kukat.jpg

Kiitos ja lämpimästi tervetuloa Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennukseen!

 

Suuri kiitos, että lähdit mukaan jo yli 3000 naista inspiroineeseen ja kannustaneeseen verkkovalmennukseemme. Pääset kirjautumaan kurssiohjelmistoon aina osoitteessa www.campwire.com/courses tai valmennuksen aikana saapuvien sähköpostiviestien kautta.

Ohjelmistosta löydät nyt jo valmennuksen ennakkotehtävät. Pääset mm. miettimään sinulle sopivaa tavoitetta, pohtimaan oman kehosi tarinaa, treenaamaan valmistavalla treeniohjelmalla ja harjoittelemaan parempaa ateriarytmiä ruokavalion esimerkkirungon avulla.

Jo tässä kohti haluan sinun tietävän: tässä valmennuksessa et ole koskaan myöhässä! Tämä on SINUN oma polkusi kohti parempaa hyvinvointia. Siinä ei ole harha-askeleita eikä vääriä valintoja. Kaikki on oppimista, nekin hetket kun kuvittelet epäonnistuneesi (me emme usko epäonnistumiseen, joten sen termin voit heittää romukoppaan tämän valmennuksen myötä).

Tulethan mukaan meidän ihanaan Facebook-yhteisöömme - saat linkin päivää ennen kurssin virallista alkua. Siellä saat kertoa omia ajatuksiasi, purkaa tunteitasi, kysyä kysymyksiä meiltä valmentajilta ja hakea vertaistukea toisilta.

tytin-tarjous2018.png

Jos budjettisi sallii, suosittelemme lämpimästi verkkokurssin kaveriksi yksilövalmennusta. Tytti-valmentajamme tarjoukset HOHD-kurssilaisille ja alumneille löydät täältä.

Jos haluat treenata Helsingissä Optimal Performance Center -kuntosalillamme Vallilassa, TÄÄLTÄ löydät salikortin korttivaihtoehdot. Suosittelemme lämpimästi pienryhmätreenejä - lue täältä lisää!

Kiitokset osallistumisesta jo nyt. Teemme parhaamme, että tulevista valmennusviikoista tulee sinulle arvokkaampia kuin vielä uskallat edes toivoa. :)

Lämmöllä,

Valmentajasi Kaisa