Optimal Performance on valmennusyritys, jonka tiimiläisten intohimona on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua fiksumman ravinnon, liikkeen ja levon avulla. Teemme pienryhmä-, duo- ja yksilövalmennusta, urheilijavalmennusta ja työhyvinvointivalmennusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin otteella.

Tavoitteemme on auttaa sinua pääsemään terveys edellä pysyviin tuloksiin.

Toimimme Helsingissä, Tampereella ja verkon välityksellä ympäri maailmaa.Kerro meille tarinasi

Jokaisella meistä on oma tarinansa ja tavoitteensa. Miten me voisimme olla sinulle avuksi? Kerro meille tarinasi ja etsitään yhdessä keinot löytää paras versio sinusta!

 

Tilaa uutiskirje nyt ja saat ilmaiseksi:

Kaisa Jaakkolan koostaman Optimaalista herkuttelua -reseptioppaan, jonka avulla opit tekemään terveellisempiä herkkuja, raakasuklaata, jälkiruokia ja muita maistuvia välipaloja koko perheelle.

Joni Jaakkolan laatiman ilmaisen treeniohjelman liikevideoineen, jonka avulla pääsee oikeaoppisen ja tuloksekkaan kuntosaliharjoittelun vauhtiin sekä vasta-alkajat että edistyneemmät treenaajat.

Kun kirjaudut listalle, saat varmistussähköpostin, jota tulee käydä klikkaamassa. Tarkistathan roskapostikansiosi ja Gmailissa Tarjoukset-kansion, jos posti ei tule viiden minuutin sisällä listalle kirjautumisesta.

 

Näiden arvojen avulla valmennamme:

YKSILÖLLISYYS

Valmennamme kaikenlaisia asiakkaita vasta-alkajasta huippu-urheilijoihin ja kokonaisiin työyhteisöihin.

Yleisimpiä lähtötilanteita ovat väsymys, ylipaino, jumittava aineenvaihdunta, hormonien epätasapaino, liiallinen stressi, huono uni, liikkumattomuus ja epäterveellinen ruokailu.

Työkaluinamme käytämme yksilöllistä valmennusta, jossa aihepiireinä ovat mm. ravinto, liikunta, uni ja stressinhallinta.

OPPIMINEN

Valmennusten tarkoituksena on opettaa sinua tunnistamaan oman hyvinvointisi kulmakivet ja omaksumaan tapoja, jotka rakentavat ja ylläpitävät hyvää terveyttä.

Opit syömään itsellesi sopivalla tavalla missä tahansa olosuhteissa, liikuttamaan kehoasi kivuttomasti ja sitä vahvistaen, nukkumaan laadukkaampaa unta, hallitsemaan stressiä ja vaalimaan hyvinvointiasi kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

Lima01.jpg

PYSYVÄT TULOKSET,
kestävä arki

Me emme usko dieetteihin ja pikaratkaisuihin.

Uskomme kestävään muutokseen: perusasioiden omaksumiseen sekä aineenvaihdunnan ja hormonitasapainon normalisoimiseen fiksuilla elämäntavoilla. Haluamme auttaa sinua oivaltamaan SINUN hyvinvointisi ja huippusuorituskykysi olennaisimmat asiat.

Siten saat pysyviä tuloksia.