Kolme tärkeää syytä panostaa työhyvinvointiin

 
 

Mitä yrityksesi hyötyy palveluistamme?

  • Vähemmän sairauspoissaoloja, merkittävä kustannussäästö
  • Palautumisen ja unen laadun parantuminen => keskittymis- ja toimintakyvyn parantuminen
  • Painonhallintaongelmien pysyvät avaimet
  • Väsymyksen voittaminen (jopa marraskuussa)
  • Tuottavuuden (mahdollisesti räjähdysmäinen) kasvu
  • Virheiden määrän poikkeuksellinen väheneminen

”Hyvin suunnitellut ja toteutetut työhyvinvointia lisäävät toimenpiteet voivat olla taloudellisesti hyvin kannattavia. Saatu hyöty on tutkimusten mukaan keskimäärin kuusinkertainen panostuksiin nähden. Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuo siis kuusi euroa takaisin.
- Työterveyslaitos

Tilaa maksuton tunnin työhyvinvointivalmennus

Tilaa maksuton tunnin mittainen valmennus tyky- tai HR-tiimillesi: tulemme antamaan parhaat vinkit onnistuneen työhyvinvointiprojektin toteuttamiseksi.

Osaamme innostaa tiimisi huolehtimaan paremmin fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan, olipa haasteenne stressi, väsymys, epäterveet elintavat, sairastelu tai motivaatiopula.

Jos asiasi on kiireellinen, voit soittaa myös suoraan Joni Jaakkolle numeroon 040 5958 608.

Näistä kenkä puristaa: *

Palvelumme

Tietoa & inspiraatiota

Innostavat luennot ja webinaarit kannustavat työntekijöitä fiksuihin elämäntapamuutoksiin. Aiheina työssäjaksamista tukeva ravinto, lepo, stressinhallinta ja liikunta.

 

Kestävä tapojen muutos

Verkkovalmennukset ovat 1-4 kuukauden mittaisia asteittain eteneviä kursseja, joiden kautta osallistujat saavat viikottain sysäyksiä elämäntapojen muutokseen pienin askelin.

 

Tehdään porukalla

Tarvitseeko tiimisi virtaa, voimaa vai rentoutusta? Meiltä saat tyky-päivät, joista puhutaan ja joiden oppeja tiimiläisesi vievät tavalliseen arkeen tuomaan parempaa oloa.

 

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä Joni Jaakkolaan (040 5958 608) ja sähköposti joni@optimalperformance.fi tai täytä yllä oleva lomake. Tulemme mielellämme pitämään maksuttoman tunnin mittaisen valmennus tyky- tai HR-tiimillesi. Näin saat parhaat vinkit onnistuneen työhyvinvointiprojektin toteuttamiseksi.