kukat.jpg

Kiitos ja lämpimästi tervetuloa Hyvän olon hormonidieetti -verkkovalmennukseen!

 

Suuri kiitos, että lähdit mukaan lähes 3000 naista inspiroineeseen ja kannustaneeseen verkkovalmennukseemme. Pääset kirjautumaan kurssiohjelmistoon aina osoitteessa www.campwire.com/courses tai valmennuksen aikana saapuvien sähköpostiviestien kautta.

Ohjelmistosta löydät nyt jo valmennuksen ennakkotehtävät. Pääset mm. pohtimaan oman kehosi tarinaa, treenaamaan valmistavalla treeniohjelmalla ja harjoittelemaan parempaa ateriarytmiä ruokavalion esimerkkirungon avulla.

Valmennuksen ensimmäinen varsinainen viikko alkaa maanantaina 20.11.2017. Silloin kurssiohjelmistossa julkaistaan ensimmäiset viralliset treeniohjelmat ja ensimmäiset lukutehtävät. Tästä jatkamme 10 viikkoa yhdessä. Valmennusohjelmistoa voit käyttää 25.2.2018 saakka.

Jo tässä kohti haluan sinun tietävän: tässä valmennuksessa et ole koskaan myöhässä! Tämä on SINUN oma polkusi kohti parempaa hyvinvointia. Siinä ei ole harha-askeleita eikä vääriä valintoja. Kaikki on oppimista, nekin hetket kun kuvittelet epäonnistuneesi (me emme usko epäonnistumiseen, joten sen termin voit heittää romukoppaan tämän valmennuksen myötä).

Tulethan mukaan meidän ihanaan Facebook-yhteisöömme - saat linkin 19.11. ennen kurssin alkua. Siellä saat kertoa omia ajatuksiasi, purkaa tunteitasi, kysyä kysymyksiä meiltä valmentajilta ja hakea vertaistukea toisilta.

Jos budjettisi sallii, suosittelemme lämpimästi verkkokurssin kaveriksi yksilövalmennusta. Meillä on muutama aivan mahtava tarjous sinulle vuoden 2017 loppuun, kurkista sinulle sopivin kaupunki tai etävalmennus ja tule mukaan!

Jos haluat treenata Helsingissä Optimal Performance Center -kuntosalillamme Vallilassa, TÄÄLTÄ löydät salikortin korttivaihtoehdot.

Kiitokset osallistumisesta jo nyt. Teemme parhaamme, että tulevista 10 viikosta tulee sinulle arvokkaampia, kuin vielä uskallat edes toivoa. :) -Kaisa, Joni ja koko valmennuksen henkilökunta