Oletko kyllästynyt siihen, että intosi terveytesi ja hyvinvointisi parantaminen lopahtaa aina kun verkkovalmennus tai dieettiprojekti loppuu? Vastaus on nyt aivan käsillä:

Optimal Tribessä treenaat turvallisesti, tehokkaasti ja tuloksekkaasti omassa tahdissasi. Parannat elämäntapojasi yksi kerrallaan itse valitsemassasi järjestyksessä ja omaan tahtiisi edeten.

Valmennus ja yhteisö kulkevat mukanasi ympäri vuoden - tällä kertaa loppu ei siis häämötä juuri kun olet pääsemässä vauhtiin. Voit jatkaa juuri niin kauan kuin haluat!

Tämän täysin uuden valmennuksen pilottiryhmään pääsee nyt mukaan - tulisitko sinä? Jos kyllä, liity ennakkolistalle alta ja saat ensimmäisenä viestin kun Optimal Tribe -heimo aukeaa jälleen 29.4.2018!

 

Optimal Tribe on terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä kuukausihintainen verkkovalmennus ja -yhteisö. Meillä sinä valitset monipuolisesta ja ihmisläheisestä valmennussisällöstä sinulle parhaiten sopivat työkalut ja mikä parasta - valmennus etenee sinulle parhaiten sopivassa tahdissa.

Mitä Optimal Tribe -valmennus sisältää?

Kun liityt Optimal Tribe -verkkovalmennuksen ja -yhteisön jäseneksi, lupaamme sinulle:

 • Verkkovalmennuksen, jonka sisällön voit muokata sinulle parhaiten sopivaksi.
 • Treeniohjelmat liikevideoilla kuntosalille ja minimalistisin välinein.
 • Elämäntapavalmennusta monipuolisesti ja ihmisläheisesti, askel kerrallaan.
 • Verkkoyhteisön, jossa ammattivalmentajat ovat apunasi vastailemassa kysymyksiisi, ratkomassa arjen haasteita ja jakamassa vinkkejä matkallasi kohti parempia tuloksia. Mukana myös muut jäsenet jakamassa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan.
 • Parhaat työkalut eri tavoitteisiin: enemmän energiaa arkeen, pysyvää painonhallintaa, laihdutusta terveys ja hyvinvointi edellä sekä parempaa suorituskykyä omien tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Inspiroivaa sisältöä oppimiseen ja tekemiseen: verkkoluennot ja webinaarit tallenteineen, reseptejä arkeen & herkutteluun ja lämminhenkinen Facebook-yhteisö fiilstelyyn ja kysymyksille muiden jäsenten ja valmentajien keskuudessa.

Miten Optimal Tribe -verkkovalmennus toimii?

Kenelle Optimal Tribe sopii?

 • Kaikille täysi-ikäisille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan omaa terveyttään, hyvinvointiaan, suorituskykyään ja kehonkoostumustaan.

Missä Optimal Tribe -valmennus tapahtuu?

 • Osallistuminen onnistuu nettiyhteyden avulla juuri sieltä missä olet - sinun ei tarvitse tulla fyysisesti minnekään paikan päälle. Sisältö on auki kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten voit osallistua juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Mitä tämä maksaa?

 • Verkkovalmennuksen ja -yhteisön hinta on 19,90 €/kk. Tämä sisältää kaiken täällä mainitun eikä muita pakollisia kuluja tule.
 • Lupaamme myös 14 vuorokauden sinulle täysin riskittömän 100% rahat takaisin -takuun.
tribe2.png

Milloin valmennus alkaa?

 • Pilottiryhmä pääsee aloittamaan NYT. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu yläpuolella olevasta painikkeesta. Kun olet maksanut ensimmäisen kuukausierän, pääset heti käsiksi valmennussisältöihin.

tribe4.png

Mutta ensin... nauti vähän maistiaisia huippuasiantuntijoiden seurassa!

Ennen Optimal Tribe -verkkovalmennuksen ja -yhteisön julkaisua olemme haluanneet tarjota sinulle aimo annoksen asiantuntijoiden viisaita ajatuksia terveydestä, hyvinvoinnista, suorituskyvystä ja yleisesti itsestä huolehtimisesta. Kun katsot nämä haastattelut, näet minkälaisen ajatusmaailman kautta lähestymme hyvinvointia.

KATSO NYT: Kiropraktikko ja tietokirjailija Kristian Ekström - Mitä on stressi?

Aikaisempien jaksojen tallenteet ja tulevien jaksojen aikataulun tässä ilmaisessa sarjassa näet alta!

KATSO NYT: Psykologi Anna Riihimäki - Miten suhteemme ruokaan ja syömiseen rakentuu?

KATSO NYT: Lastenpsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtorin Jari Sinkkonen - Mitä muistaa lasten kasvatuksessa?

KATSO NYT: Tutkijatohtori Pauli Ohukainen - Mitä on terve skeptisyys?

KATSO NYT: Psykoterapeutti Maaret Kallio - Lujasti lempeä

KATSO NYT: Tutkijatohtori ja Filosofian akatemian valmentaja Frank Martela - Mitä on tahdonvoima?

KATSO NYT: Liikuntateteiden tohtori Arto Pesola - Liikunta, liikkumattomuus ja luomuliikunta.


Mistä tiedät sopiiko Optimal Tribe -verkkovalmennus ja -yhteisö juuri sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi?

Optimal Tribe -verkkovalmennus ja -yhteisö on aivan uudenlainen lähestymistapa terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn pysyvään parantamiseen, energisen arjen saavuttamiseen. 

Koska tarkoitus on tehdä asioita uudella tavalla, saatatkin pohtia, että sopiiko tämä sinulle. Tämä on täysin normaalia, joten koitamme hälventää mahdollisia epäilyksiäsi.

Alta löydät listan haasteista, joihin vastaamaan olemme tämän kaiken luoneet. Mitä useamman KYLLÄ-vastauksen saat, sitä paremmin tiedät, että tämä todellakin sopii juuri sinulle!

Haaste #1: "Elämänmuutosprojektini alkaa usein hyvin, mutta jo muutaman viikon jälkeen kohtaan vastoinkäymisiä, joiden vuoksi koko projektini päättyy ja palaan takaisin lähtöruutuun."

Haaste #2: "Olen motivoitunut elämäntapamuutokseen mutta arjessani on juuri nyt niin paljon kaikkea (töitä, lapset, harrastukset, jne.), että muutoksen - varsinkaan pysyvän - tekeminen tuntuu täysin mahdottomalta."

Haaste #3: Tiedän kyllä paljon asioita treenistä, ravinnosta, elämäntavoista ja muusta kaikesta tähän liittyvästä mutta en saa tätä siirtymään käytännön arkeen vaan olen juuttunut oravanpyörään.

Haaste #4: Olen lukenut paljon ravinnosta, liikkumisesta ja itsestäni huolehtimisesta mutta olen eksynyt tietoviidakkoon enkä enää tiedä mikä on oleellista ja mikä ei, mikä vaarallista ja mikä turvallista ja mistä tässä kaikessa pitäisi aloittaa.

Haaste #5: Olin nuorempana hyvässä kunnossa mutta viimeiset vuodet ovat olleet niin kuormittavia töissä, kotona ja kaiken vastuiden keskellä, että itsestäni huolehtiminen on jäänyt kokonaan taka-alalle.

Haaste #6: Olen kyllästynyt yksin yrittämiseen ja puurtamiseen ja kaipaan yhteisön tukea ja jonkun, jolta kysyä apua ja saada vertaistukea

Haaste #7: Haluaisin hankkia itselleni ammattitaitoista apua ravinnon, treenin ja elämäntapojen kanssa mutta valmennukset ovat kaikki liian kalliita lompakolleni.

Haaste #8: Tykkään elää itseni näköistä, monipuolista elämää ja minua ahdistaa pilkuntarkka määräily, kaiken ravinnon punnitseminen ja ehdottoman kellontarkka treeniohjelma.

Haaste #9: Olen kyllästynyt yksitoikkoiseen puurtamiseen ja haluaisin vaihtelua, inspiraatiota ja mielekästä tekemistä sekä ruuanlaittoon että treeniin, mutta en ole toistaiseksi löytänyt mitään toimivaa.


Mitä kaikkea saat joka kuukausi Optimal Tribe -verkkovalmennuksesta ja -yhteisöstä?

Vuosien kokemuksella meillä on vahva vainu siitä mitä sinä tarvitset - voimme sanoa näin, koska ohjaamme sinua yli seitsemän vuoden ja yli 40 000 valmennettavan kokemuksella. Siinä ehtii tehdä paljon huomioita siitä, mikä toimii.

Optimal Tribe on rakennettu niin, että sinä saat mahdollisimman hyviä tuloksia, mahdollisimman pienellä vaivalla. Pidämme mottonamme "tee sen verran kuin tarvitsee, ei niin paljon kuin on mahdollista". Tällainen elämäntapamuutos mahtuu kiireisempäänkin arkeen ja ruuhkavuosien mittelöihin. Pienillä muutoksilla vähän kerrallaan terveytesi, hyvinvointisi ja suorituskykysi nousee kuukausi kuukaudelta. 

Olemme poimineet mukaan ne kaikkein olennaisimmat ja toimivimmat työkalut, jotka yhdistelevät:

 • tieteellisesti tutkittua ja testattua tietoa
 • vuosien saatossa keräämäämme käytännön kokemuksia ja
 • jotka toimivat verkkovalmennuksessa parhaiten. 

Katso alta lyhyt ote Optimal Triben sisällöistä, jota on jo nyt valmiina sinua odottamassa kuukausien edestä. Olemme myös sitoutuneet kehittämään sisältöä vuosia eteenpäin, joten kaikki tämä on vasta alkusoittoa!

Takaamme, että tästä et halua jäädä paitsi!


Treeniohjelmat kuntosalille ja minimalistisen välineistön harjoitteluun

ada_treenikollaasi_hoh.jpg

Optimal Tribe -treenit sisältävät:

 • Treeniohjelmat kuntosalille, jotka keskittyvät kehonkoostumuksen parantamiseen lihaksia lisäämällä ja vahvistamalla sekä polttamalla ylimääräistä rasvaa pois. Tämä kaikki tehdään kuitenkin arvojamme kunnioittamalla eli pitämällä samalla huolta terveydestä ja hyvinvoinnista. Ohjelmissa käytetään pääosin omaa kehonpainoa, muutamia kuntosalilaitteita sekä vapaita painoja, joten treeni onnistuu kaikilla perusvälineistön omaavilla kuntosalileilla sekä kotona mikäli investoit kevyesti välineistöön.
 • Treeniohjelmat kotiin, joissa käytetään pääasiallisesti kehonpainoa ja vapaavalintaista lisäpainoa oman lähtötilanteen mukaan. Mikäli et syystä tai toisesta pääse kuntosalille, näiden avulla saat hien virtaamaan, kehonkoostumuksen paranemaan ja vaihtelua kiireisenkin arjen keskelle.
 • Opastetut dynaamiset alkulämmittelyt, joiden avulla parannat liikkuvuuttasi, kehonhallintaasi ja valmistat itsesi tehokkaaseen treeniin niin, että saat jokaisesta sarjasta, toistosta ja treenistä kaiken ilon irti.
 • Liikevideot sekä alkulämmittelyiden että treeniohjelman jokaiseen liikkeeseen. Yksityiskohtaisten opastusvideoiden ja malliesimerkkien avulla jokainen vasta-alkajasta edistyneempään oppii liikkeet tehokkaasti, turvallisesti ja tuloksekkaasti.

Treeniohjelmat sopivat myös vasta-alkajille. Ohjelmien putki on rakennettu nousujohteisesti niin, että ensimmäisessä ohjelmassa lähdetään liikkeelle teknisesti yksinkertaisista ja turvallisista mutta silti tehokkaista treeniliikkeistä. Harjoiteltuasi yhdellä treeniohjelmalla riittävän määrän treenikertoja, saat automaattisesti käyttöösi seuraavan, joka on aina hieman astetta haasteellisempi ja tuottaa näin enemmän parempia tuloksia.

Jos olet osallistunut aiemmin Optimal Strength System -valmennukseen tai Muscle Madness -valmennukseen, voivat Triben ohjelmat olla pilottivaiheessa sinulle liian helppoja. Tarkoituksenamme on rakentaa Tribeen myös pidemmälle ehtineiden oma treeniosio, joten malta mielesi ja seuraa ilmoitteluamme!


Ihmisläheistä ja helposti arkeen sovellettavaa valmennusta parempien elämäntapojen saavuttamiseksi

optimal_tribe_elämäntavat_kaisa_hanski.jpg

Vuosien varrella eniten kiitosta olemme saaneet kokonaisvaltaisesta ja ihmisläheisestä valmennusotteesta elämäntapoja muutettaessa. Kun liikunnan oheen liitetään parhaat työkalut ravitsemuksesta, palautumisesta, elämänhallinnasta ja muista terveyttä tukevista aihealueista, päästään käsiksi kokonaisvaltaiseen muutokseen pysyvällä tavalla.

Elämäntapojen muuttaminen tapahtuu myös sinulle parhaiten sopivalla sisällöllä ja muutosnopeudella. Liittyessäsi jäseneksi voit valita valmennuksen sisältä sinulle tärkeimmät muutettavat asiat ja tehdä muutosta juuri sellaisella nopeudella kuin sinulle parhaiten sopii. Tällöin viikon lomareissu tai kiireet töissä eivät suista sinua pois aikataulusta.

Optimal Tribe -heimolaisena autamme sinua mm.:

 • Palautumaan paremmin unen ja stressinhallinnan parhailla työkaluilla.
 • Ymmärtämään ravitsemuksen tärkeimmät pääsäännöt jotka tavoiksi viemällä pystyt unohtamaan syömiseen liittyvän turhan stressin ja koostamaan itsellesi terveyttä ja suorituskykyä tukevia aterioita missä tahansa: kotona, töissä, mökillä ja matkoilla.

Kaikkien aikojen hyvinvoinnin verkkoluentojen arkisto & kuukausittain ajankohtaisia webinaareja huippuvierailla!

Optimal Tribe -yhteisössä järjestämme säännöllisesti verkkoluentoja ja webinaareja, joihin voit osallistua mukaan vaikka kotisohvalta. Mikäli et pääse langoille livenä, säästämme aina tallenteen sinulle myöhempää katselua varten.

Olemme säästäneet myös vuosien varrella pidettyjen parhaiden webinaarien tallenteet, jotka saat katseltavaksi heti liityttyäsi. Siksi sinulle onkin luvassa useita tunteja valmentajiemme tiedon- ja inspiraationtäyteisiä luentoja sekä vastauksia valmennettaviamme askarruttaneisiin kysymyksiin.

optimal_tribe_webinaarikuva.jpg

Tallenteena löytyvien verkkoluentojen ja webinaarien aiheet ovat mm.

 • Ravinto teoriassa ja käytännössä
 • Mitä hormoneista olisi hyvä ymmärtää? 
 • Rasvanpolton esteet
 • Ymmärrä enemmän treenistä
 • Terveys ja suorituskyky arjen prioriteettina
 • Säästöliekki (kun rasva ei pala eikä paino laske vaikka pitäisi)
 • Jatkuvan väsymyksen taltuttaminen
 • Perheellisen hyvinvointivalinnoista
 • Parhaat vinkit unen laadun ja määrän parantamiseen
 • Mikä on sopiva painonpudotustahti?
 • Miten suhtautua ylipäätään painon muutoksiin?
 • Makeanhimo ja siitä eroon pääseminen
 • Rasvanpoltto ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä
 • Miten treenataan niin, että kehonkoostumus paranee?
 • Miten yhdistää treeni muuhun arkeen ja harrastuksiin?
 • Mistä tietää, että palautuu riittävästi?
 • Millaisella treenillä saa mahdollisimman vähällä tuloksia?
 • Motivaatio ja "liiallinen" armollisuus
 • Ylivoimaisen stressitilan tunnistaminen ja korjaaminen
 • Mistä tietää miten paljon tulee syödä?

HUOM! Optimal Tribe -jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa tulevien verkkoluentojen sisältöön


Tribe-jäsenten ikioma, 
yleisöltä suljettu Facebook-yhteisö antaa
tukea ja sparrausta... hauskuutta unohtamatta!

Vaikka jokainen osallistuu verkkovalmennukseen omatoimisesti ja omaehtoisesti, emme halua jättää ketään yksin. 

Perustimme suljetun Facebook-ryhmän, jossa voit kysyä rajattomasti kysymyksiä valmennuksesi teemoista - saat vastauksia suoraan valmentajiltamme ilman välikäsiä, vuosikausien kokemuksella ja tietotaidolla. 

Voit myös vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä muiden heimon jäsenten kanssa - tai vain seurata keskustelua ilman velvoitteita.

tribe-fb.png

Jonin ja Kaisan 100% avoin "tykkää tai takavasemmalle" -tyytyväisyystakuu:

14pv_takuu.jpg

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 40 000 ihmistä vuodesta 2011 lähtien. Siksi luotamme 100% varmuudella siihen, että saat Optimal Tribe -yhteisössämme juuri sen mitä nyt eniten tarvitset.

Laitamme peliin kaiken vuosien saatossa keräämämme ammattitaidon ja kykymme palvella sinua aina vaan paremmin ja saada sinulle tuloksia. 

Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

HUOM! Myös Optimal Tribe -jäsenyytesi jatkuessa voit keskeyttää koska tahansa haluat ja kuukausiveloitukset loppuvat siihen paikkaan. Päätös on sinun, meidän ei tarvitse tietää miksi jos joskus päätät lopettaa jäsenyytesi. 

HUOM! Mikäli maksat jäsenyytesi liikuntaedulla (Smartum, Tyky-liikuntaseteli, ePassi ja vastaavat) ei 14 päivän rahat takaisin -takuuta voida soveltaa liikuntaetujen säännöistä johtuen.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako jokin asia yleisesti? Autamme mielellämme vastaamalla kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi Jatta-assistentillemme osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi tai soittaa toimistollemme aukioloaikoina ma-pe numeroon 050 414 5280.

"Juuri nyt en ehdi liikkumaan, kannattaako minun silti lähteä mukaan?"

Kyllä vain. Joskus elämänrytmi voi tovin olla niin hektinen, että liikkumaan ei pääse. Omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin voi kuitenkin vaikuttaa myös esimerkiksi syömällä fiksusti ja siihen saat varmasti apua. Rytmi kuulostaa myös sellaiselta, että apu palautumiseen voisi olla paikallaan ja siihen saat vinkkejä ja työkaluja myös.

"En ole käynyt aikaisemmin kuntosalilla, saanko treeniohjelman ja ohjeet liikkeisiin?"

Kyllä vain saat. Voimaharjoitteluvalmentaja ja Optimal Performancen perustaja Joni Jaakkola opastaa sinua yksityiskohtaisesti jokaisen treeniliikkeen saloihin alkulämmittelyt mukaan lukien. Ohjelmat suunnittelimme myös niin, että liikkeet eivät vaadi pitkää treenitaustaa vaan niiden kanssa pääsee helposti täyteen vauhtiin.

"Minulla on Smartumin liikuntaseteleitä / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit, voinko maksaa näillä osallistumiseni?"

Pilottivaiheessa tämä maksuvaihtoehto ei ole valitettavasti vielä mahdollinen. Jos haluat sähköpostitse tietoa kun maksuvaihtoehto tulee mahdolliseksi, voit laittaa tietosi (nimi, puhelinnumero, email) sähköpostilla osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi ja infoamme heti kun tämä onnistuu. Odotamme sitä itsekin kovasti, malta siis vielä hetki!

"Minulla on ruokarajoite X tai en halua syödä Y? Kannattaako minun tulla mukaan?"

Toki kannattaa. Meillä on monenlaisia reseptejä aina aamupalasta päivän aterioiden kautta herkkuvälipaloihin, jotka mukautuvat pienellä virittämisellä omien mieltymysten mukaan. Pilottiryhmävaiheessa saa toiveita ja ideoita heittää vapaasti ja me valmentajat pyrimme viemään käytäntöön niistä parhaimmat. Ja jos ideapankkisi ruoka-aineiden tai -muutosten osalta on tyhjä, voit aina kysyä yhteisessä Facebook-ryhmässämme lisää vinkkejä muilta osallistujilta ja valmentajiltamme.

"Minulla tulee lomamatka / työmatka / olen viikon poissa valmennuksen aikana. Kannattaako minun osallistua?"

Tottakai kannattaa. Yksi tavoitteistamme on opettaa osallistujia elämään terveyttä tukevasti riippumatta siitä missä päin maailmaa kulloinkin olet: kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla. Kun opit ymmärtämään mistä kokonaisuudesta (ravinto, treeni, lepo ja stressinhallinta) hyvinvointisi ja jaksamisesi koostuu, on helppo tehdä oikeita valintoja sielläkin missä aikaisemmin oli hankaluuksia. Samalla opit myös rennompaa suhtautumista itsestään huolehtimiseen.

Palvelun toimitusehdot ja käyttöehdot

Optimal Tribe:n käyttöehdot ja toimitusehdot.