Optimal Training Seminar, Helsinki

Valtavasti kiitosta ja osallistujilta arvosanan 4.92 / 5.00 saanut Optimal Training Seminar järjestetään seuraavan kerran Helsingissä syksyllä 2017. Jos haluat tiedon seminaari-ilmoittautumisen avautumisesta, liity etusivultamme uutiskirjeen tilaajaksi.

Kahden työn- ja teoriantäyteisen viikonlopun aikana suoritat syväsukelluksen oppeihin, jotka valmennustiimimme on kerännyt vuosien saatossa huippuvalmentajien opeissa sekä Suomessa että ympäri maailman. 

Seminaarin ylivoimaisesti tärkein tavoite on saada sinut ymmärtämään miten turvallinen, tehokas ja tuloksekas harjoittelusuunnitelma rakennetaan. Vain ymmärtämällä asiat perinpohjaisesti on mahdollista kyetä luomaan mahdollisimman optimaalisia treeniohjelmia olosuhteissa, joissa kompromissien tekeminen on arkipäivää.

Optimal Training Seminarin päätteeksi ymmärrät miten ihmisen yksilöllisyys otetaan huomioon sekä vasta-alkajilla, että edistyneemmilläkin. Neljä kokonaista päivää teorian ja käytännön parissa sekä kysy&vastaa -tuokiot takaavat, että treenikokonaisuuden suunnitteluun varatussa työkalupakissasi on valtavasti sekä enemmän että parempia työkaluja. Sellaisia, joiden avulla tuotat parempia tuloksia sekä itsellesi että mahdollisille valmennettavillesi.

Saat käyttöösi voimavalmentaja Heikki Marinin parhaat opit, joiden avulla eri lajien urheilijat saavuttivat 17 SM-, kaksi EM- ja neljä MM-mitalia seitsemässä eri lajissa yksinään vuosina 2014-15.

Seminaariin ovat tervetulleita sekä ammatinharjoittajat että aiheesta muuten kiinnostuneet innokkaat.

aiempien Seminaarien aikataulu, hinta ja sisältö

  • Seminaarin kesto on yhteensä kaksi viikonloppua ja pitopaikkana toimii Optimal Performance Center Helsingissä.
  • Koulutuksen hinta on kerralla maksettuna 899€ (sis. alv. 24%) tai osissa (4 x 240€ = 960€ sis. alv. 24%, maksu tapahtuu neljässä osassa kuukausittain). Peruutus on mahdollista kuukausi ennen tapahtumaa, sen jälkeen lääkärintodistusta vastaan.
  • Koulutuksen vetää Optimal Performancen voimaharjoittelun päävalmentaja Heikki Marin ja apuvalmentajat.
  • Alla tarkempi alustava ohjelma. Päivät sisältävät paljon teoriaa, kysy & vastaa -tuokioita sekä käytännön harjoitteita treenin ja ohjelmasuunnittelun suhteen.

Viikonloppu #1 - Päivä #1

10.00 - 10.30: Esittelyt, materiaalin jako, muut yleiset asiat
10.30 - 11.00: termistö
11.00 - 13.00: kyykky, eri variaatiot & progressio
13.00 - 14.00: lounas
14.00 - 16.00: maastaveto, punnerrukset, vedot
16.00 - 16.30: progressiot
16.30 - 17:30: lämmittelyt
17.30 - 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu #1 - Päivä #2

10.00 - 12.00: reps, sets, tempo, rest, voiman eri alueet, vuoroparit
12.00 - 13.00: treeni
13.00 - 14.00: lounas
14.00 - 14.30: treeniohjelman läpikäynti
14.30 - 15.30: loading patterns
15.30 - 16.30: ohjelman suunnitelua käytännössä
16.30 - 17.00: Q&A
17.00 - 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu #2 - Päivä #1

10.00 - 10.30: kertaus edellisen viikonlopun asioista (ohjelmien palautus)
10.30 - 12.00: treenaajan lähtötilanteen huomioiminen + resurssit, tavoitteet (sukupuoli, ikä)
12.00 - 13.00: treeni
13.00 - 14.00: lounas
14.00 - 15.00 treenijaot + kevennykset
15.00 - 16.30: rakenteellinen tasapaino, teoria&käytäntö + treeni
16.30 - 17.00: Q&A
17.00 - 18.00: päivän päättäminen

Viikonloppu #2 - Päivä #2

10.00 - 12.00: periodisointi, perusteet + hifi (case esimerkit 5 kpl)
12.00 - 13.00: lounas
13.00 - 14.00: omatoimista ohjelman suunnittelua
14.00 - 15.00: treeni
15.00 - 16.00: ohjelmien läpikäynti
16.00 - 17.00: Q&A (sertifikaattien jako)
17.00 - 18.00: päivän päättäminen


Kokemuksia - Optimal Training Seminar

"Optimal Training Seminarista sai edistyneenä uutta treenitietoa mihin ei helposti muualla törmää. Seminaarissa opittu oli helppo siirtää käytäntöön omissa treeneissä. Suosittelen etenkin jos tietoa ja osaamista löytyy jo ennestään." - Toni Lindholm, Helsinki Wolverines (kuva: Riitta Rinta-Tassi)

"Henkilökohtaisen valmentajan etuoikeuksiin kuuluu jatkuva ammattitaidon kehittäminen ja uuden tiedon omaksuminen. Pyrin valitsemaan tarjolla olevista hyvinvointialan koulutuksista aina parhaat, omaan arvomaailmaani sopivat koulutukset ja kouluttajatahot. Koulutusten lisäksi luen paljon ammattikirjallisuutta sekä fyysisen että mentaalisen valmennuksen tiimoilta ja pidän tiiviisti yhteyttä alan asiantuntijoihin. Optimal Training-seminaarin myötä sain rautaisen annoksen uutta tietoa ja taitoa, joita sovellan omassa työssäni joka päivä. Loistava setti, suosittelen!" - Anu Suotula, Kunnostamo, personal trainer, yrittäjä

"Optimal Training Seminaarista saa oppia ja päivitystä treeniohjelmien tekemiseen ja valmentamiseen myös urheiluvalmennuksen alalla. Asiantuntevat intohimoiset kouluttajat tarjoavat kokonaisvaltaista, selkeää ja käytäntöön helposti vietävää tietoa, joka saa valmennettavasi suoriutumaan paremmin." - Johanna Lehtonen, fysioterapeutti ja fysiikkavalmentajayrittäjä

”Optimal Training Seminar tarjosi uutta tietoa ja konkreettisia työkaluja treeniohjelmointiin, joita voi vielä välittömästi käytäntöön sekä itselle että asiakkaille. Jo pelkästään liikemallien ja treenimuuttujien periodisointiesimerkit ovat yksinään osallistumismaksun arvoisia. Erittäin ammattitaitoiset ohjaajat ja hyödyllinen sisältö; yhtä hyvää koulutusta ei Suomesta muualta löydy. Vahva suositus ja 12/10 pistettä! Osallistun jatkossakin.” - Joona Keränen, markkinoinnin tutkijatohtori ja intohimoinen treenaaja / Lappeenranta

 

"Optimal Training Seminarista (tammi-helmikuu 2016) päälimmäisenä kotiinviemisenä jäi mieleen konkreettinen lähtötilanteesta tavoitetilaan etenevä pääliikemallien progressioon perustuva harjoitusohjelmointi. Tämän lisäksi kurssilla tuotiin selkeästi esille eri lähteiden ja näkemysten suunnitelmallisen yhdistämisen merkitys. Kysymyksiin, yksityiskohtaisiinkin sellaisiin, vastattiin asiantuntevasti ja periaatteita havainnollistettiin myös käytännössä! Tuhti paketti asiaa, jonka avulla olen kehittänyt tuloksellisesti omankin reenini ohjelmointia!" - Jaakko Marttila, vartalosi.net

"Personal trainerina minulle on tärkeää päivittää osaamistani jatkuvasti parhaissa mahdollisissa koulutuksissa. Optimal Training Seminar tarjosi monia uusia näkökulmia treeniohjelmointiin ja valmentamiseen. Koulutus oli alusta loppuun tiukkaa asiaa ja vetäjät alansa huippuammattilaisia. Siksi suosittelen sitä muillekin!"

- Outi Seppälä, studioyrittäjä ja personal trainer / Oulun PT Studio

"Seminaari avasi silmäni voimaharjoittelun tärkeydestä osana urheilijan harjoittelua. Käytännön esimerkit ja demot auttoivat yhdistämään seminaarin opit paremmin osaksi oman lajini harjoittelun kokonaisuutta." - Kristiina Laine, kahvakuulaurheilija (kuva: Max Käär)

"Seminaarista päällimmäisenä fiiliksenä jäi erittäin hyvä ja luottavainen fiilis siihen että nämä ukot tietää mistä puhutaan kun puhutaan. Seminaarissa ei koiteta tarjota jokaiselle jotakin, vaan keskitytään erittäin tehokkaisiin ja toimiviin metodeihin hyvin perustein ja käytännön esimerkein. Vahva suositus kaikille fysiikka- ja urheiluvalmennuksen parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille." - Mikko, CrossFit-valmentaja

"Optimal Training Seminarissa asiaa tulee paljon ja tiukassa tahdissa. Opitun sisäistämistä auttoi huomattavasti kollegoiden vertaistuki. Ei ole montaa tilaisuutta tarjolla, jossa parikymmentä alan toimijaa pohtii yhdessä keinoja tuottaa asiakkailleen parempia tuloksia. Sitä oppia ei kirjoista saa!

Teorian tukena käytetyt käytännön esimerkit ovat kulkeutuneet suodatettuna omaan valmennustyöhöni. Koulutus ei siis ole vain taas yksi diplomi seinällä, vaan siitä on käytännön hyötyä, joka maksaa itsensä takaisin. Suosittelen ehdottomasti!

Itse koin parhaana koulutuksessa avoimen asenteen, sen että kukaan ei väittänyt osaavansa jo kaiken ja antavansa valmiita vastauksia. Ei ole olemassa yhtä totuutta, mutta on olemassa hieman parempia totuuksia ja niillä saa parempia tuloksia. Olen saanut selvää käytännön hyötyä omaan valmennustyöhöni, suosittelen ehdottomasti. Koskaan et ole valmis, mutta oppimalla uutta olet aina valmiimpi."
Marko Vähäkangas www.valmentajasi.com