KEVÄÄN 2015 LUENNOT JA SEMINAARIT


Haluatko parantaa saada lisää energiaa elämään ja urheiluun? Löytää jälleen kipinän oman hyvinvointisi vaalimiseen? Tule inspiroitumaan luennoille - saat työkalupakkiisi parhaat käytännön työkalut ja konkreettiset esimerkit.

Voit hankkia oman lippusi alla olevista linkeistä. Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten ole nopea ja varmista omasi!

Kun hankit salikortin Optimal Performance Centerille, saat ilmaisen lipun yhdelle vapaavalintaiselle luennolle! Ilmoita salikorttisi tilauksen viestikenttään, mille luennolle tulet.


MAALISKUU 2015

4.3.2015 Kaisa Jaakkola: Väsyneestä virkeäksi

Onko puhti poissa? Tule hakemaan täsmävinkit neljän yleisen väsymyksen syyn taltuttamiseksi. Opit parantamaan untasi, tasapainottamaan verensokeriasi, vilkastuttamaan aineenvaihduntaasi ja lieventämään stressiä.

11.3.2015 Jari Sarasvuo: Miten saat kehon, mielen ja heimon kertomaan yhteistä, aina vain paranevaa tarinaa?

"Koska haluat päättää pahoinvoinnin ja kutsua tilalle kasvavaa hyvinvointia, sinun on syytä alkaa kertoa parempaa tarinaa itsestäsi, toisista, maailmasta ja mahdollisuuksista meille kaikille.

Tärkeä syy sille, miksi et saa sitä, mitä todella tarvitset elämääsi, on se palvottu ja pyhitetty stoori, jolla perustelet sitä, miksi et voi saada tarvitsemaasi.

Onnelliseksi tullaan kertomalla parempia tarinoita, tekemällä järkevämpiä juttuja ja kypsymällä paremmaksi ihmiseksi."

18.3. Jussi-Pekka Kurtti: Toimistotyöläisen työkalupakki - treeni, ravinto ja elämäntavat kuntoon

Käytännön tehokeinoja, ravitsemusta ja treenivinkkejä energisempään, kevyempään ja kivuttomampaan elämään. Kaikki samassa paketissa! Luennoijana Team OP:n tuorein tulokas, voimaharjoitteluvalmentaja J-P Kurtti.

25.3. Kristian Ekström: Pura stressiä ja tehosta treeniä

Miten stressi vaikuttaa treenitehoon? Miten stressaantuneen kannattaisi liikkua? Tule kuulemaan kiropraktikko ja hyvinvointivalmentaja Kristian Ekströmin vinkit stressin purkuun ja tehokkaampaan treeniin.