Optimal Performance on best seller -tietokirjailija & ravintovalmentaja Kaisa Jaakkolan ja voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkolan vuonna 2010 perustama valmennusyritys. Vuonna 2015 se työllistää 14 tiimiläistä Helsingissä ja Tampereella.

Kuntosali & valmennuskeskus Optimal Performance Center avasi ovensa Helsingin Vallilassa helmikuussa 2015. Tampereen toimipisteemme sijaitsee Fressi Sykkeen yhteydessä Tammelassa. Verkon välityksellä valmennamme asiakkaita ympäri maailmaa.

 

Alusta lähtien Optimal Performancessa unelmamme on ollut tuottaa pysyviä tuloksia - terveyden ehdoilla.

Monet valmentajistamme ovat saaneet omakohtaisesti kokea, mitä terveyden menettäminen tarkoittaa. Meidän joukostamme löydät aikoinaan stressillä itsensä loppuun polttaneita, hormonitoiminnan haasteiden kanssa taistelleita, suolisto-ongelmista lapsesta saakka kärsineitä ja entisiä uniongelmaisia. Olemme nähneet, millaista elämä on, kun voi huonosti ja kun omat (hyviksikin luulemansa) elämäntavat vievät terveyden.

Meille on sydämen asia valmentaa ihmisiä niin, että tuloksia haetaan terveyttä eheyttämällä, ei sitä vaurioittamalla. Autamme jokaista asiakastamme löytämään itse itselleen ne elämäntavat, joilla omaa terveyttään, aineenvaihduntaansa, hormonitasapainoaan ja elämänlaatuaan voi parantaa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa silloin kun se on tarpeen.

Pelkän tiedon jakamisen sijaan valmennamme, opetamme ja autamme sinua löytämään parhaan version itsestäsi. Siksi emme tee pelkkiä ruokavalioita - emme usko niiden muuttavan paljoakaan. Valmennuksen kautta opit ymmärtämään mikä on olennaisinta juuri sinun hyvinvointisi ja parhaan suorituskyvysi kannalta.

Olemme auttaneet tuhansia vasta-alkajia treenaamisen, fiksun ravinnon ja elämäntapojen ensiaskeleissa. Valmennuksessamme urheilijat ovat löytäneet oheisharjoittelun ja kehon toiminnan optimoinnin kautta parhaan suorituskyvyn heidän valmistautuessaan kansainvälisiin mittelöihin.

Jos olet pohtinut, millainen sinun hyvinvointisi paras mahdollinen tila voisi olla, tervetuloa löytämään se yhdessä meidän kanssamme!

Voima olkoon kanssasi,

Koko Team Optimal Performance


Näin meistä tuli yrittäjiä

Optimal Performance sai alkunsa keväällä 2010 päätettyämme hypätä pois DI-koulutuksen tuloksena rakentuneesta oravanpyörästä. Kaisalla oli tuolloin jo taustalla ravitsemus- ja liikunta-alan opintoja ja työkokemusta, joiden päälle uutta liiketoimintaa oli hyvä rakentaa.

Kun rakkaasta harrastuksesta eli ravinnosta, treenistä ja fiksuista elämäntavoista tuli meille molemmille ammatti, on liekki uuden oppimista ja entistä parempien valmennuskokemusten tuottamista kohtaan roihunnut kiivaasti.

Tavoitteemme ei ole olla Suomen suurin. Tavoitteemme on olla Suomen paras tiimi kokonaisvaltaisen valmennuksen ammattilaisia. Koulutamme itseämme ja tiimiämme jatkuvasti, jotta pysymme kehityksen aallonharjalla ja voimme auttaa sinua saamaan parhaita tuloksia, kokonaisvaltaisesti.

Meille on kunnia-asia päästä auttamaan sinua kohti energisempää elämää. Kiitos kun valitset meidät!

Terveyttä kunnioittaen,

Kaisa ja Joni Jaakkola

Helsinki

Optimal Performance Center

Klikkaa valmentajan nimeä ja pääset lukemaan hänen tarinansa.

Kaisa Jaakkola

Perustaja, osakas
Tietokirjailija
Työhyvinvointivalmennukset
Verkkovalmennukset

Hanna-Kaisa "Hanski" Raninen

Gym manager, OPC:n osakas
Ravintovalmennus
Personal training
Työhyvinvointivalmennukset

Heikki Marin

OPC:n osakas
Urheilijoiden ravinto- ja
 voimaharjoitteluvalmennus
Luennot ja seminaarit

Emma Reunanen

Ravintovalmennus
Personal training

 

Joni Jaakkola

Perustaja, osakas
Toimitusjohtaja
Voimaharjoitteluvalmennus
Työhyvinvointivalmennukset

Anu Marin

OPC:n osakas
Ravintovalmennus
Personal training
Työhyvinvointivalmennukset

Sanna Aro

Fysioterapeutti
Ravinto- ja
 voimaharjoitteluvalmennus
 

Henri Kestiö

Urheiluhieroja
Ravintovalmennus
Personal training, voimaharjoitteluvalmennus

Tampere

Optimal Performance Fressi Sykkeellä

Klikkaa valmentajan nimeä ja pääset lukemaan hänen tarinansa.

Tytti Koro

Ravintovalmennus
Personal training
Työhyvinvointivalmennukset
 

Kimmo Aro

Yritysmyynti
Työhyvinvointivalmennukset

Rami Aaltonen

Fysiikkavalmennus

Sanna Eloranta

Fysioterapeutti
Ravintovalmennus
Personal training, fysiikkavalmennus
Työhyvinvointivalmennukset

Jatta Lehtoranta

Johdon assistentti
Asiakaspalvelu & verkkokauppa