Palaudu ja vahvistu

Hyvinvointiviikonloppu Kaisa Jaakkolan kanssa Villa Mandalassa 7.-9.12.2018, vain tunnin matkan päässä Helsingistä

Tule hakemaan virtaa kaamokseen Kaisan hyvinvointiviikonlopusta!

Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Tutkimuksista tiedetään myös, että puolet työikäisistä ei palaudu riittävästi.

Moni on huomaamattaan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Loman vaikutuksetkin kestävät tutkitusti vain muutamia viikkoja. Mikä avuksi, jotta energiaa riittäisi tavallisessa arjessa?

Jokainen tarvitsee parempia arjesta palautumisen taitoja viimeistään silloin, kun elämässä tulee vastaan yllättäviä tapahtumia. Viikonloppukurssilla opit pieniä ja helppoja palautumiskeinoja, kuten hengityksen huomioimista, sekä pääset herättelemään kiinnostustasi suurempiin muutoksiin, kuten ravintoon, liikuntaan ja uneen.

Viikonlopun aikana opit palautumisen taitoja, jotka paitsi vähentävät väsymystä, myös vahvistavat jaksamista arjessa. Elimistön omat korjausmekanismit käynnistyvät, kun keho ja mieli rauhoittuvat uusien taitojen myötä.

Palaudu ja vahvistu -viikonlopun luennot, harjoitukset ja liikuntaohjelma pohjautuvat Kaisan syksyllä 2018 julkaistavaan kuudenteen kirjaan (kirjaa saa mm. Adlibriksesta, erikoishinta asiakkaillemme täällä).

Tutustu alta kirjan sisällysluetteloon (klikkaa kuvaa niin se suurenee) - näin hahmotat paremmin kuinka laaja-alaisesta ilmiöstä palautumisessa on kyse. Näitä teemoja käymme läpi luentojen, harjoitusten, keskustelujen ja kirjoitustehtävien kautta viikonlopun aikana.


Alustava ohjelma:

Perjantai

klo 17.00: Saapuminen, huoneisiin asettautuminen
klo 17.30: Tervetulotilaisuus ja Palaudu ja vahvistu -teemaan sukellus Kaisan johdolla (aiheena mm. palautumisen merkitys ja mittaaminen, positiivinen ja negatiivinen stressi, alamme hahmotella omaa kuormitustasoa, teemme rentoutusharjoituksen)
klo 19.30 tai 20:00: Päivällinen

HUOM! Otathan evästä mukaan, jotta jaksat päivälliseen saakka :)

Lauantai

klo 8.00-8.30: Aamun mindfulness-harjoitus, vapaaehtoinen (jos haluat nukkua, sekin on ok)
klo 8.30-9.30: Aamiainen
klo 9.45–11.45: Palaudu ja vahvistu -luento ja workshop osa 1 (aiheena mm. fysiologinen ja psykologinen palautuminen ja niiden erot, jatkamme oman kuormituksen ja palautumisen taitojen hahmottelua, käymme läpi palautumiseen vaikuttavia tekijöitä kuten ravitsemusta ja liikuntaa)
klo 12.00–13.15: Yhteistä ulkoliikuntaa, sään salliessa esim. metsäkävely
klo 13.15–15.00: Lounas + omaa aikaa lukemiselle, levolle tai ulkoilulle
klo 15.00–16.30: Palaudu ja vahvistu -luento ja workshop osa 2 (jatkamme palautumiseen vaikuttavista tekijöistä, kuten stressin säätelyn kehittymisestä läpi eliniän sekä mielestä ja ajatuksista, teemme mindfulness-harjoituksen ja hengitysharjoituksen)
klo 16.30–17.00: Iltapäivän kahvitauko ja välipala
klo 17.00–18.30: Palauttava joogaharjoitus
klo 19.00: Päivällinen
klo 20.00: Ruoan jälkeen mukavaa yhdessäoloa ja saunomista

Sunnuntai

klo 8.30-9.30: Aamiainen
klo 9.30–10.50: Palaudu ja vahvistu -luento ja workshop osa 3 (aiheena mm. arjen rytmittäminen, työkuormituksen hallitseminen, resilienssin ja henkisen suorituskyvyn kehittäminen)
klo 11.00–12.15: Vahvistava joogaharjoitus
klo 12.15–13.15: Yhteen kokoontuminen ja viikonloppukurssin lopetustilaisuus
klo 13.15–14.00: Lounas ja kotia kohti

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Viikonloppukurssin ohjaajasta

IMG_2845.jpg

DI Kaisa Jaakkola on tietokirjailija, hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja pian 5-vuotiaan Julius-pojan äiti. Hän on kirjoittanut useita suosittuja tietokirjoja hyvinvoinnista ja hormonien vaikutuksesta terveyteen.

Kaisa on ohjannut viikonloppukursseja Villa Mandalassa vuodesta 2012 saakka.

Kaisan viikonloppukursseista sanottua:

“Kaikki oli 10+! Aikataulu sopivan väljä, liikettä sopivasti ja omaa aikaa riittävästi. Voi kun saisi opiskella kaikki asiat tällaisessa ympäristössä!”

“Kaikki oli vaan yksinkertaisesti täydellistä – kiitos vielä ihanasta, ajatuksia herättävästä viikonlopusta! Henkilökohtaisesti hyvinkin oivalluttava, "eteenpäin omassa elämässä" –kokemus!!”

“Kokonaisuus oli mietitty tukien opittua asiaa: ruoka, lepo, urheilu. Ohjaajan omakohtaiset kokemukset ja pienryhmätoiminta olivat hyviä. Kaisan luennot olivat mahtavia tietopaketteja.”

“Villa Mandala on ihana levollinen paikka. Erityiskiitokset kokeille, ruoka oli erittäin maukasta ja kauniisti laitettu esille! Kaisa on mahtavat esiintyjä ja tietopankki terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.“

“Erittäin hyvä kombo tietoa, liikettä, rentoutumista ja hyvää ruokaa, KIITOS! Syksyni on ollut todella rankka, odotin kieli pitkällä Villa Mandalan viikonloppua ja se oli kyllä jokaisen euron väärti! <3“

“Minua ihastutti Kaisan asiantuntemus, nuoresta iästään huolimatta mieletön asenne ja hyvän tekemisen meininki :-) Olen saanut Kaisan opeilla niin paljon hyvää aikaiseksi omassa elämässäni! Huippua oli myös osallistujat ja heidän asenteensa. Oli ihan mahtava jengi koossa!”

“Ilmapiiri ja tunnelma kurssilla oli todella ihana ja rentouttava. Sain paljon irti sekä luennoista että keskusteluista muiden kanssa. Ravinto- ja stressinhallinta-aiheet olivat erityisen tärkeitä itselleni. Lauantai-illan yin-jooga oli taivaallista, paras yin-joogatunti, jolla olen ollut. Villa Mandala on kertakaikkiaan ihana paikka!“


Mitä viikonloppukurssin hintaan kuuluu?

Osana viikonloppukurssia saat majoituksen, jonka voit valita toiveidesi ja saatavuuden mukaan (2 hengen tai 3-6 hengen huone). Hintaan kuuluvat myös Villa Mandalan kasviskeittiön valmistamat herkkuateriat pääosin lähi- ja/tai luomuraaka-aineista, sisältöohjelma (Kaisan luennot ja workshopit sekä palauttavat ja vahvistavat harjoitukset). Retriiteillä tehdään mahdollisuuden mukaan myös luontoretki Villa Mandalan lähiluonnon tuntevan oppaan kanssa, joka sekin kuuluu hintaan. Lauantai-iltana saunotaan kartanosaunan syleilyssä hiljaisen pellon laidassa. Kaupan päälle saat paljon samanhenkisiä ystäviä ja uusia hyvinvoinnin rakennusaineita pitkälle tulevaan.

Villa Mandalan asiakkaat kommentoivat hinnoittelua usein näin: "Minun puolestani tämä olisi kyllä voinut maksaa enemmänkin!”


Huonevaihtoehdot ja hinnat:

  • TÄYNNÄ => PETITE SUITE - Huone 1 eli 2 hengen huone naisille, jaettu suihku/spa / 435€ per henkilö

  • TÄYNNÄ => PETITE SUITE - Huone 2 eli 2 hengen huone naisille, jaettu suihku/spa / 435€ per henkilö

  • MANDALA HAPPY ECO - Huone 3 eli 4 hengen huone naisille, jaettu suihku/spa / 399 € per henkilö

  • TÄYNNÄ => DELUXE SUITE - Huone 4 eli 2 hengen huone saman sukupuolen kaveruksille tai pariskunnalle / 450€ per henkilö

  • TÄYNNÄ => PETITE SUITE - Huone 5 eli 2 hengen huone saman sukupuolen kaveruksille tai pariskunnalle / 435 € per henkilö

  • MANDALA HAPPY ECO / Rengintupa 6 ja 8 eli 4-6 hengen huone naisille / 399 € per henkilö

  • MANDALA TRIPLE / Rengintupa 7 eli 3 hengen huone naisille / 419 € per henkilö

Katso täältä lisää kuvia huoneista ja huoneisen sijainti Villa Mandalan pohjapiirroksessa.

Noin 15 m²:n makuuhuoneet ovat 2-4 hengelle. Jokainen huone on maalaisromantiikkaa kunnioittava yksilöllinen ja tyylikäs kokonaisuus. Rengintupa on erillinen, pientalomainen 6 hengen huoneisto. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja ne on suunniteltu joka huoneessa uniikeiksi mm. marokkolaisen tiilikeramiikan ja puukäsityön avulla. Jokaiseen huoneeseen on luotu yksityisyyttä kaikille asiakkaille kauniilla väliverhoiluilla, sänkyjen sijoittelulla ja muilla huoneiden sisustusratkaisuilla.

Huoneet on suunniteltu sisustukseltaan takaamaan levolliset unet. Stress Free Arean© alueella minimoidaan stressiä tuottavat ärsykkeet kuulo-, näkö-, tunto-, ja hajuaistille. Jokaisessa huoneessa on maalaismaisemaan aukeava oma terassi tai parveke. 


Kysyttävää?

Voit laittaa sähköpostia assistentti Jatta Lehtorannalle osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi.


Kyllä, haluan ilmoittautua Villa Mandalan viikonloppukurssille!

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Tutustu ennen ilmoittautumista varaus- ja peruutusehtoihimme täällä.

Halutessasi voit maksaa viikonloppukurssin kahdessa tai kolmessa erässä (kunhan se on kokonaisuudessaan maksettu ennen viikonloppua).

Nimi *
Nimi
Jos haluat ilmoittaa mukaan samalla ystäväsi tai muun läheisesi, kirjoittaisitko alle hänen nimensä, sähköpostiosoitteensa, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja maininnan, laskutetaanko teitä samalla laskulla vai erikseen. Huomaathan, että esim. 2 hengen huonevaraukset tulevat voimaan vasta kun molemmat ovat maksaneet laskunsa. Jos ystäväsi tekee itse varauksen, kirjoita tähän huonekaveritoiveesi.
Valitse alta ensisijainen huonetoiveesi / huonetoiveenne.
Jos ensisijainen huonetoiveesi / huonetoiveenne ei ole saatavilla, valitse toinen huonetoive varmuuden vuoksi. HUOM - valitse eri huone kuin mikä ensisijainen toiveesi on. Jos muut huoneet ja hinnat eivät käy, jätä tyhjäksi. Tällöin varauksesi astuu voimaan vain jos toivomasi huone on vielä vapaana.
HUOM: Ruoka on gluteenitonta, keliakiaa / gluteeniyliherkkyyttä ei tarvitse ilmoittaa erikseen.
Varaus-, peruutus- ja laskutusehdot *
Klikkaamalla alta hyväksyn seuraavat: - Olen tutustunut varausehtoihin (linkki alla) ja hyväksyn ne. - Ymmärrän, että osallistun kehon ja mielen hyvinvointipalveluja sisältävälle kurssille omalla vastuullani ja huolehdin, että minulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus. Ymmärrän, että Optimal Performance Oy, Villa Mandala eikä kurssin opettaja ole velvollinen korvaamaan minulle mahdollisesti kurssipäivien aikana sattuvia sairastapauksia tai loukkaantumisia. - Annan suostumukseni siihen, että minua saa laskuttaa.

Huom: Varaus- ja peruutusehtomme löydät täältä.

Hinta alk. 399e/hlö, sis. ohjelman, majoituksen ja ruuat

villa-mandala.jpg
villa-mandala1.jpg
_95A9114.jpg
illallinen syysmenu_villa.jpg
unnamed-7.jpg

villa mandala loviisassa

Lapinkyläntie 613 B
07870 Loviisa

 

Huonevaihtoehdot:

 Huone 1: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle.

Huone 1: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle.

 Huone 2: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle.

Huone 2: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, kaksi sänkyä, terassi ja 1. kerroksen näköala pellolle.

 Huone 3: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, terassi, kauniit näköalat peltomaisemaan, neljä sänkyä.

Huone 3: oma vessa, jaettu tilava 4 suihkun kylppäri, terassi, kauniit näköalat peltomaisemaan, neljä sänkyä.

 Huone 4: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli.

Huone 4: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli.

 Huone 5: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli.

Huone 5: oma tilava kylppäri ja vessa, kaksi sänkyä, parveke ja 2. kerroksen näköala pellon yli.

 Huone 6 ja 8: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, omat sängyt, huoneella oma terassi

Huone 6 ja 8: jaettu kylppäri, kauniit näköalat peltomaisemaan, omat sängyt, huoneella oma terassi

 Huone 7

Huone 7