Kiitos ja lämpimästi tervetuloa Palaudu ja vahvistu -verkkovalmennukseen!

Kaisajaakkola-54-1024x683.jpg
 

Pääset kirjautumaan kurssiohjelmistoon aina osoitteessa www.campwire.com/courses tai valmennuksen aikana saapuvien sähköpostiviestien kautta. Laita tuo osoite kirjanmerkkeihisi.

Valmennuksen tärkeät päivämäärät ovat:

  • Varsinainen aloitus 12.5.2019

  • Viikon uusi video ja tehtävät aina torstaisin kahdeksan viikon ajan

  • Valmennusohjelmisto sulkeutuu 31.7.2019

Ihan kuten muissakin meidän verkkovalmennuksissamme, ei tässäkään valmennuksessa voi olla koskaan myöhässä. Toivon ettet ota tätä yhdeksi suoritukseksi muiden rinnalle. Teemme pieniä parannuksia arkeen, ei massiivisia muutoksia lyhyessä ajassa.

Facebook-ryhmään saat ohjeet kurssiohjelmistosta maantaina 13.5.2019. Ryhmässä voit kertoa omia ajatuksiasi, purkaa tunteitasi, kysyä kysymyksiä meiltä valmentajilta ja hakea vertaistukea toisilta.

Jos sinulla on vuosia jatkunut vaikea uniongelma ja päiväväsymys on jatkuvaa, suosittelen lämpimästi Coronaria Uniklinikkaa (entinen Oivauni). Elämäntavoilla ei voi korjata kaikkia uniongelmia, mutta useimmiten elämäntapamuutos tukee myös unen parantamista. Coronaria Uniklinikan sivuilla voi tehdä unitestin joka auttaa hahmottamaan, voisiko kyseessä olla diagnosoitava unihäiriö.

Olet lämpimästi tervetullut myös treenaamaan kuntosalillemme Optimal Performance Centerille Helsingin Pasilaan. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset yksilövalmennusta verkkokurssin tueksi, voit ottaa yhteyttä meihin lomakkeen kautta kotisivuillamme TÄÄLLÄ.

Teen parhaani, että tulevista valmennusviikoista tulee sinulle merkityksellisiä, nähdään siis pian valmennustehtävien parissa!

Lämmöllä,

Valmentajasi Kaisa

PS. Onko sinulla tässä kohti kysyttävää? Minut saa kiinni sähköpostilla, osoitteeni on kaisa@optimalperformance.fi. Valmennus ei sisällä yksilöohjausta, mutta voin nostaa sähköpostilla minulta kyseltyjä asioita myös FB-ryhmässä esille (tarvittaessa ilman nimeä) jolloin kaikki hyötyvät :)