Kuinka oppia syömään terveellisesti ja helposti?
Kuinka treenatata toimivia treenejä vain 30-45 minuutissa?
Kuinka lakata pyörimästä sängyssä iltaisin ja nukkua paremmin?

Meillä on sinulle vastaus - edullisessa, kuukausihintaisessa Optimal Tribe -valmennuksessa opit tämän ja paljon muuta.

Optimal Tribe -verkkovalmennus ja -yhteisö kulkee apunasi ympäri vuoden - tällä kertaa loppu ei siis häämötä juuri kun olet pääsemässä vauhtiin. Voit jatkaa osana heimoa juuri niin kauan kuin haluat ja mikä parasta:

Voit aloittaa vaikka heti!

Maksutapoina käyvät MasterCard ja Visa (Debit ja Credit).

 

Mitä Optimal Tribe -valmennus sisältää?

Kun liityt Optimal Tribe -verkkovalmennuksen ja -yhteisön jäseneksi, lupaamme sinulle:

 • Verkkovalmennuksen, jonka sisällön voit muokata sinulle parhaiten sopivaksi.

 • Treeniohjelmat liikevideoilla kuntosalille ja kotiin minimalistisin välinein alkajille sekä myös edistyneempien tehotreeniohjelmat kuntosalille.

 • Elämäntapavalmennusta monipuolisesti ja ihmisläheisesti, askel kerrallaan.

 • Verkkoyhteisön, jossa ammattivalmentajat ovat apunasi vastailemassa kysymyksiisi, ratkomassa arjen haasteita ja jakamassa vinkkejä matkallasi kohti parempia tuloksia. Mukana myös muut jäsenet jakamassa omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan. Tämä Facebook-ryhmä on suljettu ja tarkoitettu vain Optimal Tribe -aktiivijäsenille.

 • Parhaat työkalut eri tavoitteisiin: enemmän energiaa arkeen, pysyvää painonhallintaa, laihdutusta terveys ja hyvinvointi edellä sekä parempaa suorituskykyä omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennuksen videoiden ja valmennustekstien avulla opit samaan aikaan ymmärtämään ravinnon, liikunnan ja elämäntapojen kokonaisuuksia sekä saat myös konkreettisia ja arjessa helposti toteutettavia ohjeita.

 • Inspiroivaa sisältöä oppimiseen ja tekemiseen: verkkoluennot ja webinaarit tallenteineen, reseptejä arkeen & herkutteluun ja lämminhenkinen Facebook-yhteisö fiilstelyyn ja kysymyksille muiden jäsenten ja valmentajien keskuudessa.

Maksutapoina käyvät MasterCard ja Visa (Debit ja Credit).


Miten Optimal Tribe -verkkovalmennus toimii?


Katso alta muutama esimerkkivideo valmennuksen sisällöstä:

Videolla valmentaja Kaisa Jaakkola. Kaisa ohjaa sinua muuttamaan elämäntapojasi valmennuksessa yksi kerrallaan. Tämä video on “Syö ravitseva päivällinen” -tavasta.

Videolla valmentaja Joni Jaakkola. Valmennuksessa saat yksityiskohtaiset suoritusohjeet kaikkiin liikkeisiin.


Kenelle Optimal Tribe -valmennus sopii?

 • Kaikille täysi-ikäisille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan omaa terveyttään, hyvinvointiaan, suorituskykyään ja kehonkoostumustaan.

Missä Optimal Tribe -valmennus tapahtuu?

 • Osallistuminen onnistuu nettiyhteyden avulla juuri sieltä missä olet - sinun ei tarvitse tulla fyysisesti minnekään paikan päälle. Sisältö on auki 24/7.

Mitä valmennus maksaa?

 • Verkkovalmennuksen ja -yhteisön hinta on 19,90 €/kk. Tämä sisältää kaiken täällä mainitun eikä muita pakollisia kuluja tule. Valmennuksessa on vain yhden kuukauden irtisanomisaika, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin ja hankaliin sopimuksiin vaan osallistuminen on joustavaa.

 • Lupaamme myös 14 vuorokauden sinulle täysin riskittömän 100% rahat takaisin -takuun. Luotamme vuosien työn tulokseen niin vahvasti, että mikäli huomaat ensimmäisen kahden viikon aikana ettei Optimal Tribe sovikaan sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin ilman perusteluja.


tribe_emmik_1.jpg

"Hyvää Tribessa on se, että sä et oikeastaan voi tehdä mitä väärin, epäonnistua tai "jäädä jälkeen". Palanen kerrallaan rakennellaan just sitä itselle toimivaa parempaa ja terveellisempää arkea. Todennäköisesti yllätyt, miten pienillä jutuilla saakin isoja muutoksia aikaan! :) 

Yks parhaita ja tärkeimpiä oppeja ainakin mulle on ollut se, että kun kaikki ei mene ihan niin optimaalisesti, niin muistetaan keskittyä kaikkeen siihen, mihin voidaan panostaa ja mikä sujuu hyvin. Ja että kaikessa ei tavitse suoriutua täydellisesti, vaan keskitytään tekemään edes pikkasen paremmin. ;)

Muiden Tribelaisten jutuista saa vertaistukea, tsemppiä ja motivaatiota, ja meininki porukassa on ihanan rentoa. Eikä oo vielä kertaakaan osunut kohdalle semmoista kysymystä tai ongelmaa, johon Triben ammattilaiset ei ois paneutunut ja löytänyt ratkaisua." -Emmi


lauraniemi.jpeg

"Tribessä parasta on mielestäni se, että valmennus ei vaadi osallistujaa muuttamaan koko elämäänsä kertaheitolla. Kun kerralla keskitytään yhteen asiaan, asiat oikeasti muuttuvat ja motivaatio pysyy yllä. Olen oppinut uusia asioita mm. unesta ja aamupalan syömisestä ja saanut uusia hyviä rutiineja arkeeni.

Sama ajatus on treeneissä: ei ole tarkoitus rääkätä itseään henkihieveriin vaan oppia joka kerta uutta, kehittyä siinä samalla ja iloita liikunnasta. Kehitystä tapahtuu, vaikka kroppa ei ole koko ajan maitohapoilla. Olen saanut jatkuvuutta ja uutta motivaatiota salitreeniin – kiitos siitä!" -Laura


Milloin Optimal Tribe -valmennnuksen voi aloittaa?

 • Vaikka heti, klikkaamalla alla olevaa painiketta pääset lunastamaan oman paikkasi valmennuksessa ja yhteisössä. Haluamme erityisesti korostaa, että Optimal Tribessä ei ole oikeaa tai väärää hetkeä aloittaa. Et tule koskaan olemaan jäljessä muita eikä sinulla ole kiire mihinkään. Aloita nyt, etene sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja juuri sinulle parhaiten sopivassa tahdissa. Pääset myös liittymään heti suljettuun Facebook-ryhmäämme, jossa voit kysyä valmennustiimiltämme apua sekä fiilistellä muiden heimolaisten kanssa oman muutosmatkasi tuntemuksia.

Maksutapoina käyvät MasterCard ja Visa (Debit ja Credit).


Mistä tiedät sopiiko Optimal Tribe -verkkovalmennus ja -yhteisö juuri sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi?

Optimal Tribe -verkkovalmennus ja -yhteisö on aivan uudenlainen lähestymistapa terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn pysyvään parantamiseen, energisen arjen saavuttamiseen. Koska tarkoitus on tehdä asioita uudella tavalla, saatatkin pohtia, että sopiiko tämä sinulle. Tämä on täysin normaalia, joten koitamme hälventää mahdollisia epäilyksiäsi.

Alta löydät listan arjen yleisimmistä haasteista, joihin vastaamaan olemme Optimal Triben luoneet. Mitä useamman KYLLÄ-vastauksen saat, sitä paremmin tiedät, että tämä todellakin sopii juuri sinulle!

Arjen haaste #1: "Elämänmuutosprojektini alkaa usein hyvin, mutta jo muutaman viikon jälkeen kohtaan vastoinkäymisiä, joiden vuoksi koko projektini päättyy ja palaan takaisin lähtöruutuun."

Arjen haaste #2: "Olen motivoitunut elämäntapamuutokseen mutta arjessani on juuri nyt niin paljon kaikkea (töitä, lapset, harrastukset, jne.), että muutoksen - varsinkaan pysyvän - tekeminen tuntuu täysin mahdottomalta."

Arjen haaste #3: Tiedän kyllä paljon asioita treenistä, ravinnosta, elämäntavoista ja muusta kaikesta tähän liittyvästä mutta en saa tätä siirtymään käytännön arkeen vaan olen juuttunut oravanpyörään.

Arjen haaste #4: Olen lukenut paljon ravinnosta, liikkumisesta ja itsestäni huolehtimisesta mutta olen eksynyt tietoviidakkoon enkä enää tiedä mikä on oleellista ja mikä ei, mikä vaarallista ja mikä turvallista ja mistä tässä kaikessa pitäisi aloittaa.

Arjen haaste #5: Olin nuorempana hyvässä kunnossa mutta viimeiset vuodet ovat olleet niin kuormittavia töissä, kotona ja kaiken vastuiden keskellä, että itsestäni huolehtiminen on jäänyt kokonaan taka-alalle.

Arjen haaste #6: Olen kyllästynyt yksin yrittämiseen ja puurtamiseen ja kaipaan yhteisön tukea ja jonkun, jolta kysyä apua ja saada vertaistukea

Arjen haaste #7: Haluaisin hankkia itselleni ammattitaitoista apua ravinnon, treenin ja elämäntapojen kanssa mutta valmennukset ovat kaikki liian kalliita lompakolleni.

Arjen haaste #8: Tykkään elää itseni näköistä, monipuolista elämää ja minua ahdistaa pilkuntarkka määräily, kaiken ravinnon punnitseminen ja ehdottoman kellontarkka treeniohjelma.

Arjen haaste #9: Olen kyllästynyt yksitoikkoiseen puurtamiseen ja haluaisin vaihtelua, inspiraatiota ja mielekästä tekemistä sekä ruuanlaittoon että treeniin, mutta en ole toistaiseksi löytänyt mitään toimivaa.

Maksutapoina käyvät MasterCard ja Visa (Debit ja Credit).


tribe_svb.jpg

"Triben paras puoli on, että voi olla mukana ilman stressiä ja edetä tapojen kanssa rauhassa omaan tahtiin. Tämä onkin paras asia tässä ideologiassa, hitasti tehtävät muutokset omassa arjessa, jolloin ne todella jäävät tavoiksi. 

Yksi voimaannuttava asia on myös Triben FB-ryhmä. On todella hyvä huomata, ettei ole ainoa maailmassa joka painii samojen asioiden kanssa ja omalle suhteellisuudentajulle on tervettä huomata, että muilla voi olla vielä enemmän haasteita. Siellä voit olla oma itsesi heikkouksinesi ja aina saat tukea. Yksi tärkeä asia on myös ajatusmaailma, ettei mikään ole kiellettyä. 

Treeniohjelmat ovat tehokkaita, monipuolisia ja niitä on helppo toteuttaa itsenäisesti, kun on peruspohjaa kuntosalitreenistä. Video- ym. materiaalipankki on loistava ja monipuolinen, unohtamatta ruokareseptejä. Koen, että Tribestä on ollut itselleni enemmän hyötyä kuin yksilövalmennuksesta. 

Voin suositella Tribeä henkilöille, jotka haluavat todellista elämäntapamuutosta ja energisempää elämää. Tribe painottuu perusasioiden kuntoon laittamiseen, ei taikatemppuihin." -Satu


tuomo_tirbe.jpg

"Optimal Tribessä miellyttää tapa lähestyä elämäntapojen muutosta helpoimmasta aloittaen.

Tämä helpottaa saamaan onnistumisen kokemuksen elämäntapamuutoksessa, ja kannustaa jatkamaan suurempiin haasteisiin.

Triben treeniohjelmat ovat monipuolisia ja koko kehoa kuormittavia, sisältäen hyviä uusia liikkeitä kokeneemmallekin kuntosaliharjoittelijalle."

-Tuomo


pauliina.jpg

"Minulle Optimal Tribe- verkkovalmennus on ollut hyvä työkalu kohti liikunnallista ja tasapainoista elämäntapaa. Selkeät treeniohjelmat tekniikkavideoineen on tuonut uutta tekemisen meininkiä omaan salitreeniin.

Pidän Tribessa siitä, että se tukee tunnetta jatkuvuudesta ja pysyvistä hyvistä valinnoista, koska eteneminen tapahtuu omassa tahdissa eikä kyydistä voi pudota. Voin itse valita otanko uuden tavan opetteluun, luenko artikkelin hyvinvointipankista vai palaisinko vielä tekniikkavideoiden pariin.

Hienoa treenata ja opetella uusia juttuja omassa tahdissa, mutta toisaalta yhdessä heimon kanssa!"

-Pauliina


Mitä kaikkea saat joka kuukausi Optimal Tribe -verkkovalmennuksesta ja -yhteisöstä?

Vuosien kokemuksella meillä on vahva vainu siitä mitä sinä tarvitset - voimme sanoa näin, koska ohjaamme sinua yli seitsemän vuoden ja yli 40 000 valmennettavan kokemuksella. Siinä ehtii tehdä paljon huomioita siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Optimal Tribe on rakennettu niin, että sinä saat mahdollisimman hyviä tuloksia, mahdollisimman pienellä vaivalla. Pidämme mottonamme "tee sen verran kuin tarvitsee, ei niin paljon kuin on mahdollista". Tällainen elämäntapamuutos mahtuu kiireisempäänkin arkeen ja ruuhkavuosien mittelöihin. Pienillä muutoksilla vähän kerrallaan terveytesi, hyvinvointisi ja suorituskykysi nousee kuukausi kuukaudelta. 

Olemme poimineet mukaan ne kaikkein olennaisimmat ja toimivimmat työkalut, jotka yhdistelevät:

 • Tieteellisesti tutkittua ja testattua tietoa.

 • Vuosien saatossa keräämäämme käytännön kokemuksia.

 • Muutostyökaluja, jotka toimivat verkkovalmennuksessa parhaiten.

Katso alta lyhyt ote Optimal Triben sisällöistä, jota on jo nyt valmiina sinua odottamassa kuukausien edestä. Olemme myös sitoutuneet kehittämään sisältöä vuosia eteenpäin, joten kaikki tämä on vasta alkusoittoa!

Takaamme, että tästä et halua jäädä paitsi!

Treeniohjelmat kuntosalille ja minimalistisen välineistön harjoitteluun

ada_treenikollaasi_hoh.jpg

Optimal Tribe -treenit sisältävät:

 • Treeniohjelmat kuntosalille, jotka keskittyvät kehonkoostumuksen parantamiseen lihaksia lisäämällä ja vahvistamalla sekä polttamalla ylimääräistä rasvaa pois. Tämä kaikki tehdään kuitenkin arvojamme kunnioittamalla eli pitämällä samalla huolta terveydestä ja hyvinvoinnista. Ohjelmissa käytetään pääosin omaa kehonpainoa, muutamia kuntosalilaitteita sekä vapaita painoja, joten treeni onnistuu kaikilla perusvälineistön omaavilla kuntosalileilla sekä kotona mikäli investoit kevyesti välineistöön.

 • Treeniohjelmat kotiin, joissa käytetään pääasiallisesti kehonpainoa ja vapaavalintaista lisäpainoa oman lähtötilanteen mukaan. Mikäli et syystä tai toisesta pääse kuntosalille, näiden avulla saat hien virtaamaan, kehonkoostumuksen paranemaan ja vaihtelua kiireisenkin arjen keskelle.

 • Opastetut dynaamiset alkulämmittelyt, joiden avulla parannat liikkuvuuttasi, kehonhallintaasi ja valmistat itsesi tehokkaaseen treeniin niin, että saat jokaisesta sarjasta, toistosta ja treenistä kaiken ilon irti.

 • Liikevideot sekä alkulämmittelyiden että treeniohjelman jokaiseen liikkeeseen. Yksityiskohtaisten opastusvideoiden ja malliesimerkkien avulla jokainen vasta-alkajasta edistyneempään oppii liikkeet tehokkaasti, turvallisesti ja tuloksekkaasti.

Treeniohjelmat sopivat myös vasta-alkajille. Ohjelmien putki on rakennettu nousujohteisesti niin, että ensimmäisessä ohjelmassa lähdetään liikkeelle teknisesti yksinkertaisista ja turvallisista mutta silti tehokkaista treeniliikkeistä. Harjoiteltuasi yhdellä treeniohjelmalla riittävän määrän treenikertoja, saat automaattisesti käyttöösi seuraavan, joka on aina hieman astetta haasteellisempi ja tuottaa näin enemmän parempia tuloksia.

Jos olet osallistunut aiemmin Optimal Strength System -valmennukseen tai Muscle Madness -valmennukseen, voivat Triben ohjelmat olla pilottivaiheessa sinulle liian helppoja. Tarkoituksenamme on rakentaa Tribeen myös pidemmälle ehtineiden oma treeniosio, joten malta mielesi ja seuraa ilmoitteluamme!

Ihmisläheistä ja helposti arkeen sovellettavaa valmennusta parempien elämäntapojen saavuttamiseksi

optimal_tribe_elämäntavat_kaisa_hanski.jpg

Vuosien varrella eniten kiitosta olemme saaneet kokonaisvaltaisesta ja ihmisläheisestä valmennusotteesta elämäntapoja muutettaessa. Kun liikunnan oheen liitetään parhaat työkalut ravitsemuksesta, palautumisesta, elämänhallinnasta ja muista terveyttä tukevista aihealueista, päästään käsiksi kokonaisvaltaiseen muutokseen pysyvällä tavalla.

Elämäntapojen muuttaminen tapahtuu myös sinulle parhaiten sopivalla sisällöllä ja muutosnopeudella. Liittyessäsi jäseneksi voit valita valmennuksen sisältä sinulle tärkeimmät muutettavat asiat ja tehdä muutosta juuri sellaisella nopeudella kuin sinulle parhaiten sopii. Tällöin viikon lomareissu tai kiireet töissä eivät suista sinua pois aikataulusta.

Optimal Tribe -heimolaisena autamme sinua mm.:

 • Palautumaan paremmin unen ja stressinhallinnan parhailla työkaluilla.

 • Ymmärtämään ravitsemuksen tärkeimmät pääsäännöt jotka tavoiksi viemällä pystyt unohtamaan syömiseen liittyvän turhan stressin ja koostamaan itsellesi terveyttä ja suorituskykyä tukevia aterioita missä tahansa: kotona, töissä, mökillä ja matkoilla.

Kaikkien aikojen hyvinvoinnin verkkoluentojen arkisto & kuukausittain ajankohtaisia webinaareja huippuvierailla!

Optimal Tribe -yhteisössä järjestämme säännöllisesti verkkoluentoja ja webinaareja, joihin voit osallistua mukaan vaikka kotisohvalta. Mikäli et pääse langoille livenä, säästämme aina tallenteen sinulle myöhempää katselua varten.

Olemme säästäneet myös vuosien varrella pidettyjen parhaiden webinaarien tallenteet, jotka saat katseltavaksi heti liityttyäsi. Siksi sinulle onkin luvassa useita tunteja valmentajiemme tiedon- ja inspiraationtäyteisiä luentoja sekä vastauksia valmennettaviamme askarruttaneisiin kysymyksiin.

optimal_tribe_webinaarikuva.jpg

Tallenteena löytyvien verkkoluentojen ja webinaarien aiheet ovat mm.

 • Ravinto teoriassa ja käytännössä

 • Mitä hormoneista olisi hyvä ymmärtää?

 • Rasvanpolton esteet

 • Ymmärrä enemmän treenistä

 • Terveys ja suorituskyky arjen prioriteettina

 • Säästöliekki (kun rasva ei pala eikä paino laske vaikka pitäisi)

 • Jatkuvan väsymyksen taltuttaminen

 • Perheellisen hyvinvointivalinnoista

 • Parhaat vinkit unen laadun ja määrän parantamiseen

 • Mikä on sopiva painonpudotustahti?

 • Miten suhtautua ylipäätään painon muutoksiin?

 • Makeanhimo ja siitä eroon pääseminen

 • Rasvanpoltto ilman rääkkitreeniä ja kitudieettejä

 • Miten treenataan niin, että kehonkoostumus paranee?

 • Miten yhdistää treeni muuhun arkeen ja harrastuksiin?

 • Mistä tietää, että palautuu riittävästi?

 • Millaisella treenillä saa mahdollisimman vähällä tuloksia?

 • Motivaatio ja "liiallinen" armollisuus

 • Ylivoimaisen stressitilan tunnistaminen ja korjaaminen

 • Mistä tietää miten paljon tulee syödä?

HUOM! Optimal Tribe -jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa tulevien verkkoluentojen sisältöön yhteisessä, suljetussa Facebook-ryhmässämme.

Tribe-jäsenten ikioma, 
yleisöltä suljettu Facebook-yhteisö antaa
tukea ja sparrausta... hauskuutta unohtamatta!

Vaikka jokainen osallistuu verkkovalmennukseen omatoimisesti ja omaehtoisesti, emme halua jättää ketään yksin. 

Perustimme suljetun Facebook-ryhmän, jossa voit kysyä rajattomasti kysymyksiä valmennuksesi teemoista - saat vastauksia suoraan valmentajiltamme ilman välikäsiä, vuosikausien kokemuksella ja tietotaidolla. 

Voit myös vaihtaa kokemuksia ja vinkkejä muiden heimon jäsenten kanssa - tai vain seurata keskustelua ilman velvoitteita.

tribe-fb.png

Jonin ja Kaisan 100% avoin "tykkää tai takavasemmalle" -tyytyväisyystakuu:

14pv_takuu.jpg

Verkkovalmennuksiimme on osallistunut yli 40 000 ihmistä vuodesta 2011 lähtien. Siksi luotamme 100% varmuudella siihen, että saat Optimal Tribe -yhteisössämme juuri sen mitä nyt eniten tarvitset.

Laitamme peliin kaiken vuosien saatossa keräämämme ammattitaidon ja kykymme palvella sinua aina vaan paremmin ja saada sinulle tuloksia. 

Siksi lupaammekin sinulle 14 päivän rahat takaisin -takuun mikäli et ole tyytyväinen kaikkeen mitä näet ja koet ensimmäisten kahden viikon aikana.

Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa kahden viikon sisällä aloittamisestasi ja siirrämme rahat täysimääräisenä takaisin. Ei tarvita selityksiä. 

HUOM! Myös Optimal Tribe -jäsenyytesi jatkuessa voit keskeyttää koska tahansa haluat ja kuukausiveloitukset loppuvat kuluvan valmennuskuukauden päätteeksi eikä uusia veloituksia enää tehdä. Päätös on sinun.


Maksutapoina käyvät MasterCard ja Visa (Debit ja Credit)


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Askarruttaako jokin asia yleisesti? 

Autamme mielellämme vastaamalla kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi Jatta-assistentillemme osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi tai soittaa toimistollemme aukioloaikoina ma-pe numeroon 050 414 5280. Myös myös kysyä sivustomme chat-ruudun kautta kysymyksiä livenä tai jättää viestin, johon palaamme vastauksen kera mahdollisimman pian.

"Miten voin maksaa osallistumiseni Optimal Tribeen?"

Osallistumisen voi maksaa Visalla (debet tai luotto) ja Mastercardilla. Ensimmäinen veloitus tehdään ostaessasi jäsenyyden ja seuraavat aina kuukauden kuluttua.

"Juuri nyt en ehdi liikkumaan, kannattaako minun silti lähteä mukaan?"

Kyllä vain. Joskus elämänrytmi voi tovin olla niin hektinen, että liikkumaan ei pääse. Omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin voi kuitenkin vaikuttaa myös esimerkiksi syömällä fiksusti ja siihen saat varmasti apua. Rytmi kuulostaa myös sellaiselta, että apu palautumiseen voisi olla paikallaan ja siihen saat vinkkejä ja työkaluja myös.

"En ole käynyt aikaisemmin kuntosalilla, saanko treeniohjelman ja ohjeet liikkeisiin?"

Kyllä vain saat. Voimaharjoitteluvalmentaja ja Optimal Performancen perustaja Joni Jaakkola opastaa sinua yksityiskohtaisesti jokaisen treeniliikkeen saloihin alkulämmittelyt mukaan lukien. Ohjelmat suunnittelimme myös niin, että liikkeet eivät vaadi pitkää treenitaustaa vaan niiden kanssa pääsee helposti täyteen vauhtiin.

"Minulla on Smartumin liikuntaseteleitä / ePassi / Mind&Body / Sporttipassi / Virike / TYKY-setelit, voinko maksaa näillä osallistumiseni?"

Juuri nyt tämä maksuvaihtoehto ei ole valitettavasti vielä mahdollinen. Jos haluat sähköpostitse tietoa kun maksuvaihtoehto tulee mahdolliseksi, voit laittaa tietosi (nimi, puhelinnumero, email) sähköpostilla osoitteeseen jatta@optimalperformance.fi ja infoamme heti kun tämä onnistuu. Odotamme sitä itsekin kovasti, malta siis vielä hetki!

"Minulla on ruokarajoite X tai en halua syödä Y? Kannattaako minun tulla mukaan?"

Toki kannattaa. Meillä on monenlaisia reseptejä aina aamupalasta päivän aterioiden kautta herkkuvälipaloihin, jotka mukautuvat pienellä virittämisellä omien mieltymysten mukaan. Pilottiryhmävaiheessa saa toiveita ja ideoita heittää vapaasti ja me valmentajat pyrimme viemään käytäntöön niistä parhaimmat. Ja jos ideapankkisi ruoka-aineiden tai -muutosten osalta on tyhjä, voit aina kysyä yhteisessä Facebook-ryhmässämme lisää vinkkejä muilta osallistujilta ja valmentajiltamme.

"Minulla tulee lomamatka / työmatka / olen viikon poissa valmennuksen aikana. Kannattaako minun osallistua?"

Tottakai kannattaa. Yksi tavoitteistamme on opettaa osallistujia elämään terveyttä tukevasti riippumatta siitä missä päin maailmaa kulloinkin olet: kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla. Kun opit ymmärtämään mistä kokonaisuudesta (ravinto, treeni, lepo ja stressinhallinta) hyvinvointisi ja jaksamisesi koostuu, on helppo tehdä oikeita valintoja sielläkin missä aikaisemmin oli hankaluuksia. Samalla opit myös rennompaa suhtautumista itsestään huolehtimiseen.

"Mistä löydän palvelun toimitusehdot ja käyttöehdot?"

Optimal Tribe:n käyttöehdot ja toimitusehdot.

Maksutapoina käyvät MasterCard ja Visa (Debit ja Credit)