Helsinki

Optimal Performance Centerin hinnaston löydät täältä. Optimal Performance Center on kuntosalimme ja valmennuskeskuksemme Helsingissä. Centerillä työskentelee myös urheiluhieroja Johan Jaumain.


Tampere

Personal Training ja harjoitusohjelmat

1 x treeniohjaus - 90 € (60min)

5 x treeniohjausta - 400 €

10 x treeniohjausta - 700 €

20 x treeniohjausta - 1300 €

Kuntosali- tai liikuntaohjelma uudelle asiakkaalle - 190 € (sisältää liikkeiden läpikäynnin kuntosalilla)

Kuntosali- tai liikuntaohjelma BioSignature-, ravintovalmennus- tai PT-valmennusasiakkaalle - 150 € (sisältää liikkeiden läpikäynnin kuntosalilla).

BioSignature- ja ravintovalmennus

1 x valmennustapaaminen - 90 €

5 x valmennustapaamista - 350 €

10 x valmennustapaamista - 650 €

Ensimmäisen valmennuskerran kesto on 60 min ja jatkovalmennusten kesto 30 min. Suosittelemme valmennuspaketin hankintaa, sillä saadaksesi parhaat ja pysyvimmät tulokset on seuranta ja valmennus olennaisessa osassa onnistumistasi.

Tarvittaessa viiden kerran paketin voit maksaa kahdessa osassa ja kymmenen kerran paketin kolmessa osassa. Ensimmäinen osa maksetaan ensimmäisen valmennuksen yhteydessä kortilla. Laskutuslisä 7e/lasku.

 

Pakettien voimassaoloaika

BioSignature- ja ravintovalmennus: 5 x valmennuspaketti on voimassa 6kk ja 10 x valmennuspaketti 12kk ostopäivästä.

Personal training: 5 x valmennuspaketti on voimassa 6kk ja 10-20 x valmennuspaketit 12kk ostopäivästä.


Kysymyksiä valmennuksistamme? Soita meille numeroon 050 414 5280 tai lähesty sähköpostitse  info@optimalperformance.fi. Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaiten sopivan paketin.


Yritykset ja yhteisöt

Yrityksille ja yhteisöille luennot, workshopit ja valmennukset löydät parhaiten soittamalla numeroon 040 146 3859 tai ottamalla sähköpostilla yhteyttä kimmo (ät) optimalperformance.fi. Kartoitetaan yhdessä teidän tarpeenne ja räätälöidään tapahtuman sisältö juuri teille sopivaksi.