Optimal Strength System -verkkovalmennus

OSS1.jpg

Yli 30 000 verkkovalmennettavan kokemuksella, kymmenien arvokisamitalien ja tuhansien suorituskyvyn tasonnostojen kokemuksella tuomme sinun käyttöösi valmennusmetodiemme parhaat työkalut! Jos mietit osallistumista, tässä kysymykset:

Oletko aktiiviliikkuja, jota kiinnostaa paras mahdollinen kehittyminen urheilussa, mutta et tiedä miten se tapahtuu?

Kehityitkö aikaisemmin mutta nyt tuloskunto jumittaa paikallaan vaikka mitä tekisit?

Oletko valmis tekemään kovaa ja fiksua työtä, mutta selkeät ohjeet puuttuvat?

Jos vastasit kyllä, Optimal Strength System on oikea valmennus sinulle.

Optimal Strength System -verkkovalmennuksessa opit toteuttamaan maksimaalista kehitystä tuottavia ravinnon, urheilun ja palautumisen periaatteita ammattivalmentajien opissa.

Valmennuksessa keskitytään voiman ja suorituskyvyn parantamiseen kuntosaliharjoittelun keinoin. Oikeanlaisen treenin aikaansaamat positiiviset muutokset heijastuvat muuhun urheiluun ja arjen jaksamiseen. 

Valmentajinasi toimivat Team Optimal Performancen ammattilaiset Heikki Marin, Hanna-Kaisa Raninen ja Joni Jaakkola.

16-viikkoisen verkkovalmennuksen kautta opit ne periaatteet, jotka tuottavat parhaita mahdollisia tuloksia yksilövalmennettavillemme - edulliseen hintaan!


Onko tämä valmennus minua varten?

Optimal Strength System on tarkoitettu sinulle, jos olet tavoitteellinen kuntosalitreenaaja ja haluat kokeilla mihin fyysinen suorituskykysi ja voimatasosi on mahdollista kasvattaa 16 viikossa.

Saat käyttöösi samat huippumetodit, joita olemme käyttäneet menestyksekkäästi mm. kansainvälisen tason kilpaurheilijoilla, voimanostajilla ja kovista tulostavoitteista kiinnostuneilla yksilövalmennettavillamme.

Valmennuksen 16 viikon aikana pääset hyödyntämään valmennuksissamme parhaiksi todettuja:

 • treeniohjelmoinnin periaatteita
 • urheiluravitsemuksen oppeja
 • unen parantamisen metodeja ja
 • palautumisen ja stressinhallinnan tapoja.

Valmennuksen aikana opetamme sinut ajattelemaan asioista paremmin. "Enemmän kaikkea on parempi" ei päde tässä valmennuksessa, vaan opit tekemään kenties vähemmän (kuin kuvittelet tarpeelliseksi), mutta paremmin. Löydät itsellesi parhaita tuloksia tuottavan ja samalla joustavan tavan syödä, treenata, palautua ja huolehtia itsestäsi.

Jos vastaat seuraaviin kysymyksiin "kyllä", on optimal strength system sinua varten:

 • Olet kiinnostunut maksimoimaan tuloskuntosi, voimatasosi ja suorituskykysi, mutta et oikein tiedä miten se onnistuisi parhaiten.
 • Olet käynyt kuntosalilla pitkään tai epäsäännöllisesti ja kaipaat selkeää, ammattitaidolla rakennettua suunnitelmaa jota noudattaa.
 • Sinulla on arjessa muitakin vastuita kuin treenaaminen (koulu, työ, perhe) haluat treenisysteemin, joka on toteutettavissa myös normaalissa arkirytmissä.
 • Haluat kasvattaa lihasta ja saada lisää voimaa, mutta kehitys junnaa paikallaan - tiedät että paremminkin voisi mennä.
 • Treenin jälkeen väsyttää, paikkoja kolottaa kohtuuttomasti ja palautuminen on selkeästi vajaata.
 • Treenimäärään, -historiaasi ja -vuosiin nähden olet kaukana pisteestä, jossa sinun kaiken järjen mukaan pitäisi olla.
 • Unesi kärsii aina kun yrität lisätä treenikertoja tai -tehoa.
 • Tiedät treenaamisesta, ravinnosta ja elämäntavoista jo kohtuullisesti (tai jopa paljon), mutta tieto ei näy tuloksissasi.
 • Olet yrittänyt polttaa rasvaa ja parantaa kehonkoostumustasi liikkumalla paljon ja optimoimalla ruokavaliotasi, mutta et saa haluamiasi tuloksia.
 • Syöt epäsäännöllisesti tai ruokailutottumuksesi eivät ole linjassa treenimääriesi ja -rytmisi kanssa.
 • Olet saavuttanut "ihan mukavan" fyysisen kunnon ja suorituskyvyn mutta nyt olisi aika siirtyä haaveilemallesi "seuraavalle tasolle".
 • Motivaatiota ja tekemisen meininkiä on, mutta olet hukassa treenisi, syömistesi tai palautumisesi kanssa ja kaipaat selkeää, konkreettista ja käytännönläheistä apua.
 • Olet kadottanut treenaamisen ilon ja motivaation, koska sinulla ei ole selkeitä tavoitteita eikä ohjeita mitä tehdä.

EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!


Valmennuskokemuksia

"Optimal Performancen valmennusfilosofian toimivuudesta parhaimpana todisteena ovat tietysti tulokset. Tällä hetkellä takakyykyssä saan 80 kilolla 12 toistoa, 90 kilolla tein 5 x 5, penkkipunnerrusmaksimi edellisessä testissä oli 77,5 kiloa, maastavedossa 110 kilolla sain 10 toistoa ja leuanvedossa menee 15 toistoa. Valmennusoppien avulla olen kyennyt löytämään itselleni kaikin puolin optimaalisen tavan treenata, syödä ja palautua niin, että pystyn tekemään maksimaalisen kovaa treeniä ja samalla palautua riittävästi, jotta kehityn. Tämä liittyy varmasti siihen, että valmennusmetodien avulla olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja ymmärtämään milloin voi treenata täydellä teholla ja milloin pitää keventää. Olen ollut myös positiivisesti yllättynyt siitä miten vähällä näihin tuloksiin on lopulta päästy: treeni on tottakai kovaa, syödä pitää paljon ja levätä riittävästi mutta kaikki aika ja vaiva mitä tähän menee on huomattavasti vähemmän kuin moni luulisi." - Saara

"Minulle Optimal Performancen valmennusmetodit ovat opettaneet miten hektisessäkin arjen rytmissä voi saada tuloksia ylöspäin paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Olen oppinut treenaamaan kuten urheilija mutta niin, että se sopii myös työssäkäyvän arkeen, missä epäsäännöllisistä työajoista ja unirytmistä huolimatta pystyn palautumaan ja kehittymään. Yhtenä tärkeimmistä asioista pidän teidän valmennustapaa, jonka avulla olen oppinut kuuntelemaan paremmin omaa kehoani ja rytmittämään tekemistä niin, että treeni on kovaa mutta samalla palaudun kuukaudesta toiseen riittävästi. Kovaa treenaaminen on tottakai yksi menestymisen avain mutta kuten vanha viisaus kertoo: voit treenata vain niin kovaa kuin pystyt palautumaan ja vain terveenä voi kehittyä ympäri vuoden."

EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!


Mitä minun tulee huomioida, kun päätän osallistua?

TÄRKEÄ! Koska Optimal Strength System vaatii osallistujaltansa sitoutumista ja riittävän hyvää lähtötilannetta, se ei sovi kaikille. Tämän vuoksi ota hiukan aikaa ja vastaa alla oleviin kysymyksiin ennen kuin ilmoittaudut. Sinun tulee pystyä sitoutumaan jokaiseen seitsemään kohtaan koko valmennuksen ajaksi. Tämä on sinun oman turvallisuutesi, terveytesi ja tulostesi parhaaksi.

Ensimmäinen ja samalla tärkein asia ennen kuin jatkat eteenpäin: Olethan perusterve? Pienet "jumitukset" siellä täällä, "juuri nyt en saa yhtään leukaa", "töissä on vähän kiirettä" tai "tulossa on kyllä yksi viikon lomamatka" -tyyliset tilanteet eivät estä osallistumista.

Kehossasi ei saa olla akuutteja epätasapainotiloja, loukkaantumisia tai niiden täsmällistä hoitoa vaativia jälkitiloja, jotka estävät täysipainoisen harjoittelun. Osallistumisen estäviä ongelmia voivat olla esimerkiksi ylirasitustila (jotkut lääkärit nimittävät tätä lisämunuaisten uupumiseksi) tai kohtuuton stressikuormitus arkielämässä, välilevyongelmat, kilpirauhasen vajaatoiminta johon ei ole löytynyt hoitotasapainoa yms. Näiden haasteiden kanssa painiville suosittelemme yksilövalmennusta ja personal trainingia.

Kyllä, olen perusterve - jatkan seuraaviin väittämiin: 

 1. Kun saan ohjeita treeniin, ravintoon ja elämäntapoihin liittyen, pyrin parhaani mukaan noudattamaan niitä.
 2. Samalla ymmärrän, että jos treeni jää väliin työmatkan, flunssan, lapsen sairastumisen, työ- tai kouluprojektin, synnytyksen, hautajaisten tai vastaavan vuoksi niin kyseessä ei ole maailmanloppu eikä luovuttamisen paikka. Huomenna on päivä uusi, kyykkykengät vedetään jalkaan normaaliin tapaan ja sitoudutaan tekemään jälleen oikeita asioita oman kapasiteetin puitteissa.
 3. Pystyn tekemään perusliikkeet vähintäänkin kohtalaisesti (jalkakyykky, penkkipunnerrus, maastaveto, leuanveto, pystypunnerrus vähintääkin vetokumilla avustaen).
 4. Olen valmis treenaamaan 3-4 kertaa viikossa intensiivisesti (kuntosali, intervallit) ja tekemään palauttavaa harjoittelua ohjeistusten mukaan.
 5. Olen valmis tarkastelemaan nykyisiä toimintatapojani analyyttisesti ja muuttamaan toimintaani sen mukaan, mitä Optimal Strength Systemissä ohjeistetaan. Tämä kattaa esimerkiksi ohjeistukset kovemmasta treenistä, mutta samaan aikaan myös palautumisen paremmasta huomioimisesta ja treenien keventämisestä, jos tilanne sitä vaatii.
 6. Ymmärrän, että en ole ammattiurheilija ja joskus "elämä on". Lupaan kuitenkin tehdä parhaani, jotta valmennuksen päätteeksi voin sanoa rehellisesti, että kaikki tehtiin mitä tehtävissä oli.
 7. Ymmärrän, että kyseessä on verkkovalmennus joka ei sisällä henkilökohtaista valmennusta - olen valmis ottamaan vastuun omasta tekemisestäni ja motivaatiostani. Lupaan kysyä aina kun jokin askarruttaa.

NYT EARLY BIRD- HINTA VAIN 149€ (norm. 199€)!

Tee päätös, jonka tuhannet kaltaisesi ovat jo tehneet aikaisemmin ja aloita matka kohti parempia tuloksia.

Muista että valmennuksellamme on myös täysi 14 päivän tyytyväisyystakuu!

EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!


Mitä sinä opit valmennuksen aikana?

 • Opit priorisoimaan elämääsi kuten urheilija. Hekin käyvät töissä ja koulussa, heillä on perhettä ja viettävät sosiaalista elämää ystävien kanssa mutta he ovat valmiit sanomaan oikeille ja tärkeille asioille "kyllä" ja väärille ja turhille asioille "ei".
 • Opit ymmärtämään, mitä tarkoittaa nousujohteinen ja ammattitaidolla suunniteltu treeniohjelmointi. Akkumulaatio- ja intensifikaatiojaksot sekä riittävän kova tekeminen ja palautuminen vuorottelevat. Näin pystyt treenaamaan niin kovaa ja tuloksekkaasti kuin mahdollista - ilman että tekeminen menee överiksi.
 • Opit treenaamaan, syömään ja huolehtimaan palautumisestasi kuten urheilija. Oikeanlainen tekeminen tuottaa suorituskyvyn parantumisen ohella myös muutoksia kehonkoostumuksessa: rasva palaa ja lihasmassa kasvaa.
 • Suhteesi syömiseen päivittyy sellaiseksi, mitä sen tulee olla jos tavoitteesi on olla hyvässä kunnossa ja kehittyä ympäri vuoden ilman kohtuutonta stressiä. Ymmärrät mistä kokonaisuus rakentuu, mitkä asiat ovat kaikkein tärkeimpiä ja tuottavat tuloksia. Opit myös, miten voit ottaa rennosti ilman että se vaikuttaa kehitykseesi haitallisesti.
 • Opit eliminoimaan ne asiat, jotka hidastavat kehitystäsi. Monilla meistä on kehittymistä hidastavia ajattelumalleja ja toimintatapoja, joista eroon pääseminen voi olla kehittymisen ratkaiseva tekijä. Kun tarkastelet avoimin mielin omaa tekemistäsi suhteessa menestyvän urheilijan tekemiseen, löydät kehittymisesi pullonkaulat. Niihin panostamalla saat otettua loikan kehityksessä.
 • Opit ravintolisistä tärkeimmät asiat. Keittiösi ei tarvitse pursuta pre-, intra- post- ja muita purkkeja joka lähtöön, kun erotat olennaisimmat kehittymistäsi tukevat urheiluravinteet. Oikeiden ravintolisien avulla pystyt samaan aikaan parantamaan suorituskykyäsi treenissä ja maksimoimaan palautumisesi, jotta kehitys on jatkuvaa ilman suvantovaiheita ja takapakkeja.
 • Opit, että tuloksia tukeva syöminen on muutakuin kuin maitorahkaa ja riisi-kanaa. Koska tavoitteemme on 16 viikon lisäksi opettaa sinulle kokonaisuus, jonka avulla pystyt kehittymään vuodesta toiseen, on tekemisen oltava myös mielekästä. Tarjoamme sinulle runsaasti reseptejä, joiden avulla saat helposti kehitystäsi edistävää, maistuvaa ruokaa.

Mitä valmennus sisältää?

 • Neljä kuukauden välein vaihtuvaa treeniohjelmaa. Optimal Strength Systemin ytimen rakentavat treeniohjelmat, joiden luomiseen olemme käyttäneet tuhansia valmennustunteja yksilö- ja ryhmävalmennettaviemme kanssa aina vuodesta 2010 asti. Ohjelmien taustalla jyllää vankka tieteellinen tutkimusdata yhdistettynä parhaaseen mahdolliseen, kotimaassa ja ulkomailla keräämäämme käytännön tietämykseen ja osaamiseen. Yli 30 000 ihmisen verkkovalmennuskokemuksen avulla olemme kyenneet hiomaan treeniohjelmista kokonaisuuden, joka on tuloksia tuottava myös käytännön tasolla ja toteutettavissa mahdollisimman monesta eri lähtökohdasta käsin.
 • Bonustreeniohjelma tuloskunnon maksimointiin. 16 viikon huippuunsa viritetyn treeniohjelmoinnin lopuksi saat vielä yhden ylimääräisen treeniohjelman, jonka avulla voit maksimoida suorituskykysi omaa voimantuottotestiäsi varten ja todeta Optimal Strength Systemin mukanaan tuoman kehityksen. Saat yksityiskohtaiset ohjeet samankaltaiseen piikkausmetodiin, jota olemme vuosia käyttäneet kilpaurheilijoilla, voimanostajilla ja tavoitteellisesti treenaavilla voimailijoilla testataksemme millaisiin voimasuorituksiin on mahdollista päästä kun kokonaisuus on suunniteltu ja toteutettu optimaalisesti projektin ajan.
 • Ruokavalion esimerkkipäivät, annoskoko-ohjeet ja kauppalista. Ravinto näyttelee äärimmäisen merkittävää roolia maksimaalisessa suorituskyvyn optimoinnissa. Siksi opetamme Optimal Strength Systemin kautta sinulle yksityiskohtaisen metodin, jonka avulla osaat koostaa tekemistä tukevan aterian missä ja milloin tahansa. Ruokavaliosi makro- ja mikroravinteiden sekä riittävän energiamäärän tulee toimia sinun eduksesi - ei lisästressiä aiheuttavana kapulana rattaissa. Tulet huomaamaan, että yksinkertainen ja arjen kiireessäkin toteutuskelpoinen Optimal Strength Systemin ravintoideologia on parasta, mihin suorituskykyä parantaessasi olet törmännyt.
 • Opastusvideot treeniohjelman liiketekniikoihin. Jotta voit maksimoida kehityksesi valmennuksen aikana, on treenitekniikoidesi oltava oikeat. Väärät liiketekniikat johtavat väärien asioiden treenaamiseen ja nostavat loukkaantumisriskiä merkittävästi. Kilpa- ja huippu-urheilijoiden kanssa työskennellessämme on kehittymisen yksi avaintekijä se, että kykenet treenaamaan 12 kuukautta vuodessa nousujohteisesti ilman loukkaantumisia. 
 • Opastusvideot dynaamisiin lämmittelyihin. Oikeaoppisen, suorituskykyä ja liikkuvuutta parantavan lämmittelypatteriston avulla vähennät treeneissä loukkaantumisriskiä, parannat liikemallien hallintaa ja valmistat kehosi parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn päivän treeniä varten. Saat käyttöösi samat metodit ja tekniikat, joita käytämme päivittäin valmennettaviemme kanssa aina kansainväliselle kilpaurheilutasolle asti.
 • Viikottaiset videot, tietopaketit ja tehtävät, joiden avulla opit kovan treenin ja huippusuorituskyvyn edellytykset ja opit viemään tiedon käytäntöön. Meille on tärkeää että sinä opit - tarkoitus ei ole vain noudattaa sokeasti ohjelmia, vaan aidosti ymmärtää mihin käyttämämme metodit perustuvat.
 • Selainpohjaisen ohjelmiston, jota voit käyttää mistä tahansa, milloin tahansa ja juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Ohjelmisto toimii myös mobiililaitteilla ja tabletilla. Sitä on helppo käyttää.
 • Reseptejä antamaan inspiraatiota ja ideoita ruuanlaittoon, joka täyttää tuloksekkaan treenaamisen vaatimat kriteerit, käytännöllisyyttä ja nautintoa unohtamatta. Suorituskykyä tukeva ravinto on kaikkea muuta kuin tylsää! Pitkäjänteisen, tuloksia tuottavan syömisen kivijalat perustuvat vankkaan tieteelliseen näyttöön ja käytännön elämässä toimivaksi todettuihin periaatteisiin. On ensiarvoisen tärkeä ymmärtää, että tuloksia tuottavasta ravinnosta on turha tehdä vastenmielistä, yksitoikkoista tai pahvilaatikon makuista. Pääset parempiin tuloksiin mielekkäälläkin syömisellä. Kun syöt hyvänmakuista ja helposti kokattavaa ruokaa - unohtamatta syömisen joustavuutta - saat suorituskykysi nousuun hyvällä fiiliksellä!
 • Treenimotivaatiota ylläpitävän vertaistuen ja paikan kysymyksillesi Optimal Strength System -kurssilaisten omassa Facebook-ryhmässä. Yli 30 000 verkkovalmennettavan kokemuksella me tiedämme miten tärkeä asia valmennuksen yhteishengelle, sinun motivaatiollesi ja tuleville tuloksille on yhteen hiileen puhaltava joukko samanhenkisiä voimailijoita! Facebook-ryhmässä käytävällä hyvähenkisellä keskustelulla haluamme auttaa sinua myös niissä kysymyksissä, joita sinulla herää valmennuksen edetessä: uusia ideoita lautaselle, korvaavia treeniliikkeitä kuntosalille, palautumisen optimointia tai muita mieltä askarruttavia asioita kokonaisvaltaisessa suorituskyvyn optimoinnissa.

Muista että verkkokurssillamme on 100% 14 päivän tyytyväisyystakuu.

Tarjoamme tämän, koska olemme täysin varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen saamaasi sisältöön.

Onhan meillä 30 000 osallistujan kokemus verkkokursseista.

EARLY BIRD HINTA 149€ VOIMASSA VAIN 5.3. SAAKKA!

EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!


Saat jokaiseen treeniohjelman liikkeeseen yksityiskohtaisen ja selkeän opasvideon:

Opit treeniä tukevat dynaamiset lämmittelyliikkeet selkeillä ja yksinkertaisilla opasvideoilla:

Saat avuksesi aimo kasan reseptejä, koska syömisen tulee olla tuloksia tuottavaa, maistuvaa ja helppoa:


100% rahat takaisin -takuu

Optimal Strength System perustuu vankkaan tutkimusnäyttöön, lukuisilla kilpa- ja huippu-urheilijoilla sekä tuhansilla tavoitteellisilla treenaajilla testattuihin käytännön metodeihin, joten luotamme sen toimivuuteen 100% varmuudella. Laitamme myös peliin kaiken vuosien saatossa keräämämme ammattitaitomme ja kykymme palvella sinua paremmin. Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin.


Valmennuskokemuksia

"Oman uintiurani alkuvaiheessa kärsin jatkuvasti loukkaantumisista ja sairasteluista ja hetkittäin koko urani jatko oli vaakalaudalla. Tervehdyttyäni pääsin hiljalleen takaisin vauhtiin ja onnekseni törmäsin Optimal Optimal Performancen valmennustiimiin. Nyt suorituskykyni on parempi kuin koskaan aikaisemmin. Suosittelen näitä valmennusmetodeja erityisesti jokaiselle, joka kokee, että oma kehitys on pysähtynyt tai on olo, että ei saa omaa potentiaaliaan kunnolla irti. Kun ravinto, treeni, elämäntavat ja ennen kaikkea palautuminen hiotaan näiden ihmisten toimesta optimaaliseksi, pystytään korjaamaan ne pullonkaulat, joita ei itse tiedä eikä osaa omin avuin korjata. Vain siten saat tietää mihin todella kykenee." - Jaakko Rautalin, kilpauimari

  "Mulle selkeimmät hyödyt teidän valmennuksista:

  • Treeniä ei voi tehdä palautumisen kustannuksella
  • Motivaatiota on turha odotella
  • Hyvä ja tuloksekas tekeminen perustuu hyvään suunnitteluun ja jossain määrin mekaaniseenkin toistamiseen, eikä motivaatiopuuskien mukaan tekemiseen
  • Oppinut kuuntelemaan itseäni eli pystyn erottamaan että milloinlevontarve johtuu mukavuudenhalusta ja millon oikeasti siitä et nyt ei vaan pysty
  • Lisäksi musta on tullu teidän oppien myötä kaikenkaikkiaan rennompi: jos perusasiat on kunnossa ni laskiaispulla tai puolen viikon festarit ei venettä kaada. Et treenin ja safkajuttujen pitäis tukea elämää eikä toistepäin.
  • Lisäksi teen vähemmän ja järkevämmin. Sellanen rimpuilu on kadonnu, ettei tarvi tehä kaikkea hirveesti vaan muutama juttu hyvin, ehkä joka päivä vähän paremmin, ni sit se bodarivoimailu ja tulokset tulee siinä ohessa." -Anni

  Tee päätös, jonka yli 30 000 kaltaistasi on jo tehnyt aikaisemmin! Tämän päätöksen kanssa et voi mennä vikaan.

  EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!


  Paljonko tämä maksaa?

  Optimal Strength System -verkkovalmennuksen oppien avulla saavuttamiesi pysyvien ja maksimaalisten tulosten lisäksi verkkovalmennuksen suurin hyöty on se, että sinä säästät selvää rahaa! 

  Jos hankkisit vastaavan paketin yksilövalmennuksena, Optimal Strength System -verkkovalmennuksessa saamasi paketin hinta olisi:

  • Viisi treeniohjelmaa kuntosalille opastuksineen + dynaamiset lämmittelyt - 875€
  • Kauppalista + reseptit + esimerkkipäivät + viikkotehtävät - 388€
  • Valmentajan tuki 16 viikon ajan yhteisessä Facebook-ryhmässä - 392€

  Kaikki tämä olisi yhteensä: 1655€

  NYT EARLY BIRD- HINTAAN VAIN 149€ (norm. 199€)!

  Optimal Strength system -verkkovalmennuksen kautta saat kaiken tämän 16-viikon paketin EARLY BIRD -HINTAAN VAIN 149€ (norm. 199€)! Varmista oma paikkasi alta ja olet mukana vuoden kovimmassa urheiluvalmennuksessa parhaaseen mahdolliseen hintaan.

  EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!


  Sinua valmentamassa:

  Heikki Marin

  Helsingissä vaikuttava Heikki Marin työskentelee voimaharjoittelun päävalmentajana ja on yksi kuntosali Optimal Performance Centerin osakkaista. Heikin työnkuvaan kuuluu yksilöity kokonaisvaltainen urheilijavalmennus, luennointi ja kouluttaminen. Hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet yli neljäkymmentä SM-, EM-, MM-tason mitalia yli kymmenessä lajissa maailman laajuisesti alle kolmen vuoden aikana. Omat urheilusaavutukset yltävät mm. ilman varusteita tehtyihin yli kahdensadan kilon kyykkyihin sekä 285 kg:n maastavetoon. Kilpailutaustaa häneltä löytyy voimanostosta.

  Hanna-Kaisa Raninen

  Hanna-Kaisa on yksi kuntosali Optimal Performance Centerin osakkaista ja toimii salilla hyvinvointi- ja ravintovalmentajana sekä personal trainerina. Alunperin oman valmennusprojektin kautta Optimal Performancen valmennusfilosofian sisäistänyt Hanski rakentaa metodinsa vankalle pohjalle: kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin valmennukseen kuuluvat aina laadukas käsittelemätön ravinto, rakentava ja järkevästi koostettu harjoittelu sekä riittävä lepo ja stressinhallinnan keinot.

  Joni Jaakkola

  Joni Jaakkola on voimavalmentaja, toinen Optimal Performancen alkuperäisistä perustajista ja yksi Optimal Performance Centerin osakkaista. Joni on vuosien ajan kouluttautunut maailman huippuvalmentajien ja -ammattilaisten opissa, opetellen ymmärtämään miten ihminen toimii kokonaisuutena. Tuloksia tuottava tekeminen vaatii kokonaisvaltaista ymmärrystä ihmisen kehon ja mielen toiminnasta, sekä ennen kaikkea taitoa soveltaa ymmärrys käytännön toiminnaksi. Yhdessä Team Optimal Performancen ammattilaisten kanssa kehitetty valmennusfilosofia on auttanut tavoitteellisia treenaajia ennennäkemättömään tuloskehitykseen, keskitason urheiljoita pääsemään kansalliseen kärkikaartiin sekä huippuja murtamaan tiensä kansainvälisille kilpakentille.


  Usein kysytyt kysymykset

  Askarruttaako vielä jokin asia? Autamme mielellämme vastaamalla kysymyksiisi ja voit lähettääkin ne maililla osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi tai soittaa toimistollemme aukioloaikoina ma-pe numeroon 050 414 5280. Alla vielä muutama yleisesti kysytty kysymys vastauksineen.

  "Minulla on Smartumin liikuntaseteleitä / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit, voinko maksaa näillä osallistumiseni?"

  Kyllä voit. Tässä tapauksessa voit soittaa toimistollemme 050 414 5280 tai laittaa tietosi (nimi, puhelinnumero, email) sähköpostilla osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi ja autamme sinut mukaan valmennukseen.

  "Minulla on ruokarajoite X tai en halua syödä Y? Kannattaako minun tulla mukaan?"

  Kyllä kannattaa. Valmennuksessa saat aimo kasan reseptejä, jotka mukautuvat pienellä virittämisellä omien mieltymysten mukaan. Ja jos ideapankki on tyhjä, voit aina kysyä yhteisessä Facebook-ryhmässämme lisää vinkkejä muilta osallistujilta sekä valmentajiltamme.

  "Minulla tulee lomamatka / työmatka / olen viikon poissa valmennuksen aikana. Kannattaako minun osallistua?"

  Tottakai kannattaa. Yksi tavoitteistamme on opettaa osallistujia elämään suorituskykyä tukevasti riippumatta siitä missä päin maailmaa kulloinkin olet: kotona, töissä, mökillä, ulkomailla. Kun opit ymmärtämään mistä kokonaisuudesta (ravinto, treeni, elämäntavat) terveytesi, suorituskykysi ja tuloskuntosi koostuvat, on helppo tehdä oikeita valintoja sielläkin missä aikaisemmin oli hankaluuksia. Samalla opit myös rennompaa suhtautumista kokonaisvaltaiseen tekemiseen.

  Älä enää mietiskele, vaan tee niinkun yli 30 000 kaltaistasi ennen sinua ja tilaa Optimal Strength System Early Bird -hintaan, vain 149€.

  Valmennuksellamme on täysi 14 päivän tyytyväisyystakuu, eli sinulla ei ole mitään riskiä päätöksessäsi.

  Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin, ilman selittelyjä!

  EARLY BIRD -tarjous päättyy tänään 5.3. klo 23.45!