Sanna Aro

sanna.png

Sanna Aro on kuntosali Optimal Performance Centerillä toimiva fysioterapeutti ja urheiluvalmentaja.

Sannalla on taustallaan kasvatustieteiden maisterin opinnot. Opettajana toimimisen jälkeen hän lähti opiskelemaan fysioterapeutiksi. Sairaalafysioterapeutin työ on antanut Sannalle vankan ammattitaidon ihmisläheiseen ja tarkkaan ohjaustyöhön asiakkaiden kanssa.

Liikunta-alalle Sanna suuntasi jätettyään sairaalamaailman. Ennen Optimal Performance Centeriä hän teki personal training -ohjauksia ja ravintovalmennusta Oulussa.

Valmennustyössään Sanna yhdistää fysioterapian ja voimaharjoitteluvalmennuksen oppeja. Kokonaisvaltaisuus näkyy myös ohjauksessa jokaisen asiakkaan kanssa: oikeanlaisen treenin lisäksi käydään läpi ravitsemusta, unta, palautumisen optimointia ja ajatusmalleja.

Iloinen ja asiakkaidensa rakastama valmentaja kertoo työstään näin:

"Työssäni antoisaa on se, kun asiakas on tyytyväinen yhteistyöhön. Kun saan innostunutta viestiä urheilijavalmennettavaltaltani, että hyvin mennään kisapainoluokkaa kohti ja treeneissä paukkuu enkat. Olen niin ylpeä jokaisesta valmennettavastani: siitä panostuksesta jonka he laittavat tavoitteidensa saavuttamiseen. Uskon että kaikki lähtee omasta sydämestä! Minä voin ohjata ja antaa avut, mutta asiakas on se joka tekee tuloksen!"


Optimal Sport Academy

Optimal Sport Academyssä huolehditaan urheilijan oheis- ja voimaharjoittelusta. Näin urheilija voi keskittyä itse lajiharjoitteluun ja urheilusuorituksiin. Kokonaisvaltaisuus ei ole pelkkää sanahelinää. Otamme huomioon useita suorituskykyyn vaikuttavia tekijöitä, mm. voiman, lajikohtaisen liikkuvuuden, taidot, ravinnon ja palautumisen. Katso video ja hae mukaan!


Koulutus:

  • Kasvatustieteiden maisteri
  • Fysioterapeutti
  • Sisäisiä koulutuksia, mm. voimaharjoittelun päävalmentaja Heikki Marin: Optimal Training Seminar, psykologi Anna Riihimäki: Syömisen psykologia ja syömishäiriöiden tunnistaminen valmennustyössä