Team OP:n uusi jäsen - Jussi-Pekka Kurtti

Luin vuosia takaperin idolini Jim Collinsin Good to Great -kirjasta lauseen, joka muutti ajatuksiani siitä miten, mihin suuntaan ja keiden kanssa Optimal Performance tulee matkaansa taittamaan.

Sen sijaan, että minä päätän yksin valmiiksi miten ja mihin suuntaan hommat etenevät, mitä jos kasaisinkin tiimin täyteen äärimmäisen motivoituneita, valmennusosaamiseltaan erinomaisia hyviä tyyppejä ja sen jälkeen mietitään yhdessä suunta ja keinot?

Minä en mitenkään voi olla kaikkien alojen asiantuntija ja kantapään kautta olen kokeillut, että jokainen asia post it -lapuista valmennuksen kautta strategiaan ei voi olla minun peukaloni alla.

Jos ynnään vuodesta 2010 tulleet hakemukset tiimiimme, määrä on luokkaa 200+. Jos olisin avannut uuden toimipisteen jokaiseen toivottuun paikkaan, meillä olisi n. 50 konttoria ympäri Suomenniemen.

Olen kuitenkin pitänyt filtteriä äärimmäisen kireällä koska tavoitteeni on tarjota parasta valmennusta mitä Suomesta on saatavilla.

Kuitenkin kerran vuosisadassa törmään ihmiseen, joka läpäisee filtterin osaamisellaan, koulutuksellaan, tuloksillaan ja ihmisläheisyydellään. Itse asiassa pitänee tunnustaa kokeneeni kevyen man crushin tovi takaperin ja oli vaikeuksia esittää vaikeasti tavoiteltavaa Jussi-Pekan ottaessa yhteyttä.

Annetaan miehen itsensä kertoa tarkemmin mutta voin jo tässä kohtaa sanoa, että 1.3.2015 Helsingin Vallilaan (Elimäenkatu 9) avattava Optimal Performance Center saa Jussi-Pekasta todella kovan vahvistuksen! :)


Olen Jussi-Pekka Kurtti, Torniossa syntynyt personal trainer ja ravintovalmentaja. Pohjoisen poikia. Olen toiminut valmentajana jo vuodesta 2004 ja valmentanut urani aikana yli 700 ihmistä kuudessa eri maassa. Asiakkaitani ovat olleet niin palomiehet, kotiäidit, suurlähettiläät kuin ammattiurheilijatkin. Tällä hetkellä ammattikiekkoilijoista valmennan esim. HPK:n Joni Myllykoskea, Chicago Blackhawksin organisaation Ville Pokkaa ja Helsingin Jokerien Oskari Korpikaria. 

Viimeiset lähes 2 vuotta olin personal training - vastaavana Easyfit Ritaharjussa, Oulussa. Pyöritin menestyksekkäästi kolmen valmentajan ja yli sadan viikoittaisen valmennettavan palettia. Sitä ennen olen kiertänyt vuosia maailmaa, valmentanut, kouluttautunut ja imenyt valmennusoppia alan parhailta. Olen toiminut myös laitesukellusoppaana sekä Egyptissä että Thaimaassa. Luonto ja luonnosta huolehtiminen ovatkin minulle todella tärkeitä asioita.

Tuon tullessani Optimal Performance Centeriin vuosikymmenen verran kansainvälistä valmennuskokemusta ja - metodeita jotka tuovat valmennettavilleni kovia tuloksia vuodesta toiseen.  Autan omalta osaltani luomaan inspiroivan ja rennon ympäristön jossa asiakkaiden treenaaminen on äärimmäisen tehokasta, hauskaa ja silti turvallista. Tuon mukanani ehkä myös kahvinkeittimen (neuvottelut kesken). Niin ja seminaarit tulevat olemaan suorastaan spektaakkelimaisia ;)

Valmennettavani voivat odottaa minulta tietoa, tunnetta ja tuloksia. Olen valmentajana erittäin vaativa mutta myös oikeudenmukainen - vaadin asiakkailtani paljon sillä vaadin paljon myös itseltäni. Mottoni onkin "Get in - Get strong - Get out". Seison valmennettavieni tukena niinä vaikeimpina hetkinä ja liekitän heidät uuteen kiitoon kun he sitä eniten tarvitsevat (joskus saatan myös hieman nauraa). Ja kun tarvitsee painaa hieman jarrua niin sekin kyllä onnistuu. Mielestäni tavoitteellisen treenaamisen ja terveellisen ruokailun tulee olla osa muuta elämää - arjen tulee rullata sujuvasti niistä huolimatta.

Tervetuloa minun ja koko tiimin puolesta maaliskuun ensimmäinen päivä upouuteen Optimal Performance Centeriin. Se tulee olemaan jotain täysin ennennäkemätöntä ja olen varma että sillä hetkellä kun astut ovesta sisään, menestys on jo matkalla sinua kohti. Tulkoon vuodesta 2015 tähänastisen elämäsi kovakuntoisin - nähdään pian!