kukat.jpg

Kiitos ja lämpimästi tervetuloa Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennukseen!

 

Suuri kiitos, että lähdit mukaan jo yli 3000 naista inspiroineeseen ja kannustaneeseen verkkovalmennukseemme. Pääset kirjautumaan kurssiohjelmistoon aina osoitteessa www.campwire.com/courses tai valmennuksen aikana saapuvien sähköpostiviestien kautta.

Ohjelmistosta löydät nyt jo valmennuksen ennakkotehtävät. Pääset mm. miettimään sinulle sopivaa tavoitetta, pohtimaan oman kehosi tarinaa, treenaamaan valmistavalla treeniohjelmalla ja harjoittelemaan parempaa ateriarytmiä ruokavalion esimerkkirungon avulla.

Jo tässä kohti haluan sinun tietävän: tässä valmennuksessa et ole koskaan myöhässä! Tämä on SINUN oma polkusi kohti parempaa hyvinvointia. Siinä ei ole harha-askeleita eikä vääriä valintoja. Kaikki on oppimista, nekin hetket kun kuvittelet epäonnistuneesi (me emme usko epäonnistumiseen, joten sen termin voit heittää romukoppaan tämän valmennuksen myötä).

Tulethan mukaan meidän ihanaan Facebook-yhteisöömme - saat linkin päivää ennen kurssin virallista alkua. Siellä saat kertoa omia ajatuksiasi, purkaa tunteitasi, kysyä kysymyksiä meiltä valmentajilta ja hakea vertaistukea toisilta.

Jos budjettisi sallii, suosittelemme lämpimästi verkkokurssin kaveriksi yksilövalmennusta. Teemme niitä sekä paikanpäällä kuntosalillamme Optimal Performance Centerillä Helsingissä että etänä puhelimitse ja sähköpostilla. Yksilövalmennuksiin voit ilmoittautua lomakkeen kautta kotisivuillamme TÄÄLLÄ tai soittamalla asiakaspalvelun aukioloaikana numeroon 040 183 5033.

Kiitokset osallistumisesta jo nyt. Teemme parhaamme, että tulevista valmennusviikoista tulee sinulle arvokkaampia kuin vielä uskallat edes toivoa. :)

Lämmöllä,

Valmentajasi Kaisa