Elimäenkatu 9, Vallila, Helsinki


Tule ensimmäisten joukossa treenaamaan maan kovimpaan harjoituskeskukseen 13.3.2015 alkaen!

Kun lunastat oman harjoitteluoikeutesi NYT, saat myös yllätystuotebonuksen. Tuotebonuksia on luvassa nopeimmille paikkansa lunastaneille tai niin pitkään kuin tuotteita riittää.


Miksi Optimal Performance Center?

Optimal Performance Center on oikea valinta sinulle, jos tuloksilla, uuden oppimisella ja oman kehon toiminnan ymmärtämisellä on merkitystä.

Alusta lähtien Optimal Performancessa tärkein asia on ollut tuottaa tuloksia sinulle, joka luotat osaamiseemme. Olemme tunnettuja siitä, että pelkän tiedon jakamisen sijaan me valmennamme, opetamme ja autamme sinua löytämään parhaan version itsestäsi. Valmennuksen kautta opit ymmärtämään mikä on olennaisinta juuri sinulle hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisessa.

Olemme auttaneet tuhansia vasta-alkajia treenaamisen, fiksun ravinnon ja elämäntapojen ensiaskeleissa. Valmennuksessamme urheilijat ovat löytäneet oheisharjoittelun ja kehon toiminnan optimoinnin kautta parhaan suorituskyvyn heidän valmistautuessaan kansainvälisiin mittelöihin.

"Kyllä ihan sellanen selkeä ero siihen vanhaan. Ei ollut mikään sellanen pieni tai kevyt muutos pikku hiljaa vaan semmonen että kun teki töitä kovaa niin  sitten myös tuli kovat tulokset" - Henri

"Terveelliset elämäntavat kaiken kaikkiaan ovat tehneet elämästäni varsin helppoa, vaikka perheessämme on tällä hetkellä kaksi pientä lasta. Synnytyksestä toivuttuani en ole ollut minkäänlaisella dieetillä tai laihdutuskuurilla, mutta siitä huolimatta kaikki raskauskilot katosivat lanteiltani itsestään kolmen kuukauden aikana." - Elina

"Helsinki Kiropraktiikan pitkäaikainen yhteistyö Optimal Performancen kanssa on osoittanut yrityksen erinomaisen asiakasläheisyyden. Asiakkaan tilannetta ja tavoitteita on osattu katsoa monesta eri näkökulmasta, mikä on tietenkin auttanut asiakkaan päämäärien saavuttamisessa.

Optimal Performancen tavoitteena on aina ollut kehittyä eteenpäin ja tämä onkin näkynyt valmentajien innostuneisuudessa oppia uutta ja siirtää tämä tieto myös asiakastyöhän. Suosittelen! :)" - Kristian Ekström, kiropraktikko, tietokirjailija, valmentaja

"Nälkä on kadonnut ja tilanne on ollut jo pitkään se, että oikeita asioita syömällä saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Minua on kannustettu koko ajan syömään enemmän, enkä ole kokenut olevani  ”dieetillä”. Toki ruokavalio on muuttunut täysin; paljon enemmän proteiinia, hitaita hiilareita, hyviä rasvoja ja kasviksia."

"Suhtautuminen perusasioihin - lepo, ravinto, treeni - on muuttunut enkä stressaa enää niin paljoa pikkuasioista. Jos joskus ei mene kaikki osa-alueet ihan nappiin, niin ei se niin nuukaa ole. Välillä eväät unohtuu kotiin tai sitä "täydellistä" vaihtoehtoa ei ole saatavissa, mutta silloinkin voi valita fiksummin. Herkuttelustakaan ei enää tule "nyt mie romahan" -fiilistä, vaan nautin jokaisesta suupalasta silloin, kun sen aika on. Kokonaisuus ratkaisee ja valinnat sekä toiminta pitkällä aikavälillä tuntuu olevan pikkuasioita tärkeämpää :)" - Anni

 Kuva: Pekka Kaarna

Kuva: Pekka Kaarna

"Yhteistyö Optimal Performancen kanssa alkoi tänä syksynä ja lyhyessäkin ajassa ohjauksen ja seurannan avulla olen saanut muutettua sekä omaksuttua ruokailutottumuksiani. Olo on virkeämpi, kevyempi, jaksavampi ja palautuminen parempaa.

Olemme yhdessä Optimal performancen tiimin kanssa ravintopuolen hiomisen lisäksi karsineet stressitekijöitä sekä kiinnittäneet huomiota unen laatuun." - Oona Vasko, Ratamelonnan hallitseva Suomenmestari, U23 EM-kisa mitalisti, tähtäimenä Rio 2016


"Optimal Performancen valmennuksessa olen oppinut sen, miten valtava hyöty hyvästä valmentajasta on kokeneellekin liikkujalle. Valmentaja näkee niihin toimintani kuolleisiin kulmiin, mitkä itseltä jäävät helposti huomaamatta ja pystyy osoittamaan tavoitteisiin pääsemistä jarruttavat tekijät." - Anni


Mitä?

Olipa tavoitteesi väsymyksen voittaminen, pysyvä painonpudotus, parempi mieliala ja tyytyväisyy itseen, koko perheen terveyden parantaminen tai omassa urheilulajissasi huipulle nouseminen, me osaamme auttaa sinua ja teemme sen suurella sydämellä.

Optimal Performance Centerissä pääset nauttimaan täysipainoisesti vuosien työn tuloksena luodun valmennuskonseptin hedelmistä, jossa parannamme terveyttäsi ja suorituskykyäsi ravinnon, treenin ja elämäntapojen avulla. Olemalla osa yhteisöämme opit löytämään yksilölliset työkalut oman suorituskykysi ja hyvinvointisi parantamiseksi.

Käytössämme on myös yli 100 hengen luentotila, jossa pääset säännöllisesti järjestettävien luentojen ja seminaarien kautta kuuntelemaan omien alojensa huippuammattilaisten parhaita vinkkejä kokonaisvaltaisen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin.

Koska haluamme taata, että jokainen oppii harjoittelemaan teknisesti oikein ja turvallisesti, voimaharjoittelualueella päivystää arki-iltaisin ammattivalmentaja, jolta voit kysyä harjoitteluun liittyviä kysymyksiä ja apua treenitekniikoihin ilman eri veloitusta. 

Huolellisesti valituilla, laadukkailla ja kestävillä harjoitusvälineillä pääset harjoittelemaan täysipainoisesti riippumatta siitä, oletko treeniurasi alkutaipaleella vai huippu-urheilija virittämässä viimeisiä silauksia suorituskyvyssä.

Optimal Performance Centerin kahdesta kerroksesta, yhteensä 800 neliön tilasta käytössäsi ovat muun muassa:

 • Eleikon maailman korkealaatuisimmat levytangot ja -painot
 • Rogue Fitness -levytangot ja -painot
 • 20m keinonurmirata
 • Voimamiesvälineet (kelkka, reki, salkut, köydet, jne)
 • Nostolavat voima- ja painonnostoon
 • Voimaräkit turvalliseen kyykkäämiseen
 • Kisamallin penkkipunnerruspenkit
 • Kisamallin kahvakuulat
 • Käsipainot
 • Moniote-leuanvetotangot
 • Glute ham raise -laite
 • Polvenojennus ja -koukistuslaitteet
 • Jalkaprässi
 • Reverse hyper -laite
 • 45-asteen selänojennuspenkki
 • Ala- ja ylätalja
 • Ristikkäistalja
 • Loikkaharjoitusvälineet
 • Useita erilaisita tankoja
 • Painoliivit
 • ...sekä paljon muuta!

Milloin?

Elimäenkadun 800-neliöistä tilaa on remontoitu jo viikkojen ajan, jotta kaikki on uunituoretta ja valmista 13.3.2015, jolloin sali aukeaa. Teemme kaikki parhaamme, jotta aikataulussa pysytään ja kaikki näyttääkin juuri nyt lupaavalta.


Miten?

Oman jäsenyytesi Optimal Performance Centeriin voit lunastaa täyttämällä alla olevan lomakkeen. Saat sähköpostitse laskun kahden arkipäivän kuluessa. 

Maksettuasi laskun jäsenyytesi aktivoituu avajaispäivänä (13.3.2015). Kulkuluvan saat noudettua avajaispäivän jälkeen asiakaspalvelusta aukioloaikoina.

Hinnat:

 • Toistaiseksi voimassa -kortti 59€/kk (automaattinen kuukausilaskutus, irtisanomisaika yksi kalenterikuukausi, ks. alta usein kysytyt kysymykset)
 • Kuukausikortti 89€/kk
 • 10-kortti 120€
 • Kertamaksu 15€

Meillä käy myös:

Kun hankit salikortin Optimal Performance Centerille, saat ilmaisen lipun yhdelle vapaavalintaiselle luennolle! Ilmoita salikorttisi tilauksen viestikenttään, mille luennolle tulet.

Avajaisten tuotebonus on luvassa vain nopeimmille tai niin pitkään kuin tuotteita riittää. Liity siis heti kannustavaan ja tuloksia tahkoavaan joukkoomme. Nähdään maaliskuussa!

Syntymäaika (kuukausi / päivä / vuosi) *
Syntymäaika (kuukausi / päivä / vuosi)
Katso lisää Usein kysytyt kysymykset alla
Olen kiinnostunut myös:
Sopimusehdot *

Usein kysytyt kysymykset

Mistä näen Optimal Performance Centerin sopimusehdot ja säännöt?

Yhteisömme pelisäännöt varmistavat, että meno on rehtiä ja reilua kaikille osapuolille. Voit tutustua sääntöihin täällä. Mikäli sinulla on niistä kysyttävää, laita mailia joni@optimalperformance.fi.

Minulla on liikuntaseteleitä, voinko maksaa niillä?

Kyllä voit. Mikäli sinulla on liikuntaseteleitä, kirjoita niistä kommentti tilauslomakkeen viestikenttään. Hoidamme sopimuksesi kuntoon manuaalisesti ja olemme sinun yhteydessä puhelimitse.

Miten Toistaiseksi voimassa -kuukausilaskutus toimii? 

Toistaiseksi voimassa -sopimus laskutetaan kalenterikuukausittain. Saat laskun sähköpostitse tai e-laskuna 14pv maksuajalla, lähetys tapahtuu kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Asiakaspalvelutiskillämme on mahdollista vaihtaa sähköpostilaskutus e-laskuksi, jolloin lasku tulee kätevästi verkkopankkiisi.

Joudunko sitoutumaan pitkiin vuosisopimuksiin?

Et joudu. Kuukausiveloituksella voit käydä treenaamassa vain kuukauden kerrallaan.

Toistaiseksi voimassa -sopimuksen voit katkaista yhden täyden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Mikäli toistaiseksi voimassa -sopimus alkaa keskellä kuukautta, maksetaan vajaa kuukausi asiakaspalveluun ja kuukausilaskutus alkaa seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivä.

Toistaiseksi voimassa -sopimuksen irtisanomisilmoitus tulee tehdä viisi arkipäivää ennen kalenterikuukauden vaihtumista joko sähköpostitse vapaamuotoisella ilmoituksella osoitteeseen info@optimalperformance.fi tai asiakaspalveluun henkilökohtaisesti.

Esimerkki: jos ilmoitat jäsenyytesi katkaisusta 15.11., laskutamme vielä joulukuun ja jäsenyytesi katkeaa 31.12.

Lähden kuukaudeksi lomalle, mitä jäsenyydelleni kannattaa tehdä? 

Sinulla on oikeus laittaa jäsenyytesi tauolle tai vuokralle kaverillesi yhden kuukauden ajaksi yhden kalenterivuoden aikana. Tauoko tai vuokraus tulee tehdä henkilökohtaisesti asiakaspalvelutiskillä.

Haluan myös yksilövalmennusta, miten se onnistuu?

Ostaessasi jäsenyyttä laita rasti ruutuun niihin valmennusaiheisiin, joista toivot meidän ottavan sinuun yhteyttä. Soitamme sinulle muutaman arkipäivän sisään ja varaamme ensimmäiset konsultaatioajat. Alkuviikkoina on odotettavissa ruuhkaa, joten olethan nopea myös yksilövalmennusten kohdalla.

Millaiset aukioloajat Optimal Performance Centerillä on?

Kulkukortilla pääset treenaamaan 5.00 - 23.00 välisen ajan. Treeniaiheisissa kysymyksissä sinua auttaa valmentaja painoharjoittelualueella arkisin klo 16.00 - 19.00 välisen ajan. Asiakaspalvelumme on auki arkisin 15.00 - 20.00 välisen ajan. Yksilövalmennukset (BioSignature, ravintovalmennus, Personal Training, jne.) ja pienryhmätreenit sopimuksen mukaan.

Olen vasta-alkaja, voinko tulla Optimal Performance Centeriin treenaamaan?

Ehdottomasti kyllä! Optimal Performance Centerissä vallitsee positiivinen ja kannustava henki, johon jokainen on tervetullut treenaamaan juuri sellaisin tavoittein, jotka tuntuvat itsestä parhaalta. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen.

Olen urheilija ja kokenut salillakävijä, onko sali minua varten?

Ehdottomasti kyllä! Olemme varustelleet harjoittelualueen niin, että täysipainoinen oheisharjoittelu onnistuu kattavalla lajivalikoimalla. Laadukkaat treenivälineet ja ammattitaitoinen valmennus auttaa sinua urheilijana tai edistyneenä harjoittelijana kehittymään sinne mikä aikaisemmin oli pelkkä kaunis päiväuni. Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen.

Missä Optimal Performance Centerin luennot pidetään?

Sali koostuu kahdesta kerroksesta. Luentojen ajaksi suljemme yläkerran osittain tai kokonaan. Alakerran painoharjoittelualue on kuitenkin kokonaan toiminnassa ja pyrimme järjestämään luennot niin, että häiriöitä treeniin aiheutuu mahdollisimman vähän.

Minulla on muita kysymyksiä, miten teidät tavoittaa?

Parhaiten meidät tavoitat lähettämällä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen joni@optimalperformance.fi. Vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Optimal Performance Center Finland Oy pidättää oikeuden muutoksiin.