Helsinki

Optimal Performance Centerin hinnaston löydät täältä. Optimal Performance Center on kuntosalimme ja valmennuskeskuksemme Helsingissä. Centerillä työskentelee myös urheiluhieroja Johan Jaumain.


Tampere

Yksilövalmennukset

5 x valmennustapaamista - 399 €

10 x valmennustapaamista - 699 €

Kuntosali- tai liikuntaohjelma valmennusasiakkaalle - 175 € (sisältää liikkeiden läpikäynnin kuntosalilla)

Kuntosali- tai liikuntaohjelma uudelle asiakkaalle - 190 € (sisältää liikkeiden läpikäynnin kuntosalilla)

Yksi valmennustapaaminen 120 €

Valmennuspaketin sisältö muokataan henkilökohtaisten tarpeidesi mukaisesti ravinnon, liikunnan, elämäntapojen ja henkisen valmennuksen kesken. Paketeissa valmennusten kestot ovat 70 min (ensimmäinen kerta), 40 min (toinen kerta) ja loput 30 min. Kertoja voidaan myös yhdistää, jos haluat pidemmän tapaamisajan. Kuntosaliohjelman läpikäyntiin kannattaa varata 1-1,5 h aikaa.

Suosittelemme valmennuspaketin hankintaa, sillä saadaksesi parhaat ja pysyvimmät tulokset on seuranta ja valmennus olennaisessa osassa onnistumistasi.

Tarvittaessa valmennuspaketin voit maksaa myös osissa. Ensimmäinen osa maksetaan ensimmäisen valmennuksen yhteydessä kortilla, loppuosa laskulla. Laskutuslisä 5e/lasku.

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus tapahtuu neljän hengen ryhmissä ja sisältää yksilövalmennusten tavoin ravinto-, liikunta- ja elämäntapavalmennusta. Valmennus tapahtuu Fressi Sykkeellä ja tapaamisia on kerran viikossa. Vapaita paikkoja ryhmissä voi tiedustella numerosta 050 414 5280. Valmennussopimus tehdään alussa kolmeksi kuukaudeksi (12 tapaamista) ja sen jälkeen kuukausi kerrallaan.

3kk valmennussopimus - 199€ / kk per henkilö


Pakettien voimassaoloaika

Yksilövalmennukset: 5 x valmennuspaketti on voimassa 6kk ostopäivästä.

Personal training: 5 x valmennuspaketti on voimassa 6kk ja 10-20 x valmennuspaketit 12kk ostopäivästä.


Kysymyksiä valmennuksistamme? Soita meille numeroon 050 414 5280 tai lähesty sähköpostitse info@optimalperformance.fi. Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaiten sopivan paketin.


Yritykset ja yhteisöt

Yrityksille ja yhteisöille luennot, workshopit ja valmennukset löydät parhaiten soittamalla numeroon 040 146 3859 tai ottamalla sähköpostilla yhteyttä kimmo@optimalperformance.fi. Kartoitetaan yhdessä teidän tarpeenne ja räätälöidään tapahtuman sisältö juuri teille sopivaksi.