Kaisa Jaakkola

kaisa-avatar-2.png

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, hyvinvointialan yrittäjä, RYT200-joogaopettaja ja mindfulness-ohjaaja CFM®, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kaisa on tietojohtamisen DI.

Kaisan odotettu kuudes tietokirja, Palaudu ja vahvistu ilmestyy Tammen julkaisemana syyskuussa 2018. Kaisan aiempia kirjoja on myyty lähes 70 000 kappaletta.

Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet vuosien varrella yli 40 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Kaisan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: ravitsemuksesta, liikkeestä, levosta, mielestä ja ihmissuhteista. Kaisan tavaramerkkinä on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen jokaiselle kuulijalle ymmärrettävään muotoon - puhuttiinpa sitten hormoneista, stressin fysiologiasta tai elämäntapamuutoksen edellyttämästä arvojen pohdinnasta.

Kaisa on työskennellyt ravitsemus- ja hyvinvointialalla vuodesta 2007. Vuosiin on mahtunut monenlaista: satoja yksilö- ja ryhmävalmennuksia, luennointia, lehtiartikkeleiden, blogin ja kirjojen kirjoittamista, urheiluravinteiden ja ravintolisien tuotekehitystä, verkkovalmennuksia vuodesta 2010 sekä personal training -ohjausta. Vähitellen yrittäjyys kasvoi yhden naisen pikkuputiikista yli kymmenen hengen tiimiksi ja 800 neliön valmennuskeskukseksi.

Kaisa ja hänen tiiminsä aloittivat verkkovalmennusten tekemisen ennen kuin kursseja oli juurikaan vielä tarjolla. Vuonna 2010 startattu Oikotie Optimaaliin oli ensimmäinen pidempi valmennuskokonaisuus. Tänä päivänä Kaisa ohjaa asiakkaita läheltä ja kaukaa suositussa Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennuksessaan ja yhdessä Jonin kanssa Optimal Tribe -verkkovalmennuksessa.

Vuodesta 2011 Kaisa on luennoinut ympäri Suomea. Kaisan luentotyyliä kuvataan innostavaksi, selkeäksi ja käytännönläheiseksi. Luennoillaan hän kannustaa kuulijoita keskittymään pieniin tapamuutoksiin yksi kerrallaan - ei tarvita valtavia elämäntaparemontteja yhdeltä istumalta, vaan pieniä, toistuvia muutoksia arjessa.

Ravitsemusluennoilla Kaisa pureutuu arjen vireystilan ja keskittymiskyvyn kohottamiseen paremman ravinnon avulla. Palautumista ja stressinhallintaa käsitellään luennoilla niin fysiologian kuin myös palautumista edistävien elintapojen näkökulmasta. Kuulijat pääsevät pohtimaan, millaisia kuormitustekijöitä omaan arkeen kuuluu ja millaisilla käytännön toimilla omaa unta ja päiväaikaista palautumista voisi parantaa.

Kaisa on käynyt myös 200 tunnin RYT200-hathajoogaopettajakoulutuksen ja yin-joogaopettajan koulutuksen Villa Mandalassa sekä kaksivuotisen mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksen Center for Mindfulnessissa. Kaisa ohjaa niin luentoja, kuin pidempiä mindfulness-koulutuskokonaisuuksia ja joogatunteja.

Lue enemmän Kaisan kirjoista ja koulutuksista täältä.