Sanna Aro

sanna.png

Sanna Aro on kuntosali Optimal Performance Centerillä toimiva fysioterapeutti ja valmentaja.

Sannalla on taustallaan kasvatustieteiden maisterin opinnot. Opettajana toimimisen jälkeen hän lähti opiskelemaan fysioterapeutiksi. Sairaalafysioterapeutin työ on antanut Sannalle vankan ammattitaidon ihmisläheiseen ja tarkkaan ohjaustyöhön asiakkaiden kanssa.

Liikunta-alalle Sanna suuntasi jätettyään sairaalamaailman. Ennen Optimal Performance Centeriä hän teki personal training -ohjauksia ja ravintovalmennusta Oulussa.

Valmennustyössään Sanna yhdistää fysioterapian ja voimaharjoitteluvalmennuksen oppeja. Kokonaisvaltaisuus näkyy myös ohjauksessa jokaisen asiakkaan kanssa: oikeanlaisen treenin lisäksi käydään läpi ravitsemusta, unta, palautumisen optimointia ja ajatusmalleja.

Iloinen ja asiakkaidensa rakastama valmentaja kertoo työstään näin:

"Työssäni antoisaa on se, kun asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön. Kun saan innostunutta viestiä urheilijavalmennettavaltaltani, että hyvin mennään kisapainoluokkaa kohti ja treeneissä paukkuu enkat. Olen niin ylpeä jokaisesta valmennettavastani: siitä panostuksesta jonka he laittavat tavoitteidensa saavuttamiseen. Uskon että kaikki lähtee omasta sydämestä! Minä voin ohjata ja antaa avut, mutta asiakas on se joka tekee tuloksen!"


Koulutus:

  • Kasvatustieteiden maisteri
  • Fysioterapeutti
  • Sisäisiä koulutuksia, mm.
    • Voimavalmentaja Heikki Marinin koulutukset (nykyisin nimeltään Marin Sport Performance)
    • Psykologi Anna Riihimäen koulutus: Syömisen psykologia ja syömishäiriöiden tunnistaminen valmennustyössä