut läsnäoloharjoitteet kulkevat mukanasi minne tahansa. (arvo 40€)

Parempaa ymmärrystä ja fiksuja työkaluja antavia videoluentoja. Teemoista, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin miten pidät itsesi henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa ympäri vuoden. (arvo 150€)

A4-kokoiset tiivistykset videoluennoista. Näistä koostuu sinulle lopulta kokonaisuus, jotka voit tulostaa itsellesi talteen ja myöhemminkin hyödynnettäväksi oman terveyden, hyvinvoinnin ja suosituskyvyn käsikirjaksi. (arvo 40€)

Suljetun Facebook-ryhmän. Päivystän itse ryhmässä mukana vastailemassa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin valmennuksen ajan. Menossa mukana myös muut samanhenkiset valmennukseen lähteneet jakamassa omia kokemuksiaan ja kysymyksiään. (700€)

Jos hankkisit kaiken tämän yksilövalmennuksena, olisi hinta yhteensä 1930€. Osallistumalla tähän verkkovalmennukseen, saat kaiken ylläolevan hintaan VAIN 99€. Verkkovalmennus toki vaatii sinulta enemmän oma-aloitteisuutta kuin yksilövalmennus mutta vuosien kokemuksella vakuutan, että onnistuminen yhdessä on täysin mahdollista.

👉Jos tämä kuulostaa valmennukselta josta olisi myös sinulle apua, voit aloittaa oman muutosmatkasi alta vaikka heti.


Millaisia aterioita valmennuksen opeilla voi valmistaa ja syödä?

Itse uskon, että mitä joustavampi ravintofilosofiasi on ja mitä enemmän liikkumavaraa siinä on raaka-aineiden, määrien, herkuttelun yms. osalta, sitä vähemmällä stressillä hoidat syömisesi kuntoon samalla terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä tukien.

Jos jaksat hetken nähdä vaivaa ja opettelet valmennuksen tärkeimmät ravinnon nyrkkisäännöt, voit heittää hyvästit jatkuvalle stressaamiselle syömisestä, pitkille kieltolistoille ja löytää itsellesi parhaiten sopivan tavan koostaa ateriat. Mukaan voit lähteä siis täysin kotiruokapohjaltakin ja silloinkin vaikka iso osa aterioista syötäisiin tien päällä tai työpaikan lounasruokalassa.

Alla muutamia kuvia omista aterioistani, jotka on koostettu samoilla ohjeilla kuin tämä valmennus sinulle antaa.

Millaisia treeniohjelmia valmennuksessa on luvassa?

Olen kuluneen n. 10 vuoden aikana rakentanut treeniohjelmia suurelle joukolle vasta-alkajia, yli 40 000 verkkovalmennukseen osallistuneelle, kansainvälisen tason kilpaurheilijoille sekä monille muille ihmisille näiden eri tasojen välistä.

Valmennuksesta löytyy omat treeniohjelmat niille, jotka ovat vasta aloittelemassa kuntosaliharjoittelua sekä edistyneemmille kehityksen maksimoimiseksi, dynaamisia alkulämmittelyitä unohtamatta. Koska aina ei salille ehdi, luvassa on myös minimaalisen välineistön treeniohjelmat avuksi kotiin, mökille ja ulkotreeniin.

Millaisia videoluennot ovat ja mitä niissä käsitellään?

Olen luennoinut n. 9 vuotta ympäri Suomen yrityksille ja yhteisöille, messuilla, tapahtumissa sekä omissa valmennustyöpajoissamme. Nykyään kierrän noin 80-100 luennon vuositahdilla ympäri maatamme mutta valitettavasti lähes jokainen niistä on erikseen tilattu yksityistilaisuus, joten valitettavan harvalla on ollut niihin pääsy.

Tässä valmennuksessa jaan sinulle näiden lyhyiden inspiraatioluentojen ja koko päivän kestävien valmennuskokonaisuuksien parhaat palat ytimekkäinä tiivistyksinä ja sopivanmittaisiin paloihin pilkottuna.

Luentojen tärkeimmät kohdat olen tiivistänyt sinulle A4-kokoisiin muistilappuihin, jotka voit tulostaa itsellesi talteen myöhempääkin käyttöä varten. Alla muutamia poimintoja luennoilta.


Miten tämä valmennus eroaa muista?

Kuten olet ehkä huomannut, verkkovalmennusten viidakko on nykyään valtava. Olen itse ollut mukana rakentamassa ja toteuttamassa verkkovalmennuksia lähes 10 vuoden ajan, kokeillut yhtä jos toista ja uskon nyt löytäneeni parhaat asiat, jotka toimivat valmennuksessa ylipäätään sekä erityisesti näin etänä verkon välityksellä.

Luettelin yllä valmennuksen yksityiskohdat (treeniohjelmat, ravinto-ohjeet, palautumisohjeet, jne.) mutta niiden lisäksi tämän 10 viikon valmennuksen tuloksena:

✅ Sinulla on treeniin, ravintoon ja palautumiseen liittyviä parempia vastauksia mutta mikä vielä tärkeämpää: osaat esittää itsellesi parempia kysymyksiä. Vasta oivallusten kautta syntyy parempaa ymmärrystä.

✅ Valmennuksen opit auttavat sinua tässä hetkessä mutta ovat lisäksi luonteeltaan “universaaleja” eli auttavat sinua myös 10 vuoden päästä kun elämäntilanteesi on ehkä toinen.

✅ Valmennus on edullinen suhteessa saamaasi tietomäärään. Jos tutustut yllä mitä kaikkea sinulle on luvassa ja miten paljon tietoa, ymmärrystä ja työkaluja käyttöösi jää, on 9,90€ / viikko -hinta lähes liian edullinen ohitettavaksi.


Mitä valmennuksen myötä sinulle syntyy?

Valmennuksen tarkoitus on auttaa sinut matkalle kohti elinikäistä innostusta ja kiinnostusta omaan terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn.

Tavoitteeni on, että 10 viikon päätteeksi sinulla on sekä parempia työkaluja että parempaa ymmärrystä terveydestä, hyvinvoinnista, suorituskyvystä ja mielekkäästä elämästä. Niiden avulla elämä maistuu mukavalta ja sinulla riittää voimaa ja virtaa nauttia siitä.

10 viikon aikana ja sen jälkeen:

✅ Sinulla on parempi ymmärrys siitä millaisista asioista terveys, hyvinvointi ja suorituskyky itsesi kohdalla rakentuu.

✅ Sinulla on taito asettaa tavoitteesi paremmin, tehdä aidosti toteutuskelpoiset suunnitelmat sekä pysyä jämäkämmin valitsemallasi terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn polulla.

✅ Sinulla on tuhti nippu tuloksia tuottavia treeniohjelmia liikevideoilla ja tekniikkaopastuksilla sekä kuntosalille että minimaalisella välineistöllä kotiin tai mökille.

✅ Ymmärrät mikä ravinnossa on kaikkein oleellisinta, mihin asioihin kannattaa ensisijaisesti keskittyä ja miten joustavaa tuloksia tuottava syöminen todellisuudessa on. Ymmärrät myös miten koostetaan fiksut ateriat kotona, työpaikan lounasruokalassa, lomamatkalla, juhlissa, jne.

✅ Ymmärrät miten voit parantaa omaa palautumistasi sekä unen laadussa että määrässä sekä myöskin työpäivän aikana ja muussa arjessa.

✅ Sinulla on osaamista kehittää itsellesi taidot, joilla rakentaa elämä, jossa ei tarvitse koko ajan miettiä mistä löytää virtaa jaksaa viikonloppuun asti tai tekohengittää itseäsi kahvilla jaksamaan työt ja arjen haasteet.


Mitä teemoja käsitellään?

✔️ Kuntosalitreeniohjelma #1 + #2 aloittelijoille

✔️ Kuntosalitreeniohjelma #1 + #2 edistyneille

✔️ Treeniohjelma #1 + #2 minimaalisella välineistöllä kotiin / mökille / ulos

✔️ Ruokavaliopohja + fiksujen aterioiden koostamisen nyrkkisäännöt

✔️ Oikeaoppinen tavoitteen asettaminen ja suunnitelman tekeminen

✔️ Unen, stressinhallinnan ja palautumisen parhaat työkalut

✔️ Hyvinvointipyramidi - missä järjestyksessä hyvä kunto rakennetaan

✔️ Mindfulness-harjoituksia tuomaan apua stressinhallintaan

✔️ Epäonnistumisiin ja takaiskuihin valmistautuminen

✔️ Arvomaailman päivittäminen + tehtävät

✔️ Kiire, oman ajankäytön priorisointi ja viikkokalenterin siivous

✔️ Elinympäristön päivittäminen onnistumista tukevaksi

✔️ Status check - mikä onnistunut, mikä ei?

✔️ Unohda oikein-väärin ajattelu ja mieti tekemistäsi jatkumona

✔️ Miten tehdä muutos silloin kun se on vaikeaa?

✔️ Itseohjautuvuusteoria hyvinvoinnin näkökulmasta

✔️ Hyvinvointi on rytmilaji + esimerkkejä Firstbeat-hyvinvointianalyyseistä

✔️ Tapojen muuttaminen - miten, missä ja milloin?

✔️ Miten ja millä eteenpäin kun valmennus päättyy?

Jos tuntuu, että näistä voisi olla sinulle apua, pääset mukaan ensimmäisiin tehtäviin jo nyt alla olevasta napista.


Rahat takaisin -takuu

takuu.jpg

Lähes 10 vuotta verkkovalmennuksia tehneenä, uskon tiivistäneeni tähän uutaan valmennukseen kaikki tärkeimmät ja parhaat ydinasiat, jotka sinun tulee sisäistää rakentaaksesi parempaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia itsellesi.

Siksi lupaankin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen.

Voit siis lähteä mukaan 100% täysin ilman minkäänlaista riskiä tai tunnetta, että joudut ostamaan sian säkissä.

Peruuttaaksesi valmennuksen, ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on ilmoittaa peruutuksesta kahden viikon sisällä ostohetkestäsi tai kurssin alkamisesta sähköpostitse osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin ilman selityksiä.


Usein kysytyt kysymykset

"Olen lukenut Väkevä elämä -kirjan. Tuleeko tässä mitään uutta?”

Valmennuksessa tulee uutta sankoin määrin. Moni teema piti sivurajoituksen vuoksi jättää kirjasta pois sekä kuluneen reilun kahden vuoden aikana olen oppinut valmentamisesta ja ihmisten auttamisesta paljon ja ne olen tähän valmennukseen ottanut mukaan.

"Juuri nyt en ehtisi panostamaan kaikkeen tuohon yllämainittuun, onko valmennuksesta silti hyötyä"

Kyllä on. On täysin sallittua osallistua valmennukseen vain esim. treeniohjelmien ja ravinto-ohjeistuksien osalta, vain luentojen ja pohdiskelujen osalta tai jotenkin näiden yhdistelmänä. Tärkeintä on, että tekee ainakin jotain oman hyvinvointinsa eteen.

"En ole käynyt aikaisemmin kuntosalilla, saanko treeniohjelman ja ohjeet liikkeisiin?"

Kyllä. Erityisesti aloittelijoiden ohjelmat sekä minimaalisen välineistön treeni sopivat aloittelijallekin ja myös silloin jos on ylipainoa, toimistotyön jäljiltä vähän kankea tai muutoin ei juuri kokemusta painoharjoittelusta.

"Minulla on Smartumin liikuntaseteleitä / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit, voinko maksaa näillä osallistumiseni?"

Kyllä voit, joko kokonaan tai myös osittain. Tässä tapauksessa laita pikapuoliin sähköpostia assistentilleni Jatalle osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi. Kerro osallistuvasi Väkevä elämä -verkkovalmennukseen sekä käytössäsi olevan maksutavan tarvittavat tiedot. Jos et tiedä jotain näistä, Jatta auttaa sinua kyllä.

"Olen vegaani / minulla on ruokarajoite X / en halua syödä Y? Kannattaako minun tulla mukaan?"

Kyllä kannattaa. Kuten mainittua, valmennus ei katso ravitsemukselliseen suuntautumiseesi tai henkilökohtaisiin mieltymyksiisi. Valmennuksessa saat selkeät ja arjen kiireessäkin toteutuskelpoiset ja samalla joustavat ohjeet miten koostaa fiksuja aterioita.

"Minulla tulee lomamatka / työmatka / olen viikon poissa valmennuksen aikana. Kannattaako minun osallistua?"

Kyllä. Valmennus on rakennettu ennen kaikkea niille ihmisille, joilla on elämässään muutakin kuin kuntosali ja maitorahka. Materiaalit ovat käytössäsi aina 17.11.2019 asti, joten sinulla on hyvin aikaa tutustua materiaaleihin. Lisäksi treeniohjelmat ja tärkeimmät tiivistykset voit tulsotaa itsellesi talteen.

“Teen vuorotyötä, voiko silloin osallistua tähän valmennukseen?”

Jos tekee vuorotyötä, silloin on itse asiassa erittäin hyvä asia osallistua valmennukseen. Tämä johtuu siitä, että mikäli on päättänyt tehdä vuorotyötä, erityisesti silloin on erittäin tärkeä huolehtia omista elämäntavoistaan syömällä, liikkumalla ja palautumalla niin hyvin kuin mahdollista.