Kimmo Aro

Kimmon muutos: ennen Optimal Performancella töihin tuloa ja pari vuotta sen jälkeen.

Kimmon muutos: ennen Optimal Performancella töihin tuloa ja pari vuotta sen jälkeen.

Aiemmassa työssäni luulin, että tylsä työ saa minut voimaan pahoin. Kun tein oman elämäntapamuutokseni, huomasin että voin voida hyvin lähes missä tahansa olosuhteissa. Työssäni ei ollutkaan mitään vikaa. Kroppani ei vain voinut hyvin. Se heijastui jaksamiseeni ja työmotivaationi.

Pienten lasten isänä tiedän, että oman hyvinvoinnin sovittelu arkeen voi joskus tuottaa haasteita. Kyse ei kuitenkaan ole monimutkaisista asioista: kun koko perheen elämäntavat ovat kunnossa, kroppa pysyy hyvässä kunnossa ilman valtavaa vaivannäköä ja mielikin on virkeä.

Halusin tälle alalle, koska pääsen työlläni auttamaan muita ihmisiä voimaan paremmin. Lisäksi saan paljon tärkeää tietoa terveydestä ja liikunnasta luonnollisena työsuhde-etuna, jonka näen tärkeäksi myös perheeni hyvinvoinnin kannalta.

Motivoivinta työssäni on, että opin koko ajan uusia asioita terveydestä ja energian ja suorituskyvyn lisäämisestä. Saan kuulla innostavia tarinoita ihmisten elämänmuutoksista positiiviseen suuntaan. Tavoitteeni on lisätä yritysten panostusta heidän tärkeimpään voimavaraansa eli työntekijöihin ja heidän hyvinvointiinsa.

Haluatko työpaikallesi ilmaisen tunnin mittaisen esimiesten hyvinvointivalmennuksen tai oletko kiinnostunut yritysluennoista?

Ota yhteyttä Kimmoon: kimmo@optimalperformance.fi tai soita 040 146 3859.