Viisi kullanarvoista videota ja ilmaiset vinkit

Kaivelin tuossa viikolla Youtube-kanavaltamme videota valmennustarkoituksiin. Samalla tuli mieleeni, että meillä taitaa olla Facebook-sivumme seuraajissa paljon faneja, joilta muutama kullanarvoinen video on mennyt kokonaa ohi. Ajattelinkin kasata tähän muutaman suosituimmista ja varmasti myös hyödyllisimmistä.


Maastavedon perusteet

Tässä videossa käydään läpi maastavedon muutama tärkein periaate vajaassa kymmenessä minuutissa. Tsekkaa läpi. Saattaa olla, että saat muutaman ahaa-elämyksen. Jos haluat päästä oppimaan maastavedon ja muut perusliikkeet viimeistä piirtoa myöten ja kädestä pitäen, tule mukaan Opi perusliikkeet -seminaariin Tampereelle tai Helsinkiin. Lisätiedot löydät täältä.


Ultimaalinen Jalka-pakara-pohje-reisi-pylly-treeni

Otsikko kertonee kaiken. Tämän alavartalon täsmäiskun voi ottaa käyttöön vaikka heti. Itse treeniohjelman voit käydä lataamassa ilmaiseksi täältä ja videolta opastukset jokaiseen liikkeeseen.


Askelkyykyn eri variaatiot ja mitä niistä on hyötyä

Tämä video kuvattiin muonoin heken mielijohteesta mutta siitä tulikin huippumenestys! Kyykkääminen tangolla ass-2-grass ei aina onnistu kaikilta ihan siltä istumalta ja askelkyykky onkin tälle hyvä variaatio. Mistä tässä variaatiossa on kyse, selviää alla olevasta videosta.


Charles Poliquinin haastattelu vuodelta 2012

Muinaisella kurssireissulla istahdin Charles Poliquinin kanssa alas ja kyselin muutamia sivujamme seuraavia askarruttavia kysymyksiä. Tätä nykyä Charlesin löydät Strength Sensei -sivustolta, jota päivitetään ahkerasti.


Vähän tiukempi rasvanpolttotreeni

Valmentajamme Sanna Eloranta valmistautui taannoin Body fitness -kilpailuihin ja pääsin kameran kanssa paikalle tallentamaan mitä eräs jumppatuokio piti sisällään. Tämä kahdeksan liikettä putkeen sisältävä ohjelma löytyy tämän linkin takaa ja alta videosta pääset katsomaan miten kukin liike suoritetaan. HUOM! Ota tämän ohjelman kanssa rauhallisesti, ainakin alkuun. ;)


Semmosia tällä erää. Toivottavasti saat näistä videoista ja vinkeistä uutta virtaa ja ideaa treeniin. Jo haluat yksilöllisempää valmennusta juuri omiin tarpeisiisi niin jätäpä etusivumme kautta viestiä. Otamme hetimiten yhteyttä! :)